Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Konu dışı için çok çok özür dilerim ama 3lü biletle ilgili birşey soracam.  Ben passodan kendi kullanıcımla girip  iki koltuğu yanyana  3lü bilet alabilir miyim ? Biri benim TCme. Diğeri arkadaşımın TCsine ?  Yoksa bir kişi sadece bir tane mi 3lü bilet alabilir?
üçlü bilet bitti maalesef siz tekli bilet alabilirsiniz artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dharma07

onun uefa kriteri var hocam basın tribününü istediğin yere koyamazsın diye biliyorum

Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. En güzel yerde maç izliyorlar. :steamed: :steamed:

Çevrimdışı can1903

Öylede bu elemanda günlerce bi shit biliom diye trolledi milleti salla boşver ordan burdan topladığı resimler ile hit kasıyor

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde biliyorum diye geçiniyor o sıkıntı. Nası trolleniyorsun ya :D Müthişsin abi  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı berkotistis

üçlü bilet bitti maalesef siz tekli bilet alabilirsiniz artık

@Efe kombineli değilim  5 Nisanda 2. önceliklilere çıkacak ya onun için demiştim.  Yoksa o da mı bitti  :bawling:

de CD

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EagleForce

skorbord denemeleri link burda siteye koyabilecek birisi varmı :ebebe:

Harika gozukuyor. Yalniz ortada hafif sag ust koseye dogru olu pixeller var gibi. Oyleyse o parcayi degistirirler umarim.

Çevrimdışı Sergenyalcın

Abiler merak ettiğim iki soru var merakımı giderirseniz çok sevinirim

1-) Stadın adı zaten vodafone arena her yerde vodafone yazıyo ama anlamadığım ve komik bulduğum şey tirübünde bile vodafone arena yazıyo çok saçma değil mi ? Onun yerine o tribün kiralanamaz mı ? Ve neden vodafone arena yazdığı hakkında bilgisi olan var mı?

2-) Bu çimlerin desenleri nasıl yapılıyor yani çok merak ediyorum anlatabilecek olan var mı ? :) şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı remiles

madem çoğu konuda juve'yi örnek alıyoruz bunda da alalım. maç öncesi skorbord'ta oyuncuların fotosu gözüksün ve anons edilsin.

Çevrimdışı Sergen1903

@Efe kombineli değilim  5 Nisanda 2. önceliklilere çıkacak ya onun için demiştim.  Yoksa o da mı bitti  :bawling:

bende merak ediyorum bu konuyu O daha bitmedi ama kriteri çok anlayamadım bütün statlara gitmiş olmak mı gerekiyor ikinci önceliği kazanmak için? :alala:
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 03:15:21 Sergen1903 ]

Çevrimdışı Sergen1903

Abiler merak ettiğim iki soru var merakımı giderirseniz çok sevinirim

1-) Stadın adı zaten vodafone arena her yerde vodafone yazıyo ama anlamadığım ve komik bulduğum şey tirübünde bile vodafone arena yazıyo çok saçma değil mi ? Onun yerine o tribün kiralanamaz mı ? Ve neden vodafone arena yazdığı hakkında bilgisi olan var mı?

2-) Bu çimlerin desenleri nasıl yapılıyor yani çok merak ediyorum anlatabilecek olan var mı ? :) şimdiden teşekkürler

1.si vodofone ile büyük bir anlaşmamız var bu anlaşma içeriğinde tribün ismi ile alakalı bir madde yok hatırladığım kadarıyla ama o tribün sadece üstte vodofone altta beşiktaş jk yazısıyla kamera açısında olduğu için yapılmış olabilir.

2.si çimler doğal olarak uzuyor şekillerde çimlerin uzun ve kısa kesilmesiyle renk tonlarında farkllaşma oluyor mesela uzun olan daha koyu yeşil gözükür.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Kartallı arma bence artık kaldırılmalı...Şahsen ben o kartalın armaya yakışmadığını düşünüyorum...Tek başına armamız olmalı o boşlukta...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Abilerim ben birsey sorucaktım yarın o tarafa yol gitmeyi dusunuyorum ıcerı alırlar mı ameliyata gırmeden once babamla gezmek ıstıyoruz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Günaydın
Yeni acık amigo yeri yapılmış

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın
Yeni acık amigo yeri yapılmış
Amigo degil yayinci kurulus icin kamera noktasi .

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın Arena :)

Sabah sabah güvenli ile son kez papaz olma pahasına çekimimi yaptım.
Sinyal kesiciler konmuş veya büyük bir sinyal kirliliği vardı anlamadım ama çatının üstüne çıktığın anda cihazımdan görüntü kesiliyordu.
Artık görmeden çektim rastgele. Ne çıktıysa izleriz bikaç saate :D
          [img width=41

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sinyal kesiciler konmuş veya büyük bir sinyal kirliliği vardı anlamadım ama çatının üstüne çıktığın anda cihazımdan görüntü kesiliyordu.

Günaydın kardeşim.. eyvallah  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Günaydın Beşiktaşlılar ve @martin40  :icool:. Eline sağlık @Popular Demand

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
@Popular Demand emegine saglik dort gozle bekliyoruz cekimini :acim: :acim:

Çevrimdışı mert_

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

Çevrimdışı Bekrakn

Amigo degil yayinci kurulus icin kamera noktasi .

abi kamera platformu en üstte tam ortadaydı sanırım.

Çevrimdışı Kartal1903

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

Kale arkalarına gelecek tel örgu degıldıır ınsallah
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Bekrakn

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

loca önlerindeki ledlere göre çok daha büyük gibi bunlar.

tribün çatı arasını mı düşündüler acaba :naughty:

Çevrimdışı berkayyalcin963

izlemenizi tavsiye ederim dünden bugüne vodafone arena
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Alparslan