Yahu 1 ay sonra lig bitecek
Bizim ozzi ile larin gece maclarinda kosturuyormus diyirlar
Yahu sahada kosun arkadasim sonra rakip iki omuz koyunca sumuk gibi yapisiyonuz yere
Eskiden kosup arkadan falan daliyordu ozzi simdi dalacak gucu de kalmadi
Yahu azicik erdemli olun azicik sabirli olun gene artiz bi kizin pesine dusmus
Butun gun tivi mi izliyon nabiyon arkadas, kaptansin 10nomerosun
Koy takimina gol atinca kulak tikiyordun, noldi ozzi efendi?
Yahu cok mu sey istedik, sahada guclu ol hirsli ol istekli ol dedik bunlari yapamazsan o yuksek ayku sahaya yansimaz, istediklerini yapamazsin dedik, yahu nejipjan bile oynuyor arkadas azicik kendine dikkat et ihtiyacimiz var
Yalniz yonetimin bu isleri fazla basina yansitmamasi mukemmel bi is.
Azicik bakinca kasimpasa maci zamani babel basta falan sabahlara gezmisler bunlar ama cok gundem olmadi eskiden olsa sayfa sayfa linc yerdi bizim topcular
Zamaninda onlem alacaksin ama boyle tiplere
Samet aybaba ne demis
Teknik direktörümüz Samet Aybaba genç futbolcu ile ilgili şunları söylemişti;
'Keşke daha önce çıkarsaydım. Transfer olduğu günden bu yana en kötü futbolunu oynadı. Performansını daha da yukarı çekmeli... Doğru yerlere gitsinler, doğru insanlarla sohbet etsinler. Hep bunları söylüyoruz'
Larinin zaten sabikasi boldu amerigadan
190bin dolar alana 1.6 milyon yuro cakarsan parayi dolara cevirip aradaki farki da ezer gecekerde
Bunlar icin ustun isvicre cakisi yoneticilerimizten metin albayrak ne demis onu da hatirlayalim
"LARİN SEMBOL BİR İSİM OLACAK"
Kanadalı forvet Cyle Larin'den de övgüyle söz eden Albayrak, "Biz Larin'i 1-2 senedir izliyorduk. Beşiktaş'a 1 sene gecikmeli geldi. Ben Larin'in önümüzdeki sezon daha başarılı olacağını ve formayı bırakmayacağını düşünüyorum. Çok arzulu, istekli, fiziksel özellikleri üst düzey bir oyuncu. Beşiktaş'ın sevilen, sembol isimlerinden birisi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
"OĞUZHAN'A GÜVENİYORUZ"
Metin Albayrak, kaptan Oğuzhan Özyakup'un daha iyi bir performans göstereceğine inandıklarını dile getirerek, "Oğuzhan bizim kaptanımız, sevdiğimiz bir kardeşimiz. Oğuzhan'ı yönetim olarak da çok seviyoruz. Her insanın bazı dönemlerde inişli çıkışlı grafiği olur. Oğuzhan'ın bu sene onu yaşadığını düşünüyorum. Ama o bu sorunun üstesinden gelebilecek iyi bir karakter. Akıllı, kendine bakan ve hedefleri olan bir oyuncumuz. O yüzden bu sene daha iyi olacağına inanıyorum. Kendisi de öz eleştirisini yapacaktır diye tahmin ediyorum. İnşallah daha iyi olacak. Bu sezon kendisinden beklentimiz daha fazla" diye konuştu.