Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş'ımın büyüklüğü ne kadar çok kişiye batmış bugün daha NET belli oluyor.
aynen öyle, sakın tuzağa düşmeyin arkadaşlar, bunlar son çırpınışları,,

Çevrimdışı RevivaL

Şunu da unutmayın. Bugünden sonra hiç kimse bugünü hatırlamayacak. Açılış yarın olacak ve paylaşılan resimler fotoğraflar ve videolar bugünde kalıp gidecek. Renkliler istediği kadar algı yapabilir. Yarın sabah hiç birinden eser kalmayacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunu da unutmayın. Bugünden sonra hiç kimse bugünü hatırlamayacak. Açılış yarın olacak ve paylaşılan resimler fotoğraflar ve videolar bugünde kalıp gidecek. Renkliler istediği kadar algı yapabilir. Yarın sabah hiç birinden eser kalmayacak.

Son ekmeklerini yiyolar :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Erbil Akgün'ün Beşiktaş Arena Marşı her şey için yeterli bence;
Takımın sahaya çıkışı için çal, golden sonra çal...
Emeğe saygısızlık etmek istemem ama keşke Birol beyin marşı yerine bu çalsa. :ok:

Ben de bunu çok beğendim. Sahaya çıkış için çok güzel parça. Sağlam gaz veriyor.

Çevrimdışı kartalpençesi

biz stadı daha yeni yaptık inşallah böyle yapmazlar herhangi bir rakip
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Olusturmak istedikleri algi kendilerine geri dondu. Millet bir tarafiyla guluyor bu yapilan haberlere yorumlara falan. Kendilerini rezil ediyorlar cekemeyenler :))))

Çevrimdışı sallapati

Turgay Demir ve Fatih Doğan a mention yapın , ahaber twitter editörünü arasınlar.. şu haber kaldırılsın..

Çevrimdışı ilhan mansız

Televizyon kanalları resmen BEŞİKTAŞIN işgalinde, kuduruyorlar kıskançlıktan, hiç beklemiyorlardı bunları, şaşkınlıktan ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Çevrimdışı OrkunCoskun

ABİLERİM,ABLALARIM,KARDEŞLERİM.

Siyasiler,basın,renkliler 4 koldan üzerimize oynuyorlar. Oyuna gelmeyelim. BİRLİK olalım.

Çevrimdışı Efe

baskan 2 gun kitledi tv leri helal baskan algi boyle yapilir nereye baksalar bizi goruyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürcan

Kulübümüzün doğru yolda oldugu belli ki herkez saldırıyor alayınız gelse yıkamaz
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 16:51:38 Gürcan ]

Çevrimdışı emrecakmak

baskan 2 gun kitledi tv leri helal baskan algi boyle yapilir nereye baksalar bizi goruyorlar

Ntv spor'da gs maçı var kesecekler birazdan  :evillol:

Çevrimdışı MUTE

Kendi ülkelerinde Irkçılık yapan tek medya mensuplarına sahibiz. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı sallapati

Birol Can ın bestesi de Erbil Akgün ün ki de çok güzel 2 parça da çalınacaktır açılışta.. mükemmel olacak

Çevrimdışı ozan062

bjktv yayınında fena duygulandım suan gozler sulandı yarın kimbilir milyonlar ne hallere girecek :duman: :duman:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

su son mebran takilmismi zeki abi acilusta baksa bi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Physical Education Teacher

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ardau

Trtspor canlı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Hakan_11

Çevrimdışı Haldun

demek ki işgüzar bir editörün haberi değil bu.. sistemli şekilde yapıyorlar
tek kişinin işi değil bu eğitim şart cümlesi duyunca gülüp geçerdim ama ne kadar önemli bir cümleymiş şimdi daha iyi anladım.hakkaten eğitim şart habercilere milletimize insanlarımıza...

Çevrimdışı kartalpençesi

bir yabancıya sorsak vodafone arena'yı, derki acaba istanbuldaki mi yoksa 1.resimdeki mi ? yani isminden bize aitliği anlaşılmıyor. eskiden olduğu gibi(resim 2) hem sponsor hem takım ismi yada İnönü yazılabilir.Mesela resim 3deki gibi yapılabilir.yada Bjk yerine İnönü yazılabilir.
Para ve destek için Beşiktaş'tan vazgeçmemeliydik. O yüzden şimdi herkesin helal olsun Beşiktaşa zor zamanında maddi sıkıntıda kendisi bu stadı yaptı diyeceği yerde Şuan bütün ülke ve bizim içimizde olanlarda devlet ve vodafone yaptı Beşiktaşın değil diyor.Bunu sırf zıtlığına söylemiyorlar sen onlara malzeme veriyorsun. Sen stadın adına Beşiktaş yazamıyorsan kaldırama yazıyorsan , stadın açılışına baştakileri çağırmaları normal ama gereksizce fotoğraf asıyorsan sanki parti binası açılışı gibi tabi konuşurlar. Ayrıca sorun olmaması için bugün taraftarın alınmamasıda bence güzel.Son anda malesef işler bozuldu biraz.Daha açılış törenini görmedik ama orda da farklı şeyler olabilir.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR