Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484849 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aek

arkadaş kimse o adamların besiktasliligini konuşmuyor belki hepizden daha beşiktaslilardir eyvallah ama ortak yaşam kurallarını bilmeyen beşiktaslilardir medeniyetin teğet geçtiği adamlardir bu adamların sayısı bizden fazla da olsa yok arkadaş benim seni  bir başkasını  koltuğuna basmayacak daha neyi savunuyorsunuz

Kardeşim dünyanın her yerinde bu böyledir bütün tribün aynı olamaz bazı kesim vardır bağırmaya gider bazısı oturup maç izlemeye bu arkadaşlar senelerdir tribünlerde her maçta geliyolar ve bağırmak için geliyolar sen onlara otur maç izle diyemezsin zaten yerleride belli bu arkadaşların başka taraftan alıcaksın koltuğunu diğer oturan insanlarla izleyeceksin bu kadar basit kimse önleyemez bunu burda herkes şöyle yaparım böyle yapıyorum diyo ben ona gülüyorum

Çevrimdışı carsi

@carsi bu yaşında örnek olman gerekirken hala savunuyorsun bunca kişinin yanlış olduğunu söylemesine rağmen insan bir düşünür hakikaten benmi yanlış düşünüyorum diye ama yazdığım gibi insan düşünür.
Arkadaşım benim anlatmak istediğim Eleştir tenkit et çıkma de ama oraya gitmiş insanların ne hayvanlığı nede hanzoluğunu bırakmadılar nerde ise ana avrat sövülecek buna gerek var mı ?Söylemek istediğim şeyi çarpıtarak sen evine ayakkabı ile mi giriyosuna kadar geldi Diyorum ki ailesi ile stada gitmiş insanlara Ahlak dersi vermek Benim haddime olmadığı gibi kimsenin haddine değil Koltuklara çıkanlar münferit bi şey yapmış oraya gitmiş insanların koltuklara çıkmasına mütakip ağır hakarette bulunulması.
 Beşiktaşlı olmak Ahlaklı ve saygılı olmaktır

Çevrimdışı metin tan

sakin yerler hariç muhtemelen ayakta izlenecek maçlar, o coşku yaşanılası coşku ama koltuğun üzerine çıkmak nedir kimse bana tribün kültürü falan demesin, koltuğun üstüne çıkmadan destekleyemiyor musun?

Çevrimdışı aek

Her şeyi bıraktım da bi kenara
Adam fazla para ödemiş
Hakkını yemeyi göze alıyorsunuz ya
Onu hiç anlamıyorum
Ben kapalı en kenardayım,bi yan bloğa geçmeye teşebbüs etmem

O sorun olcak ilk başlarda sonra aşılıcak oturan insanların yeri belli bağıran tayfaının yeri hele bi belli olsun ona göre bilet alacak bir daha herkes mesela eski stadta eski açığa genelde oturmak isteyenler gidiyodu kapalıya bağırmak isteyeneler gibi

Çevrimdışı underworld

burada şöyle yaparım böyle yaparım diyenlerin çoğu kolpa hiçbişey yapamazsınız ben o fotoğraftakilerin hepsini tanıyorum ben kendimi bildim bileli o adamlar o tribünde yeni açıktalar ve o adamlar bağırmaya gidiyo maça oturup izlemeye değil senelerce aynı yerde aynı şekilde bağıran adamları her maça giden adamlara yeni stadta gidip yerine otur diyeceklermiş
Böyle yapacaklarsa bagirmasinlar otursunlar izlesinler.
Beşiktaş'a zarar vermesinler.

Çevrimdışı aktuğ

bence boşa konuşuluyor koltuğuna oturur yok oturmaz muhabbetinde.artık stadlar değişiyor,seyirci değişiyor,kültür değişiyor,devlet'in bakışı değişiyor.herkes farklı para veriyor ve koltuk satın alıyor,bunun garantisi de elbette beşiktaş kulubü,o eski arkadaşlar maalesef ya yerlerine oturacak ya da bir daha beşiktaş maçı seyredemeyecek.bu kadar büyük yatırımı kimsenin keyfine insafına ahlakına terketmezler,korkmayın gidin yerinize oturun.

Çevrimdışı yigitcan1903

O sorun olcak ilk başlarda sonra aşılıcak oturan insanların yeri belli bağıran tayfaının yeri hele bi belli olsun ona göre bilet alacak bir daha herkes mesela eski stadta eski açığa genelde oturmak isteyenler gidiyodu kapalıya bağırmak isteyeneler gibi
Hak yemek diyorum yeri belli diyosun
Belliyse hepsi verecek göbeğin parasını topluca oradan alacak
Böyle haramilikle olmaz
Çoluk çocuk gelecek adam,tutup döverler de onu şimdi
Utanç duyuyorum öyle adamlardan,aynı safta bulunmaktan

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Kardeşim dünyanın her yerinde bu böyledir bütün tribün aynı olamaz bazı kesim vardır bağırmaya gider bazısı oturup maç izlemeye bu arkadaşlar senelerdir tribünlerde her maçta geliyolar ve bağırmak için geliyolar sen onlara otur maç izle diyemezsin zaten yerleride belli bu arkadaşların başka taraftan alıcaksın koltuğunu diğer oturan insanlarla izleyeceksin bu kadar basit kimse önleyemez bunu burda herkes şöyle yaparım böyle yapıyorum diyo ben ona gülüyorum
kimse gulmesin herkes elinden geleni yapsın yanlış senelerdir yapılıyor diye kültür olamaz millet karisiyla kiziyla maça gelmez bu görüntüler oldukça 10 senede sonra sadece bu arkadaşlar maçları izler
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı selcukarslan

Alafranga tuvaletin kapağına s.çan zihniyetten ne beklersin. Ailelerinden ne egitim almislar ki ne olacaklar.
İnsanlar hata yapabilir, bence bu şekilde ailelerini öne sürerek onları aşağıladığınızda sizinde onlardan bir farkınız kalmaz.
Eleştirinin dozajı önemli. Nacizane fikrimdir katılmayabilirsiniz tabiki.
Sefa; FEDA diyip vefa gösterenlerin hakkıdır.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

arkadaslar tribün ayirimi cam olacakmis diye okudum haberde bu dogru bilgimi acaba? simdi diger sayfalara bakmadim :bandit:

Çevrimdışı DenizAnt

koltuklara basan mı ararsın demirlere basan mı ararsın koltuğa yazı yazan mı ararsın bizim taraftara bu stad çok bile.,

+1903

İstanbul'a gelip statta bizim taraftar profilini görene kadar, ülkedeki en nitelikli taraftar profilinin Beşiktaş'ta olduğu iddiasındaydım. Nitekim geçenlerde yapılan ankette de lisans mezunların toplam taraftarlara ağırlığı bakımından en yüksek takım Beşiktaş çıktı. Demek ki hepten yanılgı içinde değilim. Yalnız, şu var, okumak da tek başına adam olmaya yeterli değil, atalarımızın tabiriyle, görgü, saygı, edep, kıymet bilmek gibi niteliklerden nasiplenmemişsen, kitap yüklü eşek olursun, başka bişey değil. 90'lı yıllarda da İnönü'de maç izlemiştim ama taraftar profiline pek dikkat edememiştim gençlikten ve maç heyecanından. Son 2 yıldır bizim tribünlerde beni üzen çok şey oldu. En başta maçın daha başlarında kendi futbolcusunu ıslıklama, yuhalama, top kendi oyuncusuna geldiğinde yapılan uğultu geliyor. İkinci konu küfür içeren birkaç tezahüratta ısrar edilerek Beşiktaş'a zarar verilmesi. Bu yüzden aldığımız cezalar bir yana, boş kalan tribünlere satılamayan biletlerin geliri, tribün baskısından maruz kaldığımız için kazanamadığımız maçların kayıp galibiyet primi (tff) mali olarak Beşiktaş'a çok zarar verdi. Şimdi, atıyorum, 250 bin liraya aldığımız evimize yerleşmeden önce, mutfaktı, banyoydu, zeminlerdi, duvarlardı derken yine misal 40 bin lira harcayıp pırıl pırıl yaptıktan sonra içine yerleşmenin heyecanını yaşarken, aile fertlerinden birinin tutup ayakkabısıyla mutfak tezgahının üzerine çıkmasını nasıl garip karşılayacak ve hayal kırıklığına uğrayacaksak, bu koltuklara basan, yazı yazan insanları görünce de o kadar hayalkırıklığına uğruyorum. İnsan bu stadın betonuna çekirdek kabuğu atmaya kıyamaz be, bırakın yazı yazıp koltuğuna basmayı.

Bir de, bu hafta sonu ben de stadı görmeyi düşünmüştüm ama Başkan'ın son demecinde, eksiğimiz ve yapılacak işimiz çok, açılana kadar artık stada gelmeyin demesi üzerine vazgeçmiştim. Bugün çekilen fotoğraflardaki kalabalığa bakıyorum, pes diyorum. Kardeşim 3 yıldır sabrediyoruz, az daha sabredin daa. Adam ne yapsın yalvarsın mı? Gitmeyin şu stada, çalışanların dikkatini dağıtmayın.

Bir de sorum olacak. Benim kapalı üstten kombinem var, üç maçlık biletimi de aldım. Annemle telefonda konuşurken öğrendim ki, Antalya'da yaşayan babam da bu statta maç izlemek için iç geçiriyormuş. Eski açıkta yan yana 3 adet 3 maçlık bileti olan arkadaşlarım var. Kayseri açı için birine kendi kapalı üst biletimi devredip, kendime, oğluma ve babama o üç eski açık biletini almak ve o maçı babam ve oğlumla birlikte izlemek istiyorum. Sorun şu ki, babamın pasolig kartı Antalyaspor kartı. Arkadaşlarım o karta bilet transfer edebilir mi? Ya da babama TFF pasoligi ya da Beşiktaş pasoligi mi almamız lazım yeniden?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla sizi bilmem ama ben zerre güvenmiyorum taraftarın arasındaki bazı kesime. Bakalım ilk maçtan sonra nereler zarar görecek.

Hele meşale olursa düşünmek istemiyorum. Atıp prekastın üzerinde söndürüyolar bi de.

İnşallah bir daha stada giremez etrafa zarar veren saygısızlar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı denizaydogdu

burada şöyle yaparım böyle yaparım diyenlerin çoğu kolpa hiçbişey yapamazsınız ben o fotoğraftakilerin hepsini tanıyorum ben kendimi bildim bileli o adamlar o tribünde yeni açıktalar ve o adamlar bağırmaya gidiyo maça oturup izlemeye değil senelerce aynı yerde aynı şekilde bağıran adamları her maça giden adamlara yeni stadta gidip yerine otur diyeceklermiş :lol:

Arkadasım !!! kimse gelip haydutluk yapamaz , gidip o koltuğuma otururum , he oturamam , koltuğuma oturan kişi de bir sonraki maça giremez emin ol !!!!
Kartal

Çevrimdışı idil

bu ayıptır, had bilmezliktir, yeter artık ya insan olmak bu kadar mı zor? günah resmen, benim içim gidiyo şu resme baktıkça yazıklar olsun
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Anıl1903

Stadın içine girenler ne kadar şanslı ama bu şansı olmayacak davranışlarla gölgeliyorlar ben gireyim dedim giremedim kısmet değilmiş maçta göreceğim artık stadımızı :s20:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03 Nisan 2016 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ZEKI   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Sert şekilde engellenecek artık gerekirse içeri giriş
Bi ton iş var kalmış 1 hafta millet selfi çekecek diye seferber olduk,onunla uğraşıyoruz
Bu gün onbin kişi girmiş içeri kalkata engelle sert bir şekilde
kolaymı o kadar insanı durdurabilmek :alala:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı aek

Hak yemek diyorum yeri belli diyosun
Belliyse hepsi verecek göbeğin parasını topluca oradan alacak
Böyle haramilikle olmaz
Çoluk çocuk gelecek adam,tutup döverler de onu şimdi
Utanç duyuyorum öyle adamlardan,aynı safta bulunmaktan
Vermediklerini nerden biliyosun hepsinin kombinesi var

Çevrimdışı ihsnozturk

Fikret Başkan ne yapmış böyle! Stata insanlar girmeden öküzleri sokmuş! Pardon öküzlerden özür diliyorum onlar bile yaşadıkları mekanda demire ayakları ile basmaz.

Bu stat vallahi de billahi de bir grup Beşiktaş taraftarına fazla hem de çok çok çok fazla.

Şu güzelim koltuklara nasıl basıyorlar akıl almıyor.Tamam seviyorsunuz Beşiktaşı .taraftarız diyorsunuz ama birazda insan gibi davranın..Yazık  onca emeğe.3 maç sonunda koltukların çoğu çatlar yada kırılır..

Çevrimdışı yigitcan1903

Nihayet koltuğumun siyah olduğunu doğruladım :D

Çevrimdışı Yankee

burada şöyle yaparım böyle yaparım diyenlerin çoğu kolpa hiçbişey yapamazsınız ben o fotoğraftakilerin hepsini tanıyorum ben kendimi bildim bileli o adamlar o tribünde yeni açıktalar ve o adamlar bağırmaya gidiyo maça oturup izlemeye değil senelerce aynı yerde aynı şekilde bağıran adamları her maça giden adamlara yeni stadta gidip yerine otur diyeceklermiş :lol:

Koltuklara basmayı nasıl meşrulaştırabiliyorsunuz anlayabilmiş değilim. O zaman sizin dediğinize göre Olimpiyata Başakşehire gidenler ya da ezelden beri yeni açıkta olanlar bu koltuklara basabilme yetkisine sahip oluyor. Anlayaşınız gerçekten çok acı ve üzücü bir Beşiktaş taraftarının gözünden belirterek söylemek isterim. Ek olarak benim derdim oturarak seyretmek falan değil sadece koltuklara basılması.Yoksa ayakta izle oturarak izle keyfi bilir .
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 18:14:46 Yankee ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Vermediklerini nerden biliyosun hepsinin kombinesi var
O zaman hiç sorun yok
Ortadan aldılarsa en azından kendi bloklarında izleyeceklerdir
Aynı blok içinde
Ama kenardan alıp ortaya geçmeye çalışmak hırsızlıktır,onu yapmazlar umarım

Çevrimiçi Necmi

komikmi burda yazanlarda o tribünde yani klavye delikanlılığı yapmıyor
kötüyü savunmak kadar çirkin bir şey olamaz herhalde bunlar tokide ülkerde nasıl adam edildiyse burdada edilecek
bunun başka yolu yok. Evrim dediğin zaten ortama uyum sağlamaktır evrimde kötüye uyum sağlanmaz kötü olan süreçte yok
olmaya mahkumdur tabiki bir günde olmaz ama olacak hiç bir şekilde koltuğumda oturacağım diyen bir insan o staddan atılmaz
ama oturmayacak olan atılacaktır. stadda grup olabilirsin ama passoligde teksin bir tek tuşa bakar tc giremez bitti istediğin kadar
tribünde külhanbeyliği yapacağını söyle önce bunu yapabilmek için girmen lazım 32000 kombine satıldı artık eskisi gibi olmayacağı
satılan kombinelerden belli. mesela alt katların nerdeyse tamamı kombine olarak satıldı bu üç maç kargaşa olacaktır.
ama istesede istemesede yönetim bu olaya müdahil olacak bunun olması için sosyal medyadan yapacağımız baskıyı bir gör zamanı geldiğinde
o klavye delikanlısı dediklerinin ne kadar etkin bir güç olduğunu görürsün. tribünde kavga etmek belki etkili olmaz ama
20 M harcadığın güvenlik sistemi nerde dediğinde kulübe ilk maçta nerde olduğunu gösterecektir emin ol.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seve seve insan olmayı öğretmek lazım bu da yönetime düşüyor. Madem yüz tanıma sistemli kameralarımız var, kullanılsın bir güzel.

Aklım hala ilk maçta olacak şeylerde. Meşale getirip onu prekastta söndürüyosan ihanet ediyosun, emeğe saygısızlık ediyosun demektir.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."