Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mhmtkartal

iyi akşamlar kapasite cidden yetmeyecek gibi Real Madrid, Manchester United gibi merdivenleri olabildiğince daraltsak ne kadar etki eder tüm statta sizce onların maçına bakıyorum tek kişi anca sığıyor merdivenlere. Bide Allah aşkına şu 3. köşe yırtığı nedir ya Juve de 1 tane var sanırım bi çok statta 2 tane. Bari açılır kapanır olsun bir tanesi

Çevrimdışı Esref

Senelerden beri bu foruma girip mesajları okurum bunun haricinde ne tartışmalar ne kanamalar gördüm ama her seferinde de akan kanların yerine en tazesini yine biz verdik o yüzden anlık hışımla kötü kararlardan kaçınalım hepimiz kardeşiz mesaj sayımdan da anlaşıldığı üzere bu tartışmalardan hep kaçınmışımdır ama böyle ayrılıklar canımı yakar, yorum yapmadan duramam.
"Hep kolkola bir gün değil, herghün BEŞİKTAŞ!"
:claps:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stat hangi kapasiteyle açılırsa onunla uzun zaman gider gibi
O yüzden alt sınır sağlandı benim başka bir beklentim yok

Çevrimdışı yavvuzz

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 22:54:36 Efe ]

Bugun 14 30 gibi stada girme fırsatım oldu gercekten mutiş cok etkilenıyor insan anlatılmaz yaşanır orda 42 bin kişi hayal ettim acaip heycanlandım..

Yanlız eski acık ve kapalı arkası cevre düzenleme çalışmaları gayet hızlı gidiyor hatta cok bişey kalmamış hafta sonuna kadar biter gibi..

yeni açık tarafı sıkıntı gibi daha orda kaldırlıacak bir kısım var araç giriş çıkışları için yükseltmişler bir an önce el atmaları lazım o kısımlara..

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı mylife1903

Kose yirtiklarina ben de takmis durumdayim hem goruntuyu bozuyor hem de gereksiz bence, hidrolik tribun yapilsin diyoruz ama uygulanmisi var mi bu tribunun?

Ayrica merdivenler daraltilabiliyorsa daraltilsin, son siraya koltuk donsun.

Simdi benim hosuma gitmeyen olay su. Fbnin stadi biraz dolsun "55bin fenerli" algisi yapilir tvden. Bizim stadi istersek 42bin yapalim algi 40bin besiktasli var olur benim istedigim 46-47bine yaklassin ki kapasite 50bine yakin besiktasli baskisi olsun. Uff anlatamadim istedigim gibi

Kapasite icin yonetmelikler ne diyor o onemli.

Neden koltuksuz tribun yapamiyoruz?
Yok uefa standartiysa uefa maclarinda koltuk koyulsun. Sanki her sene uefada 30 mac oynuyoruz. Oynadigimiz 3-5 mac arasi.

Biz sikisiriz tribunde, ben yarim popo koltuk paylasmaya da hazirim yeterki 50bine yakin bir kapasite olsun. Bence koltuk sayimi yapilmali, son durumu belki baskan bile bilmiyordur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tff onayı gerekiyor koltuksuz tribün için
Sizce verirler mi izin ?

Çevrimdışı mert_

Sizce verirler mi izin ?
Beşiktaş'ın lehine olacak hiçbir şeye izin vermezler  :)

Çevrimdışı mylife1903

Sizce verirler mi izin ?

Turkiyede onay verilmez, alinir!

Çevrimdışı mhmtkartal

Kose yirtiklarina ben de takmis durumdayim hem goruntuyu bozuyor hem de gereksiz bence, hidrolik tribun yapilsin diyoruz ama uygulanmisi var mi bu tribunun?

Ayrica merdivenler daraltilabiliyorsa daraltilsin, son siraya koltuk donsun.

Simdi benim hosuma gitmeyen olay su. Fbnin stadi biraz dolsun "55bin fenerli" algisi yapilir tvden. Bizim stadi istersek 42bin yapalim algi 40bin besiktasli var olur benim istedigim 46-47bine yaklassin ki kapasite 50bine yakin besiktasli baskisi olsun. Uff anlatamadim istedigim gibi

Kapasite icin yonetmelikler ne diyor o onemli.

Neden koltuksuz tribun yapamiyoruz?
Yok uefa standartiysa uefa maclarinda koltuk koyulsun. Sanki her sene uefada 30 mac oynuyoruz. Oynadigimiz 3-5 mac arasi.

Biz sikisiriz tribunde, ben yarim popo koltuk paylasmaya da hazirim yeterki 50bine yakin bir kapasite olsun. Bence koltuk sayimi yapilmali, son durumu belki baskan bile bilmiyordur.

bugün için yeter gibi geliyor ama inanın başarı geledikçe ki gelecek uzun süreli olarak çok şükürü ligin en iyi kadrosuna sahibiz her şart zorlanmalı kapasite konusunda hiç olmaz ise psikolojik etkisi olur 45 - 50 k arası

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Bu bana gercek gibi gelmedi ses efekti yükseltilmis basit bir programla sesteki tonu yükselitebiliyor ama gercekse iste ozaman titreyin  :steamed:

https://www.facebook.com/kartalbakisicom/videos/vb.181473548533950/1293707940643833/?type=2&theater
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Efe  senin icin guncel .
teşekkir ederim  6 yada 7 mebran serilmiş durumda yanılmıyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Turkiyede onay verilmez, alinir!
Valla yönetime bakar o zaman
Ama hakem atamaları,fikstürler vs malum
Pek söz geçiremiyoruz

Çevrimdışı asi_kartal

Köşe yırtıkları,eski açık yükselmesi ve en üst sıraya koltuk konması gibi şansımız var. Kimse eski açık yükselemez diyemez bir ihtimalde olsa orası uzayabilir.. Bunları göz önüne alınca rahat 45.000 olur, tam tadında mis.. Lakin hepsi hemen olacak diye bir şey yok zaten stat tam anlamıyla bitmesi, düzene girmesi, eksiklerin tamamlanması vs. kendi tahminimce 1 sene daha sürer. Şuan maç oynanabilecek duruma getirildi tam anlamıyla bitmesi için tüm ince işlerin ve çevre düzeninin bitmesi lazım. Yani daha iş var kullanıldıkça ortaya çıkacak varsa hatalı işler tekrar elden geçecek. Örnek tel örgüler, dün zeki abinin söylediği gibi açılışa yetiştirmek için yapıldı zamanla cam olacak..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı yavvuzz

teşekkir ederim  6 yada 7 mebran serilmiş durumda yanılmıyorsam
Saat 9 gibiydi Necmi abiye attim resimleri o yukler birasdan sanirim. Cok fazla cekemedim ama 4-5 tane var. Bu arada stat muazzam , stada girince herseyi unutacaginiza adim gibi eminim .

Çevrimdışı mhmtkartal

sadece öğrenmek için sormuştum şu an her maç 42 k oynansa  zaten yeterli ama ihtiyaç halinde merdivenlere koltuk sıkıştırılsa ne kadar kapasite artar sanırım daha önce de sorulmadı 3 yıldır hatırlamıyorum çünkü

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Oh sonunda olması gereken olmuş, etraf biraz sakinler. Ayrıştırıcı dilden kaçınıp şampiyonluktan bahsetmeliyiz cidden gereksiz söylemlere gerek yok artık zaten sağlam birlik vardı tekrar sağlanacaktır. Bu arada bugün otobüsle yanından geçebildim, bu eski açık kapalı köşede hala beton halinde bi yer vardı orası da küfeki kaplanmış tamamen ve kapalı önündeki reklamlar da kalkınca acayip görüntü olmuş. Kız arkadaşım bile yanımda sadece "Oha" dedi ve kaldı  :D çok da ilgili değildir bu işlerle. Benim zaten tüyler diken diken :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Hakkari bayan futbol takımı Vodafone Arenayı gezmiş.. helal olsun aralarından 4 tanesi kartal işareti yapmış  :) :)

http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/5407/1

Çevrimdışı Deadam

iyi geceler
Scoreboardun taşınması iyi olmuş arkada kötü olacaktı, hem reklam falan oynatılır para kazanılır. Statik hesapları yapılmıştır. zaten.

Umarım bir maçta burdaki arkadaşlarla bir araya gelme şansımız olur. Bu sene zor ama seneye mutlaka :D

Yeni tezahüretı söyleriz artık kazanda  @Necmi yle garson bana bi bomonti :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mrvn.bjk

herkese merhaba öncelikle forumu kuran başta necmi abi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.onlar sayesinde uzaktanda olsa stadın her anını takip etmeyi başardım.Aslında uzun zaman önce üye olmuştum ama benim bir foruma ilk üyeliğim olduğu için yazmaya bugün karar verdim.Forumda bilgi veren, foto paylaşan herkesten Allah razı olsun . herkese iyi geceler tekrardan  :D :D :D

Çevrimdışı Fikret

Süpermiş  :claps:
açık konuşmak gerekirse açık tribünün üst katının en üstleri sonuçta en ucuz biletlerdir. skorbord'u kapalıdaki insan kadar iyi görememesi normal.
sahayı görmesi gerekir engelsiz. ama kalan stadı full görecek diye bir kaide yok.
gerekirse bu koltukları 9.kategori diye satarlar zaten kapışılır ucuz biletler her zaman.

Çevrimdışı Fikret

İlk maçta herkes beyaz giyse mükemmel olmaz mı Totnenham,Liverpool,Fb basket maçındak gibi. Uygulaması zor olmaz zaten 30bin kombine var hepsi de sosyal medyayı takip eden kişiler. Herkes bembeyaz giyse mükemmel olur yav forma tshirt farketmez. Yada yönetim kendisi koltuklara koysa sade beyaz tshirt koysa keşke..
abi ben bu beyaz-siyah giyinme olaylarının başarıya ulaştığına şahit olamadım henüz.
yani %90a ulaşabildiğimiz pek olmadı.

genelde %60 falan oluyor. beyaz hele daha zor oluyor.
ama düşünce iyi tabi. ben uyarım eğer yayılırsa maç öncesi.

Çevrimdışı Burak Akay

Normal planda skorboardların yeri tribün içlerinde köşelerde olduğuna göre, çatıda olabileceği ihtimali göz önüne alınıp bu ağırlığa göre statik hesaplamalar yapılmış mıdır bilemiyorum. İnşaatın başlangıcında çatının taşıyabileceği ağırlıkla ilgili limitlerin olduğunun konuşulduğu durumda iki skorboard da çatıda olacaksa taşıyıcı halatlara binecek yük ortalama 1000kg X 2  olacaktır.  :dont: :dont:

Evet bence de çatıda olması daha hoş bir görüntü eğer çatıya asmaya karar verdilerse sevinirim ama bu iş neresinden bakılsa plansızlıktır.
Forumda bir arkadaşın dediği gibi Stada avrupalı gibi başlayıp Türk gibi bitirmeye çalıştığımızın ispatıdır. :bandit: :bandit:

Bunun dışında eski açık ve yeni açık tribün yükseklikleri farklı olduğundan belki eski açıkta skorboard un çatıdaki yeri çok büyük bir görüş problemine yol açmaz ama yeni açıkta her ne kadar Juve Arena'daki gibi skorboard un arka tarafına başka bir ekranla iyileştirme olabilir gibi de olsa genel görüş kalitesi sekteye uğrayacaktır.
Bilemiyorum ama bu durumda belki eski açıkta çatıda, yeni açıkta tribün iç köşesinde olacak şekilde de yapılabilir. Nasılsa sürekli değişen bir plan var???

Artık nerede olacağından ziyade umarım bir sıkıntı yaşanmaz, tek dileğim budur. @smyrniankiwi @ZEKI
Çatının kendi ağırlığı 20.000 ton olduğunu düşününce 2 ton yanında tüy siklet kalıyor ama ilk etapda olmasada zamanla sorun teşkil edebilir.Sonuçta metal yorgunluğu diye birşey sözkonusu 5 sene sonra çatının iskeletine zarar verebilir.Ama sonuçta mühendisler var onlar doğrusuna umarım karar verir.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı mylife1903

Almanyada ve ingilterede yasayan arkadaslar biraz bilgilendirse simdi yarim yamalak bilgimizle yazacagiz yanlis olacak.

Benim bildigim dortmund ve schalke statlarinda koltuksuz tribun var. uefa maclarinda koltuk takiyorlar kapasite dusuyor. Koltuksuz tribun yapilamaz gibi bir durum soz konusu degil demektir bu.

ingiltereden bildigim ise seyirci sahaya cok yakinsa uefa maclarinda on tarafa seyirci almiyorlar.

Bu uefa standartidir bilmem nedir biraz fazla kafa yoruyoruz bence. Yap eski acigi koltuksuz tamamdir bu is, ben mesela sevmiyorum oturmayi, hangi stada gitsem polise soruyorum oturayim mi, diye. En son rusyada sordum polise, herkes oturuyor, adam da afalladi, ne poh yersen ye, bana ne dedi.

3 tane mac oynayacagiz uefada diye gidip stadi uefa standartinda yapmanin mantigini anlayamiyorum.