Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı erenoz

Kapalı üstte kenarlar orta fiyat farkı var herkes yerinde oturmalı falan derken yönetim gitmiş kapalının en ortasına set kurdurtmuş  :alala: İlk maç birçoğumuz için hayal kırıklığı olacak bence tribün konusunda  :bandit:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Beyler güncel biraz önce çektim. Reklam panoları ve çatıda vodafone yazısı..
vodafone yazısını bugün bitirirler bence
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serkan7738

kartal yuvası değil :evillol:
kartal yuvası siyah kırmızı ağırlıklı :bandit:

bişeyide doğru bilsem şaşarım zaten @Necmi  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı erenoz

Soyunma odaları baya şık duruyor yalnız  :ishock:

Çevrimdışı safakseref

bide arma tayfa derkenki kastınızı öğrensek @safakseref

yeni açık ve çatıya eklenecek dendiği halde hala kıyamet koparanlar.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı cn

skorboardlardan lig tv yayını olacakmış, müjdemi isterim  :D :icool:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı serti67

işte bu yav işte buuu

oturma yerı kırmızı olaymıs varya armadakı bayarakla offff uyumu nası olurdu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SuperBJK

Beyler güncel biraz önce çektim. Reklam panoları ve çatıda vodafone yazısı..

" a " harfini yarım mı bırakmışlar, o biraz " vodfo " gibi olmuş  :lol:

kaleler  :halay:
dayının kale montajı izleme keyfine deyecek yok :D :D anlaşılan skorbord kaldırma işi yarına kaldı :bandit: :bandit:

Eski açıktaki kale montajı bitti.Sıra yeni açıkta :claps: :claps:

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Serkan7738

Burası neden böyle ???

bütün yeni inşaat tekniklerini bizim üzerimizde deniyolar  :evillol:

Çevrimdışı metin tan

bugün kalksın scoreboardlarda artık yahu.

Çevrimdışı Necmi

Merhabalar abilerim kardeşlerim
Site açıldığı günden itibaren bazen 2 3  günde 1 bazense günde 2 3 saat burada stadımızın yapılışını takip ettim.
@Necmi Abi nezdinde diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Buralara bu bilgileri,fotoları,duyumları yazıp benim gibi binlerce insanın anında bilgi sahibi olmasını sağladılar.

Daha önce herhangi bir forumda yazmadığım için hep yazıp yazmamak arasında kararsızdım ama artık sona gelindi birkaç cümle ile bahsetmek isterdim.

Öncelikle bu stadın inşaatında çalışan,projelendirmesinde çalışan bir kaç arkadaşımdan dolayı ve mesleğimden ötürü heralde bazı yorumlar insanı gerçekten düşündürüyor.
Çatıya skorbord asılacak,bazı kardeşlerim hesaplandı mı acaba ya çökerse diyor ? Arkadaşlar böyle bir ihmal olabilir mi sizce ? Yani en basitinden bu ve bunun gibi örnekler beni iyi niyetli düşündürmekten uzaklaştırıyor. Art niyet arıyor insan belli bir süre sonra.
Stadın kapasitesiyle alakalı konuşurken lütfen plan,kesit,arsa boyutları vs bi düşünüp öyle yorum yapın lütfen. Burası BEŞİKTAŞ abiler kardeşler, art niyet,  laf olsun diye eleştiri yapılacak yer değil.

Neyse ilk yazımın böyle serzeniş dolu olmasını istemezdim ama BURASI BEŞİKTAŞ!
BİRLİK ve BERABERLİĞİN adeta SÖZLÜK anlamı olması gereken bir halk oluşumu, siyah ve beyazın bir arada bulunduğu adeta hayatın özetidir.

Kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama, 9 gün kalmış ARTIK BURADA herkesi birbirine sarmaş dolaş olarak ŞAMPİYONLUĞA odaklanmış görmek istiyorum.

Sezon sonu ağaçlı yolda ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMAK ÜZERE !
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM
Hoşgeldin kardeşim. @selcukarslan
Eleştiri olur tabiki olmalıda ama sorun şuki cahil insanların sırf eleştiri yapacağım diye kendilerini komik duruma düşürmeside işin tuhaf tarafı.
Birde içimize sızan renklilerde var tesbit ettikçe ilişkilerini kesiyoruz. Bunların ana işi sürekli stadı kötülemek marka değerini düşürmek bizim cahil
kardeşlerimizde onların gemisine binip onların dümenini sürdüklerinin farkında olmuyorlar. bir sene önceydi birisi gene burda sallayıp duruyordu
saçma sapan sonra öğrendik gs liymiş Beşiktaşlı gibi yazıp burayı trollüyormuş ama ne yazıkki burda herşeyi eleştireceğim diyen bazı arkadaşlar
renklinin dümen suyunda bayağı gittiler. skorboartı çatı taşırmı diyen arkadaşlar komik duruma düşüyorsunuz. Eleştirilecek şey var eleştirilmeyecek şey var
Bir Beşiktaşlı stadının marka değerini düşürecek şekilde boş boş eleştiri yapmaz burda olumsuz bir şey yazacaksada bunu kırk defa düşünüp
iyice araştırıp öyle yazmalı çünkü yaptığı sıradan bir şey değil.

Bu arada şeffaf halen mi yerinde sayıyor :money: :money:

Çevrimdışı serti67

eskı acık arkadakı taş dızımı nasıl bır olay cahıllıgımden soruyorum dahamı pratık dahamı uygun nası bır uygulama bu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Özay

Tribüne vodafone arena yazdıktan sonra çatıya da yazdık. Ben anlamıyorum bunların hepsi ayrı birer gelir kalemi nasıl böyle ucuz ucuz bırakıyoruz. Zaten senelik bazda ülker'in fb'ye verdiğinden daha az para aldık biz.

Bu sponsorluk saçma bir hal almaya başladı. Vodafone şu an ülkedeki en büyük reklamı yaptı stad açılmamasına rağmen ama biz bu işin karşılığını pek alamadık.
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 16:13:01 Özay ]

Çevrimdışı Necmi

bişeyide doğru bilsem şaşarım zaten @Necmi  :evillol:
resimlerin arasında kartal yuvası fotosuda var :evillol: