Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490168 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 23:54:15
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Bu kapasite yetmez, diyen arkadaşlar haklı çıktı, ben de -kısmen- dahil.
Bize 40 bin bile çok, 20-25 binlik kutu gibi stad yeter diyen arkadaşların ise tüm projeksiyonları, öngörüleri, taraftar profiliyle ilgili analizleri fos çıktı, patladı. Ama burda kimse de çıkıp gördüğüm kadarıyla ben yanılmışım demedi.
Ben kendi adıma bu kadar kombine talebi olabileceğine pek ihtimal vermezdim, şaşırdım. Bugün bile yemek yerken yan tarafta kombine muhabbetleri yapılıyodu, nasıl kaçırdık vs. diye.

Bir süre önce Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın orta üst gelir grubunda da çok ciddi taraftarı olduğunu ama bu kesimin stadın tuvalet, yeme-içme  imkanlarının yetersiz olması vs. sebeplerle uzak durduğunu, yeni stadla birlikte mutlaka oyuna gireceklerini söylemişti. Haklı çıktı.

Şu stad, alt katı bi 5 sıra falan daha uzun olsaymış, muhteşem ötesi olacakmış.

Açılış heyecanı başka...

Bu kapasite gayet yeterli ;)

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı cursedofdragon

hükümet yalaması olmayan kanal yok şu an trde zaten.. olanlar da kapatıldı.. ona takılmamak lazım...

TRT spor ve NTVSpor a göre Beşiktaşa daha çok yer veriyor aspor... Turgay Demir ve Datih Doğan haklarımızı savunuyor..

var ben fox izliyorum :D  konu dışı olmasın siliniyor sonra :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bundan baskasi yalan, rakip takim daha saha cikmadan altina eder :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı pascal26

Dur abi gözünü seveyim Levent Tüzemen yeni toparladı  :lol: yedek kulübeleri nereye konacak daha  :lol: :lol:

geriden okuyup gelirken arada yazıyım dedim, henüz günceli yakalayamadım.  :D
Zaten bitmiş program.

Çevrimdışı sallapati

Bundan baskasi yalan, rakip takim daha saha cikmadan altina eder :D

harbiden ilginç olur bunla çıksak.. rakip kurbanlık koyun hisseder kendini... derbilerde çıkarken çalınmalı bence  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozgursum

Zaten bitmiş program.

Aspor sitesindeki canli yayin kismindan gecmis yarim saate kadar izleyebiliyorsunuz. Ben de simdi actim ve izliyorum. Sanirim kullandiklari player kaydede kaydede ilerliyor ve actiginiz andan onceki yarim saate kadar geri sarabiliyorsunuz videoyu.

Çevrimdışı Deadam

Güncel @FARUK
 hep imrendim hep kıskandım ve sonuda güncel diyebildim.

şuan yanaklarımdan domur domur yaşlar akmakta.

:D

sarı civciv dayım benim için gönderdi ;)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 00:09:41 Deadam ]
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı pascal26

Açılış heyecanı başka...

Bu kapasite gayet yeterli ;)

Açılış heyecanıfarketmez. Talep var ve güçlü, önemli olan bu. Açılış heyecanı geçerse, fiyatları ayarlar, biraz düşürür gene doldurursun.

Çevrimdışı Çağatay

bu şarkının 4.11 inde de tünelden sahaya çıkarlarsa süper olur
Thomas Bergersen'in olduğu yerde diğerleri teferruattır
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 00:05:16 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Eren Özdemir

Ben bunu çok istiyorum. Takım sahaya çıkarken tüm taraftarın göğsüne vurup söylese efsane olur.

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı Unalll

:ok:

şuana kadar gördüklerimin en iyisi bu atkı şov güzel olur futbolcular sahaya çıkarken fenerbahçenin sahaya çıkış müziğide güzel ama bu da ayrı bi korku yapar rakipte ses sitemi bass iyi vurursa

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Madem sahaya giriş müziği konusu açıldı ben de paylaşayım tekrar gönlümden geçeni Tribüne uyarlanmaya da uygun.

Çevrimdışı arda

Zaten bitmiş program.

webe koylarlarsa o görüntüleri bulabilirim belki kesin 100% paylaşırım lakin şimdi ne Habersin ne Türksüne geçtim Hakan Aktan UFO görüntülerini paylaşıyor! Bizim çatının gece resmini gösterecek onu bekliyorum :lol: "Parapsikolojik fenomenler, güneş sistemindeki ilostrasyonlar" Allahım ya! Çocukken Geleceğe Dönüş filminde, profesör: akım kapasitörünün yakıtı bitmiş deyince vauv oluyodum tey tey eski zemanlar!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Madem sahaya giriş müziği konusu açıldı ben de paylaşayım tekrar gönlümden geçeni Tribüne uyarlanmaya da uygun.

Güzel bir sahaya giriş müziği, bu arada Quaresma sahaya girdi Portekiz Bulgaristan hazırlık maçı dk 65
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı GörkemGörkem

Fener ve gs maclarında sahaya cıkarken bu calmalı. Özellikle tam onlar sahaya cıkarken 1:09 dan baslamalı müzik.

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

valla giriş müzik önerilerinin çoğu harika , aslında denilen gibi çoğu oyuncumuz yabancı türkçe bilmiyor sonuçta profesyonellik adına cidden değişmeli artık bazı şeyler..

Benim asıl değişmesini istediğim gol attıktan sonra çalan müziğimiz  :s20: :s20: fenerin life is life bile on numara yemin ederim  :bawling: :bawling:

şunun gibi olmalı arkadaş.. (golu atan kim acaba tahmin edin :bandit: :bandit: :evillol: :evillol:)

bunlar ufak detay gibi görünüyor ama son derece önemli bence..
Bayernden neyimiz eksik  :D bulamaz mıyız şöyle en profesyonelinden seyirciyle adeta konuşan bir anansçu? :alala: :alala: Anonsçunun değişmesi lazım artık..

Ya yemin ediyorum futbolcularımız 3 attıktan sonra gerisini atmak istemiyor :D özellikle 5 attığımız maçlar hep deplasmanda dikkat ederseniz..

Şu adamın Türk olanından lazım bize  :s20: :s20:

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 00:38:43 Tolga ]

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı RevivaL

Şimdi böyleyse açılmaya yakın ne olur bilmiyorum  :evillol:

Çevrimdışı İrfan

Valla benim hayalimdeki sahaya çıkış müziği de şudur :D  :steamed: :super:

We are Electric..!

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Ben bunu çok istiyorum. Takım sahaya çıkarken tüm taraftarın göğsüne vurup söylese efsane olur.

harika seçim efsane olur cidden  :icool:

Çevrimdışı burakkk1903

alın size giriş müziği

Bunla beraber güzel atkı şhow yapılır 👍🏽👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Güncel @FARUK
 hep imrendim hep kıskandım ve sonuda güncel diyebildim.

şuan yanaklarımdan domur domur yaşlar akmakta.

:D

sarı civciv dayım benim için gönderdi ;)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:)  teşekkür ederiz