2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

mayguntr, Kapkarakartal, tolga1903, Sinan66, Darkeagle, COB, Umutcan Kaya, Zafer55, Gökhan Güvenç, Ravenman, emre_1978, KartalınGücü, gokhans, annoca, 38life, yaço58, Samet Ç, Monza, Georgetown, Tass, Kartal Ç, sefaköykartali, Rasim, Yokmessi, NioHH, blackeagle35, Yancos, kartal meriç, uno_bjk, ozeratalay, Alparslan, safak_01, umutow, golazokartal, o2bucak ve 305 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 217021 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

https://x.com/EvrenChicago/status/1948081572801892778

umarım doğrudur

Ne farkeder Samet, bu seneyi iç ettikten sonra önümüzdeki sezon daha beterini bulurlar elbet

Çevrimiçi Samet Ç

Ne farkeder Samet, bu seneyi iç ettikten sonra önümüzdeki sezon daha beterini bulurlar elbet
abi bizden 50 yıl falan bir şey olmaz ben artık kazıklanmayalım derdindeyim

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/PrimeLacazet/status/1948084239305523410
gedsonun maliyetini bu çöpe vereceksek niye satıyoruz git adam gibi sat kalsın cebine 7-8 milyon daha faydalı olur

Çevrimiçi sEuL

abi bizden 50 yıl falan bir şey olmaz ben artık kazıklanmayalım derdindeyim

Göz göre göre bir seneyi daha çöpe atiyoruz, bundan daha büyük bu kazik olamaz. Gedson’u sağ ve sol beke koysalar bunlardan daha faydalı olur.

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/nocontextjk/status/1948076148006551932?s=19

Ulan yorumlara bak allah aşkına. Hadi bizim taraftarın beğenmediği oyuncu iyi çıkar diyen kitle vardır ya hep peki bu yabancıların yorumları ne arkadaş cidden korkunç negatif yorumlar var almasınlar bu herifi
acilen taraftarın havaalanına gidip bunu yuhalaması lazım

Çevrimiçi Samet Ç

önceden kötü transferleri de sırf biz aldık diye olumlu tarafından bakmaya çalışıp kendimi yarışacağız diye motive ediyordum onu bile yapmaya gerek yok artık lige başlamadan havlu attığımız bilmem kaçıncı sezon ve önümüzdeki bir 10 sene de hiçbir şey değişmeyecek gibi geliyor

Çevrimiçi KartalınGücü

Bence artık iş yuhalamayı geçti, taraftarın topçu yönetici demeden staddan yaka paça atmalarını bekliyorlar teşvik ediyorlar herhalde. Ben Beşiktaşa gözgöre göre ihanet eden hainleri yakınında görürsem kendime hakim olabileceğime güvenmiyorum.

Bir yönetim beceriksiz olabilir, iş bilmez olabilir, basiretsiz olabilir. Hepsine eyvallah. Ama Bailly transferinde görmüştük açıktan hainlik yapamaz. Bu transferle o transferin farkı yok.

Çevrimiçi Necmi

geçen sene full milan maçı izlemesek verilere bakıp kanardık ama izledik çok şükür geri dörtlünün oyun kurma kabiliyeti herhangi bir anadolu takımının geri dörtlüsünden bile kötü 6 numaraya binecek yükü düşünmek bile istemiyorum bu sebepten bol bol savunmadan hücuma uzun top izleriz artık orta saha da bir kendi yarı sahası bir rakip yarı saha arasında mekik dokur 6 numarada 1 vs 5 atmaya devam eder kısaca geçen seneden hiçbir şey farklı olmayacak
hep kötü tarafından bakıyorsun birazda iyi tarafından baksana mesela attığı 5 6 pasdan biri takım arkadaşına geliyor

Çevrimiçi murat

burnuma çok pis kokular geliyor..10 milyon nedir arkadaş.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Necmi

Göz göre göre bir seneyi daha çöpe atiyoruz, bundan daha büyük bu kazik olamaz. Gedson’u sağ ve sol beke koysalar bunlardan daha faydalı olur.
o forvet indiği anda zaten çöpe atmışdık üstüne bir sürü eksiğin varken en çok fazlalığın olduğu yere orkun indirdin dedim kendime bunlar beşiktaşı düzeltme peşinde değil şov peşinde şu an aklıma deli sorular geliyor bütün oyuncuların ödemesini gelecek seneye bırakıyorlarda gelecek sene kaçıp giderse ne olacak

Çevrimiçi Samet Ç

hep kötü tarafından bakıyorsun birazda iyi tarafından baksana mesela attığı 5 6 pasdan biri takım arkadaşına geliyor
iyi tarafı yok ki ben bek olarak bir masuakuyu izlerken sinir krizi geçiriyordum bir de bunu işin kötü tarafı bu masuakudan bile daha saçma sapan bir adam muhtemelen oynamaya başladığı an sadece bizim maçların özete bakar geçerim

Çevrimiçi Samet Ç

kanata kerem cerny istemiyorum sancho alın gidin pedro gonçalves alın ne de olsa paramız var

Çevrimiçi KartalınGücü

iyi tarafı yok ki ben bek olarak bir masuakuyu izlerken sinir krizi geçiriyordum bir de bunu işin kötü tarafı bu masuakudan bile daha saçma sapan bir adam muhtemelen oynamaya başladığı an sadece bizim maçların özete bakar geçerim

Masuaku bu arkadaşın yanında prime R. Carlos'tur. Ki konu bu arkadaşın bize çakılmasından ve futbolculuğundan çok öte, çok vahim.

başkan gerçekten kimsenin aklının ucundan geçmeyen futbolcuları alıp geliyor.

yarın taraftar macta emersonu istemiyoruz diye tezahürat yapmazsa vay ki halimize.Umarım yaparlar yoksa bu yönetim alacak bu adamı.

Çevrimiçi murat

acaba serdar adalı Hasan arat ve A.N.lupen ile konsorsiyum mu kurdu.tek başına yapamaz bu kadarını.

Çevrimiçi tolga1903

Adamın skills videolarının altında bile ''şu videoyu oluşturmak için kaç saat izlediniz bunu, normalde futbolcu değil 10 dakikada futbolcuya benzemiş'' yorumu gördüm ya. Kalsın abi svenson vallahi içim daraldı

Çevrimiçi murat

abraham bence mantıklı olabilecek bir hamle.kendi içinde makul bir transfer olabilşr.onun tarzına uygun bir oyun ve oyuncu grubuyla hem o hemde yanındaki oyuncular verimli çalışabilşr ama henüz öyle bir niyetleri varmış gibi durmuyor.senelerdir eksik olan kanatlara hiç bir adım arılmıyor ama sağ bek sol bek elzem değilken yine bek transferleri stoper transferi 6 numara habire değişiyor.önce bir eksik olan yani hiç olmayanı bir doldurun..süper bekler alsan ne olacak.

Çevrimiçi ulumemo

Beşiktaşlılık yüzünden kalp hastası olacağım hiç aklıma gelmezdi

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bu kadar plansız bir transfer sezonunu en son rahmetli Daum zamanında 5 yabancı hakkının 3'ünü kaleci için kullandığımızda görmüştüm.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Svensona razı gelmezsiniz he.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: