2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat baltacı, Kapkarakartal, mayguntr, tolga1903, Sinan66, Darkeagle, COB, Umutcan Kaya, Zafer55, Gökhan Güvenç, Ravenman, emre_1978, KartalınGücü, gokhans, annoca, 38life, yaço58, Samet Ç, Monza, Georgetown, Tass, Kartal Ç, sefaköykartali, Rasim, Yokmessi, NioHH, blackeagle35, Yancos, kartal meriç, uno_bjk, ozeratalay, Alparslan, safak_01, umutow, golazokartal, o2bucak ve 306 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 217051 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

biz bir şey harcamadık ki ikisine paket olarak 50-60 milyon isterler biraz frenlese iyi olur taraftar
abrahamın bize maliyeti 41.5 ikisi birden zaten olmaz da hee bizi de istemezler kolay kolay ama az para da harcamıyorız.

Millet nasıl yapıyorsa bizim başkanda yapsın bir şeyler. Ben artık muhasbe işinden yoruldum. (Yanak okşatmadan tabiki)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Cagliari, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağladı.

▪️12 M€ satın alma opsiyonu
▪️2 M€ bonus
▪️Sonraki satıştan %20 pay

Shakhtar maçından sonra transfer tamamlanacak.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny - Kerem tatmin eder mi sizce ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Kaç yıldır kanatsız takımı uçururlar bence, sonrası 6 numara sağ stoper ve sağ bekle bu iş çözülsün, çok kişi saydık daha yedeklere gelemedik bile

Çevrimiçi Samet Ç

Flamengo, Emerson Royal'in durumu hakkında bilgi almıştı ancak şu anda transferi bitirmek isteyen taraf Beşiktaş.

Beşiktaş, Emerson Royal transferinde sona yaklaştı. (Matteo Moretto)

Çevrimiçi Samet Ç

keşke bunun da babası son anda sorun çıkartsa diyeceğim de bunu babası bile sevmiyordur

Çevrimiçi Samet Ç

Svennson'dan Masuaku'dan kötü beke 10 milyon veren kafadan hiçbir cacık olmaz 3-4 milyona Woyo Coulibaly çözerdin çok rahat

Çevrimiçi Samet Ç

milan ve roma bize 60 milyon euro çaktı keşke proje falan yapmasalardı yarısı bu çöplere gitti

Çevrimiçi Samet Ç

Eder ama yetmez.ben cerny yerine olsen isterdim olursa bu ikiliye olur.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Eder ama yetmez.ben cerny yerine olsen isterdim olursa bu ikiliye olur.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arka taraf ve orta saha ile olseni bırak messi getirsen hiç bir şey olmaz bu takımdan

Çevrimiçi tolga1903

milan ve roma bize 60 milyon euro çaktı keşke proje falan yapmasalardı yarısı bu çöplere gitti

Bu sağ beki hiç istemiyorum abraham için de negatiftim ama geldi yalnız daha doğru düzgün izlemedik bile neden çöp oldu ki bu eleman şimdi bari yarınki maçı bekleseydik

Çevrimiçi KartalınGücü

Beşiktaşı bitirmek isteyen bir çete var ve bu çete maske takıp takıp geri geliyor. Bu Emerson transferinin başka açıklaması yoktur. Bir se bu bonservisli cafcaflı Douglastan da Ox'tan da Onanadan da Amarteyden de fazla canımızı yakacak.

Çevrimiçi Samet Ç

şimdi arkada 4 tane geriden oyun kuramayacak oyuncumuz oldu mert yine bol bol uzun vurur abraham ne kadar toplarsa havadan o kadar hücum yaparız orkun transferi yüzünden çift pivotta kullanamayacağız orta sahada artık mükemmel planlama

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sağ beki hiç istemiyorum abraham için de negatiftim ama geldi yalnız daha doğru düzgün izlemedik bile neden çöp oldu ki bu eleman şimdi bari yarınki maçı bekleseydik
bana hazırlık maçında oynadığı 45 dakika yetti

Çevrimiçi Samet Ç

bizde ve fenerde bu kafa oldukça gese yardım almadan bile bu lige ambargo koyar zaten koydular da diyebilirim hatta bugünden itibaren

Çevrimiçi tolga1903

bana hazırlık maçında oynadığı 45 dakika yetti

Ben immobile'den sonra daha kötü olma ihtimalini görmüyorum ne yalan söyleyim hiç bir halt yapamasa fiziğiyle yıpratır ya immobile kadar geberik değildir heralde ama çok para verildi 2 yıldır erkenden santrafor transferi yapılıyor yüksek ücretlere tartışmalı isimler alınıyor halbuki bu takımın 4 yıldır kanat oyuncusu yok hani abraham kaçıyo muydu beklesen biraz daha? Gerçi embolo alıyolarmış aynı paraya bizim takım santrafor işinde saçmaladı iyice ya.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaşı bitirmek isteyen bir çete var ve bu çete maske takıp takıp geri geliyor. Bu Emerson transferinin başka açıklaması yoktur. Bir se bu bonservisli cafcaflı Douglastan da Ox'tan da Onanadan da Amarteyden de fazla canımızı yakacak.
17.5 milyon buna bağlayacağına eldekileri gönder sırtımızdaki yüklerden kurtulalım ama kimse takımın başarısı için çabalamıyor maalesef

Çevrimiçi Samet Ç

Ben immobile'den sonra daha kötü olma ihtimalini görmüyorum ne yalan söyleyim hiç bir halt yapamasa fiziğiyle yıpratır ya immobile kadar geberik değildir heralde ama çok para verildi 2 yıldır erkenden santrafor transferi yapılıyor yüksek ücretlere tartışmalı isimler alınıyor halbuki bu takımın 4 yıldır kanat oyuncusu yok hani abraham kaçıyo muydu beklesen biraz daha? Gerçi embolo alıyolarmış aynı paraya bizim takım santrafor işinde saçmaladı iyice ya.
emboloda bunun gibi bitiricilik yok ama oyuna katkısı daha çok olurdu aşağı yukarı aynı gol sayısına da ulaşırlardı ikisi içinde 15 milyonlar konuşuluyordu o paraya daha iyilerini alırdın tabi

Çevrimiçi tolga1903

emboloda bunun gibi bitiricilik yok ama oyuna katkısı daha çok olurdu aşağı yukarı aynı gol sayısına da ulaşırlardı ikisi içinde 15 milyonlar konuşuluyordu o paraya daha iyilerini alırdın tabi

Evan ferguson'u aldı roma bunu bize gönderip tertemiz bitirici çocuk daha yaşı 20 hem +1'den yazardın hem de çok iyi santraforun olurdu şu lig var ya çerezdi ona ve 3 milyon vermişler kiralamaya ya. Bilmiyorum ben de umutsuzum sen gibi ama çöp mü yoksa biraz olsun fayda sağlar mı 2 3 maç bekliyorum belki anadolu takımı defanslarını ezer fiziğiyle 

Çevrimiçi Mehmet57

Benim anlamadığım şu konu var. Bir oyuncu transfer edeceksen belirli bir bölgeye, aklında bir profil olur, bir sisteme uygun oyuncu olur. Ona göre transferi gerçekleştirirsin. Şimdi, Walker Peters ve Osayi gibi oyuncular, bunlar birbirine alternatif olabilir. Bunlar defansif katkılarından çok ofansif katkılarıyla öne çıkan oyuncular. Lakin, Emerson bunların tam tersi bir oyuncu profili. Ofansif meziyetleri kesinlikle bizim beklediğimiz seviyede katkı yapacak değil. Bunun tam tersi olarak, diğer iki oyuncuya bakarak veya ismi çıkan diğer oyunculara bakarak defansif katkıları elit seviyede. Bence söylendiği kadar kötü bir oyuncu mu? Hayır, değil. Bu hepten sisteme bağlı. Veriler yalan konuşmaz. Defansif katkıları elit seviyede. İster pass arası olsun, ister ikli mücadele olsun, ister hava topu olsun. Ama burada çok ters olan durum, biz bundan önceki anlaştığımız, prensip anlaşmasına vardığımız iki oyuncu ile profil olarak inanılmaz derecede farklı. Eleştiriler bu yönde olmalı.

yeterli olur kerem ligi zaten biliyor double yapar.Cerny de açık oyun oyuncusu çok değil kapalı savunmaya karşıda ghezzal esintisi sunuyor bize gayet yeterli olur.

svensondan farkı yok bu adamın hatta ondan kötü gibi oyuncuyu cok tanımıyorum.

Etiketler: