Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485712 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gokhanwww

Kamyonla yeni gelen ürünler çatı ile dış kısım boşluklara konacak led paneller..bunların yapısı diğer led panolardan farklı...hayırlı olsun

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı sallapati

güncel (reklam panoları  :halay: )    led ler de K ya kadar gelmiş

Çevrimdışı Furkan Sarper

abiler su karsilastirma fotosuna ihtiyacim var. bizim statla kadikoyu

bilmeyen arastirmayan arkadaslar bizim stad icin , cok alcam cok genis kadikoy daha dik gibi sacma seyler soylediler. tek fotoyla vermek istiyorum cevabi

ysariusta

• Ziyaretçi

stat içinden

@canergiray77 bak engelli koltukları nerdeyse bir adam boyu üstte. Kimse engel olamaz sizin görüşünüze.  :ok:

Çevrimdışı gokhanwww

cati arası led paneller bu şekilde oluyor ve kamyonla gelenler buna benzemiyormu??

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

@canergiray77 bak engelli koltukları nerdeyse bir adam boyu üstte. Kimse engel olamaz sizin görüşünüze.  :ok:

bir adam boyu mu? bence daha dikkatli bak çünkü standart yükseklikte ve oraya platform yapmadıkları sürece öndeki seyirciler ayağa kalktığı anda engelli arkadaşlarımız maçı izleyemeyecek. .
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

bilmeyen arastirmayan arkadaslar bizim stad icin , cok alcam cok genis kadikoy daha dik gibi sacma seyler soylediler. tek fotoyla vermek istiyorum cevabi

Sesini çıkartma nasılsa giremezler göremezler bizim stadı. Onlarda mutlu olsun. Koyacan fotoyu adamları derde salacaksın. Sonrasında bunalıma girerler. Akıl sağlığına kadar yolu var bunun. Yazık değil mi? Çok ayıp  :sumo:

Şaka bir tarafa. Açılarla ilgili bir konu bu ve fotoğrafla anlaşılır mı bilmiyorum.

Çevrimdışı SuperBJK

Abi önemli olan koltuklar değil zaten, yanlarına gelecek olan tekerlekli sandalyeler. Standart yükseklikte aşağıdakilere göre bence. Sadece koltukları yukarı kaldırmışlar zemin standart. Zaten koltuklar da refakatçi için diye biliyorum.

Çevrimdışı arc1999

Koltuk düzeni bana nedense değişik geliyor ben Konyalıyım belediyenin yaptığı Konya stadının koltuk düzeni daha hoş gözüküyor göze bence

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ayberk

resmi bilmiyorum, bunu daha önce @Necmi Abi paylaşmıştı
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-5-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/?action=dlattach;attach=52939;image
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 10:56:18 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi önemli olan koltuklar değil zaten, yanlarına gelecek olan tekerlekli sandalyeler. Standart yükseklikte aşağıdakilere göre bence. Sadece koltukları yukarı kaldırmışlar zemin standart. Zaten koltuklar da refakatçi için diye biliyorum.

Maç süresince Koltuğa oturamazlar mı?

Çevrimdışı sallapati

giriş kapılarının önündeki turuncu şeyler nedir?

Çevrimdışı merttokeer

herkese günaydınlar...

bunlar ne olabilir?

stad dışı güvenlik şeridi olabilir üst araması yapılan alanı belirlemek için

ysariusta

• Ziyaretçi

bir adam boyu mu? bence daha dikkatli bak çünkü standart yükseklikte ve oraya platform yapmadıkları sürece öndeki seyirciler ayağa kalktığı anda engelli arkadaşlarımız maçı izleyemeyecek. .
Erdem koltukların sabitlendiği parça baya yüksek. Koltuğa çıkmaz prekasta basarsa öndeki adam. O kadar vardır. Adam dediysek basketbol geçmişi olana birinden bahsetmiyorum. Ortalama türk erkeği. 170 cm.

Çevrimdışı Bekrakn

Maç süresince Koltuğa oturamazlar mı?

yok abi koltuklar refakatçiler için oluyor boşluklara sandalyeleriyle geliyorlar direk. aslında boş olan yerlere şöyle yarım metre bir metre kadar bir platform yapılsa daha iyi olabilir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Erdem koltukların sabitlendiği parça baya yüksek. Koltuğa çıkmaz prekasta basarsa öndeki adam. O kadar vardır. Adam dediysek basketbol geçmişi olana birinden bahsetmiyorum. Ortalama türk erkeği. 170 cm.

ben de tam diğer koltuklarla standart yükselikte koymuşlar diyorum.. sanırım fotoğraf seni yanıltıyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6 Ertuğrul Sağlam

Ertugrulun Besiktasla adinin bile anilmamasi gerekir

Ertugrul benim gozumde Besiktasli Ertugrul Degil !!! Sadece Ertugruldur !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bekrakn

stad dışı güvenlik şeridi olabilir üst araması yapılan alanı belirlemek için

hocam o paneller nerden baksan 2.5x2.5 veya 3x3 gibi. o kadar büyük panelleri güvenlik şeridi için neden kullansınlar ki. üretilmiş gönyeden çıkmış onları bir yere montajlayacaklar giydirme gibi bir şeyler yapılır kesin. şimdilerde yavaş yavaş kaldırılan kapalı arkasındaki paneller gibi 1.5 metre yüksekliğinde bir bariyer çekersin yeter güvenlik için.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Ertugrulun Besiktasla adinin bile anilmamasi gerekir

Ertugrul benim gozumde Besiktasli Ertugrul Degil !!! Sadece Ertugruldur !
gerekçesinide söylermisin

Çevrimdışı Radlig

madem çoğu konuda juve'yi örnek alıyoruz bunda da alalım. maç öncesi skorbord'ta oyuncuların fotosu gözüksün ve anons edilsin.

Aynen gayet iyi olur. Hatta Lig TV'de istatistikler verilirken ki gibi futbolcunun kollarını bağladığı bir animasyon tarzinda olabilir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

kapalı alt katta işler yavaş yavaş bitiyor sanırım kapıları kapatmışlar  :halay: :halay: :halay:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Furkan Sarper bak bu fotoğraf bir fikir verebilir. Birebir karşılaştırma için tribün açılarına bakmak lazım. Epey bir süredir bizde de yeni açık üst ilk sıradan fotoğraflar geliyor. Bu fotoğrafta saraçoğlunun üst kat ilk sırasından alınmış.