Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755486 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bakalım final tarihini değiştirmeye derin gs nin gücü yetecekmi yoksa rize deplasmanı peşinden kupa finali sonrada başak maçlarını oynayacak
tabi biz gs yi yenersek başak karşısına güçlü çıkması bizim daha çok işimize gelir.

Çevrimdışı mylife1903

bakalım final tarihini değiştirmeye derin gs nin gücü yetecekmi yoksa rize deplasmanı peşinden kupa finali sonrada başak maçlarını oynayacak
tabi biz gs yi yenersek başak karşısına güçlü çıkması bizim daha çok işimize gelir.
O macin tarihini degistirirlerse anahtari verelim heriflere zaten
Hic igrasmayalim kapatalim kulubu

Çevrimiçi Necmi

Sampiyon olurken quaresma yok muydu?
peki şampiyon olurken Fikret orman başkan değilmiydi :alala:

Çevrimdışı mylife1903

peki şampiyon olurken Fikret orman başkan değilmiydi :alala:
Baskandi baskan
Senol gunes de hocaydi

Çevrimdışı cursedofdragon

Baskandi baskan
Senol gunes de hocaydi

şenol güneş şansa şampiyon yaptı bizi 2 kez!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sampiyon olurken quaresma yok muydu?
Geçen sezon sezonun ikinci yarısında 3 gol atan Negredo'dan 40 puan aldırdı efsanesi çıktı. Bu sezon da moda puanları Lens aldırıyor ya da Quaresma mani oluyor efsanesi. Bu Lens'in sonu da Negredo gibi olacak. Sistemci taktikçi sosyal medya menajer, scoutlarımızın futbolcudan ne kadar anladıklarına bir kez daha şahit oluyoruz. Sadece sisteme karışmaları, kadro kurmaları yetmez; teknik direktör seçimine de bulaşsınlar.

Bu eleştirenler samimi olsalardı böyle Lens güzellemesi Quaresma yergisi yapmadan önce kadronun yapılanması hakkında konuşurdu. Gerçi ona da mazeretleri hazır; Hoca sistem yapacak da futbolcu o sisteme adapte olacak. Öyle bir sistem yapacaksın ki Lens birden topu kontrol etmesini öğrenecek, hücum faul yapmasını, topa dan dun vurmasını unutacak. Böyle sistemler de var dünya üzerinde.

Çevrimiçi levitate

15 atmis portoda

tüm kulvarlar 24 reyiz bence başarılı

love ve negredo'yu toplasan 20 eder mi şüpheliyim

hatta dur bakayım

edit: baktım geçen sezon tüm kulvarlarda negredo 15 love 4 (sadece bizde attıkları)
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2019, 17:56:58 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

tüm kulvarlar 24 reyiz bence başarılı

love ve negredo'yu toplasan 20 eder mi şüpheliyim

hatta dur bakayım

edit: baktım geçen sezon tüm kulvarlarda negredo 15 love 4 (sadece bizde attıkları)
Sen benim hic toplama baktigimi gordun mu?
Getirelim manisayi sov yapsinlar

Çevrimdışı mylife1903

şenol güneş şansa şampiyon yaptı bizi 2 kez!
Dur dur 10 dakika kaldi gomez ile beck kume dusuyor
Eplde babelle fabri dustu zaten
Iso ile tolgayin da 1-2 haftasi kaldi :lol:
Cenki bizim de antremana cikarmiyorlar artik
Bunlarla sampiyon oldu bu adam iste  :evillol:

Çevrimiçi levitate

Sen benim hic toplama baktigimi gordun mu?
Getirelim manisayi sov yapsinlar

o zaman manisa maçını düşüyormuyuz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sezon sezonun ikinci yarısında 3 gol atan Negredo'dan 40 puan aldırdı efsanesi çıktı. Bu sezon da moda puanları Lens aldırıyor ya da Quaresma mani oluyor efsanesi. Bu Lens'in sonu da Negredo gibi olacak. Sistemci taktikçi sosyal medya menajer, scoutlarımızın futbolcudan ne kadar anladıklarına bir kez daha şahit oluyoruz. Sadece sisteme karışmaları, kadro kurmaları yetmez; teknik direktör seçimine de bulaşsınlar.

Bu eleştirenler samimi olsalardı böyle Lens güzellemesi Quaresma yergisi yapmadan önce kadronun yapılanması hakkında konuşurdu. Gerçi ona da mazeretleri hazır; Hoca sistem yapacak da futbolcu o sisteme adapte olacak. Öyle bir sistem yapacaksın ki Lens birden topu kontrol etmesini öğrenecek, hücum faul yapmasını, topa dan dun vurmasını unutacak. Böyle sistemler de var dünya üzerinde.
Abi o sistemi belediyeden kopyalamislar bize ulastirmislar

lö ismail köybaşını unutmuşsun yakıştıramadım.

Çevrimiçi Necmi

kimi göndersek takıma küme düşürttü cenki mecburen çıkarmıyorlardır
Beka meselesi

Çevrimdışı mylife1903

lö ismail köybaşını unutmuşsun yakıştıramadım.
Unutulmaz o yahu
Cilgin cocuk iso
Derken hakeme baktim golu verdi

Çevrimiçi mayguntr

Su fenere 3-0 dan evimizde mac vermek. Hala sinirleniyorum

Çevrimdışı Orhan_

Şu Fb 1 puanla filan kümede kalırsa 3-3'lük maça çok yanarız.

kimse yenemiyor gördüğünüz gibi!

gs içerde dışarda berabere kaldı biz içerde dışarda berabere kaldık ts'de deplasmanda berabere kaldı içerde 2-1 kazandı.

Çevrimdışı f_madida

Şu Fb 1 puanla filan kümede kalırsa 3-3'lük maça çok yanarız.

fenerin dusmesi fikrini unutun, fener'in kume dustugu bir evren yok. 3 temmuzdan sonra, o gunku hukuki ortama ragmen kume dusurulmemis simdi mi dusecek, gerekirse lig iptal edilir yine de fener kume dusmez.

ayrica trabzonun puan kaybetmesine de sevindim, bunlar 4.luge civi caksinlar baska hicbir amaclari kalmasin bizim maca da motive olamazlar. zaten simdi bir moral kaybi yasarlar, onumuzdeki maclarda bir iki takim daha cakar bunlara.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Herifler efsunlu
Feto falan da degil papaz buyusu herhalde
Biz soyle oynasak 5 yeriz her mac
Top girmiyor
Garip garip goller atiyorlar
3-0i birak 9 kisi ile yenemedik 1-0ken ben o maca daha cok yaniyom

Çevrimdışı mylife1903

kimse yenemiyor gördüğünüz gibi!

gs içerde dışarda berabere kaldı biz içerde dışarda berabere kaldık ts'de deplasmanda berabere kaldı içerde 2-1 kazandı.
Ocagi sonsun heriflerin buyu bozdurmak lazim

Çevrimdışı mylife1903

fenerin dusmesi fikrini unutun, fener'in kume dustugu bir evren yok. 3 temmuzdan sonra, o gunku hukuki ortama ragmen kume dusurulmemis simdi mi dusecek, gerekirse lig iptal edilir yine de fener kume dusmez.

ayrica trabzonun puan kaybetmesine de sevindim, bunlar 4.luge civi caksinlar baska hicbir amaclari kalmasin bizim maca da motive olamazlar. zaten simdi bir moral kaybi yasarlar, onumuzdeki maclarda bir iki takim daha cakar bunlara.
Abi kotu oldu
Haftaya tsye takarlar kesin bu macin ustune
Fb maclari sonrasi dikis tutmuyor
Bizim maca bilenirler
Ustune hedefsiz rahat sitrezsiz olacalar

Çevrimiçi Samet Demir

A.gucu ve GS yi yen şampiyon ol Beşiktaş'ım...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...