2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, KartalınGücü, annoca, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, 38life, Georgetown, Samet Ç, Özgür Gültekin, Zafer55, Darkeagle, tolga1903, Kapkarakartal, underworld, Samet Demir, Ravenman, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, yaço58, maıden, Sinan66, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, sEuL, OnurG, NioHH, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 379 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178554 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

o kupa aldı daha kötüsünü bulman lazım. abdullah hunter ile kapısır bence.
karaveli hoca bile değil o bile kupa aldı olenin seviyeyi düşün

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

karaveli hoca bile değil o bile kupa aldı olenin seviyeyi düşün

ben görüyorum zaten görmeyen arkadaşlara göstermemiz lazım yarın çok geç olacak.

Çevrimiçi Necmi

abi normal sezonda macta oynayanla rejenerasyon antremani yaparken digerleri antreman yapip bi mac yaparlar, dinlenmeyeclern yapacaklari maci baska bi takimla yapiyolar, buyutulecek ne var ben anlamadim.
şu kadroyu sahaya sürüp mahale takımından fark yedireceksin gerçekten büyütülecek birşey yokmu

elan ricardo ile kenny arroyo bize güzel çakmışlar 10 milyon € verdik herhalde ikisine tebrikler yönetime  :claps:

Çevrimiçi Samet Demir

elan ricardo ile kenny arroyo bize güzel çakmışlar 10 milyon € verdik herhalde ikisine tebrikler yönetime  :claps:
%50sine verdik. Tamamına değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

%50sine verdik. Tamamına değil.
aboooo bide  :iblush:
Yazık vallahi yazık.

Çevrimiçi Kartal Ç

yerden giden topun yan direğin dibine çarpıp üst direğe doğru sektiğini ilk kez gördüm helal olsun

Çevrimiçi matias_27

Yaw sizler şakamisiniz futboldan mi anlamıyorsunuz anlamadim. Bende biliyorum daha dün mac oynandı. Bilale anlatır gibi anlatayım şu rotasyonu kadronun haline bak. Şimdi anladınız mı anlatabildim mi. Bunlar mi koca Beşiktaş'ımızın yedekleri. Tonlarca para verildi bu adamlara .
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Yaw sizler şakamisiniz futboldan mi anlamıyorsunuz anlamadim. Bende biliyorum daha dün mac oynandı. Bilale anlatır gibi anlatayım şu rotasyonu kadronun haline bak. Şimdi anladınız mı anlatabildim mi. Bunlar mi koca Beşiktaş'ımızın yedekleri. Tonlarca para verildi bu adamlara .

haklısınız karşımızda çok güclü bir kadro var bizim yedeklerimiz şu kadroyu yenmesi mucize olur.Oyunla alakalı bir şey değil.Oyun gayet güzel.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

bu mac güzel oluyor aslında bizim için karşımızda tıpkı bir anadolu takımı var gibi işte ligde de aynı durum olacak böyle oynucaz pas yapıcaz  savunmayı acamıcaz karşımızda kontradan gol atıp üstüne yatıcak tam olarak ligde böyle olucak işte güzel bir örnek.

Çevrimiçi mayguntr

şu kadroyu sahaya sürüp mahale takımından fark yedireceksin gerçekten büyütülecek birşey yokmu

hazirlik kampinda yapilan hic bi deger tasimayan macta fark yemisim fark atmisim ne anlami var ben anlamiyorum.

isterlerse bu kadroya 5 atsinlar umrumda olmaz, ki bu kadronun yarisi avusturya ikinci liginde sans bulamaz, sirf besiktas takiminda diye cogunun piyasa degeri yuksek gorunuyor, yoksa 100klik oyuncu degiller bazilari. bedavaya versek diger takim 1-2 oyuncu alir max bizden su kadrodan.

Çevrimiçi Mehmet57

Su 11’i gorup hocayi elestirmeyi dogru buluyormusunuz gercekten?

Evet, bu oyuncularin bu tur takimlara karsi bile kazanacak kapasitesi yok. Bunu anlamak icin daha kac hoca degismeli oyuncu kadrosu yerine?

hazirlik kampinda yapilan hic bi deger tasimayan macta fark yemisim fark atmisim ne anlami var ben anlamiyorum.

isterlerse bu kadroya 5 atsinlar umrumda olmaz, ki bu kadronun yarisi avusturya ikinci liginde sans bulamaz, sirf besiktas takiminda diye cogunun piyasa degeri yuksek gorunuyor, yoksa 100klik oyuncu degiller bazilari. bedavaya versek diger takim 1-2 oyuncu alir max bizden su kadrodan.
5 gün sonra shaktar macında bulusalım bakalım o zaman neler denecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Su 11’i gorup hocayi elestirmeyi dogru buluyormusunuz gercekten?

Evet, bu oyuncularin bu tur takimlara karsi bile kazanacak kapasitesi yok. Bunu anlamak icin daha kac hoca degismeli oyuncu kadrosu yerine?
gelmeden öncede eleştiriyordum hala daha eleştiriyorum hoca falan değil ama iş işten geçtikten sonra anlayacaksınız kadro kötülüğünü bahane edip geldiğinden beri hiçbir şey yapamayan adamı savunmak asıl saçmalık

Ole hocama gerekli olan kadro su kadro olsa su takımı zorda olsa 1-0'da olsa kazanırdık haksız eleştiri yapıyorsunuz beyler! Karşımızda avusturya 2.liginin 6.sırasında ki takım var.Forumdan 11 kişi cıkartsak adamları zorlarız yeneriz pardon yeniliriz dicektim :D

https://twitter.com/TheBobbyJk/status/1945888218076901633

Çevrimiçi Zafer55

Soldan bindiren adam her adımda mesafeyi açsa da Necip' e helal olsun sonuna kadar koştu peşinden. Allah herkese Necip şansı versin aynı pozisyonda tayyip geçip gol yaptılar.. necipi geçen atamadı.

gelmeden öncede eleştiriyordum hala daha eleştiriyorum hoca falan değil ama iş işten geçtikten sonra anlayacaksınız kadro kötülüğünü bahane edip geldiğinden beri hiçbir şey yapamayan adamı savunmak asıl saçmalık

hocama soyle bir kadro lazım vermiyorlar ki karşımızda ki takım çok güclü :D nasıl yensin adam avusturya 2.liginin 6.sını bu kadro ile :D

Çevrimiçi Mehmet57

Ayni oyuncu grubu Feyenoord’u seneler sonra sampiyon yapip, Rangers ile AL finali goren hocayi yedi. Ondan once nicelerini yedi.

Cocuklugumdan beri futbol izliyor, oynuyor, okuyor, konusuyorum. Su oyuncu grubunun bu trajikomik performanslarini kimse hocaya yazamaz. Lakin, hocasiz ciksan bile Besiktas seviyesinde bir futbolcu olarak ustun gelmen gerek. Gel gor ki, bunlarin hic biri Besiktas seviyesinde olmayi birak, ikinci lig topcusu seviyesindeler.

Immobile, Bologna formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında 2 gol attı.   ⚽ 27' Immobile, 43' Immobile

Allah allah bitik immobileye bak sen ya.

Çevrimiçi Monza

Tarihin en berbat kadrosu. Bu kadroya hoca ne yapsın. Çok doğru.

Yabancı hoca geliyorsa, sabretmek lazım. Hemen başarı beklemek mantığa aykırı. Bu da doğru.

Fakat Ole hocada sıkıntı şu ki hiç ilerleme yok. En ufak gelişme yok. Hadi takımı geçtik, bir veya iki topçuya da en ufak dokunuş yok. Giderek umudumuzu kaybediyoruz.

Çevrimiçi mayguntr

5 gün sonra shaktar macında bulusalım bakalım o zaman neler denecek.

ben yine aynisini diyecem, bu kadro degismedigi surece (ilk 11 de en az 7 kadroda da 12-13 kisi) diger herhangi bir degiskeni (hoca, taraftar, zart zurt,) degerlendiremeyecegiz diye. gecen sene 50 puan fark yemis kadrodan 3 oyuncu degisti, ki o da Orkun oynarsa.

bugunku mac icin,

ilk gol, adamini karsilamayi bilmeyen necip, izin verip sutu cektiriyor, sonra kaleciligi unutmus ersin sektiriyor, adam takip etmeyi bilmeyen emirhan adamini izliyor adamda seken topa vurup golunu atiyor.

ikinci gol adam 10 metre geriden gelip yetisip tayyip'in yanindan gecip, vurdu ersin yine hic bir sey yapmadi ve gol oldu.

simdi ben bu iki gol icin nasil hocayi elestiriyim? veya siz ne bekliyorsunuz hocadan?

bu arada benim de tereddutlerim var hoca icin, gecis oyununu iyi oynatir ama set oyununda ne kadar basarili olacagi soru isareti. ama salih-amir-ricardo orta sahasiyla oynadigi mac da buna bakmam.

Çevrimiçi mayguntr

paylasildi mi bilmiyorum:

Daha önce prensip anlaşmasına vardığımızı ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a davet ettiğimizi duyurduğumuz profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters’in İstanbul’a gelişinin ertelendiği kamuoyunun malumudur.

Kyle Walker-Peters bugün tarafımıza yapmış olduğu bildirimde bir kez daha ek süre talebinde bulunmuştur.

Bunun üzerine kulübümüz, söz konusu futbolcunun transferinden vazgeçmiştir.

Kulübümüz, belirlemiş olduğu politika doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

ne sag bekmis bi imzalattiramadilar

Çevrimiçi Serdar3444

Hiç bir ama hiçbir hoca, bu kadar kadro mühendisliği arızalı bir kadro ile değerlendirilemez.
Bir sürü hoca geldi gitti hep aynı sonuç, bu kadro hepsini yuttu.
Şu anda hiçbirimiz hocaya yüklenip de sonuç alamayız. Buna benzer süreçlerin defalarca yaşadığımız için hiç kimse yönetimi ikna edipte hocayı gönderemez.  Bu hem haksızlık olur hemde istikrarsızlık.
Burada birbirimizi kırarız, olan bu olur...
Biz böyle kırılarak gitmeye devam edersek de gelecek hoca bulamayacağız.
 Sorun net olarak kadroda, ha kadro kurulurda hoca  ideal kadroda da saçmalarsa haklısınız ama şu anda olmaz.
 Bence yapmamız gereken belli, birlik olup, transfer istemek, eleştirelim ama gemileri yakıp çok sert muhalefet yapmak bize bir şey katmayacak, sadece kırılganlığımızı artıracak.
Bize acilen çok sağlam ve doğru transfer lazım.

Etiketler: