Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488048 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ya bu resmi paylasan tip daha önce burda bizleri tehdit eden şahıs degilmi ?
Gerci sonradan @Necmi abi basmıstı tekmeyi  :kop:
Malum siteden aldığı resimleri kendi çekmiş gibi guncel basligi altında paylaşıyor.Ne beklersin zaten.Verdiği sallama tarihlerden hiçbiri tutmadi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kalyoncu

neden boşken de güzel görünmesin? böyle savunma mı olur allah aşkına ya. piksel ve sponsor yazılarına da aynısı deniyordu. fullken görünmeyecek diye diye çingene çadırına çevirdiler statı. bembeyaz tribünün sonuna tutup 4 sıra siyah koltuk koyan da kesin bu kafada biri.
Soru sormuş insan gibi senin verdiğin cevaba bak bikere yazdım bida yazayım tribünler dolu olduğunda loca sahipleri içeride olursa o koltuklar dolmazsa beyaz olması göze batmazmı böyle düşünmüş olamaz mı  ki soru sormuş farkeder mi demiş bak umarım özür dileme erdemini gösterirsin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar herkesi yanılttım özür dilerim saha kenarı ledlermiş onlar..Görevliye sorduğumda üste takılacak demişti
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı furkan_reis

1) Stada öncelikle çoğu kişinin girdiği yeni açığın kapalı ile buluştuğu çapraz kapıdan girdik. ilk giriş kapısı üst katta olduğu için haliyle oldukça dik bir yapıyla karşılaştık. bütünlük açısından çok iyi ancak herkesin dediği gibi keşke eski açık da yeni açık gibi olsaymış efsane bir ambiyans olurmuş.

2) Tribünleri ayıran tel örgülerin oradan sahayı görmeyi çalıştım. Maalesef görüş açısı bakımından pek hoş durmuyor. Hatta bazı noktalarda stadın %70'i tel örgülerden görünüyor. Umarım yazın değiştirirler. Kimse oradan maç izlemek istemez.

3) Temizleme işleri devam ediyor, iç kısımlarda teyzeler merdivenleri ve yerleri siliyordu. Ayak üstü bir tuvalete girdim. Kalite açısından kesinlikle çok üst düzey ancak bayağı bir pisti. Muhakkak temizlenir ama inşallah yetiştirirler, çünkü tribün koltukları da oldukça pisti bizim baktığımız yerden.

4) Çatıdan endişesi olanlar bence boşuna endişe etmesin. Sapasağlam duruyor, halatların kalabalığı hiç öyle korkutmasın, maşallah taş gibi, beni hiç tedirgin etmedi.

5) Drone uçurmak için saha zeminine indik. Çimlere basmadık tabii ki, henüz sentetik çim döşenmeyen betonun üzerindeydik yeni açık tarafında. Yalnız çimlerin yakından görüntüsü muhteşem. Ayak basmaya kıyamadım bile ki basmam da zaten.

6) Skorboardlar yanından bakınca cidden çok büyük duruyor. Ben oradayken hala montaj devam ettiği için yaklaştırmadılar fazla. Ama 100 metrekare boşuna demiyorlar. Hakkaten baya büyük.

7) Koltukların sağlamlıkları gayet iyiydi. Yanımda yapılı bir arkadaş vardı ve yanyana gayet rahat bir şekilde oturduk. Hiç de rahatsızlık hissetmedim.

8) Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama bilemiyorum arkadaşlar, yani 9 günlük bir süre var ancak bana bayağı bir iş varmış gibi geldi. Örneğin daha birçok eksik korkuluk var, bu stadın temizliği var. Yeni açığın arka kısmı hala şantiye gibi duruyor. Benim tahminim Bursa maçında hala ufak tefek eksiklikler olur, ondan sonra 2 hafta üst üste deplasmanda olacağımız için o aralıkta tüm eksiklikler giderilir.

9) Çevre düzenlemesi bayağı hızlanmış duyduğuma göre, cumhurbaşkanı geleceği için belediye var gücüyle çalışıp 10 nisana hazır eder dediler.

NOT: BAZI RESİMLERDE EFEKT OLDUĞU İÇİN ÇİM RENGİ FARKLI GÖRÜNEBİLİR.

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 00:04:57 furkan_reis ]
tek gerçek BEŞİKTAŞ!

1) Stada öncelikle çoğu kişinin girdiği yeni açığın kapalı ile buluştuğu çapraz kapıdan girdik. ilk giriş kapısı üst katta olduğu için haliyle oldukça dik bir yapıyla karşılaştık. bütünlük açısından çok iyi ancak herkesin dediği gibi keşke eski açık da yeni açık gibi olsaymış efsane bir ambiyans olurmuş.

2) Tribünleri ayıran tel örgülerin oradan sahayı görmeyi çalıştım. Maalesef görüş açısı bakımından pek hoş durmuyor. Hatta bazı noktalarda stadın %70'i tel örgülerden görünüyor. Umarım yazın değiştirirler. Kimse oradan maç izlemek istemez.

3) Temizleme işleri devam ediyor, iç kısımlarda teyzeler merdivenleri ve yerleri siliyordu. Ayak üstü bir tuvalete girdim. Kalite açısından kesinlikle çok üst düzey ancak bayağı bir pisti. Muhakkak temizlenir ama inşallah yetiştirirler, çünkü tribün koltukları da oldukça pisti bizim baktığımız yerden.

4) Çatıdan endişesi olanlar bence boşuna endişe etmesin. Sapasağlam duruyor, halatların kalabalığı hiç öyle korkutmasın, maşallah taş gibi, beni hiç tedirgin etmedi.

5) Drone uçurmak için saha zeminine indik. Çimlere basmadık tabii ki, henüz sentetik çim döşenmeyen betonun üzerindeydik yeni açık tarafında. Yalnız çimlerin yakından görüntüsü muhteşem. Ayak basmaya kıyamadım bile ki basmam da zaten.

6) Skorboardlar yanından bakınca cidden çok büyük duruyor. Ben oradayken hala montaj devam ettiği için yaklaştırmadılar fazla. Ama 100 metrekare boşuna demiyorlar. Hakkaten baya büyük.

7) Koltukların sağlamlıkları gayet iyiydi. Yanımda yapılır bir arkadaş vardı ve yanyana gayet rahat bir şekilde oturduk. Hiç de rahatsızlık hissetmedim.

8) Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama bilemiyorum arkadaşlar, yani 9 günlük bir süre var ancak bana bayağı bir iş varmış gibi geldi. Örneğin daha birçok eksik korkuluk var, bu stadın temizliği var. Yeni açığın arka kısmı hala şantiye gibi duruyor. Benim tahminim Bursa maçında hala ufak tefek eksiklikler olur, ondan sonra 2 hafta üst üste deplasmanda olacağımız için o aralıkta tüm eksiklikler giderilir.

9) Çevre düzenlemesi bayağı hızlanmış duyduğuma göre, cumhurbaşkanı geleceği için belediye var gücüyle çalışıp 10 nisana hazır eder dediler.

NOT: BAZI RESİMLERDE EFEKT OLDUĞU İÇİN ÇİM RENGİ FARKLI GÖRÜNEBİLİR.

Bilgiler ve resimler için cok teşekkürler @furkan_reis

Belirtilen yere 3 lu armayi ekledim nasil durmus

Çevrimdışı Erhan

Vay be deneme de yapılıyor efsane olucak skorbordlar :claps: :super:

Çevrimiçi Samet Demir

Yedek kulubesini bekliyorum 4 gözle..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ozan062

Vay be deneme de yapılıyor efsane olucak skorbordlar :claps: :super:

beklediğimden daha iyi bir goruntu kalitesi var  :ok: :ok:

bu stad ısıklarıyla lg ile bir anlasmamız vardı baskan bahsetmişti o konuyu tam cozemedim varmıdır net bir bilgimiz?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

skorbord denemeleri link burda siteye koyabilecek birisi varmı :ebebe:
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 00:32:25 MURAT ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Yedek kulubesini bekliyorum 4 gözle..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Numaralı saha kenarındaki suni cimler serildi.Pazartesi gunu montajı baslar bence yedek kulubelerinin.

Çevrimdışı 1903myth3

Belirtilen yere 3 lu armayi ekledim nasil durmus

Ben de bundan bahsetmiştim. niyetin çok olumlu eline sağlık ama photoshop olayında daha etkin bir arkadaş hem bu 3lü armayı hemde kartallı armayı shoplarsa aradaki farkı daha iyi anlayabiliriz. 3lü arma orayı doldurma anlamında daha şık gibime geliyor kartallı arma da çok güzel ancak yanları boş kalır diye korkuyorum.

Çevrimdışı safakseref

Soru sormuş insan gibi senin verdiğin cevaba bak bikere yazdım bida yazayım tribünler dolu olduğunda loca sahipleri içeride olursa o koltuklar dolmazsa beyaz olması göze batmazmı böyle düşünmüş olamaz mı  ki soru sormuş farkeder mi demiş bak umarım özür dileme erdemini gösterirsin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soru sormamış doluyken fark etmez demeye getirmiş. senin dediğin gibi de sırıtmaz çünkü o sıralar tv ekranında görünmeyecek.
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 15:42:02 safakseref ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

3lü veya kartallı olan yerine,sade olan konulsa nasıl olur? o kısımda sade olması daha hoş durmazmı.

Valla mükemmel olmus skorbordlar.Yarin büyük ihtimal kaldirilis gerçekleştirilecek.

Çevrimdışı Erhan

beklediğimden daha iyi bir goruntu kalitesi var  :ok: :ok:

bu stad ısıklarıyla lg ile bir anlasmamız vardı baskan bahsetmişti o konuyu tam cozemedim varmıdır net bir bilgimiz?

Evet süper görüntüsü.Video formatından dolayı yanlarda siyahlık kalmış tam ekran video süper olur.

Lg ile nasıl bi çalışma olucaktı.Projektör ile çatıya yansıtmayı yapıyordur belki lg
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 00:25:04 Erhan ]

3lü veya kartallı olan yerine,sade olan konulsa nasıl olur? o kısımda sade olması daha hoş durmazmı.
Bencede sade armamiz oraya getirilmelidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı tayfun_bjk

Havadan:
yok bundan ötesi ama stadı yaptık diye de gomeze toreye sallamaya gerek varmı?  yok...

Çevrimdışı cursedofdragon

https sondaki s'yi kaldıracaksın abi http:// bu şekilde paylaşıcaksın o zaman direk açık şekilde paylaşıyor bak böyle :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Skorbord

İnsallah yanlardaki bosluklarıda bi sekilde hallederlerde görüntü ekranı tam kaplar.

Çevrimdışı Erhan

İnsallah yanlardaki bosluklarıda bi sekilde hallederlerde görüntü ekranı tam kaplar.

video formatıyla alakalı hocam o

Çevrimdışı emrecakmak

Numaralıdan çekilmiş yüksek kalitede kapalı fotosu atabilecek var mı acaba amblem denemesi için? baktım kaliteli birşey bulamadım ben.