Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473545 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Fotoğrafı paylaşan biz değiliz. Foursquare den alınan bir fotoğraf. Bir üyemiz paylaştı. 2 senedir nasıl her paylaşılan resme filigran geliyorsa ona da gelmiş. Fotoğraf çekim açısından ya da çekildiği andan kaynaklı Atatürk'ün portresi görünmüyor. Bunun dağıtımı söz konusu değil. Ayrıca, protokol açılışı için orada devlet büyüklerinin portresi olabilir. Bunda ne siyaset olabilir ki. Öküz altında buzağı aramak gibi bir şey. Bazı sitelerde kestiğimiz falan söyleniyor. Saçmalık. İş güzarlık. Bölünmeye çalışmak bu. Uğraşsınlar. 1 gün sonra stat açacakken tuhaf.
Tabiki devlet büyüklerinin resimleri olabilir ben o resmin burda paylaşılmasına izin verilmemeliydi diyorum kimse forsquare falan bilmiyor herkes filigramdan dolayı bizi biliyor.
İyi Günde Kötü Günde

(Küfür Yasak)₆ gazetesinin haberi doğru mu bilmiyorum ama çarşının hazırladığı pankartlar, bayraklar içeri alınmama gibi bir ihtimal varsa cidden yazık olur. umarım gerçeklik payı yoktur böyle bişeyin.

Çevrimdışı YavuzK

Baskan rakip takimi en az bizim takim kadar önemsemiş resmen. Bizim soyunma odasinda ne varsa aynisi rakip soyunma odasinda da var. Hatta ben acikcasi rakibin soyunma odasini daha cok begendim. Insallah bizimki gecicidir sezon sonu guzel bisey tasarlarlar.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bjk tv'de soyunma odaları gösteriliyor canlı olarak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 15:43:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Resmen kale arkasındaki taraftarlara holigan, terörist gözüyle bakıldığı için o kadar büyük ve iğrenç demirlikler yapıldı. Numaralıda oturanlar tabi zengin sosyete onlardan zarar gelmez değil mi? Kale arkasında oturan fakir öğrenci, fakir işçi her an sahaya dalabilir çünkü. Yazıklar olsun.
Defalarca sahaya atlamış bir taraftara olabilecek en küçük önlem alınmış yönetim suçlu oluyor.taraftar melek mübarek.sanki keyfinden yapıyor yönetim şu güzelliği bir bozayım diyerek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kartalcan

bjktv özel götüntüler canlı yayında arkadaşlar

Çevrimdışı sallapati

hahaha hakem odasını bizim soyunma odasının karşısına koymuşlar. çok iyi ya  :D

Çevrimdışı can1903

SIS çalışanı Periscopta çime basmayın bidaha dedi ahahaha  :evillol: :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Apocalyptica

Bu yedek kulubelerinde isitma varmi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

bjk tv muhabiri olayı dramatize edeyim derken yamulacak  :icool:

Çevrimdışı eniscan667

Saha içi ledler çalısıyo ama loca ledlerinde bir kıpırdama yok acaba bir sorun mu var

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Aslinda calisiyorlar ama seffaf oldugundan goremiyosun :D acilacak stadyum son seffaf esprilerini yapalim

Çevrimdışı martin40

Saha içi ledler çalısıyo ama loca ledlerinde bir kıpırdama yok acaba bir sorun mu var

Onlar test edildi çalisiyor merak etme.

Çevrimdışı Caner

bjk tv muhabiri olayı dramatize edeyim derken yamulacak  :icool:

Hiç hoşlaşmadım kendisini izlerken ya, sesi kısmak zorunda kaldım  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Tabiki devlet büyüklerinin resimleri olabilir ben o resmin burda paylaşılmasına izin verilmemeliydi diyorum kimse forsquare falan bilmiyor herkes filigramdan dolayı bizi biliyor.
İnsanların yanlış anlamalarını düzeltemeyiz. Burada fotoğraf görüntülemeye yada paylaşmaya sınır getirmedik. İnsanlar bilgi alsın diye çabaladık. Buda o fikrin getirdiği bir durum. Gerçek ortaya çıktı nasılsa.@Burak Akay

Çevrimdışı raichu

sorma ya
artık bjk tv nin de kalitesini artırması lazım  :D

Çevrimdışı raichu

sorma ya

Çevrimdışı emrecakmak

Soyunma odaları çok sade inşallah doldururlar içini futbolcu resimleriyle falan.

Çevrimdışı blackeagle05

sorma ya
Yine çıktı, yine dramatize ediyo :D
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı can1903

Gürler ne anlatıyon be kardeşim  :boxin: :boxin: Yok mu kalın sesli bi abimiz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Yine çıktı, yine dramatize ediyo :D

Adam napsin ugrasiyor. Pek profesyonel degil ama yinede icten sagolsun.

Once su kameralari, yayin kalitesini duzeltsek yeter.

Çevrimiçi ugurkartalizma

Çevrimdışı capo di capi

TGRT HABER saat 16:30 da açılış törenini canlı verecek.
Süleyman Seba Ölümsüzdür