Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

Levent tüzemen conta yaktı :))

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Doğuhan

Çevrimdışı GörkemGörkem

Levent tüzemen gs de böyle degil türkiyede ilk olcak dedi ama baktım simdi tt arenadada öyle  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Benim de iki tane onerim olacak birincisi, hem bizim koklerimize ait bir muzik

digeride alisik oldugumuz mac bir muzik mac bitiminde de bu calinabilir

Çevrimdışı selçukaras

Allahini seven a spor yayinini kessin. Kitlendim yayini kapatamiyorum. Bu levent tuzemen ve digeri gazeteci mi. Birde beşiktaş yazari. Yayinda ne kaynatiyorlar. Allahim allahim

Çevrimdışı sallapati

adamlar 3000-5000 dolar veren VIP taraftar sahaya atlar demeye getiriyor  :lol:  :ebebe:

Çevrimdışı Apocalyptica

Genede reklamin iyisi kotusu olmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Levent tüzemen conta yaktı :))

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:lol: :lol: :lol: :lol: memlekette herkes komedyen :D Levent tüzemen hala o klubeler konmadan neden gezeyim diyor. Vay kaptı geziyi :D yüzü güldü sonunda!! Beni gezdirmediler ki diye içerlenip duruyodu ahahaha gerçekten inanılmaz!! Hakan Gündoğar'a harbi yazık ya müdür diye bişeyde diyemiyo bu bi gazetecilik başarısı felan Allahım sana geliyorum  :lol: :lol: :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı selçukaras

Levent tüzemen gs de böyle degil türkiyede ilk olcak dedi ama baktım simdi tt arenadada öyle  :kop:

Adamin kendi stadindan haberi yokki. Bizim stadi bilsin. Ama bu guven taner hahahaah off hem guldum. Hem sinir kirizi gecirdim.

Çevrimdışı Efe

adamlar vip tribunun satisa kapali oldugunu soyluyor  :lol: kulubelerin nasil olacagini dahi dusunemiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

off adamlar yeşil çimin hepsini futbol sahası sanıyor  :s20:

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı arda

adamlar 3000-5000 dolar veren VIP taraftar sahaya atlar demeye getiriyor  :lol:  :ebebe:

Senin yorum yapmanı yasaklıyorum!!!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha hahahahaahaqh

arkadaşlar bu videoyu istiyorum!! nerden nasıl yapılır bu 10 dklık görüntüyü foruma kazandırmak lazım! her tartışma çıktığında araya bırakacaksın, gülme bombası!!  :lol: :lol: :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Orhan

Bence aspora bu kadar sallamak yakisik almiyor.Isin siyaset boyutundan biraz antipati var ama o kanalda ciddi manada vodafone arena haberi yapildi.Bence stadimiz icin bir stun ayirip gazetesine koymayanlari elestirirsek bizim icin de yapici olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence aspora bu kadar sallamak yakisik almiyor.Isin siyaset boyutundan biraz antipati var ama o kanalda ciddi manada vodafone arena haberi yapildi.Bence stadimiz icin bir stun ayirip gazetesine koymayanlari elestirirsek bizim icin de yapici olur.

yav yörü git fenerin yalakası ve hükümetin yalakası bir kanal.

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Adamlar polemik yaratmak için var :D toki arenada da aynı diye twit attım ama bana mısın demedi levent tüzemen. Tribünden çalmışlar falan dedi :s20: Hakan Gündoğar arkadaşımızda onlarca kere stada girdin yani hadi takip etmedin ama göz var nizam var yani. Biraz işine sahip çıksın şu gazeteciler bu nedir?

Çevrimdışı sallapati

Aspor a genel olarak değil , burdaki tartışma komikti..
aspor genel olarak BJK ye en fazla yer veren kanal... Fatih Doğan - Turgay Demir - Hakan Gündoğar ve hatta Erman Hoca ve Hıncal Uluç Beşiktaşı savunuyorlar

Çevrimdışı murat baltacı

kombine satışı resmiyette durduruldu, ama yönetimin, hatırlı kişilerden gelecek ısrarlı talepler için bir ihtiyat payı ayırmamış olması düşünülemez. bugün bile benim istihbaratıma göre en az 20 adet kombine satıldı. benim istihbaratım belli bir zaman dilimini kapsadığı için muhtemelen bunun 3-4 katı daha satılmıştır. :money:
Bende bunu soruyorum kaç gündür cevap veren çıkmadı :) kombine satışı durdu ilerde tekrar açılıp üç beş bin daha satılırmı yada bi bağlantı falan bulsak kombine alabilme durumu olurmu pasolig falan varya nasıl olcak o iş
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı pascal26

Bu kapasite yetmez, diyen arkadaşlar haklı çıktı, ben de -kısmen- dahil.
Bize 40 bin bile çok, 20-25 binlik kutu gibi stad yeter diyen arkadaşların ise tüm projeksiyonları, öngörüleri, taraftar profiliyle ilgili analizleri fos çıktı, patladı. Ama burda kimse de çıkıp gördüğüm kadarıyla ben yanılmışım demedi.
Ben kendi adıma bu kadar kombine talebi olabileceğine pek ihtimal vermezdim, şaşırdım. Bugün bile yemek yerken yan tarafta kombine muhabbetleri yapılıyodu, nasıl kaçırdık vs. diye.

Bir süre önce Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın orta üst gelir grubunda da çok ciddi taraftarı olduğunu ama bu kesimin stadın tuvalet, yeme-içme  imkanlarının yetersiz olması vs. sebeplerle uzak durduğunu, yeni stadla birlikte mutlaka oyuna gireceklerini söylemişti. Haklı çıktı.

Şu stad, alt katı bi 5 sıra falan daha uzun olsaymış, muhteşem ötesi olacakmış.

Çevrimdışı sallapati

yav yörü git fenerin yalakası ve hükümetin yalakası bir kanal.

hükümet yalaması olmayan kanal yok şu an trde zaten.. olanlar da kapatıldı.. ona takılmamak lazım...

TRT spor ve NTVSpor a göre Beşiktaşa daha çok yer veriyor aspor... Turgay Demir ve Datih Doğan haklarımızı savunuyor..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu gazetecilerden transfer haberi bekliyormuşuz ya yazık bize :)  Çok kolay ulaşacağı bilgilere ulaşmaya erişen araştırmayı bilmeyen adamlar kapalı kapılar ardında ki transfer haberlerini olaylarını ne bilsinler ki.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı turklucky

Wowww woww wowww😘😘😘 Belkide stadın şu ana kadar ki en güzel fotoğrafı..👌👌👌
Fotoşok değil, alınteri... :D

Çevrimdışı selçukaras

Yok dostum ben a sporu kotulemiyorum. En cok vodafone arena ile ilgili progrm yapip canli yayin yapan kanal helal olsun. Ben su andaki programdaki yayin yapan bilgisiz habersiz habercilere laf ettim.

Çevrimdışı arda

Bu kapasite yetmez, diyen arkadaşlar haklı çıktı, ben de -kısmen- dahil.
Bize 40 bin bile çok, 20-25 binlik kutu gibi stad yeter diyen arkadaşların ise tüm projeksiyonları, öngörüleri, taraftar profiliyle ilgili analizleri fos çıktı, patladı. Ama burda kimse de çıkıp gördüğüm kadarıyla ben yanılmışım demedi.
Ben kendi adıma bu kadar kombine talebi olabileceğine pek ihtimal vermezdim, şaşırdım. Bugün bile yemek yerken yan tarafta kombine muhabbetleri yapılıyodu, nasıl kaçırdık vs. diye.

Bir süre önce Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın orta üst gelir grubunda da çok ciddi taraftarı olduğunu ama bu kesimin stadın tuvalet, yeme-içme  imkanlarının yetersiz olması vs. sebeplerle uzak durduğunu, yeni stadla birlikte mutlaka oyuna gireceklerini söylemişti. Haklı çıktı.

Şu stad, alt katı bi 5 sıra falan daha uzun olsaymış, muhteşem ötesi olacakmış.

Dur abi gözünü seveyim Levent Tüzemen yeni toparladı  :lol: yedek kulübeleri nereye konacak daha  :lol: :lol:

Çevrimdışı sallapati

beyler kritik bir soru soracağım... şimdi bu 30 maça giden taraftar olayı sadece bu 3 maç için geçerli değil mi? o zaman İstanbula taşınan bir BJK li ya da bir gurbetçi gelecek sene hiç bi maça gidemez.. gelecek sene sayaç sıfırlanacak değil mi?

bu arada gelecek senelerde biletle maça girmek çok zor bir hale geliyor...5-10 bin bilet satılacak maç başı...

bence kombine 25binle sınırlandırılmalı 1 yıl sonra... ÇÜnkü kombine alıp maç seçen taraftar çok oluyor...