Hocanin nejipjan tercihi neden tartisiliyir
Nejip kotu oynamadi hocanin plani bu hakeme ragmen gayet normal gitti
Gsnin en etkisiZ basladigi icsaha maclarindan biriydi
Adam buloya onlem alamadi tabi onu da baskan yapacakti da baskan maca bile gidemedi nasi bi acandasi varsa artik neden korkuyor ve cekiniyirsa
Besiktasi korumak bile fbye kaldi
Fbnin umrunda degil tabi fb seneye yatirim yapiyor
Ayni gecen sezon himayesi
Messi ronaldo leva ciksan yedirmezler sana
Adamlar 15 dakika ofsayt bakiyorlar utanmasa gomu de verecekti
Başkan açıklama yaptı, 'her maçtan önce çıkıp konuşacak mıyız, bu mudur yani' dedi özetle... Gayet doğru. Ayrıca konuştuğu zamanlarda ne kazandık ki? 'Herkes haddini bilsin' gibi bir şey dedi, haddini bildirdiler. 45 gün hak mahrumiyeti, dünyanın para cezası... Ne oldu? Hiç.
Fenerbahçe başkanı hakem odasına girip küfrederse, bir sonraki hafta hakemler önlerini iliklerler... Galatasaray teknik direktörü hakemin gözünün içine parmak sallayıp tehditler savurursa, bir sonraki hafta gereğini yaparlar... Bunu Beşiktaş başkanı yaparsa, bütün basın
'hakemler de emekçi, onlar da mesleklerini yapmaya çalışıyorlar, onlar da insan, Fikret Orman'ın yaptığı şey çok ayıp' diye yazıverir. Kamuoyunun genel algısı da buna dönüşür. Adam yapayalnız kalır. Şenol Güneş, dünyanın en nazik, en naif, en centilmen adamı... Onun bile ne sinsiliği, ne adiliği, ne tiyatroculuğu, ne (
Hakaret Yasak)₅ kaldı... Fatih Terim'in yaşadığı o kebapçı olayını Şenol Güneş yaşasaydı dünyayı başına yıkarlardı. 'Türk aile yapısı' yok 'bilmemnenin örfleri ananeleri'... Ama Fatih Terim imparator, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Arda Turan, bunlar da Türk futbol tarihine adlarını altın harflerle yazdıran 'adam'lar...
Yönetimin birçok konuda büyük hataları var, ama 'konuşmadı, Beşiktaş'ı sahipsiz bıraktı' olayına katılamıyorum.
Adam, Kulüpler Birliği başkanı oldu, elini taşın altına soktu. Galatasaray'ın hakeme düdük astırma skandalında en büyük tepkiyi o vermiş oldu. Hem de 'herkes akıllı olsun' diye laf ebeliği yaparak değil, 17 kulübün imzasının olduğu bir bildiriyle... Kulüplerin bir kısmı baskıya dayanamayıp 'kem küm' ettiler sonradan ama, ne olursa olsun, verilebilecek en doğru, en güçlü tepki oydu. Ne oldu? Hiç! Kulüpler Birliği başkanı Ali Dürüst olsaydı, o bildiriyi Beşiktaş'a karşı yayınlasaydı ne olurdu? Aklımızı alırlardı.
'Lobiyi iyi yapabilmek' diye bir meziyet yok. Galatasaray'ın usta yöneticileri, planlı lobi faaliyetleri uyguluyor değiller. Herifler mafya... 'Höt' deyince kararlar veriliyor, 'hop' deyince düğmeye basılıyor. Hep diyorum, 'X Beşiktaş başkanı olursa biz de öyle olacağız, biz de höt deyince dünya duracak, 5 sene şampiyon olacağız' dersen ben istemem. Batsın öyle şampiyonluk. Ben o şanlı armanın altında karanlık adamlar görmek istemiyorum. Beşiktaş'ın Mahmut Uslu gibi bir yöneticisi, Fatih Terim gibi bir hocası olacağına, ben ölene kadar bir daha hiç şampiyon olmasın daha iyi...