Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488068 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Savaş

skorbord denemeleri link burda siteye koyabilecek birisi varmı :ebebe:

Bu ışık oyunlarına bayılıyorum. Bir de bunları renkli yapabilirlerse efsane olur.

Çevrimdışı ilhancelebi

Daha stadyumu acmadan zarar vermeye basladik, acildiktan sonra neler olur kim bilir.

Çevrimdışı tayfun_bjk

Havadan:
yok bundan ötesi.. ama stadı yaptım diye gomeze toreye sallamanın luzumu yok. sallamayalım arkadaslar sampiyonluk gitmesin. medyanın oyununa gelmeyelim gelenler olsada gaza gelenler olsada.. zaten renkli medya gomezi yolladı %30 transfer bedeline halbuki %70 alacagız gomez transferinden, toreyi de westham a yolladı ki bunlar suya sabuna dokunmasınlar . ayaklar uzak uzak gitsin.. timsah dansı yalan olmasın ..

Çevrimdışı serti67

Daha stadyumu acmadan zarar vermeye basladik, acildiktan sonra neler olur kim bilir.
ogrenemıcez ınsan olmayı zarar vermemy neresınde ne fazlalalstı acaba bunu yazıncaaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bürküt

Geçen gün Hakkari Gücü bayan futbol takımı gezmişti stadı onların eseri sanırım...

Belirtilen yere 3 lu armayi ekledim nasil durmus

Kardeşim emeğine saygı duyuyorum ama o üçlü arma oraya hiç gitmemiş, hem simetrik değil hem de gereksiz kafa karıştırıcı. Karar mekanizmalarındakilerden biri takip ediyordur diye cevap vermemek istemedim. Orası için en uygun arma çift kartallı logomuzdur, hem simetrik hem de boyun olarak da çok uygun. Daha da önemlisi her gördüğümde bana inönüyü hatırlatan tek ve en güzel parça olacak... İnşallah bunu yaparlar

Çevrimdışı tayfun_bjk

hakkarili ya da memleketimizin baska bir yerlisinin burada iz bırakmak istemesi içten bi durum belki ama dogru değil tabi ..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selta

beklediğimden daha iyi bir goruntu kalitesi var  :ok: :ok:

bu stad ısıklarıyla lg ile bir anlasmamız vardı baskan bahsetmişti o konuyu tam cozemedim varmıdır net bir bilgimiz?

Saha aydınlatmalarını LG verdi. Sektörden duyduğum kadarıyla ücretsiz yaptılar işi.

Çevrimdışı furkan_reis

evet, o konuya da değinecektim unutmuşum. 2-3 koltukta daha böyle isim gördüm. kombine sahipleri kendi akıllarınca koltuklarına isim yazmış anlaşılan. benim anlamadığım görevliler buna nasıl müsade ediyor? biz orada basın mensubu olmamıza rağmen yanımızda hep birileri vardı ki olması da gerekiyor zaten.
tek gerçek BEŞİKTAŞ!

Çevrimdışı Efe

Numaralı saha kenarındaki suni cimler serildi.Pazartesi gunu montajı baslar bence yedek kulubelerinin.

son gün takacaklarmış size inat :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Aspor da yorumculuk yapan şu Taner isimli şahsa sosyal medyadan gerekli cevabı verelim arkadaşlar gereksiz ve yersiz olarak takımı ve Başkan'ı eleştiriyor

Haklisiniz abiler bende o shopu mobilden yaptim usta olan abilerimiz yapsa cok daha iyi olacaktir eminim ama benim kanaatimce juve gibi sadece amblemimizi koysak sade bi sekilde daha hos durmazmi

Çevrimdışı deniz0140

Mardin seyahatimde, 15.yüzyılda yapılmış Kasimiye Medresesi'nin duvarında "81/1 tertip Tokat" yazısının kalem ile değil duvara kazındığını görünce dumura uğramış biri olarak çok da yadırgamadım doğrusu.....

Çevrimdışı Orhan

Hayvani bile egitebiliyorsun 3 kere 3 diyosun 9 kere havliyor.Ama insani eğitemiyorsun tuhaf!!

Çevrimdışı dharma07

Beyler takdir edersiniz ki basın tribünün olduğu yer hem seyir zevki açısından stadın en güzel yerlerinden bir tanesi hem de maddi açıdan yüksek gelir kaynağı olabilecek yer. Basın tribününü oradan kaldırıp eski açığa 3. kat olabilecek şekilde iki köşelerine veya gerekli izinler alınırsa eski açığın alçak kalan kısmın üstüne yapılsa seneye daha güzel olmaz mı? Hem kapasite artar hem de eski açığın kısa olan görünümü daha iyi hale gelir bence.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı cn

scorboardlar muhteşem oluyor , attığımız gollerin en azından tekrarı olsa birde tadından yenmez . birde arkadaşlar , dolmabahçenin karşısına böyle bir ekran kurulsa maç günleri maç hakkında bilgi verse, diğer günlerde reklam kazansak bundan mesela. hem bursa maçında belki yönetim sürpriz yapıp maçıda yayınlar, stadı bitirdik dışından hayallere devam  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

arkadaşlar yatmadan önce sizden bir ricam olacak , lütfen açılış günü stadyumu ve çevresini görüntülerken ağlayan kişileri kadraja almayın. ben şimdiden gözyaşlarımı tutamıyorsam o gün neler olur tahmin edemiyorum, duyarlı olalım lütfen.

Çevrimdışı 1903myth3

işaretlediğim kısım tam kapalıda aydınlatma takılmayan yerin karşısına denk gelen numaralı kısmı. sanırım burada da aydınlatma takılmamış veya iç kısımda kalmış. yani bu boşluklar arma için bırakılmamış olabileceği gibi armalar karşılıklı olarak her iki tarafa da konulabilir. bilemedim şimdi. karşılıklı gelecekse daha efsanevi bir görüntü olur. juvede tek taraflıydı sanki.

Çevrimdışı raichu

Beyler takdir edersiniz ki basın tribünün olduğu yer hem seyir zevki açısından stadın en güzel yerlerinden bir tanesi hem de maddi açıdan yüksek gelir kaynağı olabilecek yer. Basın tribününü oradan kaldırıp eski açığa 3. kat olabilecek şekilde iki köşelerine veya gerekli izinler alınırsa eski açığın alçak kalan kısmın üstüne yapılsa seneye daha güzel olmaz mı? Hem kapasite artar hem de eski açığın kısa olan görünümü daha iyi hale gelir bence.  :tabe: :tabe:
onun uefa kriteri var hocam basın tribününü istediğin yere koyamazsın diye biliyorum

Çevrimdışı berkotistis

Konu dışı için çok çok özür dilerim ama 3lü biletle ilgili birşey soracam.  Ben passodan kendi kullanıcımla girip  iki koltuğu yanyana  3lü bilet alabilir miyim ? Biri benim TCme. Diğeri arkadaşımın TCsine ?  Yoksa bir kişi sadece bir tane mi 3lü bilet alabilir?

Çevrimdışı fore_kazık

Skordoard denemesinde ölü piksel var. Koltuklara uyumlu olsun diye özellikle yaptık demesinlerde... :) dev ekranlarda en nefret ettiğim şey karartı bölgelerin olması...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Efe

kibrit makinası pazartesi sahadan çıkar son videolara göre az bi bölüm kalmış en fazla 2 gün alır belki pazarteside bi miktar çalışır ve sahadan çıkartılır kibritleride çaktık artık 9 gün kaldı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."