Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Güncel
Eski açıkta da scoreboard hazırlığı tribün başlangıcında
kesin çatiya takilacak orta bolum ebatinda gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

peki diyelimki ileride izin alabildik eski açık kapasite artırımı için, bu ilaveyi nasıl yapabilirler @FARUK kardeşim bilgin var mı?
Bilgim yok bu konuda
Alt kattan gelen kolonlar üst dolaşım alanına çıkarılmadı o kısımdan kolon filizi tekrar çıkarılırmı yada
Çelik konstrüksiyon yapıp kaplama yapılabilir mi bilmiyorum

Çevrimdışı Ayberk

Bilgim yok bu konuda
Alt kattan gelen kolonlar üst dolaşım alanına çıkarılmadı o kısımdan kolon filizi tekrar çıkarılırmı yada
Çelik konstrüksiyon yapıp kaplama yapılabilir mi bilmiyorum
Teşekkürler cevap ve paylaşımların için
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

Skorbordlar buyuk olasılikla kale direklerinin uzerine asilacaktir. Acaba cati statiginde bu hesaplama yapildimi ?
Asilirsada halatlardan sarkitilmasi gorus acisina olumsuz etki yapabilir. Bakalim nasil bir sonuc cikacak

Çevrimdışı Efe

Skorbordlar buyuk olasılikla kale direklerinin uzerine asilacaktir. Acaba cati statiginde bu hesaplama yapildimi ?
Asilirsada halatlardan sarkitilmasi gorus acisina olumsuz etki yapabilir. Bakalim nasil bir sonuc cikacak
kedi yoluna asilacaktir onlarda halatlardan alta sarkitilmaz bence abi aparat hazirlanacaktir kedi yollarindan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

kedi yoluna asilacaktir onlarda halatlardan alta sarkitilmaz bence abi aparat hazirlanacaktir kedi yollarindan
ben @FARUK forografta gosterdigi gibi kale direkleirnin ustune asilacagini dusunuyorum Kedi yollarinin orda sanki isiklandirma var

Çevrimdışı GörkemGörkem

Skorbordların catiya asılacak olması cok tedirgin ediyor beni umarım herhangi bir aksilik olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Ust siralara bence koltuk eklerler.

Eski acik mevzusu derin onu stadin mimari ile ve statikcisiyle konusmak lazim. Buyuk ihtimal temeli ve statigi yeni acik ile paraleldir yani ekstra yuku tasir. Bir secim oncesi stadin disini branda ile kaplayip kacak kati cikacaksin.

Bu saha girisleri benim sinirimi bozuyor. Simdi hangi baslikti hatirlamiyorum, hidrolik tribun konusu gecmisti o yirtiklara iki tane hidrolik tribun yapilsa olmazmi, olursa kac koltuk sigar bir maliyet hesabi yapalim. Burada kac m hibrit malzeme gider sayabilen arkadaslarimiz var, koltuk saymak problem olmaz.

Ayrica kapali ve numaraliya 2 sira on taraf neden ekleyemiyoruz? Turkiye ici icin bir sinirlama yoktur, yok avrupa icin varsa zaten senede 3-8 mac oynayacagiz, oralar bos birakilamaz mi?

Ayrica gercek kapasite nedir. 41903u gecti bence ama nasil gecti? Muhim sayi burada belirtilmiisti taraftar koltuk sayisi. Taraftar koltuk sayisi 40000 cok yeterlidir, artik kac loca, vip, 1903 tribun extralar olur.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Burak

Kapalı ve yeni açık arasında ki açık alan sanırım saha malzemelerinin depolanması ve taşınması için kullanılacaktı. Gelecekte hiç yoktan bu kısım için hidrolik bir tribün yapılabilir. Belki maliyetini uzun zaman çıkarmaz ama orası birleşik olursa kapalı ve yeni açık arasında ki bütünlük sağlam olur.

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı Efe

ben @FARUK forografta gosterdigi gibi kale direkleirnin ustune asilacagini dusunuyorum Kedi yollarinin orda sanki isiklandirma var
tamam iste bende oraya diyorum ama kedi yoluna ve yandaki borulara takilacaktir alt halatlara degil yani abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Merak ettiğim bir konu var. Çatıda membranlar arası boşluklar sanırım özel bir makineyle yapıştırılacaktı. Bu işlem açılıştan önce yetişir mi acaba? Gerçi yağmur yağmazsa çok sıkıntı olmaz ama yine de bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)
Bence o iş bitti :)

Çevrimdışı smyrniankiwi

skorboardların yerinin değişip çatıya takılacağından her ne kadar memnun olsam da bu nasıl bi plansızlıktır arkadaş? yapboz mu yapıyoruz?  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

geçen bir resim vardı baktım hep bitmiş gördüm :alala:
abi bosluklar var, gokyuzunu gorebiliyorsun
birlesme noktalarina parcalar gelmesi lazim.

skorboardların yerinin değişip çatıya takılacağından her ne kadar memnun olsam da bu nasıl bi plansızlıktır arkadaş? yapboz mu yapıyoruz?  :alala:

yerini beğenmemek plansızlık mı oldu :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Aydınlatmalar çok kaliteli gözüküyor..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı smyrniankiwi

yerini beğenmemek plansızlık mı oldu :)

evet plansızlık oldu. sence yapılan iş mantıklı mı? du bakalım takın bi, beğenmezsek yerini değiştiririz. bu mudur?

kervan yolda düzülür atasözüne sadık kalıp koca stad mı yapılır?

tekrar söylüyorum alınan karardan memnunum, bence böylesi çok daha şık olacaktır ama takıldığım nokta kararın alınış şekli.

Çevrimdışı Aydemir54

hafta sonu biter

Haftaya biter zaten çünkü takimimiz antreman yapacak.

Çevrimdışı minsk kartali

Bu başlığa kombine ve biletle ilgili atılan her mesaj silinecek
Başkana küfür hakaret ve aşağılayıcı mesaj atan herkesin üyeliği silinecek.

yönetici arkadaşlar konu dışı bütün mesajları temizleyelim. tartışmayı bilmeyen insanların tartışmaması gerekiyor.
yapılan uygulama haksızdır bunu dile getirdik ama buraya gelip kimsenin buranın seviyesini düşürmeye hakkı yoktur.

bravo Necmi abi  :claps: :claps:

evet plansızlık oldu. sence yapılan iş mantıklı mı? du bakalım takın bi, beğenmezsek yerini değiştiririz. bu mudur?

kervan yolda düzülür atasözüne sadık kalıp koca stad mı yapılır?

tekrar söylüyorum alınan karardan memnunum, bence böylesi çok daha şık olacaktır ama takıldığım nokta kararın alınış şekli.

Bilmem dikkatini çektimi'de zaten plana göre yapıldı scoreboard'lar köşelere konuldu ilk baş ancak hoş durmadıysa değiştirilir bu kadar abartılacak birşey değil bu plansızlıkla filan'da alakası yok.

Evde koltukları bile değiştirirken şekilden şekile sokuyoruz gözümüze hoş gelene kadar.