Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486449 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KCKF

@Efe    ciddi anlamda kafama çok takılıyor. Başkan da canlı yayında çatıya ısıtma sistemi şimdilik düşünmüyoruz çatının kaldırabileceği bir ağırlık sınırı var demişti. Şimdi tabiki hesaplanıp düşünülmüştür herhangi bir kaza olmayacaktır vs ama çok merak ediyorum bizim çatının kaldırabileceği max ağırlık nedir ? mesela başkan ısıtma sistemini düşünmüyoruz çatıya yük bindirir derken henüz scoreboard kararı verilmemişti çatıya takılacak diye. Açıkçası düşünüp duruyorum ısıtma sistemini düşünmezken tonlarca ağırlıktaki iki scoreboard napar ??
Eminim hesaplanmıştır çocuk oyuncağı değil tabii ki ama ben de bu konudan dolayı tedirginim. :( 5 sene geçse bile bu huzursuzluk içimden gitmeyecekmiş gibi.
KCKF^^<3

Çevrimdışı baro19

Kale direklerimiz bile yabancı ülkeden geliyor :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

@brci Orda çalışan ve çalışanların başlarında duran bunca insan bunu hesaplamayı düşünmeden direk scoreboard'ı çatıya monteleyecekler gerçekten böylemi düşünüyorsun ?

Çevrimdışı brci

Eminim hesaplanmıştır çocuk oyuncağı değil tabii ki ama ben de bu konudan dolayı tedirginim. :( 5 sene geçse bile bu huzursuzluk içimden gitmeyecekmiş gibi.

ya bu konu bence hafife alınıyor biraz sonuç olarak bizim çatı sistemimiz farklı illaki hesaplanmıştır ama bende de çok tedirginlik yaratıyor .

Çevrimdışı brci

@brci Orda çalışan ve çalışanların başlarında duran bunca insan bunu hesaplamayı düşünmeden direk scoreboard'ı çatıya monteleyecekler gerçekten böylemi düşünüyorsun ?

bir daha okurmusun yazdığımı özellikle hesaplama kısmını

Çevrimdışı BlackEagle26

Loca koltukları ve ledler piksel olmasaydı uzaktan 3. Kat etkisi yapardı

Çevrimiçi Kapkarakartal

bir daha okurmusun yazdığımı özellikle hesaplama kısmını

Evet okuyorum ve birbiriyle çelişen cümleler görüyorum Şimdi tabiki hesaplanıp düşünülmüştür herhangi bir kaza olmayacaktırAçıkçası düşünüp duruyorum ısıtma sistemini düşünmezken tonlarca ağırlıktaki iki scoreboard napar ??

Çevrimdışı brci

Evet okuyorum ve birbiriyle çelişen cümleler görüyorum Şimdi tabiki hesaplanıp düşünülmüştür herhangi bir kaza olmayacaktırAçıkçası düşünüp duruyorum ısıtma sistemini düşünmezken tonlarca ağırlıktaki iki scoreboard napar ??

çelişki yaşamasaydım sormazdım değil mi ? açıkça belirtmişim zaten . Ayrıyetten ısıtma sistemi ne kadar ağır olabilir? 2 devasa scoreboard ne kadar ağır olabilir? 

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ensar

Güncel
https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/716228920060866560
kale arkasının ne kadar yakın olduğu bu fotoğrafta iyice belli olmuş :D sahanın içinde gibi olacağız müthiş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Unalll

https://www.facebook.com/events/850180251710539/
https://www.facebook.com/events/850180251710539/permalink/1040605749334654/
Arkadaşlar abiler bu profilleri takip etmiyorsanız takip edin ellerinden geleni yapıyorlar tribün şovu için çArşı ya :claps: :claps:

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu fikine olan çim desenini değiştirebiliyoruz demi ?

Çevrimdışı mertkan

arkadaşlar merhaba, İstanbul'dakiler için soruyorum acaba stada ziyaretci kabul ediyorlarmı özellikle bugun de sıkıntı var mı yok mu . Yoksa gitme niyetim var bi de zaman sınırlıdır muhtemelen bilen var mıdır?

Çevrimdışı awrlord

Kapasiteye takılma diyebilirsiniz ancak şu çokoprens arena stadının 52 bin kişi olup bizim stadımızın 42 bin kişilik olmasına benim aklım ermiyor. Doğrusu bu işte bir şeyler olmalı, resimdeki stadın bilinen kapasitesinin kasıtlı bir şekilde abartılması gibi bir durum olabilir mi ? veya bizim stadımızın kapasitesinin eksik beyan edilmesi. Zira ortada 10 bin kişilik fark yaratacak bir şey göremiyorum.

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 15:09:01 awrlord ]

Çevrimdışı Serkan7738

ben tribün ısıtmanın seneye yapılacağını düşünüyorum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Instagram'da gördüm büyük mağaza soyunma odası yazıyor :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Kapkarakartal

çelişki yaşamasaydım sormazdım değil mi ? açıkça belirtmişim zaten . Ayrıyetten ısıtma sistemi ne kadar ağır olabilir? 2 devasa scoreboard ne kadar ağır olabilir?

Bu 2 scoreboard buraya takılınca bu çatı eğer çökerse bunları hesaplayanları ve bu kulübün başkanını naparlar biliyormusun. Sonuçta bunların altında 42.000'e yakın insan oturucak. Birkere böyle birşeyin %0.5 bile riski olsa o riske girmezler, giremezler veya girdirtmezler.

Çevrimdışı martin40

Kolonlar arasindaki isiklar yanip sönüyormu banami öyle geldi, @Popular Demand 'un videosun'dan ?

Dehset görünüyor  :super:

Çevrimdışı raichu

@raichu gözümden kaçtıysa affola , sayımı bitirip açıkladınmı çok merak ettim :) ?
saydım hocam dün saydım da paylaşmadım daha yazacağım
herkes pm atıp soruyor zaten  :evillol:

Çevrimdışı brci

Bu 2 scoreboard buraya takılınca bu çatı eğer çökerse bunları hesaplayanları ve bu kulübün başkanını naparlar biliyormusun. Sonuçta bunların altında 42.000'e yakın insan oturucak. Birkere böyle birşeyin %0.5 bile riski olsa o riske girmezler, giremezler veya girdirtmezler.

sağol teşekkür ederim .

Çevrimdışı İrfan

Amblem umuyorum bu şekilde olur  :money:

Ben stad yıkılmaya başladığı ilk günden beri tek istediğim bu şekilde bir arma.. Arada burdan veryansını basıyordum.. orayı boş bırakmaları heyecan yaptı bende inşallah öyle olur.  :ebebe: Bkz. Juventus Arena
We are Electric..!

Çevrimdışı Furkan Sarper

Kolonlar arasindaki isiklar yanip sönüyormu banami öyle geldi, @Popular Demand 'un videosun'dan ?

Dehset görünüyor  :super:

aynen yanıp sonme var,oldukça hoş gözüküyor

Çevrimdışı aek

Bu scorboard çatı mevzusu boş mevzu değil hiçbir risk olmasa bile bizim burdan yangın yapmamız lazım ki her türlü önlemi yüzde yüz değil yüzde ikiyüz alsınlar benide çok tedirgin etti açıkçası kaç tonluk malzeme bu çatı iskeletinin yıkıldığı dönem aklıma geldi Rıdvan Akar'a bununla ilgili twitler atarsanız belkide birçok şeyin vebalinin önüne geçersiniz lütfen atın zararı olmaz yararı olur

Çevrimdışı castoridae

saydım hocam dün saydım da paylaşmadım daha yazacağım
herkes pm atıp soruyor zaten  :evillol:
Hocam paylaşmamanın özel bir sebebi var mı, çok polenik dönüyor zira.