Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488004 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 16:41:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Teşekkürler cevap için.Peki Başkan şimdi çıkıp deseki son üç maç için kombin satacağız biletlere sizce insanlar rağbet gösterir mi?? Süprizlere gebe bir başkanımız varda o yüzden soruyorum...
3 maçlık kombine yapamazlar.
bursa maçında küfür olup olmayacağını kimse bilemez.
büyük ihtimal etmeden durmaz bizimkiler.
sevinirken de sövüyoruz üzülürken de kızarken de :s20:
maça giremeyenler bursa maçında küfür olsa da öbür maça bilet bulabilsek diye aklından geçiriyordur :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 16:44:55 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Teşekkürler cevap için.Peki Başkan şimdi çıkıp deseki son üç maç için kombin satacağız biletlere sizce insanlar rağbet gösterir mi?? Süprizlere gebe bir başkanımız varda o yüzden soruyorum...
onu ancak kombine sahiplerine diyebilir başka kimseye diyemez her maç kombine sahipleri öncelikli o 3 maçlık bileti almasa dahi bir sonraki maç yine öncelikli bileti kombineliye çıkaracaklar pek bi etki göstermez 3 maçlık bilet tek tek satmaları daha avantajlı almayan kombineli olursa ondan sonraki öncelik hakkı kesin o koltuğu alacaktır para yine aynı para
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zatoichi1903

Ya arkadaşım hepimiz taraftarız ama biraz gerçekci ol kaç senedir ligde bile aldığımız kupa sayısı  belli sen realle maçtan bahsediyosun.bu işin tam terside olabilir hiçbir idda kalmamış ligdede kötü durumdada olabiliriz.sen hala anlamıyorsun beni.burda sonra 3 maç önce 3 maç meselesi değil.para yokken   ayı dayı meselesi yapması sonrada tabiri  caizzse  si... çekmesi delirtiyor  insanı. düne kadar böyle değilken bu aşamada  bilet alıyosanız alın almıyosanız  verin kombineleri beğenmiyosanız demesi çok aciz vede iki yüzlüce....cayma hakkı tek taraflı olmaz  sen 1 sene önce caydım ver kombinemi desen alabilicekmisin paranı geri.yazdığın hiç birşey örtüşmüyor.

TEKRAR SÖYLÜYORUM  SENİN BU YAPILAN HOŞUNA BİLE GİDİYOR OLABİLİR AMA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. NE YAPAYIM İKİ YÜZLÜ İNSANIDA SEVMİYORUM YALAKASINIDA.HAYATTA HERŞEYİ PARAYLA ÇÖZEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMENDE AYRI BİR  SEVİYESİZLİK SÖYLEYİYİM ONUDA...
madem besiktas baskanının iki yuzlu oldugunu dusunuyorsun,
madem besiktas baskanının sana ayı dayı muhabeti yaptıgını dusunuyorsun,
madem besiktas baskanının s.. cektigini dusunuyorsun,
lutfen dava ac, yazıda bırakma! Hem bunları mahkemede ya kendisinin yuzune soylersin ya da avukatlarına soylersin.
ayrıca hem besiktas baskanına iki yuzlu, ayı-dayı, s. cekme muhabbetleri yapıp, hem de daha cumlen noktalanmadan baskalarının seviyesizliğinden dem vurman ironik olmus.

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncayboylu bu ne kadar yakısıksız bir uslup

Ne ilgisi var abi, hakaret olarak mı söyledim ben bunu?

Arkadaş kaç gündür sürekli bilet parası da bilet parası diyor, yazıklar olsun dan başka cümle kurmuyor. Belki gidemeyecek durumda gerçekten. Aramızda toplayamaz mıyız böyle bir durumda?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

119 nolu bloktan bir allahın kulu yok mu yahu?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

119 nolu bloktan bir allahın kulu yok mu yahu?  :D

işte buna hiç şaşırmadım  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

Ne ilgisi var abi, hakaret olarak mı söyledim ben bunu?

Arkadaş kaç gündür sürekli bilet parası da bilet parası diyor, yazıklar olsun dan başka cümle kurmuyor. Belki gidemeyecek durumda gerçekten. Aramızda toplayamaz mıyız böyle bir durumda?

uslübun yanlış

arkadaş konusunda haklı

sözleşme var ortada
eğer uyulmayacaksa sözleme neden yapılıyor

taraftara müşteri muamelesi yapılıyor ; sıkıyorsa iş hayatında sözleşmene uyma

hele ki beğenmeyen iade etsin demesi sıvamak resmen
bu kelamı eden 3 yıl evvel kombine alın kötü dostu olun diyordu

bu konuda hata yapıldı kabul etmek lazım
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya arkadaşım hepimiz taraftarız ama biraz gerçekci ol kaç senedir ligde bile aldığımız kupa sayısı  belli sen realle maçtan bahsediyosun.bu işin tam terside olabilir hiçbir idda kalmamış ligdede kötü durumdada olabiliriz.sen hala anlamıyorsun beni.burda sonra 3 maç önce 3 maç meselesi değil.para yokken   ayı dayı meselesi yapması sonrada tabiri  caizzse  si... çekmesi delirtiyor  insanı. düne kadar böyle değilken bu aşamada  bilet alıyosanız alın almıyosanız  verin kombineleri beğenmiyosanız demesi çok aciz vede iki yüzlüce....cayma hakkı tek taraflı olmaz  sen 1 sene önce caydım ver kombinemi desen alabilicekmisin paranı geri.yazdığın hiç birşey örtüşmüyor.

TEKRAR SÖYLÜYORUM  SENİN BU YAPILAN HOŞUNA BİLE GİDİYOR OLABİLİR AMA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. NE YAPAYIM İKİ YÜZLÜ İNSANIDA SEVMİYORUM YALAKASINIDA.HAYATTA HERŞEYİ PARAYLA ÇÖZEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMENDE AYRI BİR  SEVİYESİZLİK SÖYLEYİYİM ONUDA...

Dostum benim de kombinem var, sen ne durumdaysan ben de aynı durumdayım.

Ama sendeki isyanın zerresini etmiyorum. Neden?
1- Haksızlığa uğradığımı ya da hakkımın gasp edildiğini düşünmüyorum.
2- Kulübümün faydası olacak bir şeyde rol oynadığımı düşünüyorum.

Defalarca söylendi, kombine aldığımız günden beri maçlara giriş hakkı verdi kulüp bize. 2 senedir maçlara gitme hakkımız vardı. Yetmedi, yeni sezonun tamamında giriş hakkı da verdi.

Ama erken aldınız, tamam biz de erken aldık. Bak 2 gün önce kombineler satışa çıktı, 1 günde bitti. Zamanında almasaydık, kombine bulamayacaktık belki de.

Ama hala şu 3 maç için bir araba laf söylüyorsunuz. Kaldı ki o maçlara giriş için de öncelik verdi. Yeter artık abi. Bir kombine aldık diye de suyunu çıkarmanın anlamı var mı?

Anlaşma da anlaşma, söz de söz. Ticaretle hiç uğraştın mı bilmiyorum, ticarette anlaşmalar değişebilir. Cayma tazminatı konur hatta. Bu sözler granite kazanan ayetler değildir, iki taraftan birinin avantajı için değiştirilebilir.

Son kez söylüyorum, eğer çok şikayetçiysen sana iade etme hakkı da verilmiş. Git ver kombineni, al paranı. 2 senedir gittiğin maçlar da yanına kar kalsın.

Çevrimdışı özismet

KAPALI ALT

Blok    Sıra   Koltuk
114      4        20

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 16:52:53
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Özay

Şu çarşı denince ortaya atlayıp abuk sabuk siyasi analizler yazanları bir türlü anlamıyorum. Ulan sosyalist hukuk sistemi üzerine tez yazdım ben böyle coşmuyorum 18-24 yaş arası insanlar daha üniversitelerini bitirememişler ama maşallah her birisi büyük resmi görüyor.  :ebebe:

Ev anarşisti diyesim geliyor bunlara ama zor tutuyorum kendimi. Şurada futbol kulübü yönetiliyor, biz de taraftarları olarak hedeflerimize yoğunlaşmış durumdayız ama birileri gelip ısrarla şu muhabbete limon sıkıyor.

Bakın bu işler için partiler, cemiyetler, gruplar var. Gidin orada istediğniz kadar kendinizi ferahlatın ama burası bir spor kulübü. İnsanlar bir sürü sebepten ötürü bu kulübe katkıda bulunuyorlar. Her şeyden öte bir gönül bağı var ortada. Siz bunu ne kadar uğraşırsanız uğraşın başka noktalara çekemezsiniz. Hepimiz taraftarız daha ötesi değil. :uyucam:

Çevrimdışı serti67

eski açık alt blok 107 sıra 4 koltuk 13 necmı abının tam çaprazı artık el sallarız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı burak yaşar

Çevrimdışı tuncaboylu

uslübun yanlış

arkadaş konusunda haklı

sözleşme var ortada
eğer uyulmayacaksa sözleme neden yapılıyor

taraftara müşteri muamelesi yapılıyor ; sıkıyorsa iş hayatında sözleşmene uyma

hele ki beğenmeyen iade etsin demesi sıvamak resmen
bu kelamı eden 3 yıl evvel kombine alın kötü dostu olun diyordu

bu konuda hata yapıldı kabul etmek lazım

Ben hata olduğunu düşünmüyorum.

Taraftara müşteri muamelesi yapılmıyor, aksine taraftar müşteri gibi davranıyor.

Taraftar, "Kulübüm 30 milyon lira kar edecekse, ben bu işe razıyım" der.

Müşteri, "Sözleşme yapmıştık, sözleşmeye uymuyorsun. Yazıklar olsun" der.

Kim taraftar, kim müşteri daha net ortaya çıkar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Aydemir54

Bu takılacak ledler başka hangi statlarda var. Kafamizda örnek oluşsun :D

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Ben hata olduğunu düşünmüyorum.

Taraftara müşteri muamelesi yapılmıyor, aksine taraftar müşteri gibi davranıyor.

Taraftar, "Kulübüm 30 milyon lira kar edecekse, ben bu işe razıyım" der.

Müşteri, "Sözleşme yapmıştık, sözleşmeye uymuyorsun. Yazıklar olsun" der.

Kim taraftar, kim müşteri daha net ortaya çıkar.
Cok yanlis dusunceler.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 16:58:39
var, 16 sıra 51 koltuk  :ok: :ok:
hep muhalefet olduğu için kombinesi bile foruma muhalif yerden tek başınaydı orada :biggrinking:
sen bozdun :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hep muhalefet olduğu için kombinesi bile foruma muhalif yerden tek başınaydı orada :biggrinking:
sen bozdun :kop:
:) Yok 10 kişilik bir arkadaş grubumuz var onlarla beraber aldık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı capo di capi

passolig sayısı dün 272.688 di 277.709 olmuş

Bana koyanda her konuda 3. olmamız. Ne vardı 500 bin olsaydı. Fark atsaydık renklilere. Yok efendim protesto vs.  :bansign:
Süleyman Seba Ölümsüzdür