Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468917 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bunda bile eleştirecek bir şey bulmuşsunuz ya hayret :) yazı harika olmuş

Abi dedim stat açılmadan 1 tane eleştride ben yapayım diye beceremedim heralde :)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bekrakn

yarın beton işi gece biter ama maç saatine kadar taş döşeme işlemini yetiştirebilecekler mi göreceğiz özellikle yeni açık tarafı numaralı ve kapalı bitti neredeyse eski açıkta az bi bölüm kaldı yeni açık olduğu gibi duruyor yarın ve yarın gece full yeni açığa yüklenmeleri gerekiyor

fotoğraf yeni mi bilmiyorum ama yaklaşık bir saat önce paylaşılmış. betonlama çok sürmez ama bugün çalışanların yarısı sabahtan yeni açığa kaysa taş döşemesi de açılışa kadar bitirilir bence abi.

Çevrimdışı Efe

Kale arkasi cam bariyerler icin Bursa maci cok önemli. :busted_cop: Bursa macinda olmayacakmis, eger problem cikmazsa tam olarak sökülecekmis!!! Kaynak büyük ihtmalle güvenilir

harbimi demek bizi takibe devam ediyorlar ağ olsun ona rağzıyım ama şu profiller sökülsün geçen başkana mesaj yazmıştım burdan okumuş demekki :evillol: şşt kimse sahaya falan girmeye kalkamasın bak hee :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sevinci gölgelemek gibi olmasın ama.. :D

Şimdi bu yazılar dışarda olacak ya, zarar verirseler diye düşünmedim değil. Çekememezlik çirkeflik tavan malum kesimlerde :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cadavra

etli ekmek abi o etli pide değil :) kırılırım valla :)
Etli eaaahmah de derler burda.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

fotoğraf yeni mi bilmiyorum ama yaklaşık bir saat önce paylaşılmış. betonlama çok sürmez ama bugün çalışanların yarısı sabahtan yeni açığa kaysa taş döşemesi de açılışa kadar bitirilir bence abi.
daha yerler vardı betonlanacak sadece o birleşim bölümü bide ileri taraf var ytongları yeni koymuşlardı oralarda betonlanacak gece o işi bitirirlerse iyi ama ben yarına sarkacağını düşünüyorum taş işi ise yarın gece full time devam eder pazartesi sabahta devam öğlen işler duru ve temizlik vs başlar artık ne kadar yaprlarsa saat 5 te kapılar açılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Abi dedim stat açılmadan 1 tane eleştride ben yapayım diye beceremedim heralde :)
onur kolcu gözün aydı sonunda stat bitti ..birazdaha uzasaydı sitresten sende bitecektin :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

harbimi demek bizi takibe devam ediyorlar ağ olsun ona rağzıyım ama şu profiller sökülsün geçen başkana mesaj yazmıştım burdan okumuş demekki :evillol: şşt kimse sahaya falan girmeye kalkamasın bak hee :)

@Efe

Okuyun okutturun https://eksisozluk.com/entry/59832867
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TheGenc61

stadla ilgili anlamadığım tek nokta bütün ses sistemi eski açığa asılıyor. Yeni açık ve tribünlerde henüz bir işlem yok. Bu konuda bilgisi olan var mı
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

- kale arkasındaki duvarlara yapılacak cam uygulaması bursa maçı için durduruldu, eğer maçta herhangi bir sıkıntı yaşanmazsa mevcut profiller geri sökülecek ve tribünün önünde cam olmayacak... o yüzden herkesin dikkatli olması gerekiyor zaten güvenlik müdürü ahmet ateş kendisiyle yaptığımız görüşmede taşkınlık yapanların anında tespit edileceğini söyledi, eğer kombinenizin iptal olmasını istemiyorsanız dikkatli olun.

- tribünleri birbirinden ayıran cam platformların üst tarafı sökülecek başkanın verdiği talimatla... gerekçe, görüş açısının bozuluyor olmasıydı.

https://eksisozluk.com/entry/59832867

@emrecakmak

Gece gece ne güzel haberler Allahım bunlar. Önce takımın sahaya inmesi, sonra fenerin yenilgisi, sonra mükemmel Beşiktaş yazısı şimdi de bu

hocam bu söylediğin doğru çıkarsa dile benden ne dilersen!!!

Çevrimdışı cadavra

Konu dışının dibini yapayım bu leak tv gene iğrenç

Ama arkadaşlar geçen hafta gibi erken sevinmeyelim. sessizce oturup açılışımızı bekleyelim
Aynen ya aslina benim aklimda marceloda var o yok ya hemen havaya girmeyelim mac oynanmadan kazanilmio top bursaya gecince stadda olacak sansli arkadaslar islik ve yuhalamanin dibini yapin kadikoyden duyulsun...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onur kolcu gözün aydı sonunda stat bitti ..birazdaha uzasaydı sitresten sende bitecektin :D

Aynen @Oktay abi Vallaha bugün inanılmaz mutluyum  inşallah başıma bişey gelmez :)

Çevrimiçi Necmi

Beyler, çok büyük mesele değil tabi ama, biz bu stadın adını tezahüratların içinde, sohbetlerde falan nasıl geçireceğiz?

Arena desek, diyemeyiz, bütün statlar Arena... Vodafone desek komik olur, olmaz... En güzeli 'İnönü' tabi hala ama, stadın adı İnönü değil artık... Dolmabahçe mi diyeceğiz, ne yapacağız bilemedim...
her zaman söylediğimizi söyleriz Mabet yada Şeref bey

Çevrimdışı Efe

Sevinci gölgelemek gibi olmasın ama.. :D

Şimdi bu yazılar dışarda olacak ya, zarar verirseler diye düşünmedim değil. Çekememezlik çirkeflik tavan malum kesimlerde :money:
o yazıyı eski açık araç giriş bölümüne koyuyorlar orda devamlı giriş çıkışı kontrol edecek güvenlik olacaktır yazı korunur merak etmeyin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı blackeagle05

Kale arkasi cam bariyerler icin Bursa maci cok önemli. :busted_cop: Bursa macinda olmayacakmis, eger problem cikmazsa tam olarak sökülecekmis!!! Ayrica tribünleri ayiran camlarin üst tarafida görüsü engelledigi icin sökülecekmis.  :ishock: :ishock:

Gerçekse süper haber bu  :ok:
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı Deadam

@FARUK gece yarısı güncel diye düştün sesli güldüm sayende :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

Etli eaaahmah de derler burda.

sivasın etli ekmeği de pek güzel olur. pide fırını yanındaki kasaplar hep sorardı 100 gr.mı olsun 125 gr.mı  :D @cadavra
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerçekse süper haber bu  :ok:

ekşi'de var başkanla görüşmüş arkadaşlar sahaya girmeye çalışmazlarsa insanlar sökülecek.

Çevrimdışı Efe

@emrecakmak

Gece gece ne güzel haberler Allahım bunlar. Önce takımın sahaya inmesi, sonra fenerin yenilgisi, sonra mükemmel Beşiktaş yazısı şimdi de bu

doğrudur o kadar profil takıldı bugün hiç hareket yok camlarıda takılırdı bu forumu okuyorlar tepkimizi gördüler doğrusunu söylüyoruz yanlış bişey söylemeiyoruz en iyisi olsun istiyoruz YALIDA DENİZ TARAFINA DEMİR PERDE CAM YAPILIR MI GÖRÜŞÜ ETKİLEYECEK fikret başkanım sök gitsin demir profilleri kale aerkasından file tamam ama başka hiç bişey olmamalı en önden kombine alanlara yazık admalar o kadar para vermiş sahaya atlayacak halleri yok zaten ağdan kimse kurtulamaz güvenlik yakalar yapacak olanıda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Yalnız bizi allah korudu tribundeki tel ayrımdan döndü yönetim.Konyanin stadndaki gorunutuye bakarmısnz koltuklarn çogu boş tel örgünün yanındaki

Çevrimdışı emrecakmak

@emrecakmak

valla ekşisözlükten kopyaladım ben :) inşallah doğrudur.

Başkanın insanları dinlemesi fikirlerine önem vermesi çok hoş doğrusu.

Bundan sonrası taraftarımızda sevincimizin öfkemizin dozunu ayarlayabilirsek bunlar yapılır bence.

Umarım böyle bir maç yaşanmaz bu stadta yoksa kimse kimseyi tutamaz  :D

[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 00:51:23 emrecakmak ]

Çevrimdışı cursedofdragon

bu beyaz tv de kapasite 42.903 diyorlar hatta 43.500 diyorlar nediyor bunlar  :alala:

Çevrimdışı FARUK

@FARUK gece yarısı güncel diye düştün sesli güldüm sayende :D

günceller bir süre daha devam ederde açılış öncesi son günceller tadını çıkaralım :D
Beşiktaş JK yazısı ile stadı vodafone dan geri aldıgımıza göre...
son bir güncel iyi geceler