2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

eryigitcaner, levitate, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, sefaköykartali, murat baltacı, mayguntr, tolga1903, Sinan66, Darkeagle, COB, Zafer55, Gökhan Güvenç, Ravenman, emre_1978, KartalınGücü, gokhans, annoca, 38life, yaço58, Samet Ç, Monza, Georgetown, Tass, Kartal Ç, Rasim, Yokmessi, NioHH, blackeagle35, Yancos, kartal meriç, uno_bjk, ozeratalay, Alparslan, safak_01, umutow, golazokartal, o2bucak ve 309 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 217239 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Enseyi karartmak yok, bu transferden de Cengizbtransferi gibi vazgecirtecegiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu ne ya!!! https://x.com/ekgedik1903/status/1948096919156256808?s=46
saçma sapan bir adam bu eski takımı istedi maaşını ödeyin dediler o kadar maaş buna verilmez dedi adamlar vazgeçti

Çevrimiçi Samet Ç

Flamengo, Emerson Royal için devreye girme ihtimali olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

Milan'ın son saatlerde Beşiktaş'la sözlü bir anlaşmaya varmış olmasına rağmen, Brezilya kulübü, Brezilyalı sağ bek için ilk temasları kurdu.

Transfer yarışı hâlâ açık. (Matteo Moretto)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi gokhans

Adamlar başak geçiyor.. Hiç bizim yönetim görmüyor mu şunları!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Flamengo'ya git ya kendi ülken toprağın vatanın git oğlum napacaksın burada hadi flamengom şu güzelliği yap bize. Ulan roma'da eşşek yüküyle sağ bek var wesley de geliyor rensch alsanıza

Çevrimiçi ulumemo

Hani serdal adalı beşiktaşa ihanet etmezdi, hani hata yapardı ama hainlik yapmazdı. Onu söyleyen arkadaş nerde

fabrizio here we go yazısını kaldırdı.  :sevinc

Çevrimiçi levitate

allah taraftardan razı olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Ben hala Emerson Royal transfer haberlerinin gerçek olmadığını düşünüyorum. İster evren söylesin, ister fabrizio söylesin. Fark etmez.

Çevrimiçi annoca

emboloyu alacaktık bizi istemedi de olmadı.
jurasek masudan iyidir büyük ihtimal ama soru işareti.
abraham 41.5 milyon ekstra bonuslar vs de vardır. son 3 sezon 20 gol.
her scoutun beğenmediği bir sağ bek

adalıyı orkun transferiyle fazla büyüttük gözümüzde. bu kadarmış vizyonu.

Çevrimiçi Samet Ç

allah taraftardan razı olsun

taraftar yönetiyor sosyal medyadan Beşiktaşı kaç transfere engel olduk.mojo jojo gelecekti onuda biz engelledik.

Çevrimiçi Samet Ç

geleceği ipotek edip risk alıyorsunuz doğru düzgün adamlar alın jurasek idare eder geçiş döneminde abrahamda risk aldınız hadi anladık geri kalan tüm transferler orkun seviye olacak ayaksız çöpe 18-19 milyon bağlamayacaksınız

https://x.com/Muratozen1903/status/1948104580316750071

hep biz mi müdahale edicez klübe böyle cengiz ünder,bojo kaju,emerson nerde sakat vasat adamlar var yönetim bulucak biz engellicez herhalde.

Çevrimiçi annoca

hep biz mi müdahale edicez klübe böyle cengiz ünder,bojo kaju,emerson nerde sakat vasat adamlar var yönetim bulucak biz engellicez herhalde.
bundan da olmıcak gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

ciddi ciddi öne cerny düşünüp arkasına emerson koymayı düşündü başkan bırak bu işleri vallahi yordun cerny dediğin adam tamamıyla bekle birlikte uyumu olduğunda etkili olan adam

bundan da olmıcak gibi.

olmucak zaten anç la beraber boy boy foto veren adamdan bizde başarı bekliyoruz hayalcilik.

ciddi ciddi öne cerny düşünüp arkasına emerson koymayı düşündü başkan bırak bu işleri vallahi yordun cerny dediğin adam tamamıyla bekle birlikte uyumu olduğunda etkili olan adam

herhangi bir plan oldugunu düşünmüyorum ben rastgele günü kurturma adına ya tutarsa transferleri 3 sağ bekin birbiri ile ne alakası var misal osayi,kwp,emerson 3 ayrı profil aynı olsa hadi dersin plan var nalet gelsin bize gelen başkanlar hep mi vizyonsuz olur.

Etiketler: