2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

mayguntr, tolga1903, sEuL, Sinan66, Darkeagle, Kapkarakartal, COB, Umutcan Kaya, Zafer55, Gökhan Güvenç, Ravenman, emre_1978, KartalınGücü, gokhans, annoca, 38life, yaço58, Samet Ç, Monza, Georgetown, Tass, Kartal Ç, sefaköykartali, Rasim, Yokmessi, NioHH, blackeagle35, Yancos, kartal meriç, uno_bjk, ozeratalay, Alparslan, safak_01, umutow, golazokartal, o2bucak ve 307 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 217008 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübümüzden Açıklama
15 Nisan 2017 tarihinden bu yana Kulübümüzün Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Tevfik Yamantürk, görevinden ayrılmıştır.

Tüzüğümüzün 38/2 maddesi uyarınca Divan Başkanlığı seçimine altı aydan az bir süre kalmış olduğundan Divan Başkanlık Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar, Divan Kurulu Başkanlığını üstlenmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

geçen sene ne güzel geseye çakacaklardı bunu gitti sakatlandı yattı transfer gese balı diye bir şey harbiden var

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gitsinler lucas vazques alsınlar boşta.

34 yaşında 2 sene götürür sağ beki.

https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-vazquez/profil/spieler/221316

geçen sene ne güzel geseye çakacaklardı bunu gitti sakatlandı yattı transfer gese balı diye bir şey harbiden var

onların dokunulmazlıgı var onlara gelse eboue gibi olurdu bize gelince lamine diatta,dany amartey olur hepten.

Çevrimiçi KartalınGücü

KWP transferinde camianın bütün rüzgarını kestiler,  modunu düşürdüler. Kanat almadılar, üzerinenbedavaya Semihi gönderiyorlar kiralık, bununla da tüy dikecekler. Kesinlikle Orkun transferi de Beşiktaşa zarar amaçlı yapılmış olabilir, çünkü Orkun Rafa gibi değil sistem futbolcusu bu kadroda Orkun da çöp ilan edilecek 30 milyonluk kazık olacak.

adamlar kurtulduk diye milli bayram ilan ediyorlar.

KWP transferinde camianın bütün rüzgarını kestiler,  modunu düşürdüler. Kanat almadılar, üzerinenbedavaya Semihi gönderiyorlar kiralık, bununla da tüy dikecekler. Kesinlikle Orkun transferi de Beşiktaşa zarar amaçlı yapılmış olabilir, çünkü Orkun Rafa gibi değil sistem futbolcusu bu kadroda Orkun da çöp ilan edilecek 30 milyonluk kazık olacak.

yönetim sıvama bolumune geçti.

Emerson Royal'in yarın veya cuma günü Türkiye'ye gitmesi bekleniyor.

Satın alma opsiyonlu kiralama konusunda kulüpler arasında anlaşma sağlandı.

(Gonzalo Tortosa)

ulan 2 bekide bir önceki oyunculardan daha kötü yapmayı nasıl başardınız serdal adalı bide bu emersonda zorunlu satın alma opsiyonu vardı seneyede bunu elimizden çıkartamıcaz!  :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

geçen sene full milan maçı izlemesek verilere bakıp kanardık ama izledik çok şükür geri dörtlünün oyun kurma kabiliyeti herhangi bir anadolu takımının geri dörtlüsünden bile kötü 6 numaraya binecek yükü düşünmek bile istemiyorum bu sebepten bol bol savunmadan hücuma uzun top izleriz artık orta saha da bir kendi yarı sahası bir rakip yarı saha arasında mekik dokur 6 numarada 1 vs 5 atmaya devam eder kısaca geçen seneden hiçbir şey farklı olmayacak

Çevrimiçi tolga1903

Benim anlamadığım şu konu var. Bir oyuncu transfer edeceksen belirli bir bölgeye, aklında bir profil olur, bir sisteme uygun oyuncu olur. Ona göre transferi gerçekleştirirsin. Şimdi, Walker Peters ve Osayi gibi oyuncular, bunlar birbirine alternatif olabilir. Bunlar defansif katkılarından çok ofansif katkılarıyla öne çıkan oyuncular. Lakin, Emerson bunların tam tersi bir oyuncu profili. Ofansif meziyetleri kesinlikle bizim beklediğimiz seviyede katkı yapacak değil. Bunun tam tersi olarak, diğer iki oyuncuya bakarak veya ismi çıkan diğer oyunculara bakarak defansif katkıları elit seviyede. Bence söylendiği kadar kötü bir oyuncu mu? Hayır, değil. Bu hepten sisteme bağlı. Veriler yalan konuşmaz. Defansif katkıları elit seviyede. İster pass arası olsun, ister ikli mücadele olsun, ister hava topu olsun. Ama burada çok ters olan durum, biz bundan önceki anlaştığımız, prensip anlaşmasına vardığımız iki oyuncu ile profil olarak inanılmaz derecede farklı. Eleştiriler bu yönde olmalı.

Kesinlikle katılıyorum tek katilmadigim nokta bu oyuncu osaiye benziyor osai öyle ofansif gücü ahım şahım bir oyuncu değildi o da bunun gibi orta açma özürlüydü ama iyi bir 1v1 savunmacısıydı çok hızlıydı çünkü. Her şeyi geçtim tercihlerdeki tutarsızlık da okey fakat bu emerson royal çok ciddi sakatlık geçirmiş geri nasıl döndü muamma tekrar elit savunmacı olabilir mi muamma verilen bedel çok çok yüksek milanlılar tanrılarına adak adıyorken gitti diye neden 10 milyon euro arkadaş bu herif şimdi?

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/nocontextjk/status/1948076148006551932?s=19

Ulan yorumlara bak allah aşkına. Hadi bizim taraftarın beğenmediği oyuncu iyi çıkar diyen kitle vardır ya hep peki bu yabancıların yorumları ne arkadaş cidden korkunç negatif yorumlar var almasınlar bu herifi

çaktılar bunu hadi geçmiş olsun.

Bizim başkan menejerlerle calısmaya devam etsin kucağı alıyorlar bizi.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1948076693307961585

Çevrimiçi Samet Demir

Graf'a neden maaş ödüyoruz biz ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

tepkileri göğüslesin diye işin sonunda graf yaptı diyecekler çekilecekler kenara herkeste yiyecek  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Zeki Çelik'i alın bari bundan iyidir. En azından yerli oyuncu.

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu herifi scout şefi diye mantıken nedir diyorum diğer scout raporlarındaki oyuncuları süzgeçe sokup nihai raporu sunan kişi olması lazım demi. Be arkadaş adamla ilgili çıkan haberlerde transfer görüşmesi yapmaya gönderiyoruz biz bu herifi ben anlamıyorum ki scoutun görev tanımında nasıl oyuncuyu kulübünü ikna görüşmesi olabilir

Çevrimiçi Samet Ç

bakalım bu çöpü milandan kurtarmanın karşılığında mendes bize kimi verecek umarım iyi birini verir

Çevrimiçi Samet Ç

Biz bu herifi scout şefi diye mantıken nedir diyorum diğer scout raporlarındaki oyuncuları süzgeçe sokup nihai raporu sunan kişi olması lazım demi. Be arkadaş adamla ilgili çıkan haberlerde transfer görüşmesi yapmaya gönderiyoruz biz bu herifi ben anlamıyorum ki scoutun görev tanımında nasıl oyuncuyu kulübünü ikna görüşmesi olabilir
scout değil futbol direktörü kulüp açıkladı

Çevrimiçi tolga1903

scout değil futbol direktörü kulüp açıkladı

Gitsin o zaman emerson royal getirebilen futbol direktörü mu olur yabancıların yorumları okudukça kanım çekildi

Çevrimiçi Samet Ç

Gitsin o zaman emerson royal getirebilen futbol direktörü mu olur yabancıların yorumları okudukça kanım çekildi
o getirmedi ki mendes sağ olsun

Çevrimiçi sefaköykartali

Emerson hangi oyuncunun +1i olarak bize itelendi acaba.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Jurasek -> Benfica taraftarının gitti diye bayram ettiği futbolcu,
Abraham -> Roma taraftarının gitti diye bayram ettiği futbolcu,
Emerson -> Milan taraftarının gitti diye bayram ettiği futbolcu.

Söyleyecek hiçbir şey yok. Seneye bir de bunları göndermekle uğraşacağız. Şu üç adama verilecek parayla Bodo Glimt gibi takım kurarsın.

Bu kulüp bu kafayla 2-3 sene değil 10 sene düzelmez.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi KartalınGücü

Bu son nokta, benim için Beşiktaş yönetimindeki şahıslar gerçek Beşiktaşlı değildir, olamaz. Bu sebeple kendisine yapılacak her türlü muamele mübahtır.

Taraftarın bu kadar zıddına giden yönetim iyi niyetli olamaz. En sonunda delirtecekler taraftarı 120 senelik tarihimizde olmayan rezillikler yaşanacak. Amaçları da bu herhalde.

Etiketler: