2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, KartalınGücü, Yokmessi, Mehmet57, Zafer55, maıden, matias_27, gokhans, ergin, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, 38life, tolga1903, COB, Tass, underworld, yaço58, Rasim, savaş altay, Özgür Gültekin, NioHH, Samet Ç, Serdar3444, Kapkarakartal, Georgetown, sEuL, ulumemo, Reawers, sefaköykartali, safak_01, murat, hasankale, OnurG, Umutcan Kaya, o2bucak, mtorunlu, mayguntr, golazokartal, bull74, Darkeagle, Yancos, kartalizma190399, balkan-kartal, murat baltacı, Sinan66, annoca, doganay, Monza, Kartal Ç, cornelius ve 323 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 181406 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Tottenham'dan Bryan Gil ile ilgileniyor. (Ben Jacobs)

https://www.transfermarkt.com.tr/bryan-gil/profil/spieler/537382

Çevrimiçi gokhans

Maalesef öyle. Ve bu yapı giderek kuvvetleniyor.
Rakip kulüp başkanı olsam, herhangbir anadolu takımı maçında birini tutar sahada sakatlatırdım 75milyonluk adamı. Yapıya sessiz direniş olmaz. Çünkü o yapı senin rafa'na yaptırdı bunu beceremedi ama sindirdi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Rakip kulüp başkanı olsam, herhangbir anadolu takımı maçında birini tutar sahada sakatlatırdım 75milyonluk adamı. Yapıya sessiz direniş olmaz. Çünkü o yapı senin rafa'na yaptırdı bunu beceremedi ama sindirdi..

katılıyorum ve destekliyorum.Zeki totomac gazetesi sahibi rafa artık sahada rakipleri kolay geçemicek dedi rakipler durduracak dedi açıkca tv ekranlarında bunu söyledi yapı böyle bir şey işte.fb yada Beşiktaş başkanı çıkıp anadolu takımında oynayan bir oyuncuya para vericek osimene çift dalacak sakatlayacak futbol hayatını bitirecek gerekirse.
[ Son Düzenleme: Bugün, 12:53:10 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimdışı eryigitcaner

West Ham, Kyle Walker-Peters ile 3 yıllık anlaşma sağladı. (Fabrizio Romano)

İnşallah küme düşersin westham

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Tottenham'dan Bryan Gil ile ilgileniyor. (Ben Jacobs)

https://www.transfermarkt.com.tr/bryan-gil/profil/spieler/537382
kerem alın arkadaş bunlarla ilk beşe giremeyiz

Başkan transferde frene bastı hata yapıyor bütün okları üstüne çevirdi şuanda.

Gitmesi gereken oyuncular gitmiyor gelmesi gereken oyuncular gelmiyor.

kurulan pozitif ortam dağılmaya basladı çok çabuk bir şekilde.

kerem alın arkadaş bunlarla ilk beşe giremeyiz

Keremi karakteri nedeniyle istemiyordum ama çıkan isimlere bakınca tek mantıklı o gibi görünüyor.Daha iyisini alamayacaksak tabi ki.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'dan ayrılmak istiyor ve kulüp arıyor. (Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi yaço58

Yağız rasfordu barça almazsa Türk takımları alacak diyor Fb büyük ihtimalle ancak ne yapıp ne edip almalıyız en çok bize lazım başkan farkındadır umarım ama şu olumsuz havayı dağıtmasın taraftar kenetlenmişken geçen sene ki hataya düşmeyelim

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar osimhen aldı şimdi akanji ve ederson bunların limiti ne kadar

Çevrimiçi Samet Ç

Çoğunluk Arroyo'ya çöp demiş ama dün aklı başında oynayan tek oyuncuydu sahada

Çevrimiçi KartalınGücü

Çıta o kadar alçak ki hiç bir şey ifade etmiyor. 10 tane orta yaptı, aynı şutu defalarca denedi (falso veremiyorsan uzak direkte yan ağlara atamıyorsan 100 defa dene) , çalım atar gibi yapıp yapıp aldığı adama geri verdi pozisyonu. Ve evet geri kalana kıyasla bunlar bile iyi gözüktü. Bonservisinin yarısına milyonlar verdiğimiz oyuncu bu

Çevrimiçi yaço58

Adamlar osimhen aldı şimdi akanji ve ederson bunların limiti ne kadar
artı diğer civcivler bir adama yıllık 20 bağladı 2 adama 20 bonservis artı 20 de yıllık verecekler artı rasford istiyorlar bu limit falan hikaye not civcivlerde hiç satuş falan yapmadı bu paralar nereden geliyor acaba

kanatsızlığın bizim gözü kör edişi :D.3-4 senedir kanatsızlıktan en ufacık bir şeyde gözümüze messi gibi geliyor :D

Takımın başına geçen başkanlara sözleşme imzalatıyorlar bence Beşiktaş kanat transferi yapmayacaktır diye başka açıklaması yok.4 senedir kanadımız yok yine sona bırakıyoruz halen kanatsız şekildeyiz.

Beşiktaş, Wolverhampton forması giyen 28 yaşındaki sol kanat Gonçalo Guedes ile ilgileniyor.

İngiliz ekibi Portekizli oyuncudan 11 M€ civarında bonservis beklentisi var.

(Haber Global)

https://www.transfermarkt.com.tr/goncalo-guedes/profil/spieler/225122

Çevrimiçi KartalınGücü

Başkan transferde frene bastı hata yapıyor bütün okları üstüne çevirdi şuanda.

Gitmesi gereken oyuncular gitmiyor gelmesi gereken oyuncular gelmiyor.

kurulan pozitif ortam dağılmaya basladı çok çabuk bir şekilde.

Orkun transferini bu sebeple başta burada eleştirdik bir kaç kişi, insanlar yanlış anlayınca da açıklayıp başkan her mevkiiye 10-15 milyon verip oyuncuları dizecekse buyursun alalım dedik. Bizim hele hele 8 numaraya bu kadar para bağlamışken kanatlarda, sağ bekte , 6 numarada, forvette oyalanacak lama cime bakacak vaktimiz mi var? Olması gereken: "KWP kaç para istiyorsun?", adam 4 diyecek sen "ben 5 veriyorum şimdi bin gel diyeceksin." Sancho 10 istiyorsa 12 veriyorum yarın antremanda ol diyeceksin.

Kimse Orkun transferinden ve yedek santraforun yokken İmmobilenin parasının çoğunu verip yolladıktan sonra "ama maliyet, ama menfaat" demesin. Tammy sakatlansa Mustafa oynayacak, Paulista kart görse Necip çıkacak, Svensson la Arroyo ile yarışmaya çalışıyorsun Rashica bile göze hoş geliyor yanlarında Allah sonumuzu hayretsin.

Orkun transferini bu sebeple başta burada eleştirdik bir kaç kişi, insanlar yanlış anlayınca da açıklayıp başkan her mevkiiye 10-15 milyon verip oyuncuları dizecekse buyursun alalım dedik. Bizim hele hele 8 numaraya bu kadar para bağlamışken kanatlarda, sağ bekte , 6 numarada, forvette oyalanacak lama cime bakacak vaktimiz mi var? Olması gereken: "KWP kaç para istiyorsun?", adam 4 diyecek sen "ben 5 veriyorum şimdi bin gel diyeceksin." Sancho 10 istiyorsa 12 veriyorum yarın antremanda ol diyeceksin.

Kimse Orkun transferinden ve yedek santraforun yokken İmmobilenin parasının çoğunu verip yolladıktan sonra "ama maliyet, ama menfaat" demesin. Tammy sakatlansa Mustafa oynayacak, Paulista kart görse Necip çıkacak, Svensson la Arroyo ile yarışmaya çalışıyorsun Rashica bile göze hoş geliyor yanlarında Allah sonumuzu hayretsin.
Orkun transferi fırsat transferi olarak görüyorum bende çoğu insanda öyle görüyor bizim orta sahada orkun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı bu bir gerçek ancak diğer bölgelerde neden frene basıldı onu anlamıyorum.

Başkan avrupa ligini bekliyor muhtemelen elenirsek başka bir yol çizicek devam edersek başka bir yol çizecek.

Şu takım bana 2 tane zımba gibi kanat lazım diye bağırıyor.

1 tane kesici 6 numara  1 tane sağ bek 1 tane sağ stoper diye bağırıyor hatta sol stoper diye de bağırıyorda biz şimdilik sağ stoperede razıyız.

2.santraforda şart mutlaka.

Kadroda yedek denecek seviyede adam bile yok gidecek bir sürü oyuncu var transferde neden frene basıldı anlam veremiyorum.

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 13:56:47
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans

Bana yapılan eleştiriyi direk sana paslıyorum

"Sen muhasebeci misin"?

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:57:37
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Shaktar'ı eleriz.
shakteri nırmalde eleyebilirizde bu karaktersizlerle zor adamlar şu maçı oynamamak için alt tarafı bir maç kazanıp üçüncü olacaklardı kıçlarını kıpırdatmadılar şimdi aynı adamlarla çıkıp tur atlamayımı düşünüyoruz bunlar hemen defolup gitmesi gereken iş ahlakından yoksun kişiler 1 tanesi bile kalsa mikrobu saçar ortalığa
İnsanlar düşük kaliteli nadro deyip bunları temize çıkarıyorda kadro kalitesi düşük olsa atletico yu lionu yenebilirmisin derbileri kazanabilirmisin bşr maç olsa rastlantı dersinde zor maçların hepsini kazanıp kolay maçların hepsini kaybetmek ahlaksızlıktır

Çevrimiçi KartalınGücü

"Sen muhasebeci misin"?

İşte o zaman da söyledik konu muhasebecilik değil denge idi. İlk 11 Tammy, Orkun, Rafa, Paulista, Jurasek, Mert. Yedekleri Mustafa, Salih (Gedsonu da satalım diyorlardı), Muci (gene bu iyi sayılır), Necip/Tayyip, Emrecan. Velev ki Sancho ayarı adam aldın yedeği Semih. Sağ taraf Allaha emanet zaten ne ilk 11 ne yedek. KWP gelmiyor deidğin anda alternatifini indirecektin maliyet bağımsız. Böyle hem camiayı düşürüyorsun hem de avrupadan resmen feragat ediyorsun. Doğal olarak hocayı da kamyon altına itmiş oluyorsun.

Kanatlar bir bir gidiyor biz beklemeye devam edelim.

🔴 Armand Laurienté, Sunderland'de. (Romano)

🔸 20M€ bonservis bedeli

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 14:08:27
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Bu arada hocanın maçtan sonra açıklaması

Petrzalka karşısındaki oyundan memnun olmadığını ve bu maçta bazı oyuncuların kendisine verilen şansı kötü kullandığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bugün fikrimi değiştirsinler diye bazı oyuncularımıza şans verdim. Ancak fikrim değişmedi" kelimelerini kullandı.
bir senedir rezil oynayan oyuncular bir maçta fikrinimi değiştirecekti kazayla iyi oynasalar ne yapacaktık bir sene daha bizi pas pas etmelerine izinmi verecektik
geldiğinden beri anlamadında bir maçtamı anlayacaksın laf olsun beri gelsin

Çevrimiçi Samet Demir

Kanatlar bir bir gidiyor biz beklemeye devam edelim.

🔴 Armand Laurienté, Sunderland'de. (Romano)

🔸 20M€ bonservis bedeli

Kanat için verecek 20 milyonunuz varsa gidene kayıp olarak bakmaya gerek yok, bir dünya topçu alırsın o paraya
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Kanat için verecek 20 milyonunuz varsa gidene kayıp olarak bakmaya gerek yok, bir dünya topçu alırsın o paraya

orkuna verecek 25 milyon € olduğuna göre kanat içinde bütçemiz vardır herhalde o kadar daha ucuzuna kim gelicek zaten  :alala:

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 14:17:42
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

"Sen muhasebeci misin"?
daha öncede söyledim orkun transferinin doğrumu yanlışmı olduğu transfer sezonu bittiğinde belli olur
takımın eksik yerlerini sağlam oyuncularla doldurursan eyvallah ama takım eksik kalırsa orkun transferi yapanın bir tarafına girer
30 verip orkun alıp başka birşey yapmamak şovmenliktir onun yerine o zaman 15 15 iki kanat alırdın takıma daha büyük katkı verirdi geçen sene ligin en az gol yiyen ikinci takımıydık sanırım oturup kafadan defansi bozacağına önce hiç olmayan hücum hattını kurardın işe defansdan başladılar ben dejavu yaşıyorum son yıllarda hep bunu yaşıyoruz sürekli savunma değişiyor orta sahaya oyuncu üstüne oyuncu alınıyor sonra hücum hattına gelince zaten paralarda limitlerde bitmiş oluyor

Etiketler: