Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499063 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı HollandaKartali

kapasiteyi artırma arayışına devam. Aklınıza gelenleri yazın.  @Efe senin kafan çalışıyor bu işlere. Var mı akla gelen?

Üçüncü bir kat önerisi geldi. Mümkün müdür?

Bu stadyumun kapasitesi bir şekilde 60 bin olması lazım. 

Çevrimdışı emre1

kapasiteyi artırma arayışına devam. Aklınıza gelenleri yazın.  @Efe senin kafan çalışıyor bu işlere. Var mı akla gelen?

fiziki sebeblerden dolayı 60 bin zor diye hatta imkansız die biliyorum. 50 bin falan olsa eski açığı yükselttin son sıralara koltuk koydun daha sonra koltuk arası mesafeleri daralttın üstüne bide köşe yırtıklarına açılır kapanır dizayn falan yaptın desen belki 50 bine dayanabilir ama 60 bin çok zor bana göre imkansız. 3. bir kat çıkma işide zor

Çevrimdışı emre1

bu arada 60 bin olmasını istemem şahsen. 47-48 bin tam ideal. 50 bininde 1 sayı üstü olsun istemem. 47 bin ile 50 bin arası müthiş olur

Çevrimdışı mehmetcan1903

geçen gün bir arkadaş
hangi grup hangi tribünde nerede onu yazmıştı.
zahmet olmaz ise yeniden yazsın bilen bulamadım

kapalı üst: çArşı
yeni açık üst: Antipati
eski açık üst yada alt bilmiyorum: karagümrüklüler
bide asya kartalları vardı ama onların nerde olacağını bilmiyorum  :tabe:

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çatıda güzel olur gibi skorbord  :icool:

armatürler eşitsiz duruyor hepsi 2 sıra olsa daha güzel.. durur bazılarında fazla var bazılarında eksik var  :alala:

Çevrimdışı heart

ışıklandırma ve ses sistemi işleri bitti mi ?
bilgisi olan var mı ? :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetozgurak

@Ayberk
BU işlem içim ankraj plakaları hesaplanarak mevcut kolonlara yerleştirildi. Yeni kolonlar yapılmadan çelik konstrüksiyonla eski açık yükseltilebilir.
Bunun yapılması için stadı bir kaç sene full çekmeliyiz.

yalnız stadyum inşaatlarında çelik konstruksiyon kullanılmaz.ayrıca tek taraflı yükseltme stadın görsel mimarisini bozar.inönü stadından farklı bi görüntün ortaya çıkmaz.eğreti gelin gibi durur
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı FARUK

armatürler eşitsiz duruyor hepsi 2 sıra olsa daha güzel.. durur bazılarında fazla var bazılarında eksik var  :alala:
Bunun bir projesi ve standartı vardır
Heryere aynı sayıda olmaz köşede sıklaştığı için seyreltilir
Orta kısımlar daha fazla olur kenarlara göre

Çevrimdışı emrebjk903

Hoş geldin kardeşim. Yüreğine sağlık @emrebjk903
Eyvallah abi aslında 2 senedir her gün foruma giriyordum ama kayıt olmak bu haftaya nasip oldu.Skorbordların çatıya takılması güzel bir gelişme umarım şu bilet konusu da taraftarı üzmeyecek şekilde hallolur hem bu yıl hem de gelecek yıllar Beşiktaş'ımızın yılı olur.Buranında yeniden eski güzel ortamına dönmesi sevindirici. :halay:

Çevrimdışı selçukaras

Yunus emre yazmıştı  abi

çarşı - kapalı üst
antipati - yeni açık üst
beşiktaşarena - eski açık alt
karagümrüklüler - eski açık üst
teşekkür ederim
peki karagümrüklüler eski açığın kapalımı numaralı tarafındalarmı onu biliyormusunuz.

Çevrimdışı mehmetcan1903

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama harika fotoğraf  :halay:

twitter @yetenseba

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar kombinelerle ilgili sayfa var
http://besiktasarena.com/mac-gunu/kombine-transferi-%28-tek-maclik-%29/225/
Buraya biletler ile ilgili yazilan iletiler silinecek
İleti silmeyelim diyoruz ama zorla iletiyi sildiriyorsunuz lutfen.

Çevrimdışı Efe

stad kapasitesi 3000 bin kişi daha artar en fazal eski açık yükselmesi 1200 üst kata koltuk 1300 yeni açığa iner kalkar kapı yapıp 300-500 arası koltuk 41 bin seyirci koltuğu 4500-5000 aralığında loca 3.kat vs falan olmaz artık onları unutun stad bu 3000 bin kişi çok net artar hemde çok cüzi paraya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

yalnız stadyum inşaatlarında çelik konstruksiyon kullanılmaz.ayrıca tek taraflı yükseltme stadın görsel mimarisini bozar.inönü stadından farklı bi görüntün ortaya çıkmaz.eğreti gelin gibi durur

@ahmetozgurak
Çelik Neden Kullanılmaz? ilk defa böyle birşey duydum
Eski açığın Yeni açık seviyesine getirilmesinden bahsediyoruz. egreti ğörüntüyle neyi kastettin anlamadım açıkcası
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Yunus emre yazmıştı  abi

çarşı - kapalı üst
antipati - yeni açık üst
beşiktaşarena - eski açık alt
karagümrüklüler - eski açık üst
Silivri Beşiktaşlılar Derneği,Avcılar Beşiktaşlılar Derneği yaklaşık 200 kombine eski açık alt kapalı tarafı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetcan1903

teşekkür ederim
peki karagümrüklüler eski açığın kapalımı numaralı tarafındalarmı onu biliyormusunuz.

tribünün tam ortasında olur gruplar  :tabe:

Çevrimdışı selçukaras

Silivri Beşiktaşlılar Derneği,Avcılar Beşiktaşlılar Derneği yaklaşık 200 kombine eski açık alt kapalı tarafı
saolasın. ben eski açık üst kapalı tarafından aldım. gruplardan uzak olmak için.
merak ediyorum acaba yanımızda hiç grup varmı diye merak ediyorum.

Çevrimdışı Oktay

İletimi neden sildiniz küfür veya hakaret kullanmadım.
ikili tartışma oluyor sonra konu uzadıkca uzuyor..zaten ortalık 2-3 günür gergin biraz tansiyonu düşürsek iyi olur

Çevrimdışı sallapati

beşiktaşarena'ya veda etmenin zamanı gelmiş, hoşçakalın dostlar

Nusret hayırdır neye kızdın.. burda bir aileyiz.. birbirimize sallarız ama hepimiz Beşiktaşlıyız

Çevrimdışı onder23

teşekkür ederim

Onu bilmiyorum ama büyük ihtimal ortada olurlar abi

Çevrimdışı selçukaras

Çevrimdışı gkyrn

18 parça panel kullanılacak 45'er kg dan 810 kilo yapar birde iskeleti var minimum 1000 kg çatı için taşımada sorun olmaz heralde

Normal planda skorboardların yeri tribün içlerinde köşelerde olduğuna göre, çatıda olabileceği ihtimali göz önüne alınıp bu ağırlığa göre statik hesaplamalar yapılmış mıdır bilemiyorum. İnşaatın başlangıcında çatının taşıyabileceği ağırlıkla ilgili limitlerin olduğunun konuşulduğu durumda iki skorboard da çatıda olacaksa taşıyıcı halatlara binecek yük ortalama 1000kg X 2  olacaktır.  :dont: :dont:

Evet bence de çatıda olması daha hoş bir görüntü eğer çatıya asmaya karar verdilerse sevinirim ama bu iş neresinden bakılsa plansızlıktır.
Forumda bir arkadaşın dediği gibi Stada avrupalı gibi başlayıp Türk gibi bitirmeye çalıştığımızın ispatıdır. :bandit: :bandit:

Bunun dışında eski açık ve yeni açık tribün yükseklikleri farklı olduğundan belki eski açıkta skorboard un çatıdaki yeri çok büyük bir görüş problemine yol açmaz ama yeni açıkta her ne kadar Juve Arena'daki gibi skorboard un arka tarafına başka bir ekranla iyileştirme olabilir gibi de olsa genel görüş kalitesi sekteye uğrayacaktır.
Bilemiyorum ama bu durumda belki eski açıkta çatıda, yeni açıkta tribün iç köşesinde olacak şekilde de yapılabilir. Nasılsa sürekli değişen bir plan var???

Artık nerede olacağından ziyade umarım bir sıkıntı yaşanmaz, tek dileğim budur. @smyrniankiwi @ZEKI

Çevrimdışı mehmetcan1903

Bunun bir projesi ve standartı vardır
Heryere aynı sayıda olmaz köşede sıklaştığı için seyreltilir
Orta kısımlar daha fazla olur kenarlara göre

bunu kastetmiştim abi  :alala:

Çevrimdışı AhmetY

çok çirkin şeyler, çok çirkin biçimde yazılıp çizilmeye başladı abi, kalırsam bende burayı kanatanlardan birsi olmaktan korkuyorum.
Senelerden beri bu foruma girip mesajları okurum bunun haricinde ne tartışmalar ne kanamalar gördüm ama her seferinde de akan kanların yerine en tazesini yine biz verdik o yüzden anlık hışımla kötü kararlardan kaçınalım hepimiz kardeşiz mesaj sayımdan da anlaşıldığı üzere bu tartışmalardan hep kaçınmışımdır ama böyle ayrılıklar canımı yakar, yorum yapmadan duramam.
"Hep kolkola bir gün değil, herghün BEŞİKTAŞ!"

Çevrimdışı ahmetozgurak

@ahmetozgurak
Çelik Neden Kullanılmaz? ilk defa böyle birşey duydum
Eski açığın Yeni açık seviyesine getirilmesinden bahsediyoruz. egreti ğörüntüyle neyi kastettin anlamadım açıkcası

çelik kullanılmaz demedim çelik konstruksiyon kullanılmaz dedim.arada çok büyük fark var.tamamen çelik konstruksiyon yapılar seyirci hareketlerinden dolayı titreşime neden olur.aşırı titreyen çelik rezonans'a ulaşır ve parçalanır.bu yüzden stadyumlar betonarme yapılır.
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ