2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, COB, sEuL, Zafer55, Yusuf Berberoğlu, Samet Ç, annoca, Georgetown, gokhans, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, 38life, Özgür Gültekin, Darkeagle, tolga1903, Kapkarakartal, underworld, Ravenman, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, yaço58, maıden, Sinan66, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, OnurG, NioHH, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 376 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178593 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi KartalınGücü

Öyle bir kadro sahada ki Muci şu an Ronaldinho gibi geliyor gözüme. Arroyo kadar topu alınca bir şey yapacakmış gibi görünüp yapamayan futbolcu göremedim. Alıyor sağa sola eğilip geri veriyor. Sonra taraftarımız "Rafa, Gedson top kaybediyor" diyor. Bakın bu kaybetmiyor mesela :)

paylasildi mi bilmiyorum:

Daha önce prensip anlaşmasına vardığımızı ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a davet ettiğimizi duyurduğumuz profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters’in İstanbul’a gelişinin ertelendiği kamuoyunun malumudur.

Kyle Walker-Peters bugün tarafımıza yapmış olduğu bildirimde bir kez daha ek süre talebinde bulunmuştur.

Bunun üzerine kulübümüz, söz konusu futbolcunun transferinden vazgeçmiştir.

Kulübümüz, belirlemiş olduğu politika doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

ne sag bekmis bi imzalattiramadilar
Premier ligten teklif almış sıcağı sıcağına bitireceksin hemen imzalayıp.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

onana nasıl ricardo'dan iyi olabilir mesela boşu boşuna 19 yaşındaki bebelere takıyosun hoca
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

onana nasıl ricardo'dan iyi olabilir mesela boşu boşuna 19 yaşındaki bebelere takıyosun hoca
lig oynanirken de hocayi niye oynatmiyo ricardoyu diye elestiriyodu millet

Çevrimdışı levitate

lig oynanirken de hocayi niye oynatmiyo ricardoyu diye elestiriyodu millet

az öncede yazdım piyasa yapsın diye oxlade oynadı adama para verip yolladık, onun yerine bu oynasaydı belki bir şey olurdu

yaz kampında 45 dk ile adam mı değerlendirilir saçma iş
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

az öncede yazdım piyasa yapsın diye oxlade oynadı adama para verip yolladık, onun yerine bu oynasaydı belki bir şey olurdu

yaz kampında 45 dk ile adam mı değerlendirilir saçma iş
antremanda seviyesini goruyodur ekip,45dkya bakip karar vermiyolardir taraftar gibi.

Çevrimiçi Necmi

hazirlik kampinda yapilan hic bi deger tasimayan macta fark yemisim fark atmisim ne anlami var ben anlamiyorum.

isterlerse bu kadroya 5 atsinlar umrumda olmaz, ki bu kadronun yarisi avusturya ikinci liginde sans bulamaz, sirf besiktas takiminda diye cogunun piyasa degeri yuksek gorunuyor, yoksa 100klik oyuncu degiller bazilari. bedavaya versek diger takim 1-2 oyuncu alir max bizden su kadrodan.
bende onu diyorum işde sen böyle bir takımı beşiktaş forması giydirip sahaya çıkartamazsın bunları bu güne kadar kapıya koyman gerekiyordu şu adamları ikinci ligden takım almaz oynatmaz ama biz forma giydirip beşiktaşı temsil ettiriyoruz bunlarda karakter yok hazırluk maçı değil resmi maçda olsa hiç birşey farketmiyor
Devre arası transfere tepki göstermişdim millette bana kızmıştı takım gençleştiriliyormuş alın işde genç
Bir insan sırf genç diye beşiktaşa futbolcu olabilirmi ya

Çevrimiçi ulumemo

Arroyo bugün 776. ortasını açtı, muçi 1249. şutunu çekti ama sonuç hala değişmedi

Çevrimiçi KartalınGücü

85 dkdır sağdan soldan orta yapıyoruz ne içeride kafa vurabilecek adam var ne de bizim kanat ve beklerde o topu doğru noktaya atacak ayak var. Farklı bir şey deneyen tek adam Muci onun da yapabileceği belli.

Çevrimdışı levitate

ben muçi ve arroyo'dan razıyım adamlar direkt kaleye gitmeye çalışıyor öbürleri avel avel sağdan sola pas
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

ben muçi ve arroyo'dan razıyım adamlar direkt kaleye gitmeye çalışıyor öbürleri avel avel sağdan sola pas
Ben değilim, 70 orta açıyosan bunlardan biri senin adamını bulmalı, 80 şut çekiyosan birisi de gol olmalı. Elalem 2 kere geliyor 2si de gol oluyor bilmem anlatabildim mi

Çevrimiçi Kartal Ç

arda hoca full yedek kadroyla çıkmaya hazırlanıyordur şimdi. asları sezon öncesi yıpratmaya gerek yok diye.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

arda hoca full yedek kadroyla çıkmaya hazırlanıyordur şimdi. asları sezon öncesi yıpratmaya gerek yok diye.

yedeğinin yedekleri ile yener bizi başımızda hoca yok.

Beşiktaş, Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçlarını tamamladı.

✅ 2-0 St. Polten
🟠 1-1 Admira Wacker
❌ 2-3 Wolfsberger
❌ 1-2 Petrzalka

Çevrimiçi mayguntr

bende onu diyorum işde sen böyle bir takımı beşiktaş forması giydirip sahaya çıkartamazsın bunları bu güne kadar kapıya koyman gerekiyordu şu adamları ikinci ligden takım almaz oynatmaz ama biz forma giydirip beşiktaşı temsil ettiriyoruz bunlarda karakter yok hazırluk maçı değil resmi maçda olsa hiç birşey farketmiyor
Devre arası transfere tepki göstermişdim millette bana kızmıştı takım gençleştiriliyormuş alın işde genç
Bir insan sırf genç diye beşiktaşa futbolcu olabilirmi ya

yok ona kesin katiliyorum, ama kadro o kadar kotu ki, daha as kadroyu duzeltemedik ki yedeklerin yedeklerini duzeltelim.

tayyip, emrecan (terzi, uzunhan), necip, salih, tayfur bunlarin aldiklari nefes takima zarar, uce bese bakmadan kim ne kadar para veriyosa bi dk dusunmeden kapinin onune koymak lazim. yerlerine alt yapidan birileri beklesin daha iyi.  alt yapinin amaci bu budur birini cikarirsin, baktin olmadi emrecan terzi gibi, bi alt yas gurubundakine sans verirsin.

Çevrimiçi ulumemo

Hocanın konuşma tonunda malesef endişe ve korku görüyorum. Ben haftaya ne halt yicem diye düşünüyo bence

Çevrimiçi Samet Ç

Ole Gunnar Solskjaer: "4-2-3-1 deyin, 4-3-3 deyin. Ben, 9 numara ile oynayacak bir hocayım. En azından bir forvetle oynayacak bir hocayım."

Çevrimiçi Samet Ç

Hocanın konuşma tonunda malesef endişe ve korku görüyorum. Ben haftaya ne halt yicem diye düşünüyo bence
kovulmalı

Ole Gunnar Solskjaer: "4-2-3-1 deyin, 4-3-3 deyin. Ben, 9 numara ile oynayacak bir hocayım. En azından bir forvetle oynayacak bir hocayım."

dedi ve 4-6-0 oynadı geçen seneçbu senede 4-6-0 oynayacak bol bol shaktar macına 4-6-0 bekliyorum hatta :D

endişe ve korkuya gerek duymasın shaktar macını kaybedecek zaten bunu biz biliyoruz söyledik.Karşısında Beşiktaşı daha iyi tanıyan bilen oyuncuların neler yapabildiğini bilen arda var o daha iyi tanıyor Beşiktaşı bizim beden hocasından.

Çevrimiçi mayguntr

dedi ve 4-6-0 oynadı geçen seneçbu senede 4-6-0 oynayacak bol bol shaktar macına 4-6-0 bekliyorum hatta :D
tecruman yanlis cevirdi, bi tane 9 oynatacam dedi, 9 oynatan hocayim falan demedi. 4-6-0 li maclarin sonuclari neydi unuttum ben?

kovulmalı

yok kovmazlar shaktara elenelim lige 5-6 maç maglubiyet yazalım ondan sonra anca yarıştan kopalım yani taraftarımız daha iyi net anlasın olmayacağını göstermesi lazım beden hocası oldugunu.

Çevrimiçi doganay

Beşiktaşi tanımayan 2.lig takımı bile yeniyor. UEFA macina 1 hafta kalmış bu adamlarla maç mi yapılır. Son ciddi bir maç yaparsin. Ole yi okadar savunsama adamin hiç bir katkısı yok gibi. Kendi kendilerine oynasalar bundan kötü olmaz.

Çevrimiçi Necmi

yok ona kesin katiliyorum, ama kadro o kadar kotu ki, daha as kadroyu duzeltemedik ki yedeklerin yedeklerini duzeltelim.

tayyip, emrecan (terzi, uzunhan), necip, salih, tayfur bunlarin aldiklari nefes takima zarar, uce bese bakmadan kim ne kadar para veriyosa bi dk dusunmeden kapinin onune koymak lazim. yerlerine alt yapidan birileri beklesin daha iyi.  alt yapinin amaci bu budur birini cikarirsin, baktin olmadi emrecan terzi gibi, bi alt yas gurubundakine sans verirsin.
aynen öyle alt yapı oyuncusuna forma verilmez onlar formayı alır alamayanın hakkı yoktur zaten a takıma çıkmaya sen çok zor şans bulurdun bulduğundada ortalığı yakman lazım ama biz bir sene oy atıyoruz olmadı bir sene daha olmadı bir sene daha bir senedir a takımda mustafa severim ve bilen bilir çok destekledim ama sen iki metreden boş kaleye topu içeri sokamıyorsan beşiktaşta işin yok ama biz iki metreden topu sokamadığını görmek için bir senedir oynatıyoruz
Ben karpuz tezgahını emanet etmeyeceğim adama beşiktaş kalesi teslim ediliyor kaleci olmadığı her türlü ispatlanmış ama 5 yıldır maaş ödüyoruz

tecruman yanlis cevirdi, bi tane 9 oynatacam dedi, 9 oynatan hocayim falan demedi. 4-6-0 li maclarin sonuclari neydi unuttum ben?

Geçen sene dedi 9 numara oynatan hocayım ben genelde ilk defa 9 numarasız çıktım maclara dedi benim içinde bir ilk oldu demişti dersinizi iyi calısmamıssınız unutmussunuz bunu.4-6-0lı macları ben biliyorumda 10 kişi konyaspora karşı -20 averajlı puanı olmayan adana macında ne oldu onu hatırlayamadım ben  :alala:

Etiketler: