Peki abi, hep bir ağızdan, BÜTÜN Beşiktaşlılar aynı anda 'Bülent bizi katletti, şampiyonluğumuzu çaldı' desek, hiç kimse futboldan bahsetmese, yenen o iki salak golden HİÇ söz etmesek... Ne olacak? 'Vay be, camia ayağa kalktı, hemen bir şeyler yapmalıyız, bunları en azından ikinci yapalım, yoksa bunlar bizi tükürüğe boğar' mı diyecekler... Neyin mücadelesi ki bu? Kaç bininci kez yaşıyoruz bunları...
Biz hakemden bizzat gol yemiş, Vanspor maçında Metin Tokat'ı yaşamış, Vahap Beyaz'a Ahmet Çakar'a beste yapmış, 8-0'lık Ankaragücü maçını yaşamış, teknik direktörümüzün kafasının yarıldığı maçtan sonra suçlu ilan edilmiş takımız... Bugüne kadar ne yaptık da ne işe yaradı...
Ha dersen ki 'hem yönetim, hem taraftar çok radikal kararlar almalı', o tartışılabilir. Seçim iptal edilirse boykot kararı vermek gibi... Boykot edersen 5 sene daha İstanbul'u yönetemezsin, ama bütün dünyaya dersin ki 'bu ülkede demokrasi b-i-t-m-i-ş-t-i-r'... Tercih meselesi...
Başkan maçtan sonra zehir gibi bir açıklama yapıp takımı ligden çekerse, sen de Beşiktaş taraftarı olarak bütün Passolig'lerini iptal edersen, aynı anda 1 milyon kişi beIN Sports üyeliklerini kapattırırsa, belki bir şey olur. Kaldı ki, diyorsun ya 'Finlandiya değil burası' diye... Doğru. Yine bir şey olmaz. Takım ligden çekildi diye küme düşürülür, 10 milyon lira para cezası kesilir, Avrupa gelirinden de olur, oyuncularını da kaybeder... Basında 'abartılı bir tepki, sonuçta bir maç yani' diye yorumlar yapılır, herkes aynı kanıda birleşir. Sosyal medyada #AğlakBeşiktaş, #BeşiktaşKümeye hashtagleri açılır, biz yine duygusallığımızla kalırız 'şerefimiz, hakkımız' diye...
Koskoca Beşiktaş kupadan çekildi haksızlığa tepki olarak... Bir yönetim bundan daha büyük nasıl bir adım atabilirdi. Attı da ne oldu? Hiç... Cezamızı aldık, oturduk.
Baskan cikip liderlik edecek kendi bir karar alamiyorsa divan kurulunu toplayacak
Vodafona gelen hakemlere kopek cekmekle baslayacaksin
Metin tokat ile ayni soyadini tasiyan adama hakemlik yaptirmayacaksin
Hakemleri gerekirse tarafatrin icinden gecieip sitada sokacak yontemler bulacaksin
Bunlar bile etki eder
Bulo mesea 3 hafta sonra vodafone arenaya gelsin ayni bu sekil mac yonetir kimsede bi poh demez
Lideri yok cunku
Bu kulup enerjisini yonetecek kisi baskandir
Fikret orman maca gelmemis maca
Kendi klltugunun derdine dusmus
Palabiyik geldi
20 dakika bakti sitatta ortama
Sonra anamizi belledi gene
Pala verilsiginde baskan cikip konusacak kindar olacak hayirlayacak taraftar o stadi doldurur pala kendine ceki duzen verir
Gs ya da fbnin bir maci djnkj gibi yonetilse ki mumkun degil %1i olsa aleyhlerine herifler o hakemin evini basar (
Küfür Yasak)₁₃ federasyonu basarlar cunku o guruhu yinetenler var
Bizim basimizda da bir dedigi bir dedigini tutmayan yalan soyledigi icin kap’a aciklama yapmak zorunda kalan kendi derdine dusmus bir baskan
Kimsenin taktigi falan da yok fikret ormani
17 kulup diye aciklamaya yapiyon eline yuzune bulastiriyon
Sonra dagiliyor o kulupler zaten
Gs siz hepiniz ben tek diyor yakiyor ortami
Sen de gidip ozur diliyorsun
2 sene falan oldu kendi yaptiklari sitada giremeyecekler dedim
Goruyoruz ne kadsr basiretsiz olduklarini
Haftaya alanya macina palayi versinler bah ne olaylar olacak arenada