Hakem taci rakibe vermedi, rakibin topu alip atmasina seyirci kaldi sonra da hersey normalmis gibi pozisyonu devam ettirdi. gsli topcular kendi kafalarina gore taci aldi atti ve hakem seyretti. Ayrica butun takim geriye kostu zaten, pozisyonda kosmayan kimse yok, sadece rakibin oyuncularina yetisemediler.
VAR'a bakilir demek de sacma. VAR devam eden pozisyonlarda uygulaniyor. Bu golun futbol literaturendeki adi o.... goludur. Bunu mahalle macinda bile kimse atmaz, adimiz cikmasin diye ama gsye yakisacak bir durum tabi bu.
O zaman tacı attırmasaydın. Galatasaraylı topu eline aldı, tacı kullandı, hakem de tacın Galatasaray'ın olduğuna ikna oldu. O anda ne yapsın 'dur ben bunu biraz sindireyim, kullanma tacı' mı desin? Ya devam ettirecek, ya Beşiktaş'a verecek. Galatasaray'a verdi, oldu bitti.
Koşmayan kimse yok değil. Atiba'yla Mirin (ya da Lens tam hatırlamıyorum) elleri havada boş boş bakınıyorlar... Sol kanattaki adamı öyle kaçırdılar... Herif de bastı gitti.
VAR'a da bakıldı ayrıca pozisyondan sonra. Ha bir de üstüne, açılardan birinde Caner'e çarptığı da görülüyordu topun.
Golün futbol literatüründeki adı konusunda da tamamen haklısın, yüzde yüz katılıyorum. Ama bu adamlar böyle. Hep böyleydi, yine böyle, yarın da böyle olacak. Yarın da biz 'faul mü değil mi' diye düşünürken onlar kullanacaklar, gol olacak... Yarın da bizim oyuncumuz yerde yatarken onlar devam edip gol atıp sevinecekler. Her seferinde 'hiç etik değil' deyip, 'iyi ki Beşiktaşlıyız' deyip içimize mi gömeceğiz bunu.
Öğreneceksin kardeşim! Derbi psikolojisini öğreneceksin. Karşındaki adamların ruhunu biliyorsun, ona göre ayağını denk alacaksın.