2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, Zafer55, annoca, NioHH, yaço58, OnurG, KartalınGücü, 38life, Sinan66, Kapkarakartal, Samet Demir, COB, sEuL, Georgetown, gokhans, Özgür Gültekin, Darkeagle, underworld, Ravenman, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, maıden, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 374 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178707 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi matias_27

Şu hale bak yazıklar olsun koca çınarımızı bu hallere getirenlere. Yazıklar olsun. Konuşacak söylenecek hiç bir şey yok
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi KartalınGücü

Bu hazırlık maçı neden yapılıyor, bu çıkan kadroyu çayır çimene sal top tepsinler. Necipi mi keşfedeceğiz anlamadım🤔.

Şu hale bak yazıklar olsun koca çınarımızı bu hallere getirenlere. Yazıklar olsun. Konuşacak söylenecek hiç bir şey yok

shaktarı 3'ler bu kadro lig için bile fazla!!

Çevrimiçi mayguntr

kafayi mi yediniz, dun hazirlik maci oynadi as 18 kadro, geri kalanlar da bi mac oynasin diye ayarlamislar bi mac iste 25-28 kisilik kadroda kimler kalacak diye gorecekler.

Çevrimdışı Savaş

Daha dün maç yapıldı neye söyleniyorsunuz şaka mısınız arkadaş ben anlamıyorum ya.

Kimler kalacak ona bakılıyor işte. Adamlar her gün top mu oynasın?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Emirhan ön libero denenecekse bence çok iyi olur. Keşke gedson u da bek denesek.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Daha dün maç yapıldı neye söyleniyorsunuz şaka mısınız arkadaş ben anlamıyorum ya.

Kimler kalacak ona bakılıyor işte. Adamlar her gün top mu oynasın?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir gün sonraya neden maç alınır kimin gidip kimin kalacağına bu maçlamı karar verecek kabul edin plansız saçma sapan iş hiç maçlada yorulmasın o zaman şu kadroda yazdığı oyuncuların hepsini göndersin bunlar beşiktaşta yedeğin yedeği olamaz artık yeter ya böyle takımı sahaya sürüp beşiktaşı aşağılamasınlar sahaya çıkan beşiktaş forması

Çevrimiçi mayguntr

bir gün sonraya neden maç alınır kimin gidip kimin kalacağına bu maçlamı karar verecek kabul edin plansız saçma sapan iş hiç maçlada yorulmasın o zaman şu kadroda yazdığı oyuncuların hepsini göndersin bunlar beşiktaşta yedeğin yedeği olamaz artık yeter ya böyle takımı sahaya sürüp beşiktaşı aşağılamasınlar sahaya çıkan beşiktaş forması
abi normal sezonda macta oynayanla rejenerasyon antremani yaparken digerleri antreman yapip bi mac yaparlar, dinlenmeyeclern yapacaklari maci baska bi takimla yapiyolar, buyutulecek ne var ben anlamadim.

Çevrimiçi 38life

Gerçekten akıl sağlığı korumak için Beşiktaş taraftarlarının yazdığı şeyleri okumamak lazım. İnanılır gibi değil.

Çevrimdışı levitate

o kadar laf ettiniz adamlar ne güzel oynamaya çalışıyor

derken yedik nlaksflksdfl ama iyi oynuyoduk yine de
bipbipbupbup

o kadar laf ettiniz adamlar ne güzel oynamaya çalışıyor

derken yedik nlaksflksdfl ama iyi oynuyoduk yine de

aynen 1-0

orkunu satalım çocuğa yazık etmeyelim biz yandık o yanmasın.

Çevrimdışı levitate

tayyip talha oha be kardeşim adamın 5 metre önündesin ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

emrecan terziden falan büyük patlama bekleyen hoca slovak ikinci lig takımından 10 dakikada 2 yer tabi :D

emrecan terziden falan büyük patlama bekleyen hoca slovak ikinci lig takımından 10 dakikada 2 yer tabi :D

yok be kardeşim kadro iyi kadro versen avusturya 3.lig takımını rahat yener.

Çevrimdışı levitate

talha'nın çorapları niye öyle
bipbipbupbup

avusturya 2.liginin 6.sı.

Çevrimiçi Samet Ç

talhayı gömen tayfa birazda necipi gömse samimi olduklarına inanacağım ama necipe laf yok allah herkese necip şansı versin

Çevrimdışı levitate

ricardo yerine piyasa yapsın diye 6 ay oxlade oynatıp sonra fesisle yollamamız peki
bipbipbupbup

spikere bak ne diyor 17 dakikada organize atak yok diyor Beşiktaşta.Beşiktaşın kötülüğünü düşünüyor hain spiker!! sen bizim hocamıza nasıl organize atağı yok dersin!! İyi kadromuz olsa yenicez biz bunları

Çevrimiçi Samet Ç

karaveliden kötü hoca

o kupa aldı daha kötüsünü bulman lazım. abdullah hunter ile kapısır bence.

Etiketler: