bu arkadaş uygun bir dille esprili bir dille işi yumuşatmaya çalışmış yani orta yol bulmaya çalışmış ama rusvetçiye çıkmış adı.. yazık çok yazık kombine aldın diye sahibi mi oluyorsun klübün bu şuna benziyor doktora gidiyorsun ve beğenmediğin ya da beklentinin karşılanmadığı bir durumda hissediyorsun kendini yani doktor sana 1000mg lık antibiotik yazmadı diye doktora hakaret edip senin maaşını ben veriyorum diye arsızlık yapıyorsun. zaten bu var bizde yapacak birşey yok buradan izliyor ibret alıyoruz. peki kardeşim kombine aldın madem 100 lira ver açılışa gel bunda ne var acaba ben anlamadım. kombinen diyor seneye geçerli olacak bir sezon diyor klub sen sezonluk almadın mı zaten ne ya sorun ne .. hani destek ?.. sen kendini nimetten mi zannediyorsun iki günde 12500 kişi kombine aldı ürün varsa iyiyse bu satılır zaten. kimsenin eyvallahına ihtiyacı yok bunun. evet haklısın ben zamanında destek icin aldım dersin evet anlıyorum ama sen 3 sezondur maca gittin derbisi ingiliz klubu defalarca izledin. daha ne ya boyle ballı iş yok bu devirde kusura bakmayacaksın. futbolcu parasını almadımı acaba diyor sektor acımasız sende buradan kendine pay biç sevgili kardeşim.
ben zaten 3 maç biletimi alıcam. Fazla bulursam kombine almayan maça gelmek isteyenler içinde bilet alıcam.
Fiyatlar pahalı ama çok pahalı değil zira şampiyonluk yarışı ve yeni stad açılışı var.
Ben burada 3 maçla ilgili sızlamadım. Klubün sahibiyim demiyorum.
Kombine alanlara ikiyüzlü deniyor.
Diyor ki arkadaş: 3 sene beleş kombine varken f.orman kraldı.
Şimdi rüşvet bitti laf ediyorsunuz.
Ben iki yüzlü falan değilim. Kombineyi destek için aldım. F.orman 3 sene beleş verdi diye övmedim.
Tersi oldu diye de sövmem. Yanlışsa yanlış doğruysa doğru.
Kombine alanlara vebalı yaklaşımı yapanşar var.
Sanki kombine aldık suç işledik. 3 sene beleş gittiler. Görende biz stad bitmesin diye pislik yaptık beleşçiyiz sanacak.