Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Cemil-T

Umarım takım cuma antrenman yapar istanbulda olacam o tarihte büyük bir olay olur benim içinbu
Herkesin derdi dileği farklı farklı
bende şehir dışı yapacağım o hafta sonu bende ertelensin istiyodum
Ama sonuçta sen veya ben veya başka bir kardeşimiz sevinecek mutlu olacak onlarla beraber hepimizde mutlu olacağız
Nasip kısmet artık

#evedönüyoruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı sallapati

buda olablir 

Oktay abi bu daha çok artistik jimnastik için olur :)  rakibi korkutmalıyız biraz   :D

Çevrimdışı AngryEagle

Sahaya giriş için on numara : ilk 30 saniyelik kısmını ver loop'a, dönsün dursun !

Anonsu'da "Hayko" ya bırakalım arada, CL maçlarında mesela :)
Şöyle bir de gol anonsu duysak, fena mı !

GGGGHHHHHHHHHHIIOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHGGHHHLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!

Çevrimdışı sosyalkartal

Real madrid maç başlamadan önceki müziği çok asil buluyurum bence bir tenör okusun çok mu abarttım   :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kalyoncu

Videoda ilk 14 saniyedeki "Buralarda değil mi o. Onunla bir bitince görüşülsün birşeylerin orası cam yapılacak da" konuşması kimsenin dikkatini çekmedi mi? Tribün ayrımlarından bahsediyor olabilir sanırım fence diyor orada. Taraftara şunu dedi bunu dedi derken başlığın asıl amacı unutuldu 2 gündür stadla ilgili haber paylaşılmıyor neredeyse  :D

Bir de bi sorum olacak önceki sayfalarda hiç merdivenleri füme rengine boyamayı deneyen oldu mu acaba nasıl görünür merak ettim de. Olmadıysa bi fotoğraf atabilir misiniz yapmayı deneyeyim.
Yok o konuşuldu arada siz kaçırmışsınız bizim temennimizde o ama akşam foto atan kişi mevcut halde açılacağını sonra düzeltileceğini söyledi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Sahaya girişi bilmemde futbolcular tünelden çıkarken.. Geliyor alemin kralı geliyoru çok seviyorum. Vodafone Arena'da nasıl olucak hayal edemiyorum bile.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cn

we will rock you,  eğer güzel  uyarlayabilirsek muhteşem olur seyirciyle interaktif hele tam stada cıkacakken rakip takım  cehenneme çıkıyormuş gibi  hisseder  , böyle olmamalı tabi  ; 
https://youtu.be/1F7LODn15BI?list=PL1mj4tYx2vd0QimCpgdaIDDQSO8Sh3Mi9
omo reklamı bile bizim uyarlamadan güzel olmuş ;

Çevrimdışı 'TaNeR'

'Thunder' yeri 'KARTAL' olarak  söylenecek...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cn

Sahaya giriş için on numara : ilk 30 saniyelik kısmını ver loop'a, dönsün dursun !

hakkaten haykodan muhteşem gol anonsu olur, adam zaten manyak seside manyak, Beşiktaş ' lılığıda manyak, of offfff  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Factatum

Tam stadyum için yapılmış şarkı. Futbolcular sahaya çıkarken, herkesin aynı ritimde zıpladığını hayal etsenize.

Çevrimdışı YunusEmre

Herkesin derdi dileği farklı farklı
bende şehir dışı yapacağım o hafta sonu bende ertelensin istiyodum
Ama sonuçta sen veya ben veya başka bir kardeşimiz sevinecek mutlu olacak onlarla beraber hepimizde mutlu olacağız
Nasip kısmet artık

#evedönüyoruz

Eyvallah abim güzel yorumun için valla bu hafta içi olursa bizim için mükemmel olacak bir daha İstanbul ne zaman yolunuz duser Allah bilir.. Herşeyin hhayırlısı deyip #EveDönüyoruz...

Çevrimdışı eaglekartal

müzi muhteşemde direk survivor geliyor aklıma ama bende çok seviyorum bu müziği :D

Çevrimdışı sfr03

Bu çok güzel olur , atkılar atmosfer müzik harika uyar. Hayko yakışır elbette.

Çevrimdışı arda

'Thunder' yeri 'KARTAL' olarak  söylenecek...

Vurdu gol oldu! Sen benim günümü ya! Accaaa Daccaaaaaaaa Thunder  :super: :super: Bu olsun bu iyi bu olsun bu :ok: Rıdvan bey'e iletelim haziranda Danimarkadalar bize de gelsinler 77 bin kişi Kartal diye gırtlağı bırakalım bakalım çatı ne kadar akustikmiş 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı blackeagle05

Sahaya giriş müziği önerim  :steamed: :steamed: az oynamadık bu oyunu, gaza getirici bi müziği var  :claps: :claps:
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı Türkay

Oyuncular tam tünelden sahaya çıkarken... 

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Skywalker

Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı DenizAnt

biliyodum zaten kombineler yeni sezonda 4-5 bin kadar çıkar

kombine satışı resmiyette durduruldu, ama yönetimin, hatırlı kişilerden gelecek ısrarlı talepler için bir ihtiyat payı ayırmamış olması düşünülemez. bugün bile benim istihbaratıma göre en az 20 adet kombine satıldı. benim istihbaratım belli bir zaman dilimini kapsadığı için muhtemelen bunun 3-4 katı daha satılmıştır. :money:

Çevrimdışı ilhan

Olmadı Ankaralı Turgut'dan KAYMAK LAZIM çalarız.