Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

Günaydın arkadaşlar :)  Çatı kolonları arasına gelecek ledler olabilir @mert_

Çevrimdışı SuperBJK

Amigo degil yayinci kurulus icin kamera noktasi .

O kamera en arkada diye biliyorum. Bunu çıkış kapısının üstüne koymuşlar sanki

Çevrimdışı sallapati

Günaydın
Yeni acık amigo yeri yapılmış

amigo yerini güzel yere koymuşlar.. hem alta hem üste sesini geçirir... megafon olacak mı acaba?  :)

Çevrimdışı mert_

Günaydın arkadaşlar :)  Çatı kolonları arasına gelecek ledler olabilir @mert_
inşallah öyledir hocam :)  @Ümit Marmaris

Çevrimdışı sallapati

led olur mu yaw.. açık kamyon kasasında led gelir mi  :D

Çevrimdışı sallapati

Günaydın Arena :)

Sabah sabah güvenli ile son kez papaz olma pahasına çekimimi yaptım.
Sinyal kesiciler konmuş veya büyük bir sinyal kirliliği vardı anlamadım ama çatının üstüne çıktığın anda cihazımdan görüntü kesiliyordu.
Artık görmeden çektim rastgele. Ne çıktıysa izleriz bikaç saate :D

protokol gelecek ya pazar günü.. sinyal kesici jammer ları deniyor olabilirler.. bu aralar bence çekim yapma @Popular Demand .. alet kaybolur yine belki

Çevrimdışı Popular Demand

protokol gelecek ya pazar günü.. sinyal kesici jammer ları deniyor olabilirler.. bu aralar bence çekim yapma @Popular Demand .. alet kaybolur yine belki

Olabilir çünkü 50 metre uzaklaşmadan gidiyor sinyal çok denedim o yüzden yetersiz bir çekim oldu.
Zaten son çekimdi artık ihtiyaç yok biliyosunuz :)
          [img width=41

Çevrimdışı SuperBJK

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

Tribün ayırımlarını sökmüş gidiyorlar. Olabilir mi acaba  :D Öyleyse yolları açık olsun  :halay:

Çevrimdışı SoRe

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

vala file diyorlardı kale arkalarına sanırım bu kamyondakiler kale arkası tel örgüleri.... :by2:

Çevrimdışı ccfirat

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

Yeni açık arkasındaki havalandırma (klima vs) platformunun önünü kapatmak için olabilir belki

Çevrimdışı Yankee

Tribün ayırımlarını sökmüş gidiyorlar. Olabilir mi acaba  :D Öyleyse yolları açık olsun  :halay:
+1  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni açık arkasındaki havalandırma (klima vs) platformunun önünü kapatmak için olabilir belki

en mantıklısı bu :D

Günaydın bu arada :D

Çevrimdışı aoguzd

İnşallah staddan sökülen tel örgülerdir, aksini düşünmek istemiyorum..

Çevrimdışı Karabay

@mert_ hocam onlar çatı paneli bence  :tabe:

led panel gibi durmuyor yeni açık arkasında klimalar filan varya onları kapatmak için olabilir.

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın
Yeni acık amigo yeri yapılmış

Günaydın, projede amigo yeri diye bir bölüm yok. En azından ben hatırlamıyorum. Olsa bile en üst sırada olmaz. Süzer Plazayı mı azarlayacak. Bağırın leeen  :evillol:

Çevrimdışı Bekrakn

bu da mantıklı. peki havalandırmaların önüne bunlarla duvar gibi bir şey yapıldığında o duvarı kaplama şansı olur mu acaba böyle çıplak kalmayacaktır herhalde :D

tribün ayrımları bu kadar büyük ve tek parça olmaz, onları söktüler parça parça yolladılar bence:D

Çevrimdışı Bekrakn

Günaydın, projede amigo yeri diye bir bölüm yok. En azından ben hatırlamıyorum. Olsa bile en üst sırada olmaz. Süzer Plazayı mı azarlayacak. Bağırın leeen  :evillol:

en üstte değil ki abi çıkış kapısının üzerinde daha bi dünya sıra var sadece en alta koymamışlar o kadar.

projede olmasa da başkan geçen koyacağız setleri dedi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bunlar çelik bariyer arkadaşlar. Fotoğrafta ilerde yol üstünde duranlarla aynı. Led falan değil. Ancak sabit değil. Portatif olanlardan

ysariusta

• Ziyaretçi

Bunlar çelik bariyer arkadaşlar. Fotoğrafta ilerde yol üstünde duranlarla aynı. Led falan değil. Ancak sabit değil. Portatif olanlardan

al işte adama bak hemen koltuğa yazı yazmış  :s20: :s20:

Çevrimdışı Erdem Çözer

al işte adama bak hemen koltuğa yazı yazmış  :s20: :s20:

yanlış okumadıysam hakkari gücü yazıyor.. geçenlerde stadı gezmişlerdi.. baktım twitter hesaplarını falan bulamadım  :s20:

edit:buldum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

yanlış okumadıysam hakkari gücü yazıyor.. geçenlerde stadı gezmişlerdi.. baktım twitter hesaplarını falan bulamadım  :s20:

edit:buldum
Aynen benimde ilk o geldi aklıma o ekipten biri yapmış olabilir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi