2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sEuL, Gökhan Güvenç, 38life, murat baltacı, levitate, Samet Demir, Zafer55, annoca, Kapkarakartal, KartalınGücü, Özgür Gültekin, tolga1903, yaço58, Yusuf Berberoğlu, matias_27, Sinan66, Samet Ç, murat, Darkeagle, hasankale, Monza, ugurkartalizma, mtorunlu, Rasim, aoguzd, kahyaoglueren, gokhans, Georgetown, Ravenman, Serdar3444, NioHH, golazokartal, OnurG, balkan-kartal, Kartal Ç, savaş altay, Umutcan Kaya, Yancos, bull74, zafkan, ozeratalay, o2bucak, sefaköykartali, safak_01, Tass, Gökhan Kurt ve 333 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 221271 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

taraftar korkusuna R yaptılar

Aynen çok net, bu arada o kadar bir panik havası var ki yalanlama resmi siteden bile yapilamiyor(!)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Emerson Beşiktaş'ta diye haber gireceksin, 5 dakika sonra Beşiktaş vazgeçti diye haber gireceksin, 10 dakika sonra da Emerson Flamengo'da diye haber gireceksin. Haaa aynen aynen. Kesin öyle olmuştur. Kesin böyle gelişmiştir olay. Bu saçmalığa inananın aklından şüphe ederim ben.

Taraftar tepkisinden dolayı geri vites yaptılar tıpkı cengiz ünderde yaptıkları gibi tıpkı bajo da yaptıkları gibi.Dua edelim resmi hesaptan ucak haberi paylaşılmadı yoksa 3.olacaktı yapılan rezillik savunulacak bir tarafı yok.Yönetim menejer transferleri yapıyor herhangi bir plan yok.

Çevrimiçi Mehmet57

sağ bek tam bir yılan hikayesine döndü.Ne diziydi ama.

Bence bundan sonra anlaşacağımız sagbekin sevgilisi sorun çıkarır.

Kesinlikle böyle bir olay bizi bulur

Çevrimiçi murat

ben kwp nin de sıradan bir bek olduğunu düşünüyorum.tabi bir emerson royal değil.altı üstü bir sağ bek bu kadar zor olmamalı.herhangi bir orta ve kuzey avrupa ligini takip etsen  çok ucuza işini görecek bir oyuncu bulursun.biz cafu filan aramıyoruz.ayrıca neden sağ bek arıyoruz onu da anlamıyorum.sağ beke gelene kadar ohooo.

Aynen çok net, bu arada o kadar bir panik havası var ki yalanlama resmi siteden bile yapilamiyor(!)

korkudan shaktar kadrosunu bile paylaşamadı resmi hesap normalde kadro paylaşılırdı taraftardan cekiniyorlar tepki göreceğini biliyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tepki göstermelerine mi piyonluk diyorum sence? Bu işin "Yönetim saçma transferler yapmaya çalışıyor, biz yaptırmıyoruz." noktasına gelmesinden bahsediyorum. Sosyal medyada şuanda taraftarın %99'undan fazlasında bu algı hakim. Görüyorum ki burada da algı farklı değil. Rakkam söylemek zaten bu işin ortaya çıkış sebebi. İyi bari. Siz inandıysanız 10 milyona. Flamengo da inanmıştır. Aslında paradoksal olarak haklı olduğumu gösteriyor bu. Demek ki işe yarıyor işte. İşe yaradığını şuan sizler %99 olarak kanıtlıyorsunuz.

Cengiz e de hedef şaşırtmak için kurduğumuz büyük oyunun bir parçası olarak talip olmuştuk. Yani göstermelik senaryodan.
Başkandan çok umutluydum ama üzülerek gördüğüm şu menajerler ne derse o oluyor.

Bence bundan sonra anlaşacağımız sagbekin sevgilisi sorun çıkarır.

Kesinlikle böyle bir olay bizi bulur

Her şey olabilir beklerim.

Çevrimiçi Samet Demir

taraftar korkusuna R yaptılar
En sonunda biz bir isim ortaya atıp onu aldıracağız, mevzu oraya doğru gidiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Topluca Pablo Maffeo aldırmak gerek

Çevrimiçi Necmi

Birinde oyuncunun babası transfere çomak soktu, diğeri bizi WHU’dan daha çok koparabilmek için oyaladı, diğerini de taraftar iptal ettirdi.

Acaba bir sonrakinde ne olacak
ne olacak svensonla devam 😂

Çevrimiçi 38life

yönetim başından beri saçma transfer yapıyor bal gibide biliyoruz iş bitmişdi taraftar tepkisiyle r yaptılar benfica milan dışında yer yok sanki bir benfica bir milan gidip geliyoruz oturmuşuz birilerinin kucağına hoplatıp duruyor
Görünen köy klavuz istemez

Siz elin Milanlısının, çöpünü oraya buraya kakalamak için tuttuğu Milanlı muhabirin yazdığı akıl ziyanı şeylere inanmaya devam edin öyleyse. Ben bir şey demiyorum. Yazık. Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz. Mevzu yönetim eleştirmek değil. Vakti gelince zaten yönetimin içinden geçecek olan benim. Ama "haklı" sebepler ile. İki Milanlının aralarında kurduğu oyunla değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Siz elin Milanlısının, çöpünü oraya buraya kakalamak için tuttuğu Milanlı muhabirin yazdığı akıl ziyanı şeylere inanmaya devam edin öyleyse. Ben bir şey demiyorum. Yazık. Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz. Mevzu yönetim eleştirmek değil. Vakti gelince zaten yönetimin içinden geçecek olan benim. Ama "haklı" sebepler ile. İki Milanlının aralarında kurduğu oyunla değil.
Seninde haklılık payın var ama, bu yaz bizim transferlerin hepsini ilk yabancı basından duyduk, bu nedenle emerson konusunda kimse sorgulamadı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Cengiz e de hedef şaşırtmak için kurduğumuz büyük oyunun bir parçası olarak talip olmuştuk. Yani göstermelik senaryodan.
Başkandan çok umutluydum ama üzülerek gördüğüm şu menajerler ne derse o oluyor.

Alakası yok. Cengiz transferini başkan çok net şekilde istedi. O başka bu başka. Birbirine benzeyen her şeyi birbiriyle aynı zannetme basitliğinden kurtulalım artık. "Orda öyle olduysa burda da öyle olmuştur." Ne güzel konfor.

Çevrimiçi 38life

Seninde haklılık payın var ama, bu yaz bizim transferlerin hepsini ilk yabancı basından duyduk, bu nedenle emerson konusunda kimse sorgulamadı.

Zaten tek haber kanalı yabancı basın. Dolayısı ile doğru haber de oradan gelecek, sahte haber de. İçeridekiler zaten dışarıdan damlayanlar, sızıntılar. Bir kaynaktan bir haber çıkıyor 100 farklı kaynak aynı haberi yapıyor. Oluşan algı "Herkes söylüyor." Oysa "Bir kişi söylüyor."

An itibarıyla Beşiktaş’ın Kerem Aktürkoğlu’na resmi bir teması veya teklifi yok.

Orkun’un ayrılığı sonrası Kerem de üzgün, tadı kaçtı.

Kerem, Türkiye’ye dönmeye soğuk değil.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alakası yok. Cengiz transferini başkan çok net şekilde istedi. O başka bu başka. Birbirine benzeyen her şeyi birbiriyle aynı zannetme basitliğinden kurtulalım artık. "Orda öyle olduysa burda da öyle olmuştur." Ne güzel konfor.

Valla ben de farklı olmasını çok isterdim ama o kadar sığ bir gündemimiz var ki inanılmaz. Graf in liderliğinde yapilandirilan ve başkanın çok para harcadık dediği oluşum ne yapıyor şu an?
Ya da hazırladıkları rapor veya önerdikleri oyuncular başkanın nezdinde ne kadar kabul görüyor?
Su çok net gözüküyor, başkanın da, Garfin da, Ole nin de gündemi birbirinden çok farklı.

Ne oynayacağız hangi tip oyuncu alacağız bu bile muamma.
Bizim sağ bek macerası görünce şu fıkra aklıma geliyor

Yaşlı amca karısına demiş ki hanim suyu ısıt, oldu oldu olmadı çay demler içeriz.

Çevrimiçi murat

kubilay kabatsızkuşu da transfer edelim cuk oturur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kubilay kabatsızkuşu da transfer edelim cuk oturur.

Onu kaçırdık, o transfer oldu.
Ben hala Kuranyi ya da Forlan bekleyen tayfadanim

Çevrimiçi Samet Ç

hoca başka bir şey istiyor sd başka bir şey başkan başka bir şey buradan doğru dürüst hiçbir şey çıkmaz

"Beşiktaş taraftarı engel olmasa yönetimin kuracağı kadro" Twit sahibi :@sneyluI

Vizyon abi.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2025, 00:04:06 Yusuf Berberoğlu ]

hoca başka bir şey istiyor sd başka bir şey başkan başka bir şey buradan doğru dürüst hiçbir şey çıkmaz

Hocanın sesi çıkmıyor bütün sucu onun üstüne yıkacaklar hocayı beğenmiyorum orası ayrı ama günah keçisi onu ilan edicekler burası Türkiye burda işler böyle ilerliyor.

Hocayı bu yüzden tutuyorlar sessiz sakin istediğimizi yaptırıyoruz diye.

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada flamengo o 10 milyonu senden daha rahat çıkartıp verir o para var onlarda

Çevrimdışı mellfred

fabrizio’nun transfer tamamlandı diye yalan haber gireceğine inanmıyorum
bizimkiler kadar amatör olamaz

Jonas Svensson'un da transferi sürekli iptal oluyor.

Kocaelispor'a gidecekti, olmadı; Karagümrük'te bir netlik yok. Başka takımlar da istedi, son anda bozulanlar oldu. (Yağız Sabuncuoğlu)

Svensonunun laneti mi çöktü sağ beke noldu.

Çevrimiçi 38life

Valla ben de farklı olmasını çok isterdim ama o kadar sığ bir gündemimiz var ki inanılmaz. Graf in liderliğinde yapilandirilan ve başkanın çok para harcadık dediği oluşum ne yapıyor şu an?
Ya da hazırladıkları rapor veya önerdikleri oyuncular başkanın nezdinde ne kadar kabul görüyor?
Su çok net gözüküyor, başkanın da, Garfin da, Ole nin de gündemi birbirinden çok farklı.

Ne oynayacağız hangi tip oyuncu alacağız bu bile muamma.
Bizim sağ bek macerası görünce şu fıkra aklıma geliyor

Yaşlı amca karısına demiş ki hanim suyu ısıt, oldu oldu olmadı çay demler içeriz.

Ne olup biteceğini transfer dönemi bitince göreceğiz. Eleştireceksek elimizde haklı gerekçe olması lazım. Zan ile hareket etmeyi doğru bulmam ben. Görücez nereye ne alınacağını. Ona göre değerlendirmemizi yapıcaz. Ben Tammy Abraham transferini eleştirdim mesela. Kötü bir hamle olarak değerlendirdim. Bitmiş iş üstünden konuşuyorum. Jurasek transferi eğer diğer mevkilere iyi oyuncular alınırsa idarelik olarak mazur görülebilecek bir transfer olarak değerlendirdim. Osayi bir fırsat transferiydi olmadı. KWP büyük bir fırsattı olmadı. Osayi ile KWP'nin aynı tipleme olmamasında bir sorun yok. Çünkü KWP gibi bir futbolcuyu alma ihtimalin varsa bazı önceliklerden vazgeçersin. Bunu her zaman doğru planlamanın, kadro mühendisliğinin çok önemli olduğunu savunan biri olarak söylüyorum. Sen sol kanata forvet tipi bir kanat alırsın ve sağa da oyun kurucu tipte bir kanat almayı planalrsın ama öyle bir fırsat çıkar ki karşına o fırsatı kaçırmamak için sağa da forvet tipi bir kanat alırsın. KWP böyle bir fırsattı. Şimdi internette "Osayi, KWP, Emerson... Bana tek bir ortak noktalarını söyleyin" diye tweet atıp binlerce rt almak işin en kolayı. Ama elma ile armudu birbirine karıştırmamak daha zor ve daha zevksiz tabi. Etkileşimi de az üstelik.

Ayrıca bir mevki için yaptığınız listedeki oyuncuların hepsi birbirinin kopyası olmaz. Dünyada o kadar futbolcu yok. Böyle bir şey beklemek çocukça. Sizin elinizde o mevkii için belirlenmiş 7 özellik olur. Bu 7 özellikten 4'ünü taşıyan oyunculardan liste yap dersin scout ekibine. Şu 1 özellik ise mutlaka olmak zorunda diye de eklersin. Vazgeçilmez özellikler olur, vazgeçilebilir özellikler olur. Beşiktaş sağ beke atletik bir oyuncu arıyor. Adı geçen isimlerin hepsinde bu var. Hiçbiri Svensson gibi değil. Gidip gelen oyuncu aranıyor. Zira sol beke alınan oyuncu da öyle. Scout sadece keşfedilmemiş oyuncuyu tutup getirmez. Zaten günümüzde keşfedilmemiş oyuncu diye bir şey yok. O eskide kaldı. Scout, teknik ekip, başkan ortak çalışıyor. Başarılı olup olmadıklarını transfer dönemi bitince göreceğiz. Şuana kadar bana göre bir doğru, bir yanlışla gidiliyor.

Transferlerin gelmediği, ortalığın kuruduğu günlerde galeyana gelip sallamak işin en kolay olanı. Sağduyulu, aklı selim davranabiliyor musunuz onu görelim. Maç bitmeden oyuncu ıslıklanmaz.

Etiketler: