Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Şu sarı kapı olayı kesin şart falan koşulmuş olmalı.. Tercihen yapılmış olamaz

neyse umarım değiştirteceğiz zamanla  :)

kale arkasında camların kalkması olayı yalan oldu demek ki boyamışlar etmişler.

Güvenlik ağıda olucak top gitmesin diye taraftar sahaya dalmasın diye.

Neyse birşey demiyorum çok güzel oldu tebrik ediyorum  :claps: :claps:

Niye ki camlari takmayacaklardi kapilari degil? :alala:

Çevrimdışı Efe

oraya oyle kapi koyanda kabahat zaten bursa macindan sonra profiller sokulecek kapinin ustundeki tellerde sokulecek sadeve kapi kalir oda sari olsun sıkıntı olmaz
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 14:24:51 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar bazi sebeplerden dolayi maca gidemeyecegim , yardim istedigim bir konu var lutfen yardimci olun ,  mac ve mactan 1 saat oncesi ligtvden izliyebilirim onu biliyorum peki sabahtan aksama kadar hangi kanaldan veya kanallardan takip edebilirim , eminim benim gibi bircok kiside merak ediyordur
Hepinizi seviyorum insallah basketbol sahasi ile devam edecez burda

Çevrimdışı sallapati

bu arada loca koltuklarının naylonları sökülmüş sonunda  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

oraya oyle kapi kiyanda kabahat zaten bursa macindan sonra profiller sokulecek kapinin ustundeki tellerde sokulecek sadeve kapi kalir oda sari olsun sıkıntı olmaz

@Efe Abi Keşke böyle olsa

Numaralıdaki kapılar.

Keşke kale arkaları da böyle olsa :bandit:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

önerin nedir? Kadırgalar caddesine mi koysunlar. Apartmanlarda da çirkin görünüyor ama o üniteler olmak zorunda. Bazen hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.

Kulelerin damına çatı kolonlarının renginde siyah demir korunak yapsınlar, büyün klimaları oraya taşıdınlar, olmaz böyle, stada çok ayıp oluyor

Çevrimdışı tangaz

Yanlissam duzeltin , makine elemanlarinda sari hareketli parcalarin rengidir . O nedenle standart bir uygulama olabilir mi ? Bilgisi olanlar duzeltirse sevinirim .

makine elemanlarında öyle bir standart yada zorunluluk yok farklı üreticilerin farklı uygulamaları mevcut. tribünden sahaya çıkış kapıları emniyet amaçlı olduğu için sarı renkle renklendiriliyor. standart kaçış yolu sarı renklidir. basamaklarda da sarı şeritler bu nedenledir. dikkat ederseniz kapılar tribünden sahaya doğru çıkılacak şekilde yani acil çıkış kapısı mantığı ile yapılmıştır. olası bir acil durumda vur ve açılsın mantığı gibi.. ama bence bizim renklerimizde boyanıp üzerine acil çıkış işaretlemesi yapılabilirdi. ben bu kapıların değişeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

loca koltuk naylonları sökülünce daha iyi olmuş

Çevrimdışı idil

sarı rengin olayı muhtemelen güvenlikle alakalı. fosforlu, belirgin bir renk olması bir standart yapıyor bu rengi. çok da kötü durmuyor boşverin
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız bu sarı kapılar hakkikatten iş güzarlık.
kim yaptı bunu nasıl akıl ettiyse..

fotoşok yaptık trollük deseniz inanırım. hakikatten saçma resmen ne alaka dedirtiyor.

neyse yarın stada giderken boya götürürüz yanımızda  :lol:
talimat gereği eğer kapı yapıyosan açık parlak bir renge boyamalısın acil çıkış belli olsun diyeen uygunu da sarı renk geçiyor neden iş güzarlık olsun ki çok mu isterler sarıya boyamak @Fikret

Çevrimdışı sallapati

sarı rengin olayı muhtemelen güvenlikle alakalı. fosforlu, belirgin bir renk olması bir standart yapıyor bu rengi. çok da kötü durmuyor boşverin

evet muhtemelen oyle @idil  ama cam kapı yapıp fosforlu şeritler koysalar daha şık olurdu

Çevrimdışı Sezer94

denizbank tarafı şıkır şıkır  :ok:

Temiz gozukuyor butun calismalar bitti mi abi o kisimda ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı 38life

Bizim taraftar hiçbirzaman akıllanmayacak sanırım. 3 senedir hiçbirşey yoktu, stad açıldı siyaset başladı...

membranlar alt sıraları tam kapatmıyor gibi bu fotoda  :D
BEŞİKTAŞ.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kulelerin damına çatı kolonlarının renginde siyah demir korunak yapsınlar, büyün klimaları oraya taşıdınlar, olmaz böyle, stada çok ayıp oluyor
Abi sığmaz oraya. Kulelerin üstü ayrıca yukarıdan bakılınca çok daha çirkin görünür. Bu stadın çatı görüntüsü çok değerli. Tüm İstanbul çekimlerinde görünecek o kısım.

Çevrimdışı kyiv

Yarınki ilk maç öncesi kartal yuvasında umarım yeterli sayıda ürün stoklanmıştır. Satış rekoru kırılacağı çok açıkken insanların beden yok adet yok gibi nedenlerle geri çevrilmemesi lazım. Hazır herkes gaza gelmişken satış yapılabildiği kadar çok yapılmalı.

Çevrimdışı 38life

Bunu yapınca "devlet bize negatif ayrımcılık yapıyor" deme hakkı kalmıyor ki taraftarın. Duygusal hareket etmeyi bırakıp mantıklı hareket etmeyi öğrenmeliyiz. nefret katsayılarını karşılıklı artırmak Beşiktaşa faydalı mı olacak?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 14:39:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Damacana açılışa davet edilmemiş:(
Çok emeği vardı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sallapati

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Stadyum-ve-Guvenlik-Komitesi-Talimati.pdf

arkadaşlar 10. sayfada 104. maddede durum açıklanmış.

aynen öyle ama merdivenlere yaptıkları gibi şeritlerle işi haledebilirlerdi cam kapı üstüne.. neyse umarım ilerleyen zamanlarda  :ok:

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Ntvsporda inönü belgeseli tadında fotoğraflar gösteriliyor