2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, Özgür Gültekin, Yancos, Zafer55, kartalizma190399, Darkeagle, Umutcan Kaya, balkan-kartal, Mehmet57, maıden, Yokmessi, Ravenman, murat baltacı, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, sEuL, Sinan66, 38life, Yusuf Berberoğlu, annoca, yaço58, OnurG, KartalınGücü, Samet Demir, Georgetown, gokhans, underworld, bull74, hasankale, ulumemo, doganay, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, Serdar3444, cornelius, sefaköykartali, c3c2k, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers ve 356 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 179672 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

tecruman yanlis cevirdi, bi tane 9 oynatacam dedi, 9 oynatan hocayim falan demedi. 4-6-0 li maclarin sonuclari neydi unuttum ben?

Geçen sene dedi 9 numara oynatan hocayım ben genelde ilk defa 9 numarasız çıktım maclara dedi benim içinde bir ilk oldu demişti dersinizi iyi calısmamıssınız unutmussunuz bunu.4-6-0lı macları ben biliyorumda 10 kişi konyaspora karşı -20 averajlı puanı olmayan adana macında ne oldu onu hatırlayamadım ben  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Ole Gunnar Solskjær: "Kadroda 16-17 tane ilk 11 seviyesinde oyuncu olmalı.

Geri kalanı genç oyuncular olur. Kadroda çok fazla oyuncu olması da iyi değil."

12 tane daha transfer istiyor kısaca

Çevrimiçi Mehmet57

Kovulsun diyenler; kim gelsin Ole’nin yerine?

Çevrimiçi Samet Ç

buradan herhangi birine tamamım o kadar hoca değil ole hocanız

Çevrimiçi Mehmet57

buradan herhangi birine tamamım o kadar hoca değil ole hocanız

Tamam da, kovuldu diyelim. Kimi getireceksin?

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam da, kovuldu diyelim. Kimi getireceksin?
getirilecek çok adam var alelacele sırf hoca bulunamadığı için istenmeyerek getirilen hocayı ne yapayım ben o da ekmeğinde kadro kötü diyen adam rashica oynatmaz keser atar ya gönderirsiniz yenisini alırsınız der ya da ben hiç oynatmam der aynı şekilde diğer oyuncular içinde geçerli
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 21:42:46 Samet Ç ]

bos kalsın Beşiktaş yine bu kadar oynar.Alt yapı hocamız serdar topraktepe devam etsin ona bile razıyım su beden hocası gitsin yeter ki.O bile kupa kazandı topraktepe.

Çevrimiçi ulumemo

kovulmalı
Kovulmalı mı kovulmamalı bilmem ama beşiktaş son yıllarda mentali çok zayıf bir takım olmaya başladı. Futbol ne kadar yetenek işi olsa da mental olarak da sahada olmak önemli. Hocanın da dediği topu yavaş çeviriyoruz, az ileriye oynuyoruzdan kastı bu.

Bu takım atleticoya 4 atarken, gs ye 5 atarken bu bitik denilen oyuncularla almadı mı o maçları? Bu takım nasıl oluyor da tek gecede futbolu hatırlayıp ertesi gün tekrar fabrika ayarlarına dönüyor arkadaşlar. Ben bunu anlamıyorum. Burada sorun gerçekten oyuncu kalitesizliği mi? Sorun hocanın basitliği mi? Ben sorunu artık daha başka yerde arıyorum siz ne derseniz diyin

Çevrimiçi yaço58

Geçen sene rafa sonrası frene bastık bu senede Orkun sonrası maalesef rüzgar tersine döndü daha agresif olmalıyız

Çevrimiçi Samet Ç

başkanı da eleştirelim talhadan necipten emrecandan gedsondan amirden oxdan musratiden rashicadan salihten svenssondan ve birçok oyuncudan daha olmayacağı belli bu adamlar niye kampta niye gönderilmedi rakiplerin 10 verdiği oyuncuyu gönderiyor bir şekilde sende yapacaksın ben bahane falan anlamam kulübün anahtarını verdiler eline bir zahmet şunları yap artık orkun aldın tebrik ettik bu kadar devamını getirmezsen hocayla birlikte gidersin

bu hocanın neden olmayacağının bir başka orneği bizim hocamız orkun 14-15 kişilik shaktar macı kadrosunda belki orkun olabilir diyor.

Fb dün ucaktan indirdiği arche brown mu neyse mourinho direk onu ilk 11 atıyor.

Biz 2-3 tane transfer yaptık onlarıda oynatmıyoruz mac ritmi kazanmasın takıma alısmasın diye.!
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 21:52:45 Yusuf Berberoğlu ]

başkanı da eleştirelim talhadan necipten emrecandan gedsondan amirden oxdan musratiden rashicadan salihten svenssondan ve birçok oyuncudan daha olmayacağı belli bu adamlar niye kampta niye gönderilmedi rakiplerin 10 verdiği oyuncuyu gönderiyor bir şekilde sende yapacaksın ben bahane falan anlamam kulübün anahtarını verdiler eline bir zahmet şunları yap artık orkun aldın tebrik ettik bu kadar devamını getirmezsen hocayla birlikte gidersin

+1

❓"Beşiktaş, Shakhtar'ı elebileyecek güçte mi?"

Ole Gunnar Solskjaer: "Evet, tabii ki. Eleyeceğimizi düşünüyorum."

Beşiktaş tabi ki shaktarı elebilecek güçte hocada sen değilsin maalesef mac sonu bunu alıntılamak zorunda kalıcaz.

Çevrimiçi Zafer55

Ricardoda bir ışık varmış aslında. Yada diğerlerinin yanındamı bana öyle göründü anlayamadan çıkarttı çocuğu.

Çevrimiçi KartalınGücü

KWP benim için yıkıcı oldu Orkundan falan daha çok beklediğim oyuncuydu. Bu lige daha iyisini bu paralara getiremezsin, üstüne bir de rakiplerden biri alırsa seyreyle gümbürtüyü.

Osayi direk çöptü ama buna üzüldüm.

Çevrimdışı levitate

Ben değilim, 70 orta açıyosan bunlardan biri senin adamını bulmalı, 80 şut çekiyosan birisi de gol olmalı. Elalem 2 kere geliyor 2si de gol oluyor bilmem anlatabildim mi

forvet yok içeride :( ama orta sahalarda avel avel geziniyor gir içeri kardeşim nolcak
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hoca transferlerim nerede + çöpleri yolla temalı bir açıklama yapmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Hocaya kızıyoruz da, bir de şöyle bakalım tabloya. Elindeki malzemeyi bize 3 maçta çok iyi şekilde gösterdi. He buradan birşeyler çıkarabilir mi tabikide çıkarabilir fakat takım olmak için epey yol var önümüzde.

Diğer taraftan Orkun rüyasından bir an önce çıkmamız iyi oldu. Bu 2 hazırlık maçında iyi silkelendik, kendimize geldik. Yoksa 2. Bir 5-0 gs galibiyeti sonrası yaşınalacakları bünyemiz tekrar kaldıramazdı.

Yönetime gelince bir an önce kanat, bek hatta 6 numara işini çözmeli.

Shaktar'ın rövanş maçında yeni aldığımız oyuncu eklemesini yapabiliyor muyuz ? Bu konuda bir kısıt var mı acaba
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Artık şu ezberi bozmanın vakti geldi: “Her kötü gidişat hocadan kaynaklanır.” Kaçıncı hoca bu gerçekten? Şimdi sırada Solskjær mi var? Bir duralım. Bu kulüp teknik direktör kıyma makinesi mi?

Solskjær dediğiniz adam, Manchester United gibi bir devin en kırılgan döneminde kulübü ayağa kaldırmış, Premier Lig’de Ferguson sonrası en yüksek puanı toplamış (74 puan), genç oyuncuları parlatmış, Avrupa Ligi’nde finale yürümüş bir isim. Bugün hâlâ İngiltere’de, United’a kazandırdığı karakter konuşuluyor. Bu adam sabırlı, vizyoner, gençlere dokunan bir futbol aklı. Beşiktaş gibi yeniden yapılanması gereken bir kulüp için biçilmiş kaftan. “Beden hocası” diye eleştirmek veya “taraftar çıksa daha iyi yönetir” demek art niyet ya da futbol cahilliğidir.

Ama biz ne yapıyoruz? Daha bir hazırlık maçında, hocanın süre alamayan oyunculara son kez şans verdiği bir karşılaşmada bile yaylım ateşe başlıyoruz. “Niye santrforsuz çıktın?” diye sorgulayanlar var. Daha dün maç oynayan takımın rotasyona gitmesi kadar doğal bir şey olabilir mi? Bugün sahaya çıkanlar da bu kulübün lisanslı oyuncuları. Eğer bu seviyede bile top tutamıyor, organize olamıyorlarsa, bireysel hata yapıyorlarsa mesele teknik direktör değil, oyuncu kalitesidir.

Kadroya bakınca tablo ortada:
   •   Stoperler ağır, pozisyon bilgileri zayıf, hava toplarında etkisiz.
   •   Sağ bekte Svensson var; ne atletizmi yeterli ne hücuma katkısı. Hücum bindirmesi yok denecek kadar az, defansif pozisyonlarda ise rakip karşısında yavaş ve çaresiz kalıyor.
   •   Orta saha baskı altında kırılgan.
   •   Kanatlar desen, zaten yıllardır yok. Net kanat oyuncusu olarak elde bir tek Rashica var. Onda da teknik beceri ve pas kalitesi inanılmaz düşük. Hücumda çoğu zaman topa ne yapacağını bilemeden hareket ediyor, çizgide üretkenliği sıfıra yakın.
   •   Kanatlardan skor katkısı yok, dripling tehdidi yok, çizgiye inme yok.

Buna rağmen hâlâ “set oyunu oynayamıyor” eleştirisi yapılıyor. Peki soruyorum: Set oyunu neyle oynanır?
   •   Oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucu gerekir. Bizde yok.
   •   Dar alanda çabuk paslaşabilecek teknik orta sahalar gerekir. Rafa ve Orkun harici yok.
   •   Oyun görüşü ve saha içi disiplini yüksek bekler gerekir. Bizde yok.
   •   Skor tehdidi olan, alan açabilen, çizgide oynayabilen kanatlar gerekir. Hiç yok.
   •   Topsuz oyunda doğru yerleşebilen, sürekli boş alan arayan, pozisyon bilgisi yüksek bir hücum hattı gerekir. Elimizde ise temposuz, pozisyon almada yetersiz, mental olarak kırılgan bir kadro var.

Bu kadar yeteneği sınırlı, teknik kapasitesi kısıtlı, atletizmi düşük bir kadroyla hangi set oyununu kuracaksın? Oyun planı dediğin şey sadece kenardan bağırmakla değil, oyuncunun kafasında ve ayağında başlar. Bu takımın üç pas yapamayan, baskıya dayanamayan, pozisyon bilgisi olmayan oyuncularıyla “set oyunu” mu inşa edeceksin?

Ama suçlu kim? Tabii ki hoca size göre. Çünkü sahadaki yetersizliği kabul etmek zor. Çünkü “Bu kadro bok gibi” demek, bazı taraftar gruplarının romantizmine çelme takıyor. Hâlâ eminim ki “Sergen gelsin”, “Şenol gelsin” demeye getirenler var. Kusura bakmayın ama bu zihniyetle Beşiktaş ileri değil, geri gider. Bu kulüp bir nostalji merkezi değil, bir spor kulübü. Hedefi başarı olan bir kurum.

Eleştiri olur, yapılmalı da. Ama daha sezon başlamadan hocaya çullanmak, her adımda “gönderelim” demek; ne mantıklı ne iyi niyetli. Bu ya futbol cahilliğidir ya da art niyettir. İkisi de Beşiktaş’a fayda değil zarar getirir. Ve geçmişte hep getirdiği gibi.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 22:33:25 Mehmet57 ]

Çevrimiçi annoca

Artık şu ezberi bozmanın vakti geldi: “Her kötü gidişat hocadan kaynaklanır.” Kaçıncı hoca bu gerçekten? Şimdi sırada Solskjær mi var? Bir duralım. Bu kulüp teknik direktör kıyma makinesi mi?

Solskjær dediğiniz adam, Manchester United gibi bir devin en kırılgan döneminde kulübü ayağa kaldırmış, Premier Lig’de Ferguson sonrası en yüksek puanı toplamış (74 puan), genç oyuncuları parlatmış, Avrupa Ligi’nde finale yürümüş bir isim. Bugün hâlâ İngiltere’de, United’a kazandırdığı karakter konuşuluyor. Bu adam sabırlı, vizyoner, gençlere dokunan bir futbol aklı. Beşiktaş gibi yeniden yapılanması gereken bir kulüp için biçilmiş kaftan. “Beden hocası” diye eleştirmek veya “taraftar çıksa daha iyi yönetir” demek art niyet ya da futbol cahilliğidir.

Ama biz ne yapıyoruz? Daha bir hazırlık maçında, hocanın süre alamayan oyunculara son kez şans verdiği bir karşılaşmada bile yaylım ateşe başlıyoruz. “Niye santrforsuz çıktın?” diye sorgulayanlar var. Daha dün maç oynayan takımın rotasyona gitmesi kadar doğal bir şey olabilir mi? Bugün sahaya çıkanlar da bu kulübün lisanslı oyuncuları. Eğer bu seviyede bile top tutamıyor, organize olamıyorlarsa, bireysel hata yapıyorlarsa mesele teknik direktör değil, oyuncu kalitesidir.

Kadroya bakınca tablo ortada:
   •   Stoperler ağır, pozisyon bilgileri zayıf, hava toplarında etkisiz.
   •   Sağ bekte Svensson var; ne atletizmi yeterli ne hücuma katkısı. Hücum bindirmesi yok denecek kadar az, defansif pozisyonlarda ise rakip karşısında yavaş ve çaresiz kalıyor.
   •   Orta saha baskı altında kırılgan.
   •   Kanatlar desen, zaten yıllardır yok. Net kanat oyuncusu olarak elde bir tek Rashica var. Onda da teknik beceri ve pas kalitesi inanılmaz düşük. Hücumda çoğu zaman topa ne yapacağını bilemeden hareket ediyor, çizgide üretkenliği sıfıra yakın.
   •   Kanatlardan skor katkısı yok, dripling tehdidi yok, çizgiye inme yok.

Buna rağmen hâlâ “set oyunu oynayamıyor” eleştirisi yapılıyor. Peki soruyorum: Set oyunu neyle oynanır?
   •   Oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucu gerekir. Bizde yok.
   •   Dar alanda çabuk paslaşabilecek teknik orta sahalar gerekir. Rafa ve Orkun harici yok.
   •   Oyun görüşü ve saha içi disiplini yüksek bekler gerekir. Bizde yok.
   •   Skor tehdidi olan, alan açabilen, çizgide oynayabilen kanatlar gerekir. Hiç yok.
   •   Topsuz oyunda doğru yerleşebilen, sürekli boş alan arayan, pozisyon bilgisi yüksek bir hücum hattı gerekir. Elimizde ise temposuz, pozisyon almada yetersiz, mental olarak kırılgan bir kadro var.

Bu kadar yeteneği sınırlı, teknik kapasitesi kısıtlı, atletizmi düşük bir kadroyla hangi set oyununu kuracaksın? Oyun planı dediğin şey sadece kenardan bağırmakla değil, oyuncunun kafasında ve ayağında başlar. Bu takımın üç pas yapamayan, baskıya dayanamayan, pozisyon bilgisi olmayan oyuncularıyla “set oyunu” mu inşa edeceksin?

Ama suçlu kim? Tabii ki hoca size göre. Çünkü sahadaki yetersizliği kabul etmek zor. Çünkü “Bu kadro bok gibi” demek, bazı taraftar gruplarının romantizmine çelme takıyor. Hâlâ eminim ki “Sergen gelsin”, “Şenol gelsin” demeye getirenler var. Kusura bakmayın ama bu zihniyetle Beşiktaş ileri değil, geri gider. Bu kulüp bir nostalji merkezi değil, bir spor kulübü. Hedefi başarı olan bir kurum.

Eleştiri olur, yapılmalı da. Ama daha sezon başlamadan hocaya çullanmak, her adımda “gönderelim” demek; ne mantıklı ne iyi niyetli. Bu ya futbol cahilliğidir ya da art niyettir. İkisi de Beşiktaş’a fayda değil zarar getirir. Ve geçmişte hep getirdiği gibi.
+1903  :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi gokhans

valerian’dan beri gelen her hoca hoca değil oldu. Taraftar Rıza gelse bundan kötü olmaz dedi daha da kötü oldu. Şenol şampiyon yapar bu kadroyu dendi, şenol gelip mis gibi kadroyu dağıtıp bu iğrenç sezonları yaşatan altyapıyı oluşturdu. Valerian beden hocası, santos zaten hoca değildi ronaldo sayesinde avrupa kupası almış biri, serdar hoca zaten hoca değil, Feyenord’u şampiyon yapan rangers’ı final oynatan adamda hoca değil damgası yedi. Şimdi de ole’ye hoca değil damgası vuruyor saolsun yine taraftarımız. Hazırlık maçlarında şu muhabbetler başladıysa şimdiden geçmiş olsun, hoca yakında gider, bakalım yeni hoca değil hocamız kim olacak?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

valerian’dan beri gelen her hoca hoca değil oldu. Taraftar Rıza gelse bundan kötü olmaz dedi daha da kötü oldu. Şenol şampiyon yapar bu kadroyu dendi, şenol gelip mis gibi kadroyu dağıtıp bu iğrenç sezonları yaşatan altyapıyı oluşturdu. Valerian beden hocası, santos zaten hoca değildi ronaldo sayesinde avrupa kupası almış biri, serdar hoca zaten hoca değil, Feyenord’u şampiyon yapan rangers’ı final oynatan adamda hoca değil damgası yedi. Şimdi de ole’ye hoca değil damgası vuruyor saolsun yine taraftarımız. Hazırlık maçlarında şu muhabbetler başladıysa şimdiden geçmiş olsun, hoca yakında gidici, bakalım yeni hoca değil hocamız kim olacak?

Yakın geçmişte şenol güneş ve sergen yalçın hariç başımızda büyük takım hocası olmadı doğruya doğru eğriye eğri ister kabul edin ister kabul etmeyin.

Santos dediğiniz adam portekiz milli takıma kabız futbol oynatarak dünya şampiyonu ordada hep eleştiriliyordu defans oynatıyor 1-0 1-0 bitiyor maclar diye 7-8 senedir klüp takımı calıstırmıyordu ayrıca bize geldi bir bok yapamadı bizden gitti yine bir bok yapamadı arap liginde mağlubiyet serisi yaptı bol bol.

Valorant ismail de beden hocasıydı bizdeyken başarılı olamadı çünkü set hücum nedir pas oyunu nedir o da ole gibi bilmiyordu bizden gitti watford'a 40 maçta 1.20 MBPO ortalamasına sahip ordan sepetlendi şimdilerde championshipte blackburn rovers calıstırıcak devre arası geldi 12 maç 1.25 MBPO ortalamasına sahip ondada bir bok olmuyor yani kısaca.

Adam gibi teknik adam geldide biz mi laf ettik.Gidelim çağdaş atanı getirelim ona sabredelim dendide biz mi hayır dedik.nuri şahin var boşta.

Sergen yarın gelsin kumarhane masasından yönetsin antremana çıkmasın bundan iyi yönetir hoca en azından.N'sakala,welinton,töre cart curtla şampiyon yaptı adam.Son maçlarda kadroya ilk 11 yazamıyorduk santrafor töre möre oldu hiç bahane üretmicez çıkıcaz yenicez hepsini çatır çutur dedi görücez cumartesi ne olacağını deedi 7-0 hatayın içinden geçti büyük takım hocası böyle olur bahane üretmez çözüm üretir.

İçerde ki maçlarda sülalecek rakip yarı sahada geçer maclar dönen bütün topları toplarız bizim beden hocamız evimizde defans yapıyor bol bol gitsin bu yeterki kim gelirse gelsin bu adam hoca moca değil.

oleyi gondersinler yardımcı antrenor moe kalsın takımın basında o bundan daha iyi hoca emin olun en azından hoca.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 23:32:03 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yazmayacaktım ama sergen kumar masasından kalksın gelsin yönetsin, daha iyi yönetir demek bana göre sabotajtır, kuyu yapmaktır.

Sizin amacınız Beşiktaş filan değil! Beşiktaş hep kaosta olsun duygusal takılalım filozof hoca veya efsane sandığınız kendi takımına bile sallayan hocaları getirip, tribünde sadece aldırma kartal aldırma söylemektir!

İlk transferimizden beri çok güzel bir hava yakalamışken çok değil daha 3 gün önce bu hava devam ederken, ne hikmektse 2 hazırlık maçı (çoğu sezon boyunca 11i göremeyecek oyuncular) kaybedip  taraftarın yangın çıkarmasına hayret ediyorum

Bunu yapanlar zamanında valeriana (kendisini desteklemiyorum) hazırlık maçlarında 3lü oynuyor oynayamaz deyip sistemi bozduran grup

Kusura bakmayın Beşiktaş sizin gibi zihniyetlerle başarılı filan olamaz bizim oyuncu yerine önce taraftar transfer etmemiz lazım galiba anlam veremiyorum üzülüyorum
Sadece Beşiktaş

Etiketler: