Ya arkadaşım hepimiz taraftarız ama biraz gerçekci ol kaç senedir ligde bile aldığımız kupa sayısı belli sen realle maçtan bahsediyosun.bu işin tam terside olabilir hiçbir idda kalmamış ligdede kötü durumdada olabiliriz.sen hala anlamıyorsun beni.burda sonra 3 maç önce 3 maç meselesi değil.para yokken ayı dayı meselesi yapması sonrada tabiri caizzse si... çekmesi delirtiyor insanı. düne kadar böyle değilken bu aşamada bilet alıyosanız alın almıyosanız verin kombineleri beğenmiyosanız demesi çok aciz vede iki yüzlüce....cayma hakkı tek taraflı olmaz sen 1 sene önce caydım ver kombinemi desen alabilicekmisin paranı geri.yazdığın hiç birşey örtüşmüyor.
TEKRAR SÖYLÜYORUM SENİN BU YAPILAN HOŞUNA BİLE GİDİYOR OLABİLİR AMA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. NE YAPAYIM İKİ YÜZLÜ İNSANIDA SEVMİYORUM YALAKASINIDA.HAYATTA HERŞEYİ PARAYLA ÇÖZEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMENDE AYRI BİR SEVİYESİZLİK SÖYLEYİYİM ONUDA...
Dostum benim de kombinem var, sen ne durumdaysan ben de aynı durumdayım.
Ama sendeki isyanın zerresini etmiyorum. Neden?
1- Haksızlığa uğradığımı ya da hakkımın gasp edildiğini düşünmüyorum.
2- Kulübümün faydası olacak bir şeyde rol oynadığımı düşünüyorum.
Defalarca söylendi, kombine aldığımız günden beri maçlara giriş hakkı verdi kulüp bize. 2 senedir maçlara gitme hakkımız vardı. Yetmedi, yeni sezonun tamamında giriş hakkı da verdi.
Ama erken aldınız, tamam biz de erken aldık. Bak 2 gün önce kombineler satışa çıktı, 1 günde bitti. Zamanında almasaydık, kombine bulamayacaktık belki de.
Ama hala şu 3 maç için bir araba laf söylüyorsunuz. Kaldı ki o maçlara giriş için de öncelik verdi. Yeter artık abi. Bir kombine aldık diye de suyunu çıkarmanın anlamı var mı?
Anlaşma da anlaşma, söz de söz. Ticaretle hiç uğraştın mı bilmiyorum, ticarette anlaşmalar değişebilir. Cayma tazminatı konur hatta. Bu sözler granite kazanan ayetler değildir, iki taraftan birinin avantajı için değiştirilebilir.
Son kez söylüyorum, eğer çok şikayetçiysen sana iade etme hakkı da verilmiş. Git ver kombineni, al paranı. 2 senedir gittiğin maçlar da yanına kar kalsın.