Ya arkadaşım hepimiz taraftarız ama biraz gerçekci ol kaç senedir ligde bile aldığımız kupa sayısı belli sen realle maçtan bahsediyosun.bu işin tam terside olabilir hiçbir idda kalmamış ligdede kötü durumdada olabiliriz.sen hala anlamıyorsun beni.burda sonra 3 maç önce 3 maç meselesi değil.para yokken ayı dayı meselesi yapması sonrada tabiri caizzse si... çekmesi delirtiyor insanı. düne kadar böyle değilken bu aşamada bilet alıyosanız alın almıyosanız verin kombineleri beğenmiyosanız demesi çok aciz vede iki yüzlüce....cayma hakkı tek taraflı olmaz sen 1 sene önce caydım ver kombinemi desen alabilicekmisin paranı geri.yazdığın hiç birşey örtüşmüyor.
TEKRAR SÖYLÜYORUM SENİN BU YAPILAN HOŞUNA BİLE GİDİYOR OLABİLİR AMA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. NE YAPAYIM İKİ YÜZLÜ İNSANIDA SEVMİYORUM YALAKASINIDA.HAYATTA HERŞEYİ PARAYLA ÇÖZEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMENDE AYRI BİR SEVİYESİZLİK SÖYLEYİYİM ONUDA...
hayatta her şey para olmayabilir belki ama endüstriyel futbolda her şey para. ne kadar yüksek gelirin var o kadar paran var, o kadar güçlüsün. niye mali denetim altındayız? kötü yönetildiğimizden dolayı yüksek borçlandık, kayyumdan son anda kurtulduk. iyi ki akıllı insanlar geldi çok önemli işler yaptılar, zor zamanlarda müthiş stratejiler geliştirdiler. şapka çıkarmak lazım.
eğer ki stadın, sıkıntılı şartlar altında, çok zor bir lokasyonda, büyük engellemelere karşı yapıldığını kabul ediyorsan zaten bu seviyeye gelmesini takdir etmen lazım. daha önceleri bir kardeşimiz araştırma yapmıştı, dünyada biten stadların ortalaması 30 - 36 ay arasında. e daha ne olsun 26. ay dolmadan bitirmişler.
mali denetim altında olmamızdan dolayı uefa ya verilen sözler var. stadı 2. yarı açmayı planlayıp 10 milyon dolar gelir eldetmeyi hedeflemişler ve uefa ya beyanda bulunmuşlar. ama malum çatı kazası ve 40 cm yükseklik bize 3 aya yakın zaman kaybettirdi. yani beklenmeyen koşullar oluştu, 2. yarı açılamadı. mayıs ayında mali denetleme var ve mecburen 3 maç uygulamasına gittiler, uefa ya karşı zor durumda kalmamak, her hangi bir cezai duruma düşmemek için. kulübün menfaatini istemek kötü bir şey mi? hani sen ben yoktuk Beşiktaş vardı?
kısacası durumu, verilen bir söz olarak algılamak yerine şartların değiştirdiği zor koşulların aşılması olarak düşünmek lazım. kendimiz için değil Beşiktaşımız için...