Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485914 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Bekrakn

Vip koltuk arkalarının ledleri takıldığı,skorboard'ların yukarı çekildiği söyleniyor foto lazım acil

sosyal medyada daha öyle bir fotoğraf denk gelmedi ama. çoğu da on onbeş dakika önce yüklenmişti. biraz daha bakıyorum

Çevrimdışı vural

Tarihimizin yuzkarasidir kendisi.

Bize tarihimizin en buyuk hezimetini yasattigi yetmiyormus gibi bide utanmadan mac sonu hayat devam ediyor diyor beyfendi

Konusma be adam sus sadece istifa ediyoum de

Dahasi da var sezon Basi Bursaya tekrar getirildiginde Bursa baskanina yalakalik yapmak icin Senol hocaya sallamis ve Bizim onlarin oyuncularini ayarttigimizi ima etmisti

Bunlar benim icin fazlasiyla yeterli sebeplerdir bu nedenle Ertugrul Benim icin Besiktasli ertugrul degil !! Sadece ertugruldur Kendisine en ufak Saygi dahi duymuyorum bir daha bu kulubun kapisinin onunden dahi gecirilmemelidir !!! :busted_cop:

+Hangi takımı çalıştırsa beşiktaşa sallayan zat-ı muhterem.
Kapıda görsem selam vermem kendisine.

:bur2:

Çevrimdışı Bekrakn

Bu arada sabahtan beri medyada karaborsa konusu almış başını gidiyor. çoğu haberde de sanki önceliklilerin beşer onar biletleri götürdüğü ve kulübün de buna göz yumduğu gibi yansıtılmış. nereden vuracaklarını şaşırdılar.

Çevrimdışı Gorgaze

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Kartal1903

Vip koltuk arkalarının ledleri takıldığı,skorboard'ların yukarı çekildiği söyleniyor foto lazım acil

Perıscope ta yarıım saat önce yayın yyapılmıs kısa bı yayın..orda skorboardlar aynı yerınde duruyor..yarım saattede kaldıramazlar herhalde
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Bekrakn

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 12:30:30 Bekrakn ]

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Bekrakn

Abi Zenmate'den Almanya yapıp izledim. İzlemeyen varsa öyle yapsın.

Müziği kaldırdım işleniyormuş hala %80'de.
Sonra herkes izleyebilir zaten gerek yok az kaldı :)
          [img width=41

hocam çekimin yüklemesi ne durumda @Popular Demand

Yüklendi çoktan ama kullandığım müziğin telifi vs uğraştırıyor namussuz youtube :D
Birazdan yayınlanır az kaldı.
          [img width=41

Çevrimdışı Bekrakn

Yüklendi çoktan ama kullandığım müziğin telifi vs uğraştırıyor namussuz youtube :D
Birazdan yayınlanır az kaldı.

eyvallah emeğine sağlık  :ok: :ok:

Çevrimdışı raichu

@Popular Demand  eline sağlık görememiş halinle de iyi çekmişsin bea  :bandit:

@Popular Demand  eline sağlık görememiş halinle de iyi çekmişsin bea  :bandit:

Eyvallah :) Cidden çatı hizasına geldiğim gibi gitti sinyal ama tahminen çektim artık nereyi alırsa diye.
İstanbul'un göbeğinde stat yapmağa çalışıyoruz normaldir jammerlar saraylar falan :D
          [img width=41

Çevrimdışı furkankaya1903

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz müziği güzel olmuş ama telif hakkı ne diyelim vpn den izliyorum 👍👍👍👍

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı raichu

membran araları ne zaman yapıştırılirki  :alala:

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz müziği güzel olmuş ama telif hakkı ne diyelim vpn den izliyorum 👍👍👍👍

Telif o müzik için değildi. Tek izlediğim dizi ve kabus havasını da hissettirsin diye kullandım. Telif I'm in Control şarkısı içindi  :)
Keşke vimeo kullansaydım youtube kakasını çıkarmış işin ya.
          [img width=41

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Vpn kullanıyorum ama izleyemiyorum 
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı furkankaya1903

Vpn kullanıyorum ama izleyemiyorum
Bilgisayar dan Chrome a Zenmate eklentisi kur aktif et öyle izlenir 👍😃

Çevrimdışı Burak Akay

Demekki yanlış bilgi verdiler resim görmeden kimseye itibar etmemek lazım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Bekrakn

membran araları ne zaman yapıştırılirki  :alala:

videoda şöyle bir ayrıntı var sanki tam yapıştırmıyorlar da böyle çok hafif aralık alacak gibi kapatıyorlar sanırım. ya da membran çelik iskeleti örtüp suyu direk oluğa akıtacakmış gibi @raichu

Çevrimdışı Bekrakn

@Popular Demand efsane çekim olmuş eline sağlık phantom 3 mü bu çok kaliteli olmuş kıydım kotaya 1080p keyfini çıkara çıkara izledim :D

yalnız bir dahakine kapalı tarafından geleyim diyordun yine güvenliğe göstere göstere yeni açık üstünden gelmişsin başına bir iş almadan bitti allahtan bu iş de :D