Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

inşAllah köşeler şu şekil oval olur ;

bizim ki oval olamaz tff musade etmıo bursanın ki ovaldı tff kaldırttı köşeleri sebebi acil cıkıs tunelını kapatması olarak gösterıo bi de ben bugun skorboardların kalkıcagını dusunuodum lagkin yarına kaldı gibi.

Çevrimdışı aoguzd

Evet cikis kapisi uzwrine SET yapilmis :ishock:

Setin altını kapatmamalarının mantıklı bi sebebi var mı acaba?

Çevrimdışı cadavra

tam bitmez zaten eski acik numarali ve kapali bitirilir yeni acik bi bolum kalacak zaten konteynirlar duracak gibi gorunuyor bir muddet daha sorun yok stad acilsin ilk gerisi yapilir
benım takıldıgım şeffaf mebranların yetısme durumu yedek kulubesıne hala baslanmadı led reklamların yetısememesı bunlar biraz dusundurucu özellıkle seffaf mebran kısmı ınsallah tff izin verir ne diyelim.

Çevrimdışı sbrhrzmn

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tkuybu

Arkadaslar ben olimpiyata gittim bilet ciktiginda 2 tane alip digerini gitmeyen bi arkadasima transfer edebilirmiyim ayrica kisi basi kac bilet alma hakkimiz var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorbordlar bence yarın kesin kaldırılacak.Pazartesinden itibaren saha çizgileri,yedek kulübeleri falan yapılır.Sonra zaten kalıyor 1 hafta :super: :super:

Çevrimdışı Bekrakn

:ishock: :ishock: ALLAHIMMM KALE DİREKLERİ AĞLARLA BERABER MONTAJLANMIŞŞ :halay: :halay:

siyah olaymış daha iyiymiş ama olsun böyle de yakışıklı durmuş hele bi skorboard kalksa da görsek arkada tribün, önde kaleyi :D

Çevrimdışı empisayn

Bir de ben bu henüz armasız logosuz stadımızı kabullenenleri anlamıyorum.
Tamam, " hele bi durun, sabredin, koyulacak, takılacak, endişelenmeyin, boşuna kendinizi üzmeyin " gibi şeyler diyenleri anlarım.
Fakat yok " çocukçaymış, takıntıymış, olmasa da olurmuş, böyle de güzelmiş " gibi yetinenleri gerçekten anlayamıyorum.
Birincisi sen bir semt takımısın. Takımdan öteye geçmişsin aşk olmuşsun ruh olmuşsun.
Yeni nesil kar amacıyla açılmış ya da satın alınmış bir kulüp değilsin.
Seni bu zamana kadar taşıyan bir şanın var, beyinlere kazılmış Şanlı Türk bayrağı olan bir arman var herkesin imrendiği.
Anlaşmalar, para, finans, o, bu, şu anlarım hepsine eyvallah koysunlar logolarını.
Ama bende koyacam arkadaş ! Hatta onların logolarından daha fazlalarını daha büyüklerini koyacam. Böyle olunca sponsorlardan da soğutuyorlar insanı.
" Beşiktaş yazıyormuş ya " Semtin her yerinde yazıyor zaten Beşiktaş.
Ben o stada girdiğimde her yerde armamı, ismimi, tarihimi görecem ki daha çok sahiplenme hissim, hırsım ortaya çıksın.
Sen Beşiktaş'sın büyük kulüpsün;
1- O çatıya Vodafone yazıyorsan karşısında Beşiktaş yazdıracaksın.
2- Karşılıklı tribünlerin bakan taraflarındaki boşluklara herkesin gözüne sokarcasına kocaman bir arma asacaksın.
3- Yeni, eski, kapalı, numaralı, tarihi duvar hiç farketmez, 4 bir taraftan o stadın Beşiktaş'a ait olduğunu herkese göstereceksin.
O stadı " Vodafone Arena" dan ibaret kıldırmıcaksın, " Beşiktaş Vodafone Arena " diye hafızalara kazıtacaksın !

Nokta . :claps:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Bu arada hibrit %90 seviyelerine gelmiş neredeyse.Yarın akşam en geç Pazartesi akşam hibrit işi biter. :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

benım takıldıgım şeffaf mebranların yetısme durumu yedek kulubesıne hala baslanmadı led reklamların yetısememesı bunlar biraz dusundurucu özellıkle seffaf mebran kısmı ınsallah tff izin verir ne diyelim.
seffaf mebran neden yetismesin diger saydiklarinda oyle daha 9 gun var yetismeyecek diye diye stadi actik  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada hibrit %90 seviyelerine gelmiş neredeyse.Yarın akşam en geç Pazartesi akşam hibrit işi biter. :biggrinking: :biggrinking:
pazartesi gun icinde biter
Şampiyon Beşiktaş JK

siyah olaymış daha iyiymiş ama olsun böyle de yakışıklı durmuş hele bi skorboard kalksa da görsek arkada tribün, önde kaleyi :D
İnönüdeyken kale ağlarında Beşiktaş logosu vardı seney bence yapacaklar şimdi acele olduğundan yok hiç farketmez zaten sadece kale arkası görüntülerde farkediliyordu :icool:

pazartesi gun icinde biter
Aynen Salı günüde artık saha çizgileri çizilmeye başlanır zaten 1 günlük iş. :ok:

seffaf mebran neden yetismesin diger saydiklarinda oyle daha 9 gun var yetismeyecek diye diye stadi actik  :evillol:
şeffaf en geç Cuma günü bitirilir.Yedek kulübeleri keza 2 3 gün sürer montajı

Çevrimdışı Efe

şeffaf en geç Cuma günü bitirilir.Yedek kulübeleri keza 2 3 gün sürer montajı
hafta ici bitirirler saha ici isleri bisey kalmaz onemli olan dis kisim ne kadar bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KCKF

Arkadaslar ben olimpiyata gittim bilet ciktiginda 2 tane alip digerini gitmeyen bi arkadasima transfer edebilirmiyim ayrica kisi basi kac bilet alma hakkimiz var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.
KCKF^^<3

hafta ici bitirirler saha ici isleri bisey kalmaz onemli olan dis kisim ne kadar bitecek
Dış kısımda Nisan sonundaki Kayseri maçına kadar tamamen bitirilir bence.

Çevrimdışı brci

@Efe    ciddi anlamda kafama çok takılıyor. Başkan da canlı yayında çatıya ısıtma sistemi şimdilik düşünmüyoruz çatının kaldırabileceği bir ağırlık sınırı var demişti. Şimdi tabiki hesaplanıp düşünülmüştür herhangi bir kaza olmayacaktır vs ama çok merak ediyorum bizim çatının kaldırabileceği max ağırlık nedir ? mesela başkan ısıtma sistemini düşünmüyoruz çatıya yük bindirir derken henüz scoreboard kararı verilmemişti çatıya takılacak diye. Açıkçası düşünüp duruyorum ısıtma sistemini düşünmezken tonlarca ağırlıktaki iki scoreboard napar ??

via.Ali Fuat Duatepe. Panoromik görselde hibritin ne kadar az bölüm kaldığı gözüküyor  :)

Çevrimdışı iilkerr

direkler harbi İngiltere'den gelmiş. ben başta pek ihtimal vermemiştim. 746. sayfadaki fotoda görünüyor. harrod marka. internet sitelerine baktım, adamlar saha ekipmanıyla ilgileniyor. amerikan futbolu hokey tenis vs vs de var.