Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Ntvsporda inönü belgeseli tadında fotoğraflar gösteriliyor

Çevrimdışı Efe

son mebrani taksinlar adami hasta etmesinler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdkar

Bizim taraftar hiçbirzaman akıllanmayacak sanırım. 3 senedir hiçbirşey yoktu, stad açıldı siyaset başladı...

Besiktas üzerinde Politika yapanlar görusume göre Renklilerde daha cok zarari dokunmustur ...
Birsey unutuyorlar ama yeni Stadyumda kim Bjk zarar dokunuyorsa hemen kamera ile belirtilip cezasini cekecedik..
bana kalsa direkt bir sene stadyum sokmam

Çevrimdışı sallapati

Temiz gozukuyor butun calismalar bitti mi abi o kisimda ?

ufak tefek işler dışında bitmiş gözüküyor.. araç girişi ilerleyen günlerde daha düzgün bir hale getirilebilir.. kaldırım kenarına bariyerler vs konulması gerekiyor taksim tarafına.. ağaç yeşilik vs son şeklini alır... Bir de hintli sanatçı heykel vs yapacaktı o tarafa.. gelecek sezona kaldı heralde

Çevrimdışı heart

açık kalacakmış abi orası.  :D
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Son mebran anıtlara takılmış :P :D

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Stadyum-ve-Guvenlik-Komitesi-Talimati.pdf

arkadaşlar 10. sayfada 104. maddede durum açıklanmış.

Vay arkadas ne kadar da bizim güvenligimizi düsünen devletimiz kurumlarimiz varmis. Almanya, Ingiltere veya Ispanya öylemi? Yazik o insanlara her gün ne büyük riskler badireler atlatiyorlar haberleri yok :ebebe: :ebebe: Devletimiz cok yasa :claps: :claps:

Çevrimdışı gastrula

aynen öyle ama merdivenlere yaptıkları gibi şeritlerle işi haledebilirlerdi cam kapı üstüne.. neyse umarım ilerleyen zamanlarda  :ok:

bence de keşke öyle olabilseydi. Ama şu da var, merdivenleri o şekilde halletmeyi düşündüklerine göre kapı konusunda da düşünmüşler ama mümkün olmamıştır diye tahmin yürütmeyi tercih ediyorum.

Çevrimdışı iilkerr

makine elemanlarında öyle bir standart yada zorunluluk yok farklı üreticilerin farklı uygulamaları mevcut. tribünden sahaya çıkış kapıları emniyet amaçlı olduğu için sarı renkle renklendiriliyor. standart kaçış yolu sarı renklidir. basamaklarda da sarı şeritler bu nedenledir. dikkat ederseniz kapılar tribünden sahaya doğru çıkılacak şekilde yani acil çıkış kapısı mantığı ile yapılmıştır. olası bir acil durumda vur ve açılsın mantığı gibi.. ama bence bizim renklerimizde boyanıp üzerine acil çıkış işaretlemesi yapılabilirdi. ben bu kapıların değişeceğini düşünüyorum.

Erasmusla gelen bir arkadaş bizim evlerde kapıların odaya açıldığını görünce baya bi şaşırıp sormuştu acil durumlarda napıyosunuz diye.Ben de yaradana sığınıp atlıyoruz pencereden demiştim trajikomik bi durum olmuştu. Sayende çocuğu andım abi sağol :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

mökkem dedigine göre hemsehri olabiliriz.memleket neresi?:)

Erzincan Kemah öncesi 400 sene  Buhara..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 14:46:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Acaba diyorum son membranı başkan dağcı  olup protokole gösteri yaparak takar mı:)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı gkyrn

stadla ilgili anlamadığım tek nokta bütün ses sistemi eski açığa asılıyor. Yeni açık ve tribünlerde henüz bir işlem yok. Bu konuda bilgisi olan var mı

var

@Necmi abi, daha önce yanıtladıysan kusra bakma tekrar sormuş olacağım ama ses sistemiyle ilgili durum nedir?
Bir ara bu asılan büyük kolonların açılış için geçici olacağı konuşulmuştu ama sanırım kalıcıymış. Tüm ses sistemi sadece eski açıkta olup diğer tribünlere herhangi bir çalışma yapılmayacak mı? Bu şekilde dengeli bir ses dağılımı olabilir mi  acaba?  :alala:
Ses düzeni ve akustik ile ilgili detaylı bilgi sahibi olan var mı ?

Çevrimdışı RevivaL

Çok da sırıtmıyor yahu. Ayrıca zorunluymuş, elden bir şey gelmez

Çevrimdışı Sarp

@Yunus abi mükemmel olmuş.
Bu kulübün paylaştığı marş değil ama :(
Birol Can'ın bir marşını seçmişler sanırım. 

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar bazi sebeplerden dolayi maca gidemeyecegim , yardim istedigim bir konu var lutfen yardimci olun ,  mac ve mactan 1 saat oncesi ligtvden izliyebilirim onu biliyorum peki sabahtan aksama kadar hangi kanaldan veya kanallardan takip edebilirim , eminim benim gibi bircok kiside merak ediyordur
Hepinizi seviyorum insallah basketbol sahasi ile devam edecez burda
  cevap veren olursa sevinirim

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı gastrula

cevap veren olursa sevinirim

bjk tv saat 10.00'dan itibaren yayın yapacağız diyordu yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı heart

bjk tv saat 10.00'dan itibaren yayın yapacağız diyordu yanlış hatırlamıyorsam

bjk tv de inönü de oynanan son maç var şu anda o gösteriliyor.
maçtan sonra yayınlar başlar muhtemelen.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Cok sağol kardesim , sifreli olmaz herhalde sitedeki yayindan izlenebilir?

Çevrimdışı Burak Akay

Siyasi konuşmayın konuşanı sileriz diyorsunuz iyi hoşda o resimide siz servis ettiniz twitterda, facebook'da bütün fenerli galatasaraylı arkadaşlarım o resmi atıyor.Üzerinde Beşiktaş arena filigramı var.Madem siyasi konuşulsun istemiyorsunuz o resmide paylaşmıyacaksınız bırakın başkaları paylaşsın
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar bugun fatih doganin koyicinden yaptigi periscope izlemeyen varsa mutlaka izleyin , birkezdaha emin oldum turkiyenin en iyi takimi biziz fenerde gsde boyle aile ortamii yoook , gs liler dag basina gitmeye devam etsin biz semptimizde maca gidelim

Çevrimdışı tangaz

Erasmusla gelen bir arkadaş bizim evlerde kapıların odaya açıldığını görünce baya bi şaşırıp sormuştu acil durumlarda napıyosunuz diye.Ben de yaradana sığınıp atlıyoruz pencereden demiştim trajikomik bi durum olmuştu. Sayende çocuğu andım abi sağol :)

:kop: aynen yurt dışında buna çok dikkat ediliyor sen  söyleyince hatırladığım bir anım geldi aklıma marmara depremi sonrasıydı ist.da bir arkadaşın evinde birkaç gün kalmıştım çocuk gece rüyasında deprem görüyor korkuyla yataktan fırlıyor kapıyı panikle açmaya çalışıyor kapıyı dışa doğru (ACİL DURUM) açmaya çalışıyor ama açamayınca bir omuz atıyor kapının üst yarısı cam ve kırılıyor bizim arkadaşın omuz kocaman şekilde kesiliyor ben acil hastaneye götürüyorum sonuç 12 dikiş (dikişide müstahdem atmıştı şişli ya da unkanında devlet hastanesiydi)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yash26

Inonu stadinin merdivenleri bildigin sariydi ben anlamadim sikinti nedir yani.. alt tarafi kapi zar zor ayirt ediyosun zaten.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı MUTE

BJK TV Yayın Akışı

15.00 İnönü Belgeseli
15.30 İnönü Unutulmaz Maçlar
16.00 Eve Dönüyoruz