Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473559 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Yine çıktı, yine dramatize ediyo :D

hiç değilse ingilizce biliyor bundan önceki ingilizce bilmiyordu :D

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı solar

Bu genç dostumuzun hevesi ve coşkusu benim hoşuma gitti, sırıtarak izliyorum her çıktığında.

Çevrimdışı Ayberk

Gol sonraları anons eden arkadaşa başka bir iş bulabilir miyiz acep  :bandit:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yasin02

@Necmi abi ntv spor da bahsedilen kapasitenin gercek olma sansi var mi?
+1 43700 oldu diyorlar
Aquila non capit muscas.

insan biraz hazırlanır hep aynı şeyler söyle bir sahaya bakalım hayal edelim, söyle hayal edelim böyle hayal edelim :))))

tabi keyifli şeyler bunları konuşması bile hiç bişey söylemese bile bu gurur bize yeter. Belki oradaki divan kurulu üyeleri kadar, yönetim kurulu üyeleri kadar bu forumdakilerin de emeği var.

Çevrimdışı mellfred

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi mükemmel olmuş.
Bu kulübün paylaştığı marş değil ama :(
Birol Can'ın bir marşını seçmişler sanırım.
büyük hata olmuş o zaman

Çevrimdışı capo di capi

Yaa bi ara stat parfümü reklamı vardı. Satışta mı şu anda?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı mülkübey

haha a haber içinde sağlam paralel fb lobisi varmış yav.  :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı MUTE

lan bu adam iyi hayatta kalmayı beceriyor  ha  :D

Bence öbür taraftan da yazmıs olabilir :)

Çevrimdışı Ersoy

Biz birlik olalım yeter.Beşiktaş'ı siyasetin içine sokmaya çalışacakları belliydi zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı emrecakmak

Ağzı olan konuşacak doğruyu bilen biliyor o bize yeter takmayın   :) Ortalığı kızıştırmak için tt yapmışlar twitterda gören Beşiktaşlılarda yazıyor TT'yi destekleyenlerin çoğu fenerli

Çevrimiçi Necmi

Tabiki devlet büyüklerinin resimleri olabilir ben o resmin burda paylaşılmasına izin verilmemeliydi diyorum kimse forsquare falan bilmiyor herkes filigramdan dolayı bizi biliyor.
ne yapabiliriz @Burak Akay kimin paylaştığını bile bilmiyorum burası bir platform.
resmi bile görmedim daha

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Çevrimdışı MUTE

Beşiktaş'ımın büyüklüğü ne kadar çok kişiye batmış bugün daha NET belli oluyor.

Çevrimdışı Sarp

Erbil Akgün'ün Beşiktaş Arena Marşı her şey için yeterli bence;
Takımın sahaya çıkışı için çal, golden sonra çal...
Emeğe saygısızlık etmek istemem ama keşke Birol beyin marşı yerine bu çalsa. :ok:

Çevrimdışı Özay

Bu ülkede hiçbir şeyin tadı kalmıyor artık.

Çevrimdışı acan07

eski stadda kapalı trübün toplam kaç sıraydı? yeni stadın kapalı alt kaç sıra?

Biz birlik olalım yeter.Beşiktaş'ı siyasetin içine sokmaya çalışacakları belliydi zaten.

@Ersoy  yok ya bunlar mi bizi siyasetin icine cekecekler abi :)))) Bu zeka seviyesiyle mi :))) Ben bugun sinirlerim bozulur diye bekliyordum yemin ediyorum uzun zamandir bu kadar guldugumu hatirlamiyorum :uhohu: :uhohu: :uhohu: :uhohu:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yemin ediyorum iğreniyorum artık bazı şeylerden.

Kahrolsun bağzı şeyler!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."