2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Kapkarakartal, sEuL, Gökhan Güvenç, 38life, murat baltacı, levitate, Samet Demir, Zafer55, KartalınGücü, Özgür Gültekin, tolga1903, yaço58, Yusuf Berberoğlu, matias_27, Sinan66, Samet Ç, murat, Darkeagle, hasankale, Monza, ugurkartalizma, mtorunlu, Rasim, aoguzd, kahyaoglueren, gokhans, Georgetown, Ravenman, Serdar3444, NioHH, golazokartal, OnurG, balkan-kartal, Kartal Ç, savaş altay, Umutcan Kaya, Yancos, bull74, zafkan, ozeratalay, o2bucak, sefaköykartali, safak_01, Tass, Gökhan Kurt ve 341 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 221333 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

herhangi bir plan oldugunu düşünmüyorum ben rastgele günü kurturma adına ya tutarsa transferleri 3 sağ bekin birbiri ile ne alakası var misal osayi,kwp,emerson 3 ayrı profil aynı olsa hadi dersin plan var nalet gelsin bize gelen başkanlar hep mi vizyonsuz olur.
menajerlerle çok içli dışlı getirdiğin adamlara bırak işi bitirmeye yine sen git vallahi yordu

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Emerson'u aldığımız falan yok, çalışmalarımız devam ediyor. Menajerlerle çalışan gazeteci görünümlü hesapların ya da sosyal medya yapılanmalarının çığırtkanlığına kulak asmayacağız. Artık Beşiktaş'ın yakasından düşsünler. Beşiktaş için en doğrusunu yapacağız." (Fırat Günayer)

:D

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Emerson'u aldığımız falan yok, çalışmalarımız devam ediyor. Menajerlerle çalışan gazeteci görünümlü hesapların ya da sosyal medya yapılanmalarının çığırtkanlığına kulak asmayacağız. Artık Beşiktaş'ın yakasından düşsünler. Beşiktaş için en doğrusunu yapacağız." (Fırat Günayer)

her şeyi resmi hesaptan yalanlayan kulüp bunu fırat ile yalanlamış yersen neyse ucuz kurtulduk

Çevrimiçi tolga1903

Ne düşündünüz abi şu adamı isterken üstüne 10 milyon opsiyon koyarken? Adam ocak ayına kadar rezil halde ocakta bir sakatlanıyor daha ne zaman döneceği bile belli değil kim neden ve nasıl kabul ettirebildi bu herifi size? Hani planlama hani doğru kadro hani kulübün parasını sokağa saçmama? Ya allah kahretsin bu kulubün başkanı olan herkes neden sapıtıyor anç denen allahın belası adam mı zuhur etti içine senin hiç mi akıl danışacağın kimse yok herkes mi emerson kitleyip yolunu bulacak çevrendeki? Bıktım abi bu kulübün yönetimlerinden başa gelen akıl hastası oluyor saçtıkları para da 500 bin euro falan değil 10'dan başlıyorlar saçmaya babalarının malı gibi hay lanet olsun ya

Çevrimiçi gokhans

Devyne Rensch nasıl arkadaşlar? Tüm hesaplar roma ile görüştüğümüzü söylüyor. Ne tip bir bek? ofansifmi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Başkan çocuk mu kandırıyon ya. Milyonlarca kişinin takip ettiği iki dünya çapında gazeteci yaptı haberi tepki gelmese kuzu gibi getirecektin şu allahın çöpünü yakasından düşecek biri varsa sana bu adamı seçenek olarak getirenler başkan fabrizio romano değil

Sag bek transferi kaosa döndü helal olsun

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Ben hala Emerson Royal transfer haberlerinin gerçek olmadığını düşünüyorum. İster evren söylesin, ister fabrizio söylesin. Fark etmez.

Kendileri önerdiler Beşiktaş'a, sonra kendi tuttukları muhabirlerle "anlaşma yapıldı" haberleri yaptılar, şimdi yine kendileri Beşiktaş vazgeçti diyorlar. Kendileri çalıp kendileri oynadılar ama belli ki amaçlarına ulaştılar. Çıkar kokusu yakında.

Çevrimiçi 38life

Yine sosyal medyada "taraftar tepki gösterdi, transferden vazgeçildi" saçmalığı konuşulacak aylarca. Birileri bir hikaye yazıyor, bizim taraftar da piyon olarak o hikayede rolünü oynuyor.

Çevrimiçi levitate

bu emerson mevzusu aslında ibretlik bir örnek olmalı, kötülüğü ve maliyeti yüzünden kimsenin almadığı adamı sırf milan'da oynuyor diye bize çakmaya çalışıyorlar, yönetim bu işe girdi mi girmedi mi şimdilik muamma (bence girdi orası ayrı) ama büyük takımda oynuyor diye her oyuncuya böyle atlayacaklarsa yarın daha beterini sokarlar bize
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Emerson Beşiktaş'ta diye haber gireceksin, 5 dakika sonra Beşiktaş vazgeçti diye haber gireceksin, 10 dakika sonra da Emerson Flamengo'da diye haber gireceksin. Haaa aynen aynen. Kesin öyle olmuştur. Kesin böyle gelişmiştir olay. Bu saçmalığa inananın aklından şüphe ederim ben.

Çevrimiçi KartalınGücü

Yine sosyal medyada "taraftar tepki gösterdi, transferden vazgeçildi" saçmalığı konuşulacak aylarca. Birileri bir hikaye yazıyor, bizim taraftar da piyon olarak o hikayede rolünü oynuyor.

Kwp kaçtığından beri bu adamın haberleri var kulüp yalanladı mı? Hayır. Bu adamı 2 senedir bizim büyüklere çakmaya çalışıyorlar mı Okaforla birlikte? Evet. Milan geçmişte bize sakat bitik oyuncu çaktı mı? Evet. Mendes at koşturdu mu? Evet. Bailly transferinde ortalığı yıktık gene de alındı mı? Alındı.

Ben hikaye idi diyemiyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Romanın Wesley transferi ile birlikte 3 sağ beki oluyor.

Rensch ya da Zeki birini bonservis ödemeden kıralık koparmamaiz lazım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Enseyi karartmak yok, bu transferden de Cengizbtransferi gibi vazgecirtecegiz.

Alintimi yaparım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu emerson mevzusu aslında ibretlik bir örnek olmalı, kötülüğü ve maliyeti yüzünden kimsenin almadığı adamı sırf milan'da oynuyor diye bize çakmaya çalışıyorlar, yönetim bu işe girdi mi girmedi mi şimdilik muamma (bence girdi orası ayrı) ama büyük takımda oynuyor diye her oyuncuya böyle atlayacaklarsa yarın daha beterini sokarlar bize

Kesinlikle girdi ama orada bonus olarak büyük bir oyuncunun sözünü aldıklarını düşünüyorum. Emerson yancısı çöp olacaktı.
Bu kadar tepki goreceklerini hesap edemediler.

Çevrimiçi 38life

Kwp kaçtığından beri bu adamın haberleri var kulüp yalanladı mı? Hayır. Bu adamı 2 senedir bizim büyüklere çakmaya çalışıyorlar mı Okaforla birlikte? Evet. Milan geçmişte bize sakat bitik oyuncu çaktı mı? Evet. Mendes at koşturdu mu? Evet. Bailly transferinde ortalığı yıktık gene de alındı mı? Alındı.

Ben hikaye idi diyemiyorum.

Bunların hiçbiri Beşiktaş'ın bu oyuncuyu almaya niyet ettiğini ispatlamaz. Beşiktaş'ın bu "haber"lerden çıkar sağlamış olması bile daha muhtemel.

Çevrimiçi levitate

Kesinlikle girdi ama orada bonus olarak büyük bir oyuncunun sözünü aldıklarını düşünüyorum. Emerson yancısı çöp olacaktı.
Bu kadar tepki goreceklerini hesap edemediler.

bi kerede düzgün topçu kitlesinler be iyinin yanında çöp almak zorunlu mu

bence gedsonla alakalıydı gestifute topçusu o da
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

taraftar nerde piyon olmuş yaptığı tek şey bir saçmalığa tepki göstermek birileri kaktırmaya çalıştı tabi sen yönetimin bu topa girmediğinimi sanıyorsun rakkama kadar söylendiyse bunun doğruluk payı yüksektir biz menejerlerin kucağında hopluyoruz transfer sezonu başından beri

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Birinde oyuncunun babası transfere çomak soktu, diğeri bizi WHU’dan daha çok koparabilmek için oyaladı, diğerini de taraftar iptal ettirdi.

Acaba bir sonrakinde ne olacak

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Birinde oyuncunun babası transfere çomak soktu, diğeri bizi WHU’dan daha çok koparabilmek için oyaladı, diğerini de taraftar iptal ettirdi.

Acaba bir sonrakinde ne olacak

sağ bek tam bir yılan hikayesine döndü.Ne diziydi ama.

Çevrimiçi 38life

taraftar nerde piyon olmuş yaptığı tek şey bir saçmalığa tepki göstermek birileri kaktırmaya çalıştı tabi sen yönetimin bu topa girmediğinimi sanıyorsun rakkama kadar söylendiyse bunun doğruluk payı yüksektir biz menejerlerin kucağında hopluyoruz transfer sezonu başından beri

Tepki göstermelerine mi piyonluk diyorum sence? Bu işin "Yönetim saçma transferler yapmaya çalışıyor, biz yaptırmıyoruz." noktasına gelmesinden bahsediyorum. Sosyal medyada şuanda taraftarın %99'undan fazlasında bu algı hakim. Görüyorum ki burada da algı farklı değil. Rakkam söylemek zaten bu işin ortaya çıkış sebebi. İyi bari. Siz inandıysanız 10 milyona. Flamengo da inanmıştır. Aslında paradoksal olarak haklı olduğumu gösteriyor bu. Demek ki işe yarıyor işte. İşe yaradığını şuan sizler %99 olarak kanıtlıyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Tepki göstermelerine mi piyonluk diyorum sence? Bu işin "Yönetim saçma transferler yapmaya çalışıyor, biz yaptırmıyoruz." noktasına gelmesinden bahsediyorum. Sosyal medyada şuanda taraftarın %99'undan fazlasında bu algı hakim. Görüyorum ki burada da algı farklı değil. Rakkam söylemek zaten bu işin ortaya çıkış sebebi. İyi bari. Siz inandıysanız 10 milyona. Flamengo da inanmıştır. Aslında paradoksal olarak haklı olduğumu gösteriyor bu. Demek ki işe yarıyor işte. İşe yaradığını şuan sizler %99 olarak kanıtlıyorsunuz.
yönetim başından beri saçma transfer yapıyor bal gibide biliyoruz iş bitmişdi taraftar tepkisiyle r yaptılar benfica milan dışında yer yok sanki bir benfica bir milan gidip geliyoruz oturmuşuz birilerinin kucağına hoplatıp duruyor
Görünen köy klavuz istemez

Etiketler: