Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5487596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekesicil

Yok. O kartı iptal et, BJK Passolu kart al. Seneye ilk maça bekleriz.

Ve benim hayaller suya düser. Beynimden vurlumus gibi oldum..

Çevrimdışı SuperBJK

Belki konuşuldu yazıldı falan ama gerçekten alamadım ben cevabı eğer konusu geçtiyse çok özür dileyerek tekrar soruyorum;
Vip koltuklarda ki aşağıya doğru giden boşlukların sebebi nedir acaba ?

Çevrimdışı OrkunCoskun

statta arma olsun takıntısını hiç anlayamıyorum çok çocukça aşın artık bunları biz prafosyonel kulübüz amatör değil :bandit:

Juventus Bayern Madrid amatör ve çocukca biz mi Ustayız. Yapma abi gözünü seveyim :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Osman babacan periscope

Sanki çimlere desen vermişler gibi

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Juventus Bayern Madrid amatör ve çocukca biz mi Ustayız. Yapma abi gözünü seveyim :)
arma tabiki olur olaya bu kadar takmak çocukça :money:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bişeyler isteyerek çok ayıp ediyorsunuz
Lütfedilirse şükredin edilmezse vardır bi bildikleri
Bişeyler isteyerek her şeyi kabullenenleri çok rahatsız ediyorsunuz,buna hakkınız yok

Herkes hakkını biliyor. Arma istemek isyan ve şikayete girmiyor. Herşeyi kabullenenlerle pek ilgilenmiyorum. Türkiye'nin en iyi stadyumu yapılıyor bu kadar vurdum duymaz olmanıza gerek yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erdem Çözer

http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=2163.msg530699.msg#530699
Bu mesajda da FB logosu var orda niye zoruna gitmedi?

görmemişim yoksa ona da tepkim aynı olurdu da senin zorun ne kocaman logoyu yerleştiriyorsun foruma?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı umutdogan62

eğer bu resimdeki kolona asılmış tabela ise çok güzel duryor. ingiliz stili hoş olmuş
1
9
0
3JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkes hakkını biliyor. Arma istemek isyan ve şikayete girmiyor. Herşeyi kabullenenlerle pek ilgilenmiyorum. Türkiye'nin en iyi stadyumu yapılıyor bu kadar vurdum duymaz olmanıza gerek yok.
İroniyi anlamak da ayrı bir iş tabii

Çevrimdışı mert_

@Popular Demand eline emeğine sağlık, çok güzel görüntüler...

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

@raichu gözümden kaçtıysa affola , sayımı bitirip açıkladınmı çok merak ettim :) ?

Çevrimdışı Efe

Ve benim hayaller suya düser. Beynimden vurlumus gibi oldum..
hemen bjk karta muracat et sonra bilet almayi bi dene cunku adin gorunuyor maca gittigin icin benim kombinem olmasina ragmen vermedi tff karta bjk aldim versi belki sizede oyle yapar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

İroniyi anlamak da ayrı bir iş tabii

Özür dilerim ya. Her şeyi kabullenenlere o kadar tepkili oldum ki anlayamadım kusura bakma tekrar.

Çevrimdışı Bekrakn

Osman babacan periscope

Sanki çimlere desen vermişler gibi

dün geceden beri uyku gözümden akıyor bir anda beynim durdu fotoğrafları görünce.

bakıyorum bakıyorum kenarlarda skorboardlar yok nasıl herkes normal bir şekilde devam eder şimdiye sayfaların uçması lazımdı dedim kendi kendime :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Özür dilerim ya. Her şeyi kabullenenlere o kadar tepkili oldum ki anlayamadım kusura bakma tekrar.
Önemli değil  :)

Çevrimdışı Yasin02

güncel (reklam panoları  :halay: )    led ler de K ya kadar gelmiş
inşAllah köşeler şu şekil oval olur ;

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı cursedofdragon

eğer bu resimdeki kolona asılmış tabela ise çok güzel duryor. ingiliz stili hoş olmuş

muhtemelen tabela 1-2 yerde daha var :)

Çevrimdışı OrkunCoskun

@raichu gözümden kaçtıysa affola , sayımı bitirip açıkladınmı çok merak ettim :) ?

Resmi değil ama arkadaşlar saydı.40582 yanlış hatırlamıyorsam.Loca Vip dahil. Resmi rakamları bekliyoruz bizde  :)

Çevrimdışı MustafaKync

Çevrimdışı Efe

biraz önceki çekimi izledim de 9 güne biticek gibi durmuyor, daha bunun temizliği kalan mazemeleri toparlaması var(stadın dışından söz ediyorum).
tam bitmez zaten eski acik numarali ve kapali bitirilir yeni acik bi bolum kalacak zaten konteynirlar duracak gibi gorunuyor bir muddet daha sorun yok stad acilsin ilk gerisi yapilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SuperBJK

Bir de ben bu henüz armasız logosuz stadımızı kabullenenleri anlamıyorum.
Tamam, " hele bi durun, sabredin, koyulacak, takılacak, endişelenmeyin, boşuna kendinizi üzmeyin " gibi şeyler diyenleri anlarım.
Fakat yok " çocukçaymış, takıntıymış, olmasa da olurmuş, böyle de güzelmiş " gibi yetinenleri gerçekten anlayamıyorum.
Birincisi sen bir semt takımısın. Takımdan öteye geçmişsin aşk olmuşsun ruh olmuşsun.
Yeni nesil kar amacıyla açılmış ya da satın alınmış bir kulüp değilsin.
Seni bu zamana kadar taşıyan bir şanın var, beyinlere kazılmış Şanlı Türk bayrağı olan bir arman var herkesin imrendiği.
Anlaşmalar, para, finans, o, bu, şu anlarım hepsine eyvallah koysunlar logolarını.
Ama bende koyacam arkadaş ! Hatta onların logolarından daha fazlalarını daha büyüklerini koyacam. Böyle olunca sponsorlardan da soğutuyorlar insanı.
" Beşiktaş yazıyormuş ya " Semtin her yerinde yazıyor zaten Beşiktaş.
Ben o stada girdiğimde her yerde armamı, ismimi, tarihimi görecem ki daha çok sahiplenme hissim, hırsım ortaya çıksın.
Sen Beşiktaş'sın büyük kulüpsün;
1- O çatıya Vodafone yazıyorsan karşısında Beşiktaş yazdıracaksın.
2- Karşılıklı tribünlerin bakan taraflarındaki boşluklara herkesin gözüne sokarcasına kocaman bir arma asacaksın.
3- Yeni, eski, kapalı, numaralı, tarihi duvar hiç farketmez, 4 bir taraftan o stadın Beşiktaş'a ait olduğunu herkese göstereceksin.
O stadı " Vodafone Arena" dan ibaret kıldırmıcaksın, " Beşiktaş Vodafone Arena " diye hafızalara kazıtacaksın !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık