Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Fener forumunu okuyorum, (belkide ben bir Beşiktaşlıyımda hislerimle hareket ediyorum diye) amma her kes her şeyi görmüş. Hepsi bir ağızdan yazmışlar hakem Beşiktaşı katlediyor, bu hakemle Beşiktaş 3 gün oynasa kazanamaz. 1 fenerlide Ali koçun bu maçtan videolar hazırlayıp basın toplantısı yapması gerektiyiniz söylüyor, bizim başkanada bir şey söylüyor onu buraya yazarsam her hal atılırım forumdan. Allahım yarabbim bizim başımızda elini masaya vuracak biri olmıycakmı hic?????????  :s20: :s20:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

masal anlamaya devam etti. Şimdi bizde MHK-ye gitsek ne olucak, 3 puan geri mi gelecek falan filan. Sinanda çok kibarlar şok beyefendiler böyle olmaz dedi. Her kes her şeyi biliyor görüyor bir bizim olmayan yönetim mışıl mışıl uyuyor :akuma:
Hukumete yanasmaya calisan ya da beklentisi olan adamlar bunlar
Tek kelime edemiyorlsr adamlarin derdi besiktas degil

Mactan sonra konussan ne olacak. Turubunden gedik diye yalan atiyorlar
Turubunden gelen adam basina gelecekleri bilir
Tuek futbolunu kurtarmak bize mi kaldi arkadas
Alemin salagi enayisi neden biziz

Su macin vidyosunu yapsinlar simdi  izlesinler
Topcu ne dusunuyor adamlara yazik degil mi tekme manyagi oldular

Arkadas su mac gs alehine su sekil yonetilmis olsa
Federasyonu bile istifa ettirirlerdi

Adamlar bi tane yanlis karara haftalarca bagiriyir
Biz delikanlilik yapiyoruz hakemide yenecez kaleye sokacaz falan boyle ortasahayi gecemezsin

Yahu canerin kart gordugu pozisyonda kkinc gsli topcuya bakin arkadas herkes yere atliyor

Sen boyle enayi oldukca semer vuran cok olur

Çevrimdışı ozankarakoc

Futbolcu siner yahu
Neyin konsantrasyonu kalir
Soyle dusun
Boks macina cikacan tuy sikletsin rakibi bekliyorsun
Hop bi bakiyon mayk taysin ile kilicko geliyor ikisi birden
Yahu adil degil hakem nabiyon sen diyon
Oyna oyna dovusune bah sen diyorlar
Meydan okuyon cikiyon bi guzel agzini burnunu kiriyorlar
Biri tutuyor oburu tekme atiyor hakem diyor
Sonra ustune kendi taraftarin duzgun dovusemedin falan diyir iste

Futbolcular gene iyi dayandi
Bir tanesi cikip bi kafa koyabilirdi buloya
Iste 49 yasinda falan bi oyuncu tutacan hersene
Mumkunse boks takimindan kadroya alacan
Sahaya girip hakeme kafayi koyacak
Burasi finlandiya degil ortadogu meydan savasina rakip kalkanlari almayacakmis diye kalkansiz gidersen okculara yem olursun

Abi ama yine aynı noktaya getirdin. 'Kendi taraftarın düzgün dövüşemedin falan diyor' deyince, diğer bütün olumsuzlukları unutuyoruz, önemsemiyoruz gibi anlaşılıyor. Mesele o değil ki...

Söylediğin boks maçı örneği gerçekçi olsaydı, maçtaki durumun şu olması gerekirdi... Beşiktaş'ın 5 net gol pozisyonu var, kaleyi bulan 10 şutu var. Bir yüzde yüz penaltısı verilmemiş, attığı nizami gol ofsayt gerekçesiyle sayılmamış. Rakip de haksız bir penaltıyla maç kazanmış. O zaman dediğin gibi 'biri tuttu, öbürü daldı, sen de hafif siklet olarak geberip gittin' olurdu... Maçtaki durum o değildi. İki golde de hakem düdük çalmadan boksör bize 'fiske' attı, biz nakavt olduk. O kadar vurmayla düşülmezdi. Demek istediğim bu.

Olayı 'hakemi bahane etmeyin, kötü oynadık, yenildik işte'ye bağlıyormuşuz gibi yapmayın. Öyle değil. Ama o iki salak golü başka hiçbir takım kolay kolay yemezdi diyorum. Ayrıca çok da kötü top oynadık diyorum. Ligin 3. haftasında böyle bir maç oynarsan konsantrasyonun bozulabilir, ama şampiyonluk maçında bozulmayacak arkadaş. Senin 'son 90 dakikan' artık bu. Canını dişine takıp oynayacaksın. Doğru dürüst pozisyonumuz yok. Bir tane Burak'ın 5 kişinin arasından attığı şut var, Muslera'nın çok iyi çıkardığı. Başka? Sıfır. Sen adam gibi top oynasaydın, Bülent de avucunu yalardı.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Fener forumunu okuyorum, (belkide ben bir Beşiktaşlıyımda hislerimle hareket ediyorum diye) amma her kes her şeyi görmüş. Hepsi bir ağızdan yazmışlar hakem Beşiktaşı katlediyor, bu hakemle Beşiktaş 3 gün oynasa kazanamaz. 1 fenerlide Ali koçun bu maçtan videolar hazırlayıp basın toplantısı yapması gerektiyiniz söylüyor, bizim başkanada bir şey söylüyor onu buraya yazarsam her hal atılırım forumdan. Allahım yarabbim bizim başımızda elini masaya vuracak biri olmıycakmı hic?????????  :s20: :s20:
Derbi besiktas degil adamlarin
Yahu kazanirken cik konus dedik
Hakemler belli her maci kazanamazsin hakeme karsi biraz kazanmaya baslarsan dozu artar bu islerin
Korner vermiyorlar lehine
Tac vermiyorlar
Faulleri demiyom daha kartlari
Baskan maci izlemeye gelmiyor
Ezik diyen yonetici oturuyor orda gs baskani ile

Sosyal medyada hala futbol konusmaya falan calisan besiktasli var efenim kotu oynadik falan iste bu tiplerdir besiktasin kamburu. Hakem kotuymus ama iyi oynasak yenermisin bi dusun yakamizdan, romantikliginiz batsin bi bitmediniz. Kanseri sizsiniz bu camianin
Lan kaleci ile kadsi karsiy kalsannadam faul uyduruyor osurarak duduk caliyor neyin futbolunu oynayacak takim

Tac korner atamiyorsun dayak yiyorsun biz kotu oynadik sonra
Barca olsa bu 8-9 kisi kalir bulo gibi hakemle

Fbnin derdi gelecek sene adamlar kenetleniyir iste seneye onlarin sirasi gelir zaten

Çevrimdışı ozankarakoc

Cikip ona buna yikama yaglama cekmeyecek
Gucu yok zaten onu biliyoruz
En azindan
Hica fikstur falan derken
Cikip fiksturu ben yapiyorum demeyecek
Sabri hoca yusuf abi demeyecek, yorum yaomadan gececek bi gucu yoksa
Hakemler pirlantaymis boyle feslegen gibi oturturlar tek tasi bilezik gibi
Simdi gsliler cikip hakemler pirlanta diye baskanin diyor desene ne diyecez
7 senedir basta bu yonetim azicik degistirirdi kafalarini verseler
Adamlarin acentalari baska yahu
Besiktasi bi yere getirme hedefleri kendilerine koltuk bakma dertlerinjn gerisinde

Gidip ga baskaninda da ozur diliyor o konuya girmedik daha

Ders olsun ama ders falan alinmaz
Gorduk bunlari hep ayni sekil devam eder

Valla ben bir çözüm bulamıyorum kafamda. Siz bulabiliyorsanız dinlemeyi çok isterim, ama ben bulamıyorum.

Adam Kulüpler Birliği başkanı oldu Beşiktaş'ın haklarını savunmak için. Başka ne gündemi olacak... TFF başkanı olsa hadi belki dersin de, Kulüpler Birliği bildiğin yük... Adam o yükün altına girdi belki biraz daha lobimiz olur kendiliğinden diye... Öyle bir ortamda 'yeni MHK geldi, ne düşünüyorsun' dediklerinde 'alayı aynı bu (Hakaret Yasak)₅, allah belalarını versin' mi diyeceksin... 'Gözüm üzerlerinde, hepsi akıllı olsunlar, ilk hatalarında yakarım bu dünyayı' mı diyeceksin... Kim takar abi seni Fatih Terim kafalı, Emre Belözoğlu kafalı, Aziz Yıldırım kafalı bir adam olmadıktan sonra... Onun için de soruyorum, o kafada bir başkan ister misiniz? Ben istemem. O yüzden de çözüm bulamıyorum. Benim gördüğüm tek çözüm sahada...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dünkü maçı izleyip kime kızdıysak olayın aslına bakınca suçlu hep yönetim çıkıyor..

1-Hakem.. Tüm maç ince ince doğrandık, hakem denen tipin resmen gözü dönmüş verilen görev aşkıyla bizi faul ve sarı kart yağmuruna tuttu, üst üste iki top yaptırmadı.. Peki asıl suçlu kim? gs lobisi mhk ve hakem ile ilgili bikaç haftadır topuyla tüfeğiyle ateş ederken bizim başkan dernek açılışlarında oy peşinde koşuyordu. Maçtan sonra tv'ye bağlanıp konuşmuş. O bile seçim propagandası, oy kokan hareket.. Herkes pırlanta, herkes iyi çocuk, herkes abisi.. 

2-Teknik Direktör.. Şenol hoca kazanan takımı bozmaz dedik, inatçıdır dedik, giderken arkasında şampiyonluk hediyesi bırakır dedik, milli takımı seçince rahatladı kafası dedik.. Ama yok hoca aynı hoca.. Şu leş ötesi gs kadrosuna taktik bilmeyen hocasına karşı çıkardığın kadro nedir hoca ya? Maçtan sonra demiş bi de "ilk yarı tutup ikinci yarı çakacaktık" diye. Bu nasıl demode bi taktik? Ayrıca karşında Manchester City, Barcelona, Liverpool falan mı var da ilk yarı tutuyorsun. Futbol oynamayan Konya'ya şut atamamış takıma karşı defansif çıkıyorsun. Biz senden fb maçı ilk devresi saldırganlığı beklerken Necip'le defans düşünüyorsun.. Peki bu aşamaya nasıl geldik? Şampiyon kadroyu bozmayın diyen, transfer yapacaksanız sezon başında yapın diyen, maaşını ödemeyecekseniz transfer yapmayın diyen hocanın ne dediyse tersini yapan kim? Hakemlere, camialara, federasyona karşı hocayı yalnız bırakan uzaktan izleyen kim? Hadi hepsini geçtim hoca milli takıma gidiyorum demiş elinde 3-4 aylık deneme süreci var gönder Şenol Hoca'yı koy Guti'yi Sergen'i vs belki ya da başka hoca bak seneye yatırımını şimdiden yap? Ama yok işte başkanın işi gücü koltuğu.

3-Futbolcular.. Bu nasıl konsantrasyon? İki tane taçtan gol yemek Beşiktaş tarihinde yaşanmış şey mi cidden merak ediyorum? Son maçlarda bazı futbolcuların dışındakiler isteksiz, ruhsuz, huysuz vs. Son haftalarda kazanınca gündeme gelmedi bu konular halı altına süpürülmüştü ama 2 yıldır devam eden konu. Maaş eşitsizliğiyle başlayan ve maaş ödenmemesiyle devam eden süreç. Kimin suçu? Daha dün bi muhabir söyledi "Cuma günü futbolculara ödeme sözü verilmiş ama tutulmamış" diye. gs 150bin galibiyet primi koymuş bizimkiler bu sırada sözlerini tutmuyor. Belki haber doğru değil ama bizim başkan bunu yapmaz diyebiliyo muyuz?

Çevrimdışı mylife1903

Abi ama yine aynı noktaya getirdin. 'Kendi taraftarın düzgün dövüşemedin falan diyor' deyince, diğer bütün olumsuzlukları unutuyoruz, önemsemiyoruz gibi anlaşılıyor. Mesele o değil ki...

Söylediğin boks maçı örneği gerçekçi olsaydı, maçtaki durumun şu olması gerekirdi... Beşiktaş'ın 5 net gol pozisyonu var, kaleyi bulan 10 şutu var. Bir yüzde yüz penaltısı verilmemiş, attığı nizami gol ofsayt gerekçesiyle sayılmamış. Rakip de haksız bir penaltıyla maç kazanmış. O zaman dediğin gibi 'biri tuttu, öbürü daldı, sen de hafif siklet olarak geberip gittin' olurdu... Maçtaki durum o değildi. İki golde de hakem düdük çalmadan boksör bize 'fiske' attı, biz nakavt olduk. O kadar vurmayla düşülmezdi. Demek istediğim bu.

Olayı 'hakemi bahane etmeyin, kötü oynadık, yenildik işte'ye bağlıyormuşuz gibi yapmayın. Öyle değil. Ama o iki salak golü başka hiçbir takım kolay kolay yemezdi diyorum. Ayrıca çok da kötü top oynadık diyorum. Ligin 3. haftasında böyle bir maç oynarsan konsantrasyonun bozulabilir, ama şampiyonluk maçında bozulmayacak arkadaş. Senin 'son 90 dakikan' artık bu. Canını dişine takıp oynayacaksın. Doğru dürüst pozisyonumuz yok. Bir tane Burak'ın 5 kişinin arasından attığı şut var, Muslera'nın çok iyi çıkardığı. Başka? Sıfır. Sen adam gibi top oynasaydın, Bülent de avucunu yalardı.
Hala ruyalardasin ozan
Sana ortasahayi gecirtmiyor adam neyin pzoisyonu olacak macta
Topu aliyorsun kales iniuorsun faul
Adam kendini atiyor faul
Zorla goturuyon kaleye topu korneri vermiyor onun bile riskine girmiyor
Mac 0-0 gitse sen penalti vermeyecehini falan mi saniyorsun adam penalti bile uydurdu poposundan ofsayte takildi utandilar da iptal ettiler mac 2-0
Neyin topunu oynayacaksin

Futbolculara pisikolojik eziyet yapildi adamlar nasi konsantre olsun

Çevrimdışı mylife1903

Dünkü maçı izleyip kime kızdıysak olayın aslına bakınca suçlu hep yönetim çıkıyor..

1-Hakem.. Tüm maç ince ince doğrandık, hakem denen tipin resmen gözü dönmüş verilen görev aşkıyla bizi faul ve sarı kart yağmuruna tuttu, üst üste iki top yaptırmadı.. Peki asıl suçlu kim? gs lobisi mhk ve hakem ile ilgili bikaç haftadır topuyla tüfeğiyle ateş ederken bizim başkan dernek açılışlarında oy peşinde koşuyordu. Maçtan sonra tv'ye bağlanıp konuşmuş. O bile seçim propagandası, oy kokan hareket.. Herkes pırlanta, herkes iyi çocuk, herkes abisi.. 

2-Teknik Direktör.. Şenol hoca kazanan takımı bozmaz dedik, inatçıdır dedik, giderken arkasında şampiyonluk hediyesi bırakır dedik, milli takımı seçince rahatladı kafası dedik.. Ama yok hoca aynı hoca.. Şu leş ötesi gs kadrosuna taktik bilmeyen hocasına karşı çıkardığın kadro nedir hoca ya? Maçtan sonra demiş bi de "ilk yarı tutup ikinci yarı çakacaktık" diye. Bu nasıl demode bi taktik? Ayrıca karşında Manchester City, Barcelona, Liverpool falan mı var da ilk yarı tutuyorsun. Futbol oynamayan Konya'ya şut atamamış takıma karşı defansif çıkıyorsun. Biz senden fb maçı ilk devresi saldırganlığı beklerken Necip'le defans düşünüyorsun.. Peki bu aşamaya nasıl geldik? Şampiyon kadroyu bozmayın diyen, transfer yapacaksanız sezon başında yapın diyen, maaşını ödemeyecekseniz transfer yapmayın diyen hocanın ne dediyse tersini yapan kim? Hakemlere, camialara, federasyona karşı hocayı yalnız bırakan uzaktan izleyen kim? Hadi hepsini geçtim hoca milli takıma gidiyorum demiş elinde 3-4 aylık deneme süreci var gönder Şenol Hoca'yı koy Guti'yi Sergen'i vs belki ya da başka hoca bak seneye yatırımını şimdiden yap? Ama yok işte başkanın işi gücü koltuğu.

3-Futbolcular.. Bu nasıl konsantrasyon? İki tane taçtan gol yemek Beşiktaş tarihinde yaşanmış şey mi cidden merak ediyorum? Son maçlarda bazı futbolcuların dışındakiler isteksiz, ruhsuz, huysuz vs. Son haftalarda kazanınca gündeme gelmedi bu konular halı altına süpürülmüştü ama 2 yıldır devam eden konu. Maaş eşitsizliğiyle başlayan ve maaş ödenmemesiyle devam eden süreç. Kimin suçu? Daha dün bi muhabir söyledi "Cuma günü futbolculara ödeme sözü verilmiş ama tutulmamış" diye. gs 150bin galibiyet primi koymuş bizimkiler bu sırada sözlerini tutmuyor. Belki haber doğru değil ama bizim başkan bunu yapmaz diyebiliyo muyuz?
Gs deplasmanina nejipjanla cikti diye hocayi elestirmek biraz haksizlik oluyor
Kendi evimizde ciksa nejipjanla falan biraz tepki olabilir
Ama macin basinda hakeme ragmen ezim ezik ezilip kitir kitir dogranmamiza ragmen baya saglam durduk gsnin hizini kestik 2-3m ileri cikmaya baslayinca iyice sapitti zaten bulo
Yahu tekme yumruk dayak yiyoruz ilk faul 32. Dakikada verildi bize capon askeri lensin ustune cikti eli kolu yuzune de geldi anca faul

Macin sitandarti suydu
Kirmizi kart olacak hareketlere bazen faul verildi lehimize kalan hareketlere devam
Buragin kac sefer ayagina basildi faul vermedi
Yahu ikinci yari maryano ayisi kac tane faul yapti insan bi uyarir her hareketin faul diye

Bunlara yonetim de bisi yapamaz isin gercegi elestiriyoruz yonetimi ama zayif camiayiz
En azindan yusuf abi sabri hoca falan denmesin onu istiyoruz
Boyle dediginde sana aciyip yol mu verecekler dahada seedecekler

Çevrimdışı ozankarakoc

Derbi besiktas degil adamlarin
Yahu kazanirken cik konus dedik
Hakemler belli her maci kazanamazsin hakeme karsi biraz kazanmaya baslarsan dozu artar bu islerin
Korner vermiyorlar lehine
Tac vermiyorlar
Faulleri demiyom daha kartlari
Baskan maci izlemeye gelmiyor
Ezik diyen yonetici oturuyor orda gs baskani ile

Sosyal medyada hala futbol konusmaya falan calisan besiktasli var efenim kotu oynadik falan iste bu tiplerdir besiktasin kamburu. Hakem kotuymus ama iyi oynasak yenermisin bi dusun yakamizdan, romantikliginiz batsin bi bitmediniz. Kanseri sizsiniz bu camianin
Lan kaleci ile kadsi karsiy kalsannadam faul uyduruyor osurarak duduk caliyor neyin futbolunu oynayacak takim

Tac korner atamiyorsun dayak yiyorsun biz kotu oynadik sonra
Barca olsa bu 8-9 kisi kalir bulo gibi hakemle

Fbnin derdi gelecek sene adamlar kenetleniyir iste seneye onlarin sirasi gelir zaten

Peki abi, hep bir ağızdan, BÜTÜN Beşiktaşlılar aynı anda 'Bülent bizi katletti, şampiyonluğumuzu çaldı' desek, hiç kimse futboldan bahsetmese, yenen o iki salak golden HİÇ söz etmesek... Ne olacak? 'Vay be, camia ayağa kalktı, hemen bir şeyler yapmalıyız, bunları en azından ikinci yapalım, yoksa bunlar bizi tükürüğe boğar' mı diyecekler... Neyin mücadelesi ki bu? Kaç bininci kez yaşıyoruz bunları...

Biz hakemden bizzat gol yemiş, Vanspor maçında Metin Tokat'ı yaşamış, Vahap Beyaz'a Ahmet Çakar'a beste yapmış, 8-0'lık Ankaragücü maçını yaşamış, teknik direktörümüzün kafasının yarıldığı maçtan sonra suçlu ilan edilmiş takımız... Bugüne kadar ne yaptık da ne işe yaradı...

Ha dersen ki 'hem yönetim, hem taraftar çok radikal kararlar almalı', o tartışılabilir. Seçim iptal edilirse boykot kararı vermek gibi... Boykot edersen 5 sene daha İstanbul'u yönetemezsin, ama bütün dünyaya dersin ki 'bu ülkede demokrasi b-i-t-m-i-ş-t-i-r'... Tercih meselesi...

Başkan maçtan sonra zehir gibi bir açıklama yapıp takımı ligden çekerse, sen de Beşiktaş taraftarı olarak bütün Passolig'lerini iptal edersen, aynı anda 1 milyon kişi beIN Sports üyeliklerini kapattırırsa, belki bir şey olur. Kaldı ki, diyorsun ya 'Finlandiya değil burası' diye... Doğru. Yine bir şey olmaz. Takım ligden çekildi diye küme düşürülür, 10 milyon lira para cezası kesilir, Avrupa gelirinden de olur, oyuncularını da kaybeder... Basında 'abartılı bir tepki, sonuçta bir maç yani' diye yorumlar yapılır, herkes aynı kanıda birleşir. Sosyal medyada #AğlakBeşiktaş, #BeşiktaşKümeye hashtagleri açılır, biz yine duygusallığımızla kalırız 'şerefimiz, hakkımız' diye...

Koskoca Beşiktaş kupadan çekildi haksızlığa tepki olarak... Bir yönetim bundan daha büyük nasıl bir adım atabilirdi. Attı da ne oldu? Hiç... Cezamızı aldık, oturduk.

Çevrimdışı mylife1903

Peki abi, hep bir ağızdan, BÜTÜN Beşiktaşlılar aynı anda 'Bülent bizi katletti, şampiyonluğumuzu çaldı' desek, hiç kimse futboldan bahsetmese, yenen o iki salak golden HİÇ söz etmesek... Ne olacak? 'Vay be, camia ayağa kalktı, hemen bir şeyler yapmalıyız, bunları en azından ikinci yapalım, yoksa bunlar bizi tükürüğe boğar' mı diyecekler... Neyin mücadelesi ki bu? Kaç bininci kez yaşıyoruz bunları...

Biz hakemden bizzat gol yemiş, Vanspor maçında Metin Tokat'ı yaşamış, Vahap Beyaz'a Ahmet Çakar'a beste yapmış, 8-0'lık Ankaragücü maçını yaşamış, teknik direktörümüzün kafasının yarıldığı maçtan sonra suçlu ilan edilmiş takımız... Bugüne kadar ne yaptık da ne işe yaradı...

Ha dersen ki 'hem yönetim, hem taraftar çok radikal kararlar almalı', o tartışılabilir. Seçim iptal edilirse boykot kararı vermek gibi... Boykot edersen 5 sene daha İstanbul'u yönetemezsin, ama bütün dünyaya dersin ki 'bu ülkede demokrasi b-i-t-m-i-ş-t-i-r'... Tercih meselesi...

Başkan maçtan sonra zehir gibi bir açıklama yapıp takımı ligden çekerse, sen de Beşiktaş taraftarı olarak bütün Passolig'lerini iptal edersen, aynı anda 1 milyon kişi beIN Sports üyeliklerini kapattırırsa, belki bir şey olur. Kaldı ki, diyorsun ya 'Finlandiya değil burası' diye... Doğru. Yine bir şey olmaz. Takım ligden çekildi diye küme düşürülür, 10 milyon lira para cezası kesilir, Avrupa gelirinden de olur, oyuncularını da kaybeder... Basında 'abartılı bir tepki, sonuçta bir maç yani' diye yorumlar yapılır, herkes aynı kanıda birleşir. Sosyal medyada #AğlakBeşiktaş, #BeşiktaşKümeye hashtagleri açılır, biz yine duygusallığımızla kalırız 'şerefimiz, hakkımız' diye...

Koskoca Beşiktaş kupadan çekildi haksızlığa tepki olarak... Bir yönetim bundan daha büyük nasıl bir adım atabilirdi. Attı da ne oldu? Hiç... Cezamızı aldık, oturduk.
Baskan cikip liderlik edecek kendi bir karar alamiyorsa divan kurulunu toplayacak
Vodafona gelen hakemlere kopek cekmekle baslayacaksin
Metin tokat ile ayni soyadini tasiyan adama hakemlik yaptirmayacaksin
Hakemleri gerekirse tarafatrin icinden gecieip sitada sokacak yontemler bulacaksin
Bunlar bile etki eder
Bulo mesea 3 hafta sonra vodafone arenaya gelsin ayni bu sekil mac yonetir kimsede bi poh demez
Lideri yok cunku

Bu kulup enerjisini yonetecek kisi baskandir
Fikret orman maca gelmemis maca
Kendi klltugunun derdine dusmus

Palabiyik geldi
20 dakika bakti sitatta ortama
Sonra anamizi belledi gene
Pala verilsiginde baskan cikip konusacak kindar olacak hayirlayacak taraftar o stadi doldurur pala kendine ceki duzen verir

Gs ya da fbnin bir maci djnkj gibi yonetilse ki mumkun degil %1i olsa aleyhlerine herifler o hakemin evini basar (Küfür Yasak)₁₃ federasyonu basarlar cunku o guruhu yinetenler var

Bizim basimizda da bir dedigi bir dedigini tutmayan yalan soyledigi icin kap’a aciklama yapmak zorunda kalan kendi derdine dusmus bir baskan
Kimsenin taktigi falan da yok fikret ormani

17 kulup diye aciklamaya yapiyon eline yuzune bulastiriyon
Sonra dagiliyor o kulupler zaten
Gs siz hepiniz ben tek diyor yakiyor ortami
Sen de gidip ozur diliyorsun

2 sene falan oldu kendi yaptiklari sitada giremeyecekler dedim
Goruyoruz ne kadsr basiretsiz olduklarini
Haftaya alanya macina palayi versinler bah ne olaylar olacak arenada

Çevrimdışı bordele

Bu takım ikinci yarıda topladığı puanları sana rağmen topladı zaten, 6'da 6 da sana rağmen geldi. Dokunma şu takıma ya bırak oynasın be adam bırak şu loserlığın, korkaklığın etki etmesin.

Ya kazanan takımdan 1 değişiklik var diye savunuyorsunuz ya, o 1 değişiklik 6'da 6 yapan takımın A planından 1 değişiklik mi sadece Allah aşkına.   Yazık be
Av zamanı

Çevrimdışı mylife1903

Bu takım ikinci yarıda topladığı puanları sana rağmen topladı zaten, 6'da 6 da sana rağmen geldi. Dokunma şu takıma ya bırak oynasın be adam bırak şu loserlığın, korkaklığın etki etmesin.

Ya kazanan takımdan 1 değişiklik var diye savunuyorsunuz ya, o 1 değişiklik 6'da 6 yapan takımın A planından 1 değişiklik mi sadece Allah aşkına.   Yazık be
Senin gibi taraftari olan besiktasa yazik asil
Mustehak size

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herseyi gectim de su Basaksehir'e yenilseydik bari, yine bizi kullandilar arada.

Bir de utanmadan belediye fonu bilmemne diye konusmuyorlar mi, ulan su gsye verilen statlar araziler ne peki? ttarenayi bile devlete yaptirmis ustune herseyiyle devlet tarafindan fonlanmis. bu gsden buyuk kotuluk var mi Turkiye'ye Turk futboluna. Yemin ediyorum ulkeden nefret ettim bu adamlar sayesinde. Haksizligin, hukuksuzlugun bayrak gemisi.
+1903

Hakemler tarafından en çok kollanan takım olmalarına rağmen , en çok mağdur edilen takım oldukları algısını öyle bir empoze ettiler ki , her hafta her gün çıkıp ağladılar ve sonucunu aldılar

Yemin ederim şu hayatta hiç bir şeyden Gs kadar nefret etmedim

Bunlar nasıl yüzsüz , nasıl bir çirkef , nasıl kazanmak için her şeyi mubah görebiliyorlar nasıl bir mideleri var ya

Lanet olsun vallahi billahi lanet olsun , Feto gitti ama hala daha lobileri bitmedi her yerde devletin her kademesinde lobisi var bunların

Başkanları , Td si her gün çıkıp konuşuyor algı kasıyor

Bizim Başkan ve 2.ci başkanı ortalarda gören var mı ? Başkan tatilden gelip başka tatile gidiyor

Taraftar algıları çürütmek için varını yoğunu ortaya koyuyor sosyal medyada burun algıları tek tek yerle bir ediyor tabiri caizse kıçını yırtıyor ama yönetim ortada yok ?

Başkan çıkıp Bülent hoca ve Cüneyt hoca pırlanta gibidir çok iyi maç yönettiler demiş mi maçtan sonra ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mezbaha gibi ohh mis
Bi kamyon dayak yedik

Yonetim gorsun mac nasil alinir
Dayak yedek yine iyi abi hem dayak yedik hemde kartları biz yedik

Faulü yapan onlar ama kartı gören biziz hayatımda böyle bir şey görmedim

Çoğu faulde bırak sarı kartı faul bile vermeyip oyunu devam ettirdi ki faillerin çoğu sarı kartlikti böyle katliam ve eyyam görmedim

Canerin , Lensin  ve Vidanın kartları kart değildi resmen sindirdi

Gg dayanamadı topu fırlattı Bülente al basla maça diye :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Dayak yedek yine iyi abi hem dayak yedik hemde kartları biz yedik

Faulü yapan onlar ama kartı gören biziz hayatımda böyle bir şey görmedim

Çoğu faulde bırak sarı kartı faul bile vermeyip oyunu devam ettirdi ki faillerin çoğu sarı kartlikti böyle katliam ve eyyam görmedim

Canerin , Lensin  ve Vidanın kartları kart değildi resmen sindirdi

Gg dayanamadı topu fırlattı Bülente al basla maça diye :claps: :claps:
Ggnin yaptigi ayip buyuk terbiyesizlik
Fikret ormandan ceza bekliyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Eyyyy gg sen benim pirlanta gibi bajima nasi top atarsin, bunu boyle birakmam

Çevrimdışı tangaz

Abi, Necip'in hiçbir günahı yok da, sen 6 maç üstüste kazanmış, iyice birbirine ısınmış, uzun zaman sonra ilk kez pas varyasyonlarına alışmış, kim nerde bilip ona göre top atmaya başlamış, kenetlenmiş bir kadronun yapısını neden bozuyorsun? Caner-Adriano, hangisini seçersen seç... Ljajic-Kagawa, kimi oynatırsan oynat... Hadi Lens-Quaresma'yı da dilediğin gibi değiştir, ona da lafım yok. Hatta ve hatta, Dorukhan'ı kesip Oğuzhan'la başla, ona bile varım. Ama formasyonu neden baştan aşağıya değiştiriyorsun. İki ön libero, önlerinde Ljajic'e alışmışken, Necip'i nereye sokuyorsun... Necip değil Lampard olsa da farketmez. Yuvarlak boşluğa kareyi sokmaya çalışıyorsun sebepsiz yere...

İlk yarıda çıkar kendi kadronu, bak duruma. Ne olacak yani! Konya'da kaleye şutu olmayan Galatasaray, seni ilk yarım saatte dörtleyecek mi? Kimle yapacak bunu? Adamların ne forveti forvet, ne ileriye dönük orta sahası adam... Bomboş takım. Ha baktın büyük baskı yiyorsun, o zaman yaslarsın takımı geriye, Atiba'yla Dorukhan'a çıkmayın dersin, Caner'in yerine Adriano'yu alırsın, kontra atak denemeye karar verirsin, duruma bakarsın. Ama bu neyin korkusu! Ayrıca korku neden geçmiyor. 55'te 2-0 olmuş maç... Necip 100 dakika oyunda, Lens 100 dakika oyunda, Güven yok... İnanılmaz.

Şenol Güneş'in birçok eleştirilen kararında hep mantık aradım, çoğunlukla da buldum. Birçok tercihi, kötü kadro mühendisliğinden kaynaklanan çaresizliktendi, bana göre haklıydı. Ama dünkü Necip tercihinin kabul edilebilecek tek bir yanı yok. Dev bir teknik direktörlük hatası bana göre. Son 6 hafta şov yaptı, bir gecede bir avuç inciri berbat etti.

şu 6 maç üst üste kazanmış kadroyu neden bozuyorsun yorumu nereden çıktı? kim çıkardı? kim bu tezi ortaya attı ve kimler peşinden koştu enteresan. kimse maç kadrolarına bakmıyor biri kuyuya taş atıyor herkes peşinden atlıyor. neden zahmet edip kimse kadrolara bakmıyor hemen her maç farklı kadrolar sahadaymış.

6 maçın sadece 2sinde kadro üst üste aynıydı (rize ve göztepe maçları)  6 maçlık serinin ilk 2 maçında quaresma 11 de sonra medelli 4-1-4-1 vari dizilimli 2 maç var medel sakatlığı sonrası da son 2 maçın birinde kagawa birinde güven 11de başlamış. her maç farklı 11 sahaya çıkmış desem yerinde olur ama herkes tutturmuş vay efendim hoca neden kazanan 11i bozdu  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Cikip ona buna yikama yaglama cekmeyecek
Gucu yok zaten onu biliyoruz
En azindan
Hica fikstur falan derken
Cikip fiksturu ben yapiyorum demeyecek
Sabri hoca yusuf abi demeyecek, yorum yaomadan gececek bi gucu yoksa
Hakemler pirlantaymis boyle feslegen gibi oturturlar tek tasi bilezik gibi
Simdi gsliler cikip hakemler pirlanta diye baskanin diyor desene ne diyecez
7 senedir basta bu yonetim azicik degistirirdi kafalarini verseler
Adamlarin acentalari baska yahu
Besiktasi bi yere getirme hedefleri kendilerine koltuk bakma dertlerinjn gerisinde

Gidip ga baskaninda da ozur diliyor o konuya girmedik daha

Ders olsun ama ders falan alinmaz
Gorduk bunlari hep ayni sekil devam eder

başkan açıklamalarında bu gese maçları neden hep bu haftalarda ve hep toki de die açıklama yapmış sanırım.

günaydııııııın

da

aklın neredeydi canım başkanım? 8 senedir hep böyleymiş ve bu 8 senenin son 7 senesi sen başkansın aklın şimdi mi başına geldi???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

şu 6 maç üst üste kazanmış kadroyu neden bozuyorsun yorumu nereden çıktı? kim çıkardı? kim bu tezi ortaya attı ve kimler peşinden koştu enteresan. kimse maç kadrolarına bakmıyor biri kuyuya taş atıyor herkes peşinden atlıyor. neden zahmet edip kimse kadrolara bakmıyor hemen her maç farklı kadrolar sahadaymış.

6 maçın sadece 2sinde kadro üst üste aynıydı (rize ve göztepe maçları)  6 maçlık serinin ilk 2 maçında quaresma 11 de sonra medelli 4-1-4-1 vari dizilimli 2 maç var medel sakatlığı sonrası da son 2 maçın birinde kagawa birinde güven 11de başlamış. her maç farklı 11 sahaya çıkmış desem yerinde olur ama herkes tutturmuş vay efendim hoca neden kazanan 11i bozdu  :alala:
Abi dun yasananlari gs yasamis olsa
Taraftari ftye tek laf etmez suan tff onunde toplaniyir olurdu
Baskanlari da haka canli yayindaydi

Ben artık bu adamların arkasında olağanüstü bir güç olduğunu düşünmeye başladım

Bakin bu iğrenç camia Feto ile en çok bağlantısı olan takım , içlerinde ki Fetoculari bile oy birliği ile kongre üyeliğinden atamayan bir camia

Feto olaylarından sonra bu takımın Talan edilmesi yerle bir edilmesi lâzımdı

Ülkenin Cumhurbaşkanı hem Fenerli , hem Basaksehirli ve bu adamın her sozu emir ve vahiy gibi algılanıyor buna rağmen bu takım bi şekilde maçlar kazanıyor

17 kulüp ortak bildiri yayınlıyor , guc birligi yapiyor ama olmuyor , Federayon başkanı Beşiktaşlı yine sonuç degismiyor , Mhk baskani Fanatik Gs li onu kovduruyorsun yerine başka bir Fanatık Gs li geliyor ?

Bu nasıl bir güç ? Nasıl olabiliyor da bu iğrenç camianın bu iğrenç hamlelerinin önüne geçilemiyor , nasıl oluyor da bu iğrenç camianın yaptığı haksızlıkların , aldıkları haksız şampiyonlukların önüne geçilemiyor ? Nasıl oluyor da her zama haksızlıklarla şampiyon olabiliyorlar

@Necmi abi sakın bir daha lobileri falan kalmadı deme bu adamların arkasında Olagaustu bir lobi ve olağanüstü bir güç var ve kimse bunun önüne geçemiyor malesef..

Çevrimdışı mylife1903

başkan açıklamalarında bu gese maçları neden hep bu haftalarda ve hep toki de die açıklama yapmış sanırım.

günaydııııııın

da

aklın neredeydi canım başkanım? 8 senedir hep böyleymiş ve bu 8 senenin son 7 senesi sen başkansın aklın şimdi mi başına geldi???
Dagilmis baskan bi kikanos yapsin gelsin
Fiskturu ben yapiyorum diye boburleniyordu hocayi taca atarken
Sabri hoca cok hevesli cok heyecanli diye konusuyordu taraftari ofsaytte birakirken
Dunku macla beraber bulo da bulo hoca olmustur 2 seneye gozlemci 5 seneye mhk baskani

Ya abi hep mi aynı olur hep mi? Bizi ligin 30.haftasından sonra yenip şampiyon oldukları 3.maç olacak 5 senede ve hepsi de içerde hakemleri baskı altına aldıkları maçlar. Soruyorum ya Beşiktaş vodafone'da o taçtan gol yer miydi? Bu lanet heriflerin nasıl bir gücü nasıl bir lobisi neyi var da tüm ülke bunlara amade aklımı oynatacam artık. Ulan 2 yıldır sampiyonluktaki tüm rakipleriyle ikinci yarı evinde oynadı adamlar hepsi de son haftalarda ve hakemleri arkalarına alarak. Be itogluitler şu takımı 22 kere şampiyon yapınca elinize ne geçiyor futbolu bitirdiniz ülkede avrupa'ya gidince kedi oluyor p.ler ne geçti eline bulent iti çok mu mutlusun bir gs şampiyonluğu daha gördüğün için? Şu gs'yi bitirmek için feneri kardeş takım mi belleriz trabzonla fahri dostluk mu imzalarız ne yaparız artık yeter cidden yeter bu kulüplerin birleserek gücü de yetmeyecekse kapatsınlar boşa duruyorlar. Ömrümüz gs şampiyonluğuyla geçti.
Yetmiyor 17 takım birlessen de gücün yetmiyor denendi çünkü , Mhk başkanını kovdursan da gücün yetmiyor çünkü yerine yine fanatik Gs li geliyor

Ülkenin Cumhurbaşkanının bile gücünün yetmediği bir Camia , Federasyon başkanı Beşiktaşlı

Ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun bu adamların arkasında gerçekten olağanüstü bir güç var ben buna inanmaya başladım..

Çevrimdışı mylife1903

Ben artık bu adamların arkasında olağanüstü bir güç olduğunu düşünmeye başladım

Bakin bu iğrenç camia Feto ile en çok bağlantısı olan takım , içlerinde ki Fetoculari bile oy birliği ile kongre üyeliğinden atamayan bir camia

Feto olaylarından sonra bu takımın Talan edilmesi yerle bir edilmesi lâzımdı

Ülkenin Cumhurbaşkanı hem Fenerli , hem Basaksehirli ve bu adamın her sozu emir ve vahiy gibi algılanıyor buna rağmen bu takım bi şekilde maçlar kazanıyor

17 kulüp ortak bildiri yayınlıyor , guc birligi yapiyor ama olmuyor , Federayon başkanı Beşiktaşlı yine sonuç degismiyor , Mhk baskani Fanatik Gs li onu kovduruyorsun yerine başka bir Fanatık Gs li geliyor ?

Bu nasıl bir güç ? Nasıl olabiliyor da bu iğrenç camianın bu iğrenç hamlelerinin önüne geçilemiyor , nasıl oluyor da bu iğrenç camianın yaptığı haksızlıkların , aldıkları haksız şampiyonlukların önüne geçilemiyor ? Nasıl oluyor da her zama haksızlıklarla şampiyon olabiliyorlar

@Necmi abi sakın bir daha lobileri falan kalmadı deme bu adamların arkasında Olagaustu bir lobi ve olağanüstü bir güç var ve kimse bunun önüne geçemiyor malesef..
Lobi falan yok
Besiktas taraftarinin ezikligi o yahu
Gs guclu falan degil biz buyutuyoruz
Iki pas yapamamisin hala hakem lobi diyon

Çevrimdışı mylife1903

Yetmiyor 17 takım birlessen de gücün yetmiyor denendi çünkü , Mhk başkanını kovdursan da gücün yetmiyor çünkü yerine yine fanatik Gs li geliyor

Ülkenin Cumhurbaşkanının bile gücünün yetmediği bir Camia , Federasyon başkanı Beşiktaşlı

Ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun bu adamların arkasında gerçekten olağanüstü bir güç var ben buna inanmaya başladım..
Adamlar orgutleniyor
Devrik baskanlari bile gsye bisiler alma derdinde

Senin taraftarin kenetlenemiyor
Dun kesip bicmisler hala hocaydi nejipjandi sen onu konus

Gs hic ftyi tartisiyor mu
Jagne resmini gastelere messi ile yanyana bastiriyorlar

Çevrimdışı tangaz

Abi dun yasananlari gs yasamis olsa
Taraftari ftye tek laf etmez suan tff onunde toplaniyir olurdu
Baskanlari da haka canli yayindaydi

adam dün başak maçının 2.yarısında şahlanan takımvari bi dizilim denedi medel sakattı yerine necibi sahaya sürdü. gese sahasında agresif ve atak başlıyordu bu bağlamda önce durdur sonra vur taktiği bilinen ve makul bir seçenektir ki aslında hedefe de ulaşıyordu 44.dakikada bülo gol icad edene kadar. ayrıca gese maça beklenen agresiflikte başlamadı beraberlik bana yarıyor şeklinde oynuyorlardı ve gelemiyorlardı ilk 25 dk tek atakları yoktu baktı bülo bunların bi halt yapacağı yok sürekli olmayan fauller ve kartlarla maçı bizim yarı sahaya yıkmaya çalıştı. aslında o anlarda sahaya yedek kulübesinden biri girebilirdi ya da sahaya su fırlatabilirdi süreyya abi belki bi dokunuş irkilme etkisi olurdu çünkü hakem bizim oyunculara bi tarafınızıda yırtsanız bu maç sizi doğrayacam mesajı veriyordu işte o anlarda kenardan bir kıvılcım işe yarayabilirdi. hatta kenardan biri gelip donka buraka diziyle vurdugu pozisyonda tepki gösterip kavga çıkarmalıydı hem kendisi hemde geseli 2 oyuncuyu kızartmalıydı da bu pislikleri yaptıracak bir önder lider eksikliğimiz var...