Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472987 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Physical Education Teacher

Çevrimdışı cursedofdragon

tribün ayrımındaki üst cam kaldırmışlar.

Çevrimdışı idil

@idil  dediğini yaptırdın Beşiktaş yazısı çok güzel oldu.. senin sayende  :)

vallahi aşırı mutluyum sevinçten ağlayabilirim benim de bi katkım oldu herkes gibi :) en az çatal merdiven olayı kadar sevindim :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı ozan062

tribün ayrımındaki üst cam kaldırmışlar.

bu detaylardan dolayı vallahi iki sey ortaya cıkıyor birisi bircok seyi bizdeğil baskaları hazırlamıs takmıs sonradan biz fikir değiştiriyoırz:)

stadı bizim yapıyor oluşumuz cok büyük bir şans vallahi tebriklerr

ben iddalasıyordum değişmez diye hatırlarsınız ama değişiyor cok ama cok önemli birşey bu çnk zordur bunu yapmak :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 15:20:46 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Normalde çok az yazarım bugün heyecandan yazacağım tuttu herhalde... arkadaşlar konu dışı gibi olsa da benim açımdan hayati öneme sahip br konuda bilgi almak istiyorum. Bildiğiniz gibi yurtdışında olduğum için Ligtv alma imkanım yok bu yüzden maçları mecburen internetten ve ne yazık ki kaçak yollarla izlemek zorundayım. Bu da hepiniz bildiği gibi düşük kalite ve sürekli donma demek. Lig TV'nin internet üzerinden resmi olarak izlenmesi gibi bir durum varmış galiba bu konuda bilgi verecek birileri varsa forumu kirletmeden benimle özelden irtibata geçebilir mi? Özellikle tek maçlık olarak bana bu imkanı maddi karşılığı ile sağlayacak olan varsa çok müteşekkir olurum. LÜTFEN bu konu ile ilgili arkadaşlar özelden benimle irtibata geçsin büyük hayır dua ve sevap alırsınız  :lol:

Çevrimdışı Turco

kale arkasındaki fileleri en azından misinadan şeffaf olarak yapamıyorlarmıydı.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı blackeagle05

La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı blackeagle05

La Vittoria Sara Nostra

Normalde çok az yazarım bugün heyecandan yazacağım tuttu herhalde... arkadaşlar konu dışı gibi olsa da benim açımdan hayati öneme sahip br konuda bilgi almak istiyorum. Bildiğiniz gibi yurtdışında olduğum için Ligtv alma imkanım yok bu yüzden maçları mecburen internetten ve ne yazık ki kaçak yollarla izlemek zorundayım. Bu da hepiniz bildiği gibi düşük kalite ve sürekli donma demek. Lig TV'nin internet üzerinden resmi olarak izlenmesi gibi bir durum varmış galiba bu konuda bilgi verecek birileri varsa forumu kirletmeden benimle özelden irtibata geçebilir mi? Özellikle tek maçlık olarak bana bu imkanı maddi karşılığı ile sağlayacak olan varsa çok müteşekkir olurum. LÜTFEN bu konu ile ilgili arkadaşlar özelden benimle irtibata geçsin büyük hayır dua ve sevap alırsınız  :lol:

digiturkplay.com a gir oradan alabilirsin. tek maclik, sezonluk ve aylik 3 tane farkli paket mevcut butcen hangisine yetiyorsa onu al.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı iilkerr

:kop: aynen yurt dışında buna çok dikkat ediliyor sen  söyleyince hatırladığım bir anım geldi aklıma marmara depremi sonrasıydı ist.da bir arkadaşın evinde birkaç gün kalmıştım çocuk gece rüyasında deprem görüyor korkuyla yataktan fırlıyor kapıyı panikle açmaya çalışıyor kapıyı dışa doğru (ACİL DURUM) açmaya çalışıyor ama açamayınca bir omuz atıyor kapının üst yarısı cam ve kırılıyor bizim arkadaşın omuz kocaman şekilde kesiliyor ben acil hastaneye götürüyorum sonuç 12 dikiş (dikişide müstahdem atmıştı şişli ya da unkanında devlet hastanesiydi)

senin durum deprem öldürmez bina öldürür sözünün farklı bi açısı olmuş şansa yaşıyoruz cidden ağlanacak halimize gülüyoruz ne diyelim :) :)

Çevrimdışı Orhan

@Necmi abi ntv spor da bahsedilen kapasitenin gercek olma sansi var mi?

Çevrimdışı Viviano

Resmen kale arkasındaki taraftarlara holigan, terörist gözüyle bakıldığı için o kadar büyük ve iğrenç demirlikler yapıldı. Numaralıda oturanlar tabi zengin sosyete onlardan zarar gelmez değil mi? Kale arkasında oturan fakir öğrenci, fakir işçi her an sahaya dalabilir çünkü. Yazıklar olsun.

ysariusta

• Ziyaretçi

Siyasi konuşmayın konuşanı sileriz diyorsunuz iyi hoşda o resimide siz servis ettiniz twitterda, facebook'da bütün fenerli galatasaraylı arkadaşlarım o resmi atıyor.Üzerinde Beşiktaş arena filigramı var.Madem siyasi konuşulsun istemiyorsunuz o resmide paylaşmıyacaksınız bırakın başkaları paylaşsın
Fotoğrafı paylaşan biz değiliz. Foursquare den alınan bir fotoğraf. Bir üyemiz paylaştı. 2 senedir nasıl her paylaşılan resme filigran geliyorsa ona da gelmiş. Fotoğraf çekim açısından ya da çekildiği andan kaynaklı Atatürk'ün portresi görünmüyor. Bunun dağıtımı söz konusu değil. Ayrıca, protokol açılışı için orada devlet büyüklerinin portresi olabilir. Bunda ne siyaset olabilir ki. Öküz altında buzağı aramak gibi bir şey. Bazı sitelerde kestiğimiz falan söyleniyor. Saçmalık. İş güzarlık. Bölünmeye çalışmak bu. Uğraşsınlar. 1 gün sonra stat açacakken tuhaf.

Çevrimdışı sallapati

harbiden güzel olmuş.. Marşın adı da bizim siteye reklam yapmış... Mutlaka açılışta çalınmalı.. editing çok kaliteli

http://www.youtube.com/watch?v=hn56sSqUXCo&feature=youtu.be

Çevrimdışı cadavra

Ben sahsen kapasite konusunda burdaki analiz yapan arkadaslarin verdigi rakama guveniyorum adamlar tek tek saydi saglamasini yapti birbirleriyle beyin firtinasi yaptilar buranin analiz benin için guvenilir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Resmen kale arkasındaki taraftarlara holigan, terörist gözüyle bakıldığı için o kadar büyük ve iğrenç demirlikler yapıldı. Numaralıda oturanlar tabi zengin sosyete onlardan zarar gelmez değil mi? Kale arkasında oturan fakir öğrenci, fakir işçi her an sahaya dalabilir çünkü. Yazıklar olsun.
bursa macinda sahaya falan atlamazsa aptinin biri onlarda kalkacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Dik dik konuşup kaos yaratma. Her stadyumda var. bir kerede memnun olmayı deneyin. Zaman içinde düzelecek şeyler zaten düzelir. MİLYONLARCA BEŞİKTAŞ TARAFTARI var. Hepsini aynı anda mutlu edemezsin. Şu stad açılsın bi bekleyin ya.

Çevrimdışı sallapati

Madde 29.

Divan Kurulu aşağıda belirtilen üyelerden oluşur.

a. İşbu tüzüğün yürürlüğe girdiği tarihten önce Divan Kurulu üyesi olanlar.

b. Seçme ve Sicil Kurulu tarafından tüzüğün 50. maddesi (c) bendi uyarınca belirlenmiş, kulüp üyeliğinde 25 (yirmibeş) yılını doldurmuş üyeler.

c. Seçme ve Sicil Kurulu tarafından tüzüğün 50. maddesi (d) bendi uyarınca belirlenmiş, en az 1 dönem  Kulüp Başkanlığı veya Yönetim Kurulu Üyeliği yapanlar ile en az 1 dönem Disiplin Kurulu Başkanlığı, Denetim Kurulu Başkanlığı veya Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığı yapmış ve aynı zamanda kulüp üyeliğinde 10 (on) yılını doldurmuş üyeler.

d. Onur üyeleri.

Çevrimdışı empisayn

Cumhurbaşkanı hala ümraniye'deki açılışta konuşuyor , umarım çabuk bitirir ve şoförü gazlar da çabuk gelir stada :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar konu dışı ve siyasi içerikli paylaşım yapmayalım. Lütfen 🙏