Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484598 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kuntz

Garip cidden. Mabet diyoruz. Evimiz diyoruz. Senelerdir hasretle bekliyoruz. Üç beş tane kendini bilmez bütün taraftarın göz bebeği haline gelmiş stadın içine etmeye teşebbüs ediyor. Bunu savunmanın tribün kültürünü bilmiyorsunuz demenin hiç bir anlamı yok. Çünkü buradaki insanların çoğu biliyor tribün kültürünü. Fakat bundan sonra bazı şeylerin değişmesi gerektiğini de biliyor.

Koltuklar açılır kapanır. Hangi akla hizmet onun üzerine çıkıyorsun. Kapalı halde tut, beton zeminin üzerinde ayakta dur.

Hiç kimse başkalarının pisliğini ve medeniyet yoksunluğunu çekmek zorunda değil. Ayakla o demirlerin üzerine basmak nedir?

Bu stada o kadar para harcandı. Büyük bir yatırım yapıldı. Takımı desteklemek sadece meşale yakıp, orada hoplamak zıplamak mı? Bu stadın orasına burasına zarar geldiğinde kulübe maddi zarar vermek mi taraftarlık?

İnsan sevdiğinin en ufak yerine zarar gelmesini istemez. Beşiktaş aşk ise, ona gerçekten aşık olduğunuzu göstereceksiniz. Mabet dediğiniz yere de desturla girip içine etmeye kalkanlara tepki göstereceksiniz. Yoksa üç beş seneye kalmaz güzelim stadın içine edilir.

Çevrimiçi Necmi

şarkı paylaşınca saçmalık olmuyor ben birşey deyince saçmalık oluyor?
zamanında bana hakaret ettiniz Necmi Bey. forumun sahibi olunca asmak kesmek kolay. istersen üyeliğimi de silersin. nasıl güç sizin elinizde. bunları boşverin.
başkan kimseyi almayacağız dedikten 5 gün sonra içerdeki 25-30 kişi nasıl meşela yakabiliyor. mantıklı insanlar bunun cevabını arar.
bunu böyle konuşmak başka saçmalamak başka neymiş dernekleri sokuyormuş oy kaygısı varmış
senin derdin bir konuyu eleştirmek değilki her konudan yönetime sallamak için bahane üretmek sen eleştirmiyorsun
suçlama yapıyorsun. Kanıtın yoksa suçlayamazsın. kanıtın varsa ordaki insanların dernek üyesi olduğuna buyur sun
kanıtını bekliyorum yoksa sallıyorsun demektir burda kaynaksız yönetime sallayamazsın.
Ben bu güne kadar kimseyi asıp kesmedim tam tersi senin yaptığın mesnetsiz bir şekilde yönetimi asıp kesmek.
Biz burda mesnetsiz konuşmaya izin vermiyoruz. sen bu yaptığını şarkı paylaşmakla bir görüyorsan zaten ciddiyetinden
şüphe ederim. Şarkı işine gelincede zaten hep arkadan siliyoruz kimseyi üzmeden sessizce hallediyoruz. zaten sonda başlığına yazılması için
uyarıldı arkadaşlar.
Bir şeyi aklına sok bu forum Beşiktaş yönetimine sallama yeri değildir. Böyle hayallerin varsa hayal kırıklığına uğrayacaksın.
Burda bunlara izin verilmeyecek. yapıcı eleştirin varsa buyur forum önünde. Bu güne kadar yapıcı eleştiri yapıpda tepki gören olmuşmu.
bu güne kadar yazdığın her mesaj yönetim eleştirmek için senin burayı kullanmanda ciddi art niyet var.
biz burda hiç bir kara propagandaya izin vermeyiz. @halvetifarazi

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar elbette koltuklara basmak hele bir de ustune demirlere basmak (Arkadas nasil hem demire hem koltuga ayni anda basmis anlamis degilim) hos degil. Burada hepimiz cocugumuz gibi baktik bu stada o yuzden kimse kiyamiyor bunun farkindayim ama isi nefrete vardirirsak gelecek 2-3 sene kendi icimizde tribun savaslari yasariz. Bu en cok camianin kendisine zarar verir. Her seyin bir uslubu var, cozum yolu var onlara yogunlasmak lazim. Hakarete varmadan sert elestirilerde olabilir ama isin icine hakaret ve nefret girerse buyuk tribun kavgalari cikabilir.

Bu arada baska sehirlerden gelip stada giremeyen bu arkadaslari gorup isyan eden arkadaslar da kendilerine gore haklilar ama emin ol o kadar adami bir sekilde iceri almamak cok daha buyuk sorunlara neden olabilir.

Bizim kendi aramizda boyle seylerle ayrilmamamiz birbirimize bu kadar nefret beslememiz lazim. Sagaduyulu olun siz ornek olun uslubunuz duzgun olsun akillara bu sekilde daha iyi girersiniz zaten.

hep kol kola birgün değil hergün beşiktaş indir !!!

Çevrimdışı Oktay

zamanında bana hakaret ettiniz Necmi Bey. forumun sahibi olunca asmak kesmek kolay. istersen üyeliğimi de silersin. nasıl güç sizin elinizde. bunları boşverin.
başkan kimseyi almayacağız dedikten 5 gün sonra içerdeki 25-30 kişi nasıl meşela yakabiliyor. mantıklı insanlar bunun cevabını arar.
@halvetifarazi necmi abiye üyeliğimi sil demekle tahrik ediyosun ama ben şimdiye kadar necmi abini bu tür tahriklerle üyelik sildiğini görmedim..yanlış adama söylüyosun @ALI RIZA desen belki seni kırmaz :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar eleştiri yaparken biraz dikkat edelim kendimize haklı yada haksız olabilirsiniz önemli değil o koltuklara basan çocukların çoğunu tanıyorum sizin birçoğunuz belkide sıcak evinde maçları izlerken o çocukların hepsi -10 derece olimpiyata gitti başakşehire gitti takımı yanlız bırakmadılar hiçbir maçta
biz de gidiyoruz maçlara ne var bunda, 2 yıldır gitmediğimiz yer kalmadı, kurallar belli, istenen sadece herkesin kurallara uyması, sadece bu, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı,

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaş senin gibi apaciler , saygısız tinerci ler gelmesin mabede. Katlanır koltugu açıp ustune basan hoduk tur. Lavuktur. Daha da ağır yazarım. Benim blokta yapsan ağzını burnunu eline verirdim. Net söylüyorum.
Aynen öyle, yazayimmi yazmayimmi diye teretürdeyim deminden beri, okuduklarima inanamiyorum, insAllah bir gün bende gurbetten gelib stadimizda mac seyredecegim, eger benim yanimda birisi koltuga basarsa onada ben bi basarim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Bu arada burada birbirimize hakaret ederek çözülebilecek bir problem değil bu, çünkü daha antreman bile yapılmamışken insanlar ziyaret için gittiği bu statta bir alışkanlıkla koltuğa basıyorsa (ki bunu yapan arkadaşların asla art niyetli olduğunu söyleyemem ben eminim ki en az benim kadar belki benden çok daha iyi beşiktaşlıdırlar) daha ilk maçta özllikle kale arkalarındaki bilhassa yeni açıktaki tribünde basmayan kalmayacak. Çünkü malesef bu koltuğa çıkma işi statta domino etkisi yapıyor. Birkaç kişi çıkınca görebilmek için herkes çıkmak zoru da kalıyor. Bu iş için çok acil bir farkındalık kampanyasına ihtiyaç var. Buna buradan başlansa bile yönetimin sahiplenmesi de gerekli. Ve özellikle ilk maçı. Olacağı gün kampanyanın sesi maksimuma çıkarılmalı ve herkesin ilgisi çekilmeli. Ancak bu şekilde bunu başarabiliriz. Yoksa burada birkaç kişiye münferiden sallamakla hiçnir şey elde edilemez. Saygılar
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı nusretaslanturk

çok güzel birbirinizi tehtit'de ettiniz 22 yaşında,ergenlikten çıkalı 3-4 yılı yeni geçmiş birisi olarak, ağzım açık izliyorum 35+ iki insanı şu an bravo size  :claps: :claps: :claps: @keremd @carsi

Çevrimdışı ilhan mansız

bunu böyle konuşmak başka saçmalamak başka neymiş dernekleri sokuyormuş oy kaygısı varmış
senin derdin bir konuyu eleştirmek değilki her konudan yönetime sallamak için bahane üretmek sen eleştirmiyorsun
suçlama yapıyorsun. Kanıtın yoksa suçlayamazsın. kanıtın varsa ordaki insanların dernek üyesi olduğuna buyur sun
kanıtını bekliyorum yoksa sallıyorsun demektir burda kaynaksız yönetime sallayamazsın.
Ben bu güne kadar kimseyi asıp kesmedim tam tersi senin yaptığın mesnetsiz bir şekilde yönetimi asıp kesmek.
Biz burda mesnetsiz konuşmaya izin vermiyoruz. sen bu yaptığını şarkı paylaşmakla bir görüyorsan zaten ciddiyetinden
şüphe ederim. Şarkı işine gelincede zaten hep arkadan siliyoruz kimseyi üzmeden sessizce hallediyoruz. zaten sonda başlığına yazılması için
uyarıldı arkadaşlar.
Bir şeyi aklına sok bu forum Beşiktaş yönetimine sallama yeri değildir. Böyle hayallerin varsa hayal kırıklığına uğrayacaksın.
Burda bunlara izin verilmeyecek. yapıcı eleştirin varsa buyur forum önünde. Bu güne kadar yapıcı eleştiri yapıpda tepki gören olmuşmu.
bu güne kadar yazdığın her mesaj yönetim eleştirmek için senin burayı kullanmanda ciddi art niyet var.
biz burda hiç bir kara propagandaya izin vermeyiz. @halvetifarazi
Necmi hocam, ben de oradaydım, dernek falan yoktu, millet oluk çocuk gelmiş, acayip kalabalıktı, sadece yeni açıktan tanıdığım birkaç sima da vardı, işin aslı şu; ilgi o kadar büyük ki insan gerçekten gururlanıyor,,

Çevrimiçi Necmi

Beyler üslubunuza dikkat edin haklı eleştiri hakaret ederek yapıldığında eleştirdiğin kişiyle aynı
duruma sokarsın kendini. Yakışık almıyor Beşiktaş taraftarına bu tip üslup

Çevrimdışı metin tan

gerçekten anlamak zor sizi. başkan orda içeri girmek serbest dese. millet dolacak ama yasak diyerek insanların geri adım atmasını sağlıyor. takip etmedin galiba dışarda sıra vardı stadın, bence onları kırmayalım toplu alalım dediler. insanlık yapmışlar yani.

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar maça gidenler koltuğa basan varsa kibar dille uyarsınlar.. bunlar hep zincirleme oluyor.. en alt sıradan bir kaç kişi çıkyor , sonra tüm sıra görmek için çıkmak zorunda kalıyor...

hem açılır kapanır koltuğun ve bu kadar dik tribünlerin olduğu yerde koltuğa basmak odunluktur abi en kibar deyimiyle

Çevrimdışı pascal26

herşeye inanırım ama hiç bir gs'linin fenerin şampiyon olmasını istediğine inanmam :) :lol:

İnan inan. Çünkü gerçek. Benim etrafımdaki fb'liler kıskançlıktan çatlıyo. Resmen keşke gs ile çekişsek diyorlar. Bizim devreye girmemizi istemiyorlar. Alıştılar çünkü hep başrole hep gündem belirlemeye. Şu an hem saha dışında hem sahada gündem biziz. Biz konuşuyoruz, biz konuşuluyoruz.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 17:34:44 pascal26 ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

@carsi bu yaşında örnek olman gerekirken hala savunuyorsun bunca kişinin yanlış olduğunu söylemesine rağmen insan bir düşünür hakikaten benmi yanlış düşünüyorum diye ama yazdığım gibi insan düşünür.

Çevrimdışı aek

burada şöyle yaparım böyle yaparım diyenlerin çoğu kolpa hiçbişey yapamazsınız ben o fotoğraftakilerin hepsini tanıyorum ben kendimi bildim bileli o adamlar o tribünde yeni açıktalar ve o adamlar bağırmaya gidiyo maça oturup izlemeye değil senelerce aynı yerde aynı şekilde bağıran adamları her maça giden adamlara yeni stadta gidip yerine otur diyeceklermiş :lol:

Çevrimdışı KGokturk

Selam Arena.En Büyük Beşiktaşlı bayrağımız nerede olacak bilen var mı ?

Çevrimdışı ilhan mansız

gerçekten anlamak zor sizi. başkan orda içeri girmek serbest dese. millet dolacak ama yasak diyerek insanların geri adım atmasını sağlıyor. takip etmedin galiba dışarda sıra vardı stadın, bence onları kırmayalım toplu alalım dediler. insanlık yapmışlar yani.
konu aynen sizin yazdığınız gibi, insanlar o kadar yoldan geldiği için kırmak istemedikleri için kuralları esnetiyorlar hepsi bu,,

Çevrimdışı cn

arkadaşlar, istisnalar dışında hepimizin duygusu  belli  ; BEŞİKTAŞ a duyduğumuz SEVGİ  .

o zaman hadi şu olayıda yapıcı bi hale dönüştürelim ve örnek olalım herkese.

biz taraftar olarak bi kampanya başlatabiliriz ;

Tribüne basmıyoruz, Küfür etmiyoruz, Kendi koltuğumuza oturuyoruz...

bunun fitilini ateşleyelim haydi ..

Çevrimdışı yigitcan1903

Sert şekilde engellenecek artık gerekirse içeri giriş
Bi ton iş var kalmış 1 hafta millet selfi çekecek diye seferber olduk,onunla uğraşıyoruz

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Arkadaşlar eleştiri yaparken biraz dikkat edelim kendimize haklı yada haksız olabilirsiniz önemli değil o koltuklara basan çocukların çoğunu tanıyorum sizin birçoğunuz belkide sıcak evinde maçları izlerken o çocukların hepsi -10 derece olimpiyata gitti başakşehire gitti takımı yanlız bırakmadılar hiçbir maçta
arkadaş kimse o adamların besiktasliligini konuşmuyor belki hepizden daha beşiktaslilardir eyvallah ama ortak yaşam kurallarını bilmeyen beşiktaslilardir medeniyetin teğet geçtiği adamlardir bu adamların sayısı bizden fazla da olsa yok arkadaş benim seni  bir başkasını  koltuğuna basmayacak daha neyi savunuyorsunuz
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bi ton iş var kalmış 1 hafta millet selfi çekecek diye seferber olduk,onunla uğraşıyoruz
haklısınız da işte bugün çok kolay değildi, insanları geri çevirmek de istemiyorlar aslında tamamen iyi niyetten kaynaklandı,

Çevrimdışı ilhan mansız

haklısınız da işte bugün çok kolay değildi, insanları geri çevirmek de istemiyorlar aslında tamamen iyi niyetten kaynaklandı,

Çevrimdışı Sezer94

Bu sebepten oturu tribunlerde cok kavga cikar gibime geliyor

35 yasindaki adamin 10 yasindaki cocuk kadar beyni yok ya da maça gelirken beynini yanina almayi unutuyorlar zaten tiplerdende ne olduklari cok belli koltuk ustune cikmak icin takim tutan insanlardan bisey beklememek lazim
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı yigitcan1903

burada şöyle yaparım böyle yaparım diyenlerin çoğu kolpa hiçbişey yapamazsınız ben o fotoğraftakilerin hepsini tanıyorum ben kendimi bildim bileli o adamlar o tribünde yeni açıktalar ve o adamlar bağırmaya gidiyo maça oturup izlemeye değil senelerce aynı yerde aynı şekilde bağıran adamları her maça giden adamlara yeni stadta gidip yerine otur diyeceklermiş :lol:
Her şeyi bıraktım da bi kenara
Adam fazla para ödemiş
Hakkını yemeyi göze alıyorsunuz ya
Onu hiç anlamıyorum
Ben kapalı en kenardayım,bi yan bloğa geçmeye teşebbüs etmem

Çevrimdışı cadavra

Mebran kac oldu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi