2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, annoca, sEuL, Gökhan Güvenç, 38life, murat baltacı, levitate, Samet Demir, Zafer55, KartalınGücü, Özgür Gültekin, tolga1903, yaço58, Yusuf Berberoğlu, matias_27, Sinan66, Samet Ç, murat, Darkeagle, hasankale, Monza, ugurkartalizma, mtorunlu, Rasim, aoguzd, kahyaoglueren, Georgetown, Ravenman, Serdar3444, NioHH, golazokartal, OnurG, balkan-kartal, Kartal Ç, savaş altay, Yancos, bull74, zafkan, ozeratalay, o2bucak, sefaköykartali, safak_01, Tass, Gökhan Kurt ve 344 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 221572 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

zahmet edip iki adam alırlar artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

iki senedir yapılması gereken şey bu kadroya oyuncu almaktan önce ilk önce eldekilerin hepsinden kurtulmak olmalıydı inadına yapmıyorlar şu işi sonrada ilk maçtan hayatı kaymış taraftar ıslıklar o adamları sahada görünce

Çevrimiçi Tass

abraham beklediğimden iyiydi. onun dısında rafanın mucadelesi hosuma gitti. baska olumlu bisi goremedim sahada bizim adımıza. sol bekte tek iyi sey adamın kiralık olması. masuakunun sozlesmesini fesh etmeselermiş daha iyiydi. 1 sene idare ederdi orada. gayreti var ama defansı masuakudan da kotu. orkunun bende soru isareti yok. o yuzden bugunku performansını hazır olmayısına baglıyorum.

Çevrimiçi Tass

asıl canımı sıkan futbolculardan cok taktigimiz. kendi sahamızda ve bana gore hic te buyuk bir takım olmayan ekibe karsı 11 kisi defans yapmaya calıstık... ki onu zaten bu defans ile yapmamız mumkun degildi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

biraz mıymıy ama çözersek çok verimli olur bence

telsizler kapandı şafak operasyonu yapılacak gece.

Muhabirler üzerinde 2-3 gaz alma haberi düşer.

Beşiktaşın şansı hep böyle başkanlar bize geliyor.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2025, 23:46:19 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi 38life

O kadar çok istiyorum ki Sergen'in veya Şenol'un gelmesini. Hatta keşke mümkün olsa da ikisi birden gelse. Gelsinler. Sıralarını savsınlar. Hiçbir haltın düzelmediğini cümle alem görsün. Sonra önümüze bakalım 1.5 yıl boyunca.

Çünkü max 1.5 yıl boyunca tekrardan olmayan beyinleri sıfırlanacak ve tekrar Sergen, Şenol tezahüratları yapılacak.

Çevrimiçi 38life

Arka dörtlü rezalet bir dörtlü. Ama bu rezaleti daha da rezalet hale getiren şey hocanın orta saha tercihleri.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

O kadar çok istiyorum ki Sergen'in veya Şenol'un gelmesini. Hatta keşke mümkün olsa da ikisi birden gelse. Gelsinler. Sıralarını savsınlar. Hiçbir haltın düzelmediğini cümle alem görsün. Sonra önümüze bakalım 1.5 yıl boyunca.

Çünkü max 1.5 yıl boyunca tekrardan olmayan beyinleri sıfırlanacak ve tekrar Sergen, Şenol tezahüratları yapılacak.

Bencede.

Çevrimiçi murat

geçen seneki halinden iyiydi bugün seviye bu herkes kabul etti 40 milyon bayıldık
ADAMDAN NE BEKLİYORSUN.BUGÜN SAHADA HAALAND OLSAYDI  çok mu farklı olurdu.

Çevrimiçi tolga1903

Bu takımın orkun'a 25 milyon verdiği gün oynayacağı sistem 4 3 3 olmuştur. Merkezde orkun ve x önlerinde rafa diye bir 4 2 3 1 imkansız hale gelmiştir. Rafa ile orkun'un beraber oynadığı benfica'da arkalarinda joao neves ve florentino vardı demir ege tıknaz değil. Rafa silva için artık forvet arkası rolü kapanmalı, sol önde veya en uçta oynatmaktan başka çaremiz yok eğer ki 6 numaraya tchuameni florentino falan almayacaksak. Sol ön için ideal oyuncu bana göre rafa değil oraya gerçek bir ters ayaklı fizikli kenar oyuncusu gerekiyor, aynı şey sağ ön için de geçerli. Rafa için tek bir seçeneğimiz kalıyor uçta oynatmak, abraham varken ne kadar mümkün bilmiyorum. Artık bazı şeyleri görmek gerekiyor rafa 31 yaşında, 6 milyon euro kazanıyor ve oynatacak yer bulamayacaksın ısrarla oynattıkça başarısız olacaksın. Bu takımın sağ bek sol ön sağ ön defansif orta saha stoper kadar büyük bir sorunu da rafa'ya yer bulmak olacak ilerleyen zamanlarda

Çevrimiçi 38life

Beşiktaşta hoca ve yönetim kötüdür fakat hoca ve yönetim değişikliğiyle sorunların çözülme olasılığı yok. Çünkü sorun çok daha derin. Camia mental olarak bitmiş durumda. Düşünme yeteneği tamamen yok olmuş. Takıma yeni katılmış bir futbolcu daha ilk maçında ıslıklanıyor, hatta maçın en çok ıslıklanan oyuncusu oluyor. Böyle bir ortamda oyuncudan verim beklemek imkânsız.

Mesela şu an Jurasek tamamen bitmiş durumda. Zaten yeterli seviyede bir oyuncu değildi ama artık zihinsel olarak da sezonu kapattı. Verim alma ihtimali kalmadı. Bu durumda oraya bir transfer şart ama Jurasek’i gönderemeyeceğin için yabancı kontenjanı da çöpe gitmiş oluyor.

Taraftar sağ kanat transferi istiyor. Ama sağ kanat alınması için Rashica’nın satılması gerek. Ve bu oyuncu oyundan çıkarken taraftar tarafından ıslıklanıyor. Böyle bir ortamda Rashica’ya kim talip olur? Taraftar, istediği transferin önündeki en büyük engel haline geliyor.

Takım gol atıyor, iki dakika sonra taraftar sahaya yabancı madde atarak oyunu durduruyor, soğutuyor. Daha büyük bir düşmana ihtiyaç var mı? Üstelik ilk resmi maçta Sergen Yalçın tezahüratı yapılıyor. Zor günde takıma gelmeyi reddetmiş birinin ismini haykırıyorlar.

Bu yüzden diyorum ki; ne hoca değişikliği ne yönetim değişikliği bir şey değiştirir. En iyi ihtimalle takım 100 üzerinden 30 seviyesindeyse 40 olur, 45 olur. Hepsi bu.

Tek çözüm tüm mevkilere 20 milyon euro’luk oyuncular almak. Çünkü bu hasta camianın havasını değiştirecek başka hiçbir yol yok. Şu an ilk 11'de 7 eksik oyuncu var. Sol ve sağ kanat, 6 numara, arka dörtlü… Toplam 7 transfer. Ve bu transferlerin hepsi üst düzey olmak zorunda. Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynayabilecek seviyede isimler. Ancak bu şekilde bu “hasta camia”nın havası değişebilir. Bunun dışında herhangi bir umut ışığı ben göremiyorum. Bakıyorum, arıyorum, düşünüyorum ama yok.

Çevrimiçi 38life

Bu arada "Nerede bu scout ekibi?" eleştirisini yöneltmeniz gereken adres scout departmanı değil yönetim. Çünkü o departmanı kurup "kullanmayan" yönetim. Siz Grafa hesap sorsanız ne olacak?

Çevrimiçi yaço58

Temmuzun 25indeuiz o kadar eksik varki 2 hafta sonra lig başlayacak yani bizlere yazık gerçekten şu duruma üzülüyorum rakibin ileri hat yaş ortalaması 20 falan yazık gerçekten

Çevrimiçi levitate

telsizler kapandı şafak operasyonu yapılacak gece.

Muhabirler üzerinde 2-3 gaz alma haberi düşer.

Beşiktaşın şansı hep böyle başkanlar bize geliyor.

panikle cerny falan indirseler bari sağda rashica-svensson yerine herhangi bir adam olsaydı 3-3 falan biterdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Tammy'nin maç sonu açıklamalarını sevdim. Transferini onaylamasam da genel hal tavır olarak şuan Beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir karakterde olduğunu gözlemliyorum. Ama ıslıklamalar devam ederse kadroya katılan bu karakterdeki oyuncular da çok geçmeden umudu kesip salarlar. Beşiktaş'ın en büyük sorunu tribünü.

Çevrimiçi levitate

Tammy'nin maç sonu açıklamalarını sevdim. Transferini onaylamasam da genel hal tavır olarak şuan Beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir karakterde olduğunu gözlemliyorum. Ama ıslıklamalar devam ederse kadroya katılan bu karakterdeki oyuncular da çok geçmeden umudu kesip salarlar. Beşiktaş'ın en büyük sorunu tribünü.

iyi oynadı bence AMA iki tane iyi kanat olsa oynadığı topun bir faydası olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Taraftar yapmaması gereken her şeyi yaptı ama yönetime karşı bir tezahürat vs. duyamadım ben. Belki tek yapmaları gereken oydu. Ligin başlamasına iki hafta var ve ilk 11'de 7 eksik var. Sahaya yabancı madde atıp takımın futbol oynamasını engellemekten veya daha yarım sezon önce Beşiktaş'ı reddeden Sergen Yaşçının adını haykırmaktan bu işlere sıra gelmiyor herhalde.

Çevrimiçi levitate

Taraftar yapmaması gereken her şeyi yaptı ama yönetime karşı bir tezahürat vs. duyamadım ben. Belki tek yapmaları gereken oydu. Ligin başlamasına iki hafta var ve ilk 11'de 7 eksik var. Sahaya yabancı madde atıp takımın futbol oynamasını engellemekten veya daha yarım sezon önce Beşiktaş'ı reddeden Sergen Yaşçının adını haykırmaktan bu işlere sıra gelmiyor herhalde.

istifa diye bağırıldı bir ara
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

tammy'nin açıklamalar harbi bayağı iyimiş ha
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

iyi oynadı bence AMA iki tane iyi kanat olsa oynadığı topun bir faydası olurdu

Kesinlikle. Ama ben nasıl oynadığından daha ziyade tavrına bakıyorum şuan futbolcuların. Çünkü içinde bulunduğumuz durumda en belirleyici şey bu. Mental'i çok güçlü olan futbolculara maalesef mecburuz. Bundan sonraki transferler de böyle mentale sahip olmak zorunda.

Çevrimiçi 38life

istifa diye bağırıldı bir ara

Onu duymadım. Sadece "istifa" diye bağırdılarsa hocayadır o.

Çevrimiçi levitate

Kesinlikle. Ama ben nasıl oynadığından daha ziyade tavrına bakıyorum şuan futbolcuların. Çünkü içinde bulunduğumuz durumda en belirleyici şey bu. Mental'i çok güçlü olan futbolculara maalesef mecburuz. Bundan sonraki transferler de böyle mentale sahip olmak zorunda.

maalesef son 3-4 yıldır takıma orban evlatlarını doldurmak konusunda çok başarılıyız inşallah tersine döner

bir de umarım 1-2 ay sonra diğerlerine bakıp salmaz kendini
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/kartalhatti/status/1948492509929505222?s=19

Rafa'ya yer bulma sorunu daha ilk maçtan başladı ole'nin de kafası karışık şekil a daki gibi. Hele sol öne doğru düzgün bir oyuncu gelince iyice ayyuka çıkacak bu problem bu sefer sağ öne atacak ama senin oraya da ters ayaklı hızlı rakip beki eksiltebilecek oyuncuya ekmek su gibi ihtiyacın var. Senin kevin ve santana'ya ihtiyacın var.

Çevrimiçi levitate

ya bir de şu svensson'u artık yollayın ya adam taç atamıyor diye sol bek sağ kanada taç atmaya geldi böyle şey mi olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/kartalhatti/status/1948492509929505222?s=19

Rafa'ya yer bulma sorunu daha ilk maçtan başladı ole'nin de kafası karışık şekil a daki gibi. Hele sol öne doğru düzgün bir oyuncu gelince iyice ayyuka çıkacak bu problem bu sefer sağ öne atacak ama senin oraya da ters ayaklı hızlı rakip beki eksiltebilecek oyuncuya ekmek su gibi ihtiyacın var. Senin kevin ve santana'ya ihtiyacın var.

rafa'yı sol kanatta oynatma işini becersek çok fazla sorun çözülecek ama olmuyor bir türlü

ya da gidecekler hayvan gibi bir 6 alacaklar başka yolu yok
bipbipbupbup

Etiketler: