Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755730 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Bu ankaragücünün antrenörü nasıl br kafa yaşıyor?
Sana ne lan bizim görmediğimiz karttan, kime hizmet ediyorsun?

Başkanları ne bok ki antrenörleri farklı olsun? Galatasaray a sahaları ile ilgili danışmadan sonra sarı kart istemeler. Ulan şunlara bir 8-10 atmıyoruz ya sinirimden çıldıracağım. Şerefli oğlu şerefliler!

Çevrimdışı Orhan_

Bizim penaltıda rakip kaleci düdükten önce 60 cm çizgi önünde duruyor. Düdükle beraber 60 cm daha zıplıyor. Burak'ın şutu da kalecinin yakınından geçiyor. Ulan hakemsi meler, kaleciyi uyarsana... Bizim pozisyonlarda kılı kırk yarıp sebep buluyorlar şeref yoksunları.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bizim penaltıda rakip kaleci düdükten önce 60 cm çizgi önünde duruyor. Düdükle beraber 60 cm daha zıplıyor. Burak'ın şutu da kalecinin yakınından geçiyor. Ulan hakemsi meler, kaleciyi uyarsana... Bizim pozisyonlarda kılı kırk yarıp sebep buluyorlar şeref yoksunları.
Eğer kaçsaydı tekrar edilirdi. Gol olursa tekrarlanmıyor.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Mehmet57

Ilk yarida ki oyunla oldukca zor. Guven ve Dorukhan ikisi de yetenekli cocuklar, ama biraz daha sakin olmayi ogrenmeliler. Ozellikle Dorukhan bir ara gelen her topu kafa ile rastgele ileri vuruyordu kontrol edebilecegi anlarda. Bunlar basit hatalar, ama bu basit hatalar Ankaragucu'nun bizi zorlamasina sebep oldu.

Gecen seneye bakarak en azindan GS macinda orta sahada fizik gucu ve kondisyonu iyi bir Dorukhan var. Gecen sene bu eksikti. Ljajic, Kagawa ve Burak GS defansini bir hayli zorlayabilecek adamlar. Gecene seneye bakarak Rodrigues yok, Diagne kucuk takim topcusu, Fernando'nun performansinda dusukluk var.

Sknti Mirin. Gercekten su takimin en zayif halkasi.

Qral haftaya da yaslayıp sevinsin de kendimize gelelim.

Çevrimdışı kyiv

Öhm öhm...Biz bunu devre arasında Ocakta hissetmiştik desem?  :iblush:

Haftaya olmazsa olmazlar :

1- Karius mutlak surette iyi oynamalı
2- Kagawa kesinlikle 2. yarı oyuna girmeli
3- Orta sahanın çok dinamik olması şart
4- Caner arkasına adam kaçırmamalı (O nasıl olacak bilmiyorum!)
5- Mirin biz atağa çıkarken eveleyip gevelemeden oynamalı. (Onyekuru veya ciguliye top kaptırırsa ya gol yedirir ya da kart görür)
6- Eksik kalmamalıyız!
7- 1,5,10. dakika farketmez yakaladığımız pozisyonu o anda içeri tıkmalıyız.(Geçen sene Negredo şampiyonluğu verdi o dağlara atışıyla)
8- İster totem ister saçmalık diyin ilk yarıyı önde kapamayalım.Beraberliğe fitim.
9- 2. yarıda Kagawa ile gaza basıp inşallah bunlara koyacağız.

Çevrimdışı mylife1903

biraz deşikanlı olsa turgay demirin karşısına çıkmazdı.
Ermani sevmeyiz falan ama delikanli adamdir be abi

Çevrimdışı mylife1903

Bu ankaragücünün antrenörü nasıl br kafa yaşıyor?
Sana ne lan bizim görmediğimiz karttan, kime hizmet ediyorsun?
Mamalanmislar iste

Çevrimdışı mylife1903

tertemiz pozisyon arkadan gelen kendini korusun el ve kol ile yapılmış bir şey yok.sırtına çarpıyor.
Buragin sol ayagina bak abi okuz gibi giriyor arkadan burak kendini atsa faulu bize verirdi de zatengormedi pzosiyonj

Çevrimdışı kyiv

Ermani sevmeyiz falan ama delikali adamdir be abi

delikanlı? Erman Toroğlu?  :o_o:

pardon ya m n karmaşası olmuş  :evillol: katılıyorum  :ok:

Çevrimdışı Orhan_

Ben daha düdükten öncesine takığım. Kaleci yerinde değil. Hakemin uyarması gerekmez mi? Top beyazın biraz dışına çıkınca yerine çek diyorlar ya. Kaleci için geçerli değil mi bu? Kurala çok hakim değilim.

Çevrimdışı mylife1903

Qral haftaya da yaslayıp sevinsin de kendimize gelelim.

mbu hafta attigi gibi saplasin 180km hizla baska bisi istmeiyom

mbu hafta attigi gibi saplasin 180km hizla baska bisi istmeiyom
Aynen ama sevinsin de :D

Çevrimiçi Mehmet57

Schone artik yasini basini almis olsa da su takim da rahat oynar biz sene daha. Ajax gitmesine izin verirse cokmeliyiz. Boyle maclarda orta sahada oyunu yonetebilecek oyunculardan biri ve mevcut finansal durumumuza bakarsak pek de fazla secegenimiz yok.

Muhtemelen sevinmeyecek. Neyse biz onun yerine coşarız

Çevrimdışı mylife1903

Bu melerle isimiz var
Bi 20 sene anamizi belleyecek bu
Izmirde oturan arkadaslsr ilgileniversin
Kafaya cuvali sokuyon apartmanin koridorunda aliyon nutuk 1. Cildi kafasina kafasina daliyon kimseyi de gormuyor
Nutugu burusturup rulo yapabilecek guclu bir babayigit varsa monte de edebilir

Çevrimdışı cursedofdragon

inanıyon mu buna ? kaçırsak tekrar edileceğine ?

Çevrimdışı mylife1903

Aynen ama sevinsin de :D

Seref tiribunune koray avci kayisi

İnanıyorum dostum.

Seref tiribunune koray avci kayisi
Rencide edici :)

Çevrimdışı mylife1903

Arka tarafimi acarim bursada tekrar ettirirse

İnanıyorum dostum.

ben ise adım gibi eminim tekrar ettirmeyeceğine.

niyet okumak önemli iyi niyetli değiller.

Çevrimdışı mylife1903

Vida kazma oyuncu simdi tolgayi analim burdan
Arkadas hic kazanmasan vidanin aldigi gibi 100 tane top almisindir
Eee iki m sur topu at saga zaten orta gelecek kos oceri vur kafayi olmadi sekene vur degil mi
Hic olmadi kaleciden falan seker bugunku gibi gecen seneki gs maci gibi
Herif 0 golle besiktasta oynadi ya

Arka tarafimi acarim bursada tekrar ettirirse

renkliler bile şaşkın hakem KG(karşılıklı gol) oynamış herhalde diyorlar.

Çevrimiçi yaço58

burak adama helal olsun şuan form ve fizik olarak en iyi seviyede attığı ilk gol mükemmeldi haftaya çok ihtiyacımız olcak penaltıdan sonra hoca neyin inadını yaptı 3-0 haftaya şampiyonluk  maçı var çıkana kadar adam yüreğim ağzımda maç izledim ne gerek var şu riske çıkar gitsin ayrıca şimdi gördüm rakip teknik adam burak kart görmemiş dedi lan görse 10 kişimi kalıyorduk sanane kardeşim ne bu gs sevgisi ayrıca hiç söylemiyor burağa 2.yarı sert girilen pozisyonun kırmızı olduğunu yada bu penaltının türkiye sıınırları içinde hiçbir takımın aleyhine tekrarlatılmaz biz hariç karius kurtarmış adamlar denemiş atamamış boş kaleye daha neyin tekrarı arkadaş 4. gol çok iyi oldu haftaya final maçımız var  bu oyun yetersiz maalesef üzerine koymalıyız haftaya caneri ya önde kullanmalyız yada sol bek adri oynamalı kesinlikle canerin o tarafa atılan her top pozisyon oldu hafttaya kanatlarda değişime gidilmeli caner adri sol taraf olabilir sağ tarafta allah kerim son 4 kaldı yarın konyada puan kaybederse gs tadından yenmez