Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Evenf

Bu kapasite yetmez, diyen arkadaşlar haklı çıktı, ben de -kısmen- dahil.
Bize 40 bin bile çok, 20-25 binlik kutu gibi stad yeter diyen arkadaşların ise tüm projeksiyonları, öngörüleri, taraftar profiliyle ilgili analizleri fos çıktı, patladı. Ama burda kimse de çıkıp gördüğüm kadarıyla ben yanılmışım demedi.
Ben kendi adıma bu kadar kombine talebi olabileceğine pek ihtimal vermezdim, şaşırdım. Bugün bile yemek yerken yan tarafta kombine muhabbetleri yapılıyodu, nasıl kaçırdık vs. diye.

Bir süre önce Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın orta üst gelir grubunda da çok ciddi taraftarı olduğunu ama bu kesimin stadın tuvalet, yeme-içme  imkanlarının yetersiz olması vs. sebeplerle uzak durduğunu, yeni stadla birlikte mutlaka oyuna gireceklerini söylemişti. Haklı çıktı.

Şu stad, alt katı bi 5 sıra falan daha uzun olsaymış, muhteşem ötesi olacakmış.
Kesinlikle katılıyorum...  Bana gore bir takımın stadı onu buyuk yapan etkenlerden en buyuklerinden biri... Hatta bu konu uzerine uzun uzun tartısırım bile... Belki başka bir hükümet olsaydı yonetimde bu yukseklik sınırlarını aşarak 50, 55 hatta 60 bin kişilik bir stad yapabilirdik... Potansyelimiz zaten var ama maalesef bunu kullanamayacagız... Stad yapılırken dusunmustum... Madem bu stad tarihi eser, tarihi eserlerin uzunluk vs. özelliklerine karısılmaz... Eger karısılsaydı Fransız' lar heralde Eiffel Kulesi' ni dikemezlerdi... Neyse en azından artık modern bir stadyuma sahipiz...
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 01:08:47 Evenf ]

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu neyin kafasını yaşıyor afedersiniz..Şimdi biz buna nedesek kardır??😡😡
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

konu Kilit   :lol: :lol: :lol:

sahaya giriş  1.32 den başlayacak

gol sonrası

derbilerde sahaya giriş

derbilerde bitiş düdüğü

veya

ve tabiki de UCL

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 01:21:43 sallapati ]

Çevrimdışı GörkemGörkem

Robbeni severdim fakat su videodan sonra sogudum ibibikten . Adam bombos durumdaki Gomeze atmayıp sut cekmis  :s20:

https://youtu.be/hOj2ZV0eVlg?t=170

Çevrimdışı Gürcan

Başkanı şu dört senede baya yaşlandırdık bir 2012 deki fotoğrafına bakıyorum bide şimdikine baya fark var :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esimde aynisini diyor adamin saclari siyahdi beyaz olmus adam gerçek beşiktaşlıymis diyor :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya Allah aşkına stad bitime yaklaştıkça eleştirmenşer ve çok bilmişlerde yaklaşıyor.Hele bence renkliler loca aralarındaki led panelleri çok kıskanacak.Türkiye'de tek bizde olacak o olay!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gürcan

Stadin altindan dehlizler cikiyordu kimilerine gore yapilamazdi. Baskan doğru diyor beni en cok beşiktaşlılar yordu icimizdekiler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BA YIL DIM AMAN TANRIMMM rakip olsam ben >>>  :by2:

Aynen budur :super:

Ayrıca o çıktıkları koridor da mümkünse dar ve karanlık olsun, tam arena :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

şuana kadar gördüklerimin en iyisi bu atkı şov güzel olur futbolcular sahaya çıkarken fenerbahçenin sahaya çıkış müziğide güzel ama bu da ayrı bi korku yapar rakipte ses sitemi bass iyi vurursa

ben star wars la geldim konu kilit diye ona erişen bir bu var  :super:

Çevrimdışı Ripley

bu giriş müziği

bu da devre arasında çalabilir

şimdi sokağa çıkıp koşmaya başladım bile : )

Çevrimdışı blackeagle05

Başkan yine capslik bir poz vermiş :)

Çocuğu Necip Uysal'a benzeten tek ben miyim :D
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı okkybjk

daha önce de yazdım ama cevap alamadım...
VIP tribününde neden çizgi şeklinde boş bırakıldı koltuklar? Siyah çizgi şeklinde mi olacak?

Çevrimdışı cadavra

bende bunu isterdim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idil

oylama açalım giriş müzikleri için son 16 gün  :ok:

Yarın yağmur yağsa bile şeffafların serileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı YavuzK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Twitter'daki meczuba cevap olarak yazmış @Guti_JK

Çevrimdışı Deniz

Hiçbirşey demeyeceksin.Stadın kolonları yükseldi adamın biri çıktı swiss oteli göremiyorum diye ağladı bu da şimdi buna ağlıyor :)

Kimine kolonun acısı kimine ışığın,kafasını her kaldırdığında görsün Beşiktaşın siyahı rengarenk dünyalarını karartacak ,Beyazı gecelerini aydınlatacak  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı blackeagle05

La Vittoria Sara Nostra

Çevrimiçi Necmi

burayı pavyona çevirmişsiniz geriden geliyorum dünyadaki bütün müzikleri dinlettiniz
eyvallah  :bandit:

Çevrimdışı Evenf

Stadin altindan dehlizler cikiyordu kimilerine gore yapilamazdi. Baskan doğru diyor beni en cok beşiktaşlılar yordu icimizdekiler.

Burada insanlar kötü niyetle eleştirmiyor... Kendi adıma da bunu soyleyebilrim...

Çevrimdışı sallapati

derdini ... butonu nerde?

Güzel bir kesitle bu gecelik dükkanı kapatayım😊😊
İyi geceler takımı lider olanlar,stadının çimi hibrit olanlar,daha doğrusu BEŞİKTAŞLI olduğu için Gururlananlar!Hepinize iyi geceler😴😴