Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498940 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Bu başlığa kombine ve biletle ilgili atılan her mesaj silinecek
Başkana küfür hakaret ve aşağılayıcı mesaj atan herkesin üyeliği silinecek.

yönetici arkadaşlar konu dışı bütün mesajları temizleyelim. tartışmayı bilmeyen insanların tartışmaması gerekiyor.
yapılan uygulama haksızdır bunu dile getirdik ama buraya gelip kimsenin buranın seviyesini düşürmeye hakkı yoktur.

Eyvallah @Necmi abi. Ellerine saglik.
Forum eskisi gibi oldu.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kalyoncu

bugün çekilmiş  :tabe:
Bu ortaya amblemimiz gelirmi ne dersiniz abiler kardeşler yada niye boş bırakıldı başka bir sebebimi var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

bu vodafone amblemleri falan ne zaman yerleştirilecek catıya?? ve ne kadar sürecek?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Ses sistemi nasil olacak arkadaslar, duzgun kalitede muzik dinlenebilcek mi stadyumda?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

4 saat önce kale direkleri kurulmaya başlandı diye fotoğraf atmıştı twitterda biri. Direkler çimde duruyodu güncel foto var mı?

Çevrimdışı ozan062

BİLGİ | Fikret Orman bu akşam saat 22.00’de, 360 TV’de Serhat Ulueren'in yönettiği Telegol'e konuk olacak.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

4 saat önce kale direkleri kurulmaya başlandı diye fotoğraf atmıştı twitterda biri. Direkler çimde duruyodu güncel foto var mı?

kale direkleri henüz takılamaz..belki deneme yapmışlardır.. hibrit yarı sahayı geçmedi daha.. belki 2 gün sonra takarlar

Çevrimdışı Ayberk

@Ayberk
BU işlem içim ankraj plakaları hesaplanarak mevcut kolonlara yerleştirildi. Yeni kolonlar yapılmadan çelik konstrüksiyonla eski açık yükseltilebilir.
Bunun yapılması için stadı bir kaç sene full çekmeliyiz.
imkan var yani çok iyi. bakalım zaman ne gösterecek. teşekkürler @İhsan
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ers1903

Skorbordlar çatıya takilacaksa ,kale arkasında file olmayabilir ,en son basaksehirde ki maçta  yeni skorbordlari çatının önüne monte ettikleri için fileyi kaldırmışlardi :)

Çevrimdışı Erhan

Sabahtan belliydi skorbordlar böyle daha güzel olacak mabedimiz :super:

Çevrimdışı aşığımsana

Scoreboardların üstlere takılması çok güzel oldu kale arkasında hem uzak hem de önü kapanabilirdi. Şimdi ki isteğim kapalı ve numaralı üstün birisine Beşiktaş arması birisine ise Türk bayrağı veya ikisine de arma. Sonuçta armamızda da bayrak var.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada skorboard için kullanılan herbir kare kabin 45 kg ağırlığında bu tabiki piksel aralığına göre değişebilir.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı pascal_21

Arkadaslar sabahtan beri giremedim foruma..simdi skorbordlarin yeri kesin olarak degisti mi ?

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar sabahtan beri giremedim foruma..simdi skorbordlarin yeri kesin olarak degisti mi ?

oyle gorunuyor yoksa sokup sahaya idirmezlerdi hemde eski acik ortaya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

geçen gün bir arkadaş
hangi grup hangi tribünde nerede onu yazmıştı.
zahmet olmaz ise yeniden yazsın bilen bulamadım

Çevrimdışı Burak Akay

skorboard'un piksel aralığını bilmiyorum 10 mm olanına emsal bir video görüntü muazzam ne kadar uzaktan izlenirse o kadar iyi minimum izleme mesafesi 10 metre
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 23:16:12 Yunus ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı tunceryawuz

Scoreboard görünüyor burda bir parça

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

BİLGİ | Fikret Orman bu akşam saat 22.00’de, 360 TV’de Serhat Ulueren'in yönettiği Telegol'e konuk olacak.

İbrahim Toraman o programda yorumculuk yapmıyor mu ? En son Beşiktaş Başkanına hakkımı helal etmiyorum diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sanırım teke tek program yapacaklar. İbrahim , Ümit ve Engin Verel olmayacak heralde.

Çevrimdışı onder23

geçen gün bir arkadaş
hangi grup hangi tribünde nerede onu yazmıştı.
zahmet olmaz ise yeniden yazsın bilen bulamadım

Yunus emre yazmıştı  abi

çarşı - kapalı üst
antipati - yeni açık üst
beşiktaşarena - eski açık alt
karagümrüklüler - eski açık üst

Çevrimdışı Burak Akay

Scoreboard görünüyor burda bir parça

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
18 parça panel kullanılacak 45'er kg dan 810 kilo yapar birde iskeleti var minimum 1000 kg çatı için taşımada sorun olmaz heralde
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı koray1903

Hangi stattaydı hatırlamıyorum, rakip taraftar tribünü gelen taraftar sayısına göre daraltılabiliyordu çok iyi fikir değil mi, rakiplerin her maçta orayı dolduracağını sanmıyorum , bazı maçlarda bir blok daha kaydırılıp bize verilebilir, en azından Süleyman Seba tribünü daha bütün görünür...

Çevrimdışı sosyalkartal

locaların arasına takılacak olan led ekranlar geldi mi yarın başlaması lazım o işin  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler