Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755618 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Rasim kara hocamın intikamını alacak Şenol hocam!çakma imPARAtordan!!!

Çevrimdışı mylife1903

Rasim kara hocamın intikamını alacak Şenol hocam!çakma imPARAtordan!!!

Hem rasim karayi hem 101. Yili halledecez de
Once angarayi su 8-0 hesabini seedelim

Çevrimdışı mylife1903

maçların beinde arşivi vardır ama açmazlar herhalde ama belgeseli var onu izlemiştim

maçlar iyi güzel eyvallah ama attığımız goller saçma yav hep birilerinin bir taraflarına çarpıp giriyor vs.

bayağı ballıydık sanırım
Yuh hangi gol ona buna carpmis

Ilk aklima gelenler
Sergen atti golu
Panku atti
Sonra elzagia ucarak zago atti
Bursaya panku tek vurusta atti
Ilhanin var 3-5 tane golu 25-30mden zimba gibi

Oyle konusan mallar vardi ozellikle forzada
Senol gunese yapilan karalamayinyapiyorlardi
Luce korkak ersun yanal gibi top oynatsin falan diyirlardi 2002de

Çevrimdışı caner.eryigit

Hem rasim karayi hem 101. Yili halledecez de
Once angarayi su 8-0 hesabini seedelim
Olacak sanki abi valla herşey istediğimiz gibi gidiyor kalan tek şey jankut hocam:) yapsın şovunu pazartesi

Çevrimdışı caner.eryigit

Şunu asla unutmayalım ...
GS ile ilk yarıda oynadığımız maçta VAR olmasa ne bariz penaltımız verilecekti ...Ne de GS'ın olmayan penaltisi iptal edilmeyecekti ... Maçın ilk yarısında GS'ın penaltı diye hakeme koştuğu 3 pozisyondan da en az 1 tanesine penaltı çalınacaktı..budur durum aynen nasıl bir yapılanma ile mücade ediyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Olacak sanki abi valla herşey istediğimiz gibi gidiyor kalan tek şey jankut hocam:) yapsın şovunu pazartesi

Gazlamak lazim bi sekil gonyayi
Aykut puan alir insallah

Senol gunes sonrasi oilanlarimiza aykut kocamani da dahil ettik gjbi verecen zehiri

Çevrimdışı caner.eryigit

Katiller olay yerine her zaman döner yap şovunu kral. Şöyle kayarak imPARAtorun önünden geçen Burak yılmaz görüyorum

Çevrimdışı mylife1903

Katiller olay yerine her zaman döner yap şovunu kral. Şöyle kayarak imPARAtorun önünden geçen Burak yılmaz görüyorum

Soyle sevinmeli
Mumkunse ayni koray gibi seref tiribunu onune gs kulubesine dogru
Arkadan ver muzugu ciktim tasin ustune

Çevrimiçi levitate

Yuh hangi gol ona buna carpmis

Ilk aklima gelenler
Sergen atti golu
Panku atti
Sonra elzagia ucarak zago atti
Bursaya panku tek vurusta atti
Ilhanin var 3-5 tane golu 25-30mden zimba gibi

Oyle konusan mallar vardi ozellikle forzada
Senol gunese yapilan karalamayinyapiyorlardi
Luce korkak ersun yanal gibi top oynatsin falan diyirlardi 2002de
ne korkaklığı abi deli gibi saldırıyomuşuz hep

ama ballıymışız yani o sene tüm camia bir abdest almış sanırım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

ne korkaklığı abi deli gibi saldırıyomuşuz hep

ama ballıymışız yani o sene tüm camia bir abdest almış sanırım :D
Baldan ziyade hakemler ortaya yonetmisti cok fazla canimiz yanmadi
Bi ofsaytten gol atmistik kocaeline ama o golu varla bile cozemezdi hakemler kaleciden ofsayt olmustu
Bi de adana macinda yasinin eline gelmisti top
Kalani hep algiydi gsliler samiyendeki macta hakemi dovmuslerdi kuddusiyi gene de saplamistik heriflere
Fazla bisi yapamadilar
O sene de fbyi tek basina rustu tutmustu kumede bagira bagira duseceklerdi her mac 250 tane gol kurtariyordu rustu

Çevrimdışı f_madida

Bi ofsaytten gol atmistik kocaeline ama o golu varla bile cozemezdi hakemler kaleciden ofsayt olmustu
Kalani hep algiydi gsliler samiyendeki macta hakemi dovmuslerdi kuddusiyi gene de saplamistik heriflere
Fazla bisi yapamadilar
O sene de fbyi tek basina rustu tutmustu kumede bagira bagira duseceklerdi her mac 250 tane gol kurtariyordu rustu

"....babaniz ibrahim uzulmez"
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Hoca vardi da yonetim yoktu
Rakipten adami atmasinlat faulle golu ye
3-3 oldu diye kimse konusamasin oyle mi
kaybetmemizin nedeni yönetim yokluğuysa
5 haftadır üst üste kazandığımıza göre yönetim geri geldi o zaman

Çevrimiçi levitate

Fazla bisi yapamadilar

bunu mu diyorsun reyiz?

aha buda yandan gösterilen hali

bence hem faul hem ofsayt var ama kuralı tam bilmiyorum ona bakmak lazım bir. benim bildiğim kalecinin arkasında olunca ofsayt oluyor, stadın açılış maçında da aynısı olmuştu sanki
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

kaybetmemizin nedeni yönetim yokluğuysa
5 haftadır üst üste kazandığımıza göre yönetim geri geldi o zaman
Gs macinda goruruz abi gelmisler mi gelmemisler mi?
Hatta maci beklemeye de gerek yok persembe gunu anlasilir

Çevrimiçi Necmi

Hoca dediginde duzgun tiransfer yapilsaydi belki daha cok asisti olurdu
Negredoya top vermekle buraga top vermek baya farkli seyler
ligin ikinci yarısında quaresmanın sadece 3 asisti var ve bunnların sadece biri burağa
oda asist değil aslında orta açmışdı burak kafayla atmışdı yanlış hatırlamıyorsam
burak gelince ona asist yağdırmadı yani
anlamadığınız şey quaresma asist yamıyor aslında orta açıyor bitmez tükenmez orta
biri vurup atarsa gol olur yani ilerde forvetin ihtiyaç duyduğu bir kanat değil asla forvete çalışamaz
işde yaptığı 300 ün üzerinde orta açmak ben mütevazi davrandım aslında gerçek rakam çok daha
yukardadır neyse 300 ün üzerinde orta bunun 11 tanesi asist olmuş tabi o kadar ortanın karşılığıda
bütün hücum ataklarımızın tüketilmesi
o sahadaysa ljajic oyundan düşüyor GG oyundan düşüyor. daha doğrusu hücum hattı diye birşey kalmıyor

Çevrimdışı mylife1903

bunu mu diyorsun reyiz?

aha buda yandan gösterilen hali

bence hem faul hem ofsayt var ama kuralı tam bilmiyorum ona bakmak lazım bir. benim bildiğim kalecinin arkasında olunca ofsayt oluyor, stadın açılış maçında da aynısı olmuştu sanki
Faul yok ama ofsayt var
Ofsayt kuralinda iki savunma oyuncusu diyir kaleci hep kalede oldugu icin bizim turk milleti sadelestirir son savunma oyuncusuna bakar.
Bu pozisyonda kaleci altipasancikmis kale cizgisinde degil geride tek oyuncu var
Yani formalarini degistir kaleci degans oyuncusu olsun gibi hayal et oyle degerlendir
Bariz gol sansina da ayni muameleyi cekiyoruz
Son adam falan gol atacak diyoz
Kuralda oyle bisi yok bariz gol sansi var
Mesela iki kisi de olabilir ama bariz gol sansi vardir

Bu cok manyak bi macti
Hikmet hoca yatin yere yatin falan diyordu sonra ofsaytten sapladil mac sonu cikdirmisti

Çevrimiçi levitate

Faul yok ama ofsayt var
Ofsayt kuralinda iki savunma oyuncusu diyir kaleci hep kalede oldugu icin bizim turk milleti sadelestirir son savunma oyuncusuna bakar.
Bu pozisyonda kaleci altipasancikmis kale cizgisinde degil geride tek oyuncu var
Yani formalarini degistir kaleci degans oyuncusu olsun gibi hayal et oyle degerlendir
Bariz gol sansina da ayni muameleyi cekiyoruz
Son adam falan gol atacak diyoz
Kuralda oyle bisi yok bariz gol sansi var
Mesela iki kisi de olabilir ama bariz gol sansi vardir

Bu cok manyak bi macti
Hikmet hoca yatin yere yatin falan diyordu sonra ofsaytten sapladil mac sonu cikdirmisti
gördüm zaten maç sonu çıldırışını :D röpörtaj yapan kim bilmiyorum (şansal'a benziyor) ölümden dönmüş bayağı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

ligin ikinci yarısında quaresmanın sadece 3 asisti var ve bunnların sadece biri burağa
oda asist değil aslında orta açmışdı burak kafayla atmışdı yanlış hatırlamıyorsam
burak gelince ona asist yağdırmadı yani
anlamadığınız şey quaresma asist yamıyor aslında orta açıyor bitmez tükenmez orta
biri vurup atarsa gol olur yani ilerde forvetin ihtiyaç duyduğu bir kanat değil asla forvete çalışamaz
işde yaptığı 300 ün üzerinde orta açmak ben mütevazi davrandım aslında gerçek rakam çok daha
yukardadır neyse 300 ün üzerinde orta bunun 11 tanesi asist olmuş tabi o kadar ortanın karşılığıda
bütün hücum ataklarımızın tüketilmesi
o sahadaysa ljajic oyundan düşüyor GG oyundan düşüyor. daha doğrusu hücum hattı diye birşey kalmıyor
Gomez cenk taliska abu atiyordu
Negredo gibi zombi getirirsen atamaz
Burak da atacaktir daha

Çevrimiçi Necmi

Is ts macina kalinca renkli basini izleyin siz
Senol gunes ts camiasindandir yatacaklar besiktasa falan diye algi kasip tsyi gazlayacaklar
Fazla algi kasarlarsa ts camiasindan ters de tepebilir inadina paflarla cikarlar felan

Unutulmasin ts camiasi gsye yakindir, bir rivayete gore ts kurulmadan once tirabzonun has takiminin renkleri sari kirmiziymis sonra birlesme olunca bu renkleri almislar

Herkes bilir laz falan degilim karadenizli de degilim ama ts takimini cok severim buyuk tirabzon camiasini da kabul ederim, renkli yavsaklar gibi tsye anadolu takimi muamelesi yapmam, saygi duyarim gsden de buyuk camiadir tirabzon kendi alin teriyle kupalari almistir muzesine koymustur onlarin 6 sampiyonlugu gsnin 30 sampiyonlugundan onemlidir.

Aksam fbye koysunlar hele
Su fbnin durumunda biz olaydik bizi coktan obur kumeye yollamislardir bu firsat her sene gelmez buraya kadar gelmisken fb dusuversin, duserse bu kadroyla 3-4 sene cikamaz zaten ordan
Herifler hakemler olmasa hepten dibe oturacakti, derbileri iyi oynuyorlar kadro kaliteleri kotu degil mac mac oynayabiliyorlar ama hocalari facia iste

Angara macina sinerji arkadaslar
En son bi angara maci hatirliyom tymer falan vardi 2001 falandir herhalde
Halka acilmistik tumer gol atip formasinin altindan yazi cikarmisti bize ortak olun mu neydi sonra gitti mac, biz onumuzdeki macla ilgilenek sonra gonya maciyla ilgilenelim daha sonra derbiye bakariz

Bu arada gsden hafta ici fikistur aglamasi gelecektir, sinir haplarinizi sitoklayin, final maci girecek herhalde araya, 2 hafta aglar herifler
Fikisturden de kimseye laf sokmayin bizim baskan yapiyor fikisturu ofsayte dusersiniz
ts camiasını bilmemde kulüp olarak 5-6 yıldır bize yakınlar.
Beşiktaşla ts arasında değişik adlandıramadığım tuhaf olaylar yaşanıyor.
son 5-6 yıldırda istanbul takımlarından en fazla gs yi yenmişlerdir en ağır hakem
olaylarını gs maçlarında yaşadılar o nedenle şu anda camialarınında gs ye yakın olduğunu sanmıyorum
ama bunlar farklı düşünür biz fenerle şampiyonluk yarışındayken Beşiktaş olmasın fener
şampiyon olsun diyen ts taraftarı bayağı fazlaydı. büyük ihtimal bunlar çift takım tutan anadolu taraftarıdır
gerçek ts taraftarı başka takım tutmaz. bütün anadolu takımlarında olduğu gibi ts içindede ikinci takımı memleket takımı olan taraftar vardır
bu ts de azdır elbet ama böyle sezonlarda sesleri duyuluyor.

Çevrimiçi Necmi

Burak da atacaktir daha
he bekle asist yaparsa atar ama o açtığı ortalarla burak gol atamaz :D
düşün ikiye bir kalsalar burak müsait durumda olsa adam kendi vurur buraka vermez topu
bizim böyle kaç golümüzü heba etti. onun için takımın şampiyonluğa gitmesinin bir önemi
yok o nedenle maçın sonunda olası bir pozisyonu şov yapmak için kolayca harcayabilir.
bir çok kez harcadıda.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Burak da atacaktir daha

Q7 döndügü an bu is bitmistir ücüncü bitiririz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

düşün ikiye bir kalsalar burak müsait durumda olsa adam kendi vurur buraka vermez topu
bizim böyle kaç golümüzü heba etti. onun için takımın şampiyonluğa gitmesinin bir önemi
yok o nedenle maçın sonunda olası bir pozisyonu şov yapmak için kolayca harcayabilir.
bir çok kez harcadıda.

Abou en az 20 gol atardi Q7 olmasaydi.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

bir çok kez harcadıda.
Burak varken biraz zor abi isler

Çevrimdışı mylife1903

Q7 döndügü an bu is bitmistir ücüncü bitiririz.
Sampiyon olurken quaresma yok muydu?